Европейците свързват бежанците с риск от тероризъм

Мнозинството от европейците смятат, че притокът на бежанци в Европа увеличава риска от атентати и отнема работни места.

Обратно в новината

Коментари - Европейците свързват бежанците с риск от тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак нпо манипулации. "бежанците" СА свързани с риск за тероризъм. ФАКТ!

вече обяви датата - 2ОКТОМВРИ т.г. за провеждането на референдум, по въпроса за навляците. Въпросът на референдума е "Съгласни ли сте с това, че ЕС ще получи правото да въвежда ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ квоти за пребиваване на граждани без унгарско гражданство на територията на Унгария, без съгласието на унгарския парламент?" ЕС се затресе отново след Брекзита. Ама то туй е за страните дет имат политици с топки.. За нас - не се отнася. Я как аграрвоенния ни министърин ша пуска войски на НАТО, без да пита дори премиерина или прецедента. За парламента - както е по конституция, и буква не се споменува. По УЖ негова си заповед - да не повярваш, а не по заповед от чистачката на тоалетната на Козяк..

"Културното и етническо многообразие" е безумна идея, родена от сатанински мозъци. Последните НАТРАПИХА тези идеологеми в Европа с едничката цел - да я съсипят!! Мнозина смятат, че това е ционистки план, прокарван десетилетия, и ускорен невероятно много с изкуствено предизвиканата "бежанска" вълна в последните години. Но Европа се събужда, имаме вече международното движение "КРЕПОСТ ЕВРОПА" и ционистите скоро ще бъдат наврени там, където им е мястото.

Допускам, че нито един терорист не се е промъкнал в Европа. Приемам, че нито един от терористите родени в Европа не е от семейство на терористи. Тогава кой ми гарантира, че децата и внуците на емигрантите в Европа няма да се отблагодарят по същият начин като синовете н мюсюлмани родени и приобщени в европейските държави.

Mи може и да предпочиташ и Снежака и Синята фея да идват, но не идват. Няма и да дойдат в тази циганска държава. Ако си мислиш, че млади скандинавци ще се заселят в България, значи си глупак от класа. Затова трябва да се сливаме с по-близки до нас народи като ориенталските.

Циганска държава, но само за циганите. Бягай в гетото и си построй баня да се къпеш ром.

И защо да се смесваме с диваците от близкия изток и анадола, вместо със хора от славянските страни, които са също близки до нас, глупако?

EUROn

Глупакът си точно ти Петре! Аз не искам дъщеря ми да е като добитък но го пожелавам на товето семейство все пак ти явно точно това искаш съдистично ко....еле!

"Прокуратурата проверява Кеворкян за расистки изказвания " АКО ТОВА Е ВЕРНО- ПОЧТИ ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ТУК СМЕ ЗА ЗАТВОРА БРАВО ЦАЦАРОВ!! ДАНС и КОНПИ- ДА КОНФИСКУВАТ НЕЗАБАВНО ИМУЩЕСТВОТО

логиката на нещата е: европеец = терорист западняк = баш терорист!

Подобна логика може да се роди наистина в ... двете нули (тоалетната).

Те сега ли го установиха това нещо... Потокът на бежанците не е само за цел да извършват терористични актове, ами те се размножават като мухи това е механично природно при тях за разлика от западноевропейските лицемери. Бежанците имат за цел да се женят за европейски жени, жените да ги правят ханъми. Децата бъдещи мюсюлманчета.

И какво като се размножават като мухи? Нима не е добре за празната ни държава? Как мислиш, че ще се спасим, с байганювска куха патриотарщина в стил "булгар, булгааааар"? Нека се плодят и като бълхи, само да остават в България и да ни спасят от демографската криза.

Аз говорех за западна Европа, ама щом искаш тук да се размножават диви орди от близкия изток,значи си от малцинствата.

Ти си ненормален!!!

По принцип си прав, но много хора в тази скапана държава са меко казано с нацистки настроения и манталитет. Мислят си, че сме някакви арийци или бели хора... А забравят, че най-малкото пет века сме били осеменявани от половин Ориента. Само цганските ни, грозни обичаи и фолклор като видиш...

