Петима полицаи загинаха при атентат в Грозни

Терорист самоубиец се взриви пред металодетектор в Грозни, столицата на Чечня. Замисълът е бил атентат по време на концерт.

Обратно в новината

Коментари - Петима полицаи загинаха при атентат в Грозни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атентатът е успешен. Така де, срещу силите осъществяващи подтисничеството... Изобщо не е бил да е на концерта.

Чеченците да не са решили да си направят още един референдум? Видяха, че Русия е демократична държава и зачита мнението на кримчани... та е те така... искат да се цепят от рашката и не би трябвало големият демократ-путин да ги спира да си изкажат волята!

Вярвам, да са много вдъхновени от демонократизацията на Ирак, Сирия, Либия, Украйна...

На руснаците вече почна да им пари и от други места..... Тепърва ще разберат какво значи отцепване.....

5-ма загинали и дузина ранени полицаи!?! И на това му викат осуетен атентат?!? Коректно беше да се каже, че е предотвратена голяма трагедия с цената на много животи...

Роднините на атентатора да се молят ченгетата да са етнически руснаци. Вариант при който може и да оживеят. Ако ченгетата са местни, отидоха си мърцина без да се осетят, без съд и присъда.

1.5 милиона "местни "мюсолмани са обявени в България!Ако в Грозни бяха загинали 5броя политици а не полицаи които плащат за политическите грешки това е справедливост!Ислямът е реакционна и средновековна религия която е заплаха за европейдсите цености!Главорезите са сред нас !Те пътуват през страната ни !Те стоят в лагерите за бежанци и чакат!Експанзията на ислямизацията чрез убийства и насаждане на страх продължава!

Зомби пипълс. Какво ли не правят хората , неполучи любов през живота си и израснали в насилие? Те не ценят живота, най-малко защото не обичат себе си. Болна психика.

Тези камикадзета ги обработват с психотропни вещества и психоатака. Общо взето губят напълно човешкият си образ и мотивация. Пътя към ада и е гарантиран.

айде чукоглавите да започнат да плюят цру.....

ЦРУ - страж на мира и демонокрацията по света и у нас! Ура!

В сравнение с родните комуняги са слаба ракия това ислямските терористи... Още 1925-а година като взривиха църквата Света Неделя на Великден избиха над 200 видни българи и раниха около 500.

При това сънародници, а тук става дума за окупатор, враг, иноверец и т.н. което е по-разбирам мотив за това чудовищно деяние...

То за комунистите, хора влезли в православна църква, също се наричат иноверци...

...15 работника загинаха при атентат в горни лом.......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Русия е все по-ПРАВОВЕРНА и генератор на ИСЛЯМСКИ ТЕРОР, както в Изт Украйна

Ти, братче, си направо в открития космос, без връзка със Земята. Ноу яка дрогата, а!?

Бай Ставри

Братчетата ти, уважаеми г-н руснак, са ти в Сирия и Куба тук остана една партийка Юруш

Нещо не схващам - проверка за експлозиви се прави на скенер, със "снифер" за химически съставки или поне с обучени кучета, а не с проверка на документи.

Като не схващаш вземи попрочети туй онуй, а не дрънкай глупости.

Явно това е някакъв всеобщ бъг при всички ислямисти.Да се натовари яко с бомби да намери някое местенце където са се събрали повечко хора който обикновено дори нямат идея тоя олигофрен за кво се бори и да се взривят убивайки и съсипвайки животът на десетки граждани.И това минава за голямо геройство в техните среди и се счита за върховен акт на вярата.Да убиват невинни и безпомощни хора без оръжие за да ги стрелят.Тъпи ботове.Кой ви бъгна толкова много и лошо?

Кой, отговорът е прост Мохамед.

Салафизмът е промивка на мюсюлманите изобретена в Саудитска арабия и Катар, където управляват "кралски" фамилии от еврейски произход.

Айде,ЦРУ пак започнаха с атентатите.

Терористичният акт е станал по време на празника на град Грозни.Който случайно или не:-)) съвпада с рождения ден на Рамзан Кадиров-руския слуга и васал.Този който искаше да бие шамари на украинците. Но се замислям ,че В.В.Путин има рожден ден след вече един ден.И тогава може да има всенародни тържества,да се приемат благодарности от всички краища на Русия,телеграми от трудови колективи,рапорти от доброволци,руския свети Синод и т.н.А след 2 години ,7 октомври спокойно може да стане неработен ден и национален празник,а началното училище и гимназията в Ленинград в които е учил Путин да носят неговото име.

Чеченски патриот е унищожил 5 руски окупатора!! Това би трябвало да е заглавието!!

Идиот, който не знае на кой свят живее - това трябва да е отговора на твоя "коментар".

Затова терористите трябва да бъдат безпощадно терминирани! Като са курназ, да отидат и да взривят Кремъл или някое военно поделение, обаче те са страхливи долни създания!

А тези от Луганск какви са?По тази логика и тях трябва да ги...

Не бе, тия които са пратени от Путлер са "опълченци" , а тия които са против Путлер са терористи!! Такава е руската пропаганда!!

В чечня терористи и завоеватели са само руснаците.

Както и в Украйна!!!

Тъп, по-тъп, ТИ. Рано или късно ще си го получиш тва дето дириш

Много избързваш, рожденият ден на Путлер е на 7 октомври. И защо да са страхливи, взривил е въоръжени мъже. Не е взривил невъоръжени!!

Шило

Щото е тръгнал да убива невъоръжени. Като е толкова куражлия, що не се е гръмнал в някое военно поделение, или в някоя военна колона?