между другото ми направи впечатление в швеця точно това, виждаш я руса, висока, сини очи и забрадена с оня комин дето овиват около главите, врата и челото, не знам кво му викат

Това го предвиждаха всички народи от Европа, пишейки по форумите, но от Меркел по-благородна нямаше, пък сега олеле....всички тук пишещи го казвахме и предвиждахме всяка стъпка и в бъдеще, но кой да ни чуе....бития си е бит е...ния си е е...н

В нашето село вече има заселени няколко семейства от Сирия и Афганистан. Чудесни хора, няма и помен от фундаментализъм и екстемизъм. Даже май са и атеисти. Имат по 5-6 деца и още искат да имат, щом си стъпят на краката малко от малко.

Нещо поклонниците на еврогейството не се включват в тази тема.Хайде,толерасти ниедни,драскайте.Като дойде времето емигрантската сган да ни обича отзад,ще ви пуснем на предната линия,няма да ви е чуждо.А колкото до упражненията на тема разпадане на Еврогейския съюз,има ли някой да не е наясно кой го създаде и колко му пука за него?Само мислете къде ще се дявате,когато се разпадне,и оттатък Йелоустоун накаже работодателите ви.Не се съмнявайте,че руснаците броят пиленцата.Предлагам да станете "бежанци" в посока Близкия изток и Африка,там ще бъдете приети добре и обслужени културно.Ха дращете сега!

Няма да имам нищо против ако дъщеря ми доведе за зет бежанец. Стига да е сместен и работлив. По-добре от някой български мулю. Не робувам на фалшив национализъм. Освен това, това са нормални процеси на смесване на близки народи с общо, ориенталски корени.

Чудесна идея. Що не вземете за по-лесно направо да отидете там?

Като и избие зъбите един-два пъти, защото ходи с къса пола и някой я е загледал, май ще я посъветваш да ти търси зет отвъд океана, те и някои от българите са такива барутлии.

той в началото ще е свестен и работлив, пък после може и щерка ти да стане мюсюлманка, а може и да помъкне бомбените колани.

Може пък и на теб да ти излезе късмета покрай дъщеря ти. Особено ако се зачохлиш.

На нас, българите, по произход сме от арийската раса, докато арабите са от тяхната си раса. Съвсем различни са ни нравите,културата, манталитета, религията, като тяхната отрича правото на живот на немюсюлманите.

Според мен ЕС трябва да направи оценка каква бройка имигранти може да се приемат без това да повлияе над определен негативен процент на икономически или социален статус в съюза. Безотговорно е приемането на всякакви маси имигранти. Също така е абсурдно поголовното приемане на имигранти което заобикаля решаването на истинските проблеми в събствените им страни. Бягството не е решаване на проблемите им, а отлагане при това за сметка на тези които ги приемат особенно ако приемащите ги страни не указват пропорционален натиск над тези правителства за решаване на причините за имиграцията.

Германското правителство сега ще похарчи стотици милиони ойро, за да каже на т.н. емигранти, че "найн, значи найн" и не трябва да се бърка в гащите или под полите на жениете.

В Турция има най-много бежанци, а терористите са гражданя на Руската федерация..Глей ти, колко кофти е това за нашенската съветофилия, която вие срещу Меркел...Сякаш не взривиха на тавариш Путин самальота...Заедно с 200 човека на борда

Бежанците са спасение за мъртвата ни държава. Дано идват повече и да се женят за момите ни. И семейства цели да идват, с много деца.

Да се оженят за дъщеря ти и да се радваш на малкия Хасан и да ти се моли на вски кръгал час и с рязаната цев да пори щерка ти щом си го пожелаваш!

да ходят в турция , там ги чакат харемите , джамиите и турското гражданство !

Няма нито един факт който да сочи, че мигранти са тероризирали ЕС! Напротив, всички факти соЧат,че терористите са граждани на ЕС и Русия! ДА , ТОВА Е БЕЗСПОРНИЯ ФАКТ!

ВСИЧКИ НИЕ РАЗБИРАМЕ ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ. ПОМИСЛИ ПО-ЕЛЕГАНТНО ДА ВЪРШИШ ВЪЗЛОЖЕНОТО. ГРУБО И НЕУБЕДИТЕЛНО Е КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ

На Мусала ли живееш! Ето ти първото което ми идва на ум: "Брутални нападения в Кьолн в новогодишната нощ" "Стотици мъже, за които се предполага, че са от арабски произход, са нападали сексуално жени на площада и обирали празнуващите" "18-годишната Мишел от Кьолн застана пред немската телевизия N-TV и разказа за ужаса, който изживяла точно на Нова година насилена от арабски мигранти на площада в Кьолн!" Ти глупав ли си или неинформиран??

Нека някой упорит трол да отговори дали знае за ПОНЕ ЕДИН АРАБИН МИГРАНТ който да е правил терористични актове в Европа!

И имената ли им вече трябва да им учим за да ти ги цитираме?

:) е точно тия дето питаш за тях сега си гледат кефа със четирийсете си девственици

е нали сме неверници и трябва да ни убиват нас християните..... защо тогава бягат и търсят закрила в християнския свят? отговора е че това е паразитна зган която трябва да се върне във естествената им среда докато еволюират достатъчно

Албанския реотан загря.

Унгарците най-много са се запритеснявали, защото те така нахлуха от Руските степи преди 1000 години изтрепаха местното германско и славянско население и се настаниха на мястото, а който не изтрепаха - поробиха! Така че те много добре знаят, какво правят мигрантите!

Че с какво да ги свързват. С баница и боза ли? Исляма е синоним на терор и регрес.

"Бежанският поток отчасти е бил използван за вкарване на терористи", заяви германският канцлер. Верно?! Кога се сети, днес ли?

и си мисля, че на унгарците не им трябват бежанци, те си имат и си ги раждат :)

Цитат от статията: "Вчера германският канцлер Ангела Меркел обяви, че ислямистки групировки са успели да вкарат някои от членовете си в Европа заедно с потока мигранти, напуснали Сирия. "Бежанският поток отчасти е бил използван за вкарване на терористи", заяви германският канцлер." Ами добрутро, меркелханъм!!! От миналата година го казаха службите, чак сега ли го разбрахте и го асимилирахте?!

Германия прие и интегрира един милион мигранти, без да има никакви проблеми. Само онова унгарско пискало Орбан реве на умряло, незнайно защо.

Dobromir Dimitrow

Бе ти май нямаш връзка с главния?!

Колкото по-малко емигранти в една страна, толкова по-големи по-големи притеснения! Това пропагандата е чудно нещо!

Приеха бежанците, намериха им работа , без да има много приказки. И на всичко отгоре германците нямат нищо против това! Това е велика държава, браво на Меркел!

Брав на германците, всичките да си ги взимат там, ако може да вземат и нашите цигани ще е супер !

Нашите цигани отдавна се изнасят за Германия, Швеция, Англия, Испания и....стават хора. Колко и да ти е чудно, живеят по-добре от теб на село.

По официални данни- от 1 200 000 работят 30 000. Останалите 1 170 000 са на помощи - 97.5 % лентяи. "И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА"- Жилища,Помощи,Капризи,Претенции АЛАХ АКБАР,ЧОДЖУМ

Прочетете историята, за да разберете какво са вършили по земите дедите на тези "бежанци" ! После пак помислете дали ви е жал за тях !!!

Хората пропълзяващи от арабските и анадолските земи ВИНАГИ са носили ЗЛО по нашите еми ! НЕ ГИ ИСКАМЕ ТУК !

На практика Германия пое всички бежанци, всички плачат за Германия, а Германия се радва :) А това селянче Орбан, ни един бежанец не прие, а най много писка и вряска:) Явно по заповед на Маленкой Сибирянин:)

германия ги покани , сега да им плаща социалните!,защо трябва да ги взема орбан , след като не е нападал чужди държави ?държавите , които си позволиха да нападат мюсулманските държави с цел ограбване вече ги знае целия свят ! сега не им остава нищо друго , освен да очакват да им се плати със същата монета !

НИКОЙ , ОСВЕН ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БХК НЕ ИСКА ЧАЛМИТЕ ТУК ! СЛЕД 5 ВЕКА КРЪВ ТЕЗИ УБИЙЦИ НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ ТУК !

И миришат- това са НОВИТЕ ЦИГАНИ !!! Парво си бия парафин в хуяка след тва паля с бензин джамията!!!!

и америка и европа имат проблем със собстевеният си индентитет, араби, бели, черни, връщаме се в ерата на куклукс клан и на лова на вещици, а неуките теросисти отнемат живота на туристи, публика, деца.

Аз мисля, че за работните места едва ли ще има много наплив от страна на мюсюлманите. И именно затова не трябва да се приемат твърде много 'хуманитарни' бежанци, които ще легнат в безплатните си къщи (платени с нашите данъци) и ще чакат социал... Такава им е културата, трудът за арабите не е достойно занимание. Другото опасно явление е, че множеството деца се възпитават в същия дух - да чакат на социални помощи, да не се учат, да не работят и от скука някои се 'радикализират' и се превръщат в терористи.

"пю"задава неточни въпроси , по-точно умишлено объркващи ! тези , които свободно нахлуват в ес са смесица от обучени джихадисти и потенциални терористи , от които можем да очакваме само проблеми , имайки предвид абсолютната политическа "европейска"неадекватност !!!

Във Франция процента е по-малък защото вече имат директен опит с "благодарните" поколения на "бежанците" които след десетилетия на социална издръжка стават все по-опасни и по-опасни. Приемането на изстрадалите бежанци сега залага смъртоносен капан за бъдещите поколения европейци!

Точно така там процента е по малък защото повечето от запитаните са емигранти... Нали им видяхте националния отбор ония ден на финала.... 7 чернилки и 4-ма бели????!?!?!

В Белгия пътното строителство и тротоарите се работят 40-50% от фирми, съставени само от турци. В "белгийските" фирми има основно поляци, араби и тук там по някой белгиец за цвят... В месокомбинатите са основно поляци, българи, румънци и турци... Интересно ако ги нямаше мигрантите кой щеше да работи тези неща?...

Проблема не е в емигрантите от Европа и както и от други Християнски държави. Проблема е от това че идват утрепки с арабски мисюлмански ислямисти терористи шийти сунити и каква ли не сган която в земите си коли и беси Християни а тук идва да се радва на постигнатите от Християните блага и социални помощи, и за капак си налагат тяхния начин на живот както и разбиранията им в нашите Християнски земи и никой не има казва нищо.

Бъди сигурен че развитите икономики ще си намерят достатъчно работна ръка и то от Християни в страни като нашата Румъния, бившите Югославски държави както и поляци, руснаци, украйнци, словаци така че не ги мисли Белгийците и това кой ще им коли пилетата в месокомбинатите

Все пак и българите малко се мръщят на работа в месокомбинати. От работещите българи в месокомбината в Гент 70-80% са цинани и турци. А си спомням някога ве Родопа в Пловдив, която се намираше на границата между Столипиново и цивилизацията. 90% от работещите бяха цигани!

бъди сигурен че Европа може да функционира много добре без турци и араби... и изобщо прочете ли заглавието на статията, "белгиецо"? Къде става дума за поляци, румънци и т.н.?

Не знам как може да има толкова малоумни хора, които да смятат че потомците на башибозука (араби, черкези, анадолци) може да бъде приет по нашите земи ! Никой Българин никога няма да прости кланетата в Батак и Стара Загора !!! Цялата ни история е изпълнена със зверствата извървани от мюсюлманите по нашите земи ! Нашите национални герои са хора, които са се борили срещу този ислямски ГЕНОЦИД !!! Сега е време тези хора на свой ред да страдат докато изкупят греховете си натрупани от убийствата на Българи ! ! !

Подкрепям на 100% !!! БАШИБОЗУКА, КОЙТО Е ВЪРШИЛ ЗВЕРСТВА ПО НАШИТЕ ЗЕМИ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА МУ СЕ ПОМАГА !!!НЕ ИЗТЪРПИ СТРАДАНИЯТА НА БАТАК НА СОБСТВЕНИЯ СИ ГРЪБ !!!

НАТО изпраща лодки в Черно Море дето няма бежанци, а нашата, гръцката и италианската граница са голи и терористите си влизат без проблем.

Сетихте се най накрая. това което го имаше в иран и ирак през 70 години - светския начин на живот никога няма да се върне. Арабския полуостров е населен с фанатизирани ислямисти на които им е крив целия свят. Интересно ако всички са мюсюлмани къде ще търсят враг. Това е една архаична и морално остаряла идеология която трябва да се забрани като нацизма. Не очаквайте човек възпитаван във фанатизам и омраза 30 години след като отиде в европа за 1 ден да промени начина си на мислене.

Подготвят се условията и основание за оформяне на масова подръжка на НОВ "ФЮРЕР". Ще бъде по организиран и действен от Хитлер. ОСНОВЕН ПРЕДИЗБОРЕН МОТИВ : "БОРБА СРЕЩУ НАХЛУЛИТЕ МЮЗЮЛМАНСКИ ПЪЛЧИЩА И СРЕЩУ ИЗМИСЛЕНИЯ МУЛТИКУЛТУРИЗЪМ" ЩЕ ИМА МАСОВА ПОДРЪЖКА ОТ КОРЕННОТО ЕВРОПЕЙСКО НАСЕЛЕНИЕ. КОЙТО Е ЖИВ- ЩЕ ГО ВИДИ.

никакви работни места не отнема, особено тия забрадените нищо не работят, цял ден сурията виси из моловете и магазините, от 10 човека един ще работи, другите висят на помощи, тва е положението, а найо-смешно е когато разни феминистки и хомосексуалисти почнат да ги защитават !?!?

Е и това е изследване. Орбан от година говори това, а европейските народи - много по-рано. И сега Меркел тръгнала да прави завой, след като Британия напусна ЕС, а и ЕС е пред развал. Меркел и цялото ръководство но ЕС махане от постовете и търсене на отговорност, но не само политическа.

И не искам да давам обяснения защо ! Това е моята държава, моят дом и иамм правото да не приемем хора, които ме дразнят по някакъв начин !!! Те също не дават обяснения защо убиват с камъни, когоато някой пие бира ил ако някоя жена си хареса друг мъж освен идиота, на когота са я дали на сила !!! НЕ МИ ПУКА ЗА ПРАВАТА НА АРАБИТЕ И НЯМА ДА ГИ СПАЗВАМ В МОЯТА ДЪРЖАВА !!!

Достатъчно е да си гледал европейското по футбол, че да разбереш проблема с бежанците и какви последици има. Носят външна култура и не се интегрират. Това го има и в САЩ и редовно се трепат там някакви. Ислямизират държави. Има региони в които може да не познаеш, че си на запад, а не в Анадола например. Идват предимно само мъже. Унищожава се националността.

Дори нямаше нужда от изследвания.То се вижда какви са ,здрави млади мъже вместо да се борят за родината си са тръгнали да завладяват Европа.

Нали точно това е борба "за Родината"? Завладяването на нови територии.

Че какви са тези европейци, дето се държат така нецивилизовано !? Поддали са се на руската пропаганда вероятно. Разбира се, че бежанците носят една нова култура, един нов морал, нови ценности, които да обогатят европейските !

Не знам дали са опасни терористи или ще ни вземат работните места, но различната култура и ценности са проблем. С тях идват и други болести, които отдавна са забравени в Европа или непознати. Така европейците когато са отишли в южна Америка са занесли болести, които са били пагубли за местното население. Скоро и при нас ще се усети.

Хронология на събитията до момента: Европа си спи сладко. Субекти със симнителни ценности й разбиват вратата на къщата. Европа продължава да спи. Влизат вътре, тарашат всичко. Европа спи сладко. Вече са в спалнята. Европа се обръща по гръб и продължава да спи. Лягат до нея и пускат ръка? Европа се размърдва леко, нагласявайки се. Вкарват й го рязко. Едва тогава Европа леко се разсънва, отваря на милиметър едното око и се чуди дали това е истина или сън. Бъдещо развитие: Вариант 1: Вече е късно, субектите се изреждат над нея. Вариант 2: Съседът Владимир, когото тя неистово мрази (защото властната й приятелка А.Мерикова от другия блок я убеждава, че е Владимир е подъл), идва и смазва от бой субектите и спасява Европа. Виждайки това, А. Мерикова започва още по неистово да плюе Владимир.

Хахаха тия за малоумни ли ни смятат,добре че направиха допитване за да се усетят!Гадове долни!