Атентаторите в Бургас били с австралийски и канадски паспорти

Терористичната група, отговорна за атентата в Бургас, се състои от араби с двойно гражданство, единият от които има австралийски паспорт. Вътрешният министър отказа да коментира тази информация.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторите в Бургас били с австралийски и канадски паспорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е прочел "Дуел" на Григор Лилов, знае какво, как и защо е станал атентатът. А това е поредният блъф на МВР. Онова, което според доказателствата в книгата, е съобщило за взрива и камикадзето 18 минути преди самия взрив!

Една най-Очаквана информация. ... И да породи отново бумпрастрас между Всички-Нас. Не разбирам ! Колкото до елизабетските псевдоПоданици - мигар има и-един/на, комуто не е ясно че Главно Затова се натискат да ходят натам такивите ?!

ма нели ти е ясно бе човек немаме работа на конушмак се намираме :)

Баш на Кръстопътя Сме, Колега ! Знаем го. Виждаме го. Всички.

Въпрос: Защо кучето минава със свита опашка покрай евреин? Отговор: Защото е чуло, че евреин където види дупка отваря магазин.

Говорят си двама стари евреи: - Имало едно време Римска империя Императори, Гай Юлий Цезар, това-онова И имало и евреи. - Така си е. - Имало и Френска империя Наполеон, тоя-оня И пак имало евреи. - Да, вярно. - А после - Съветски съюз, Ленин, Сталин, СИВ, Варшавски договор И пак евреи. - Така де, ама какво искаш да кажеш? - Ами мисля си - ето, нашите стигнаха до полуфинала.

Съдили се евреин и арменец. Делото завършило с десет години затвор за прокурора.

Голяма работа сте И тримата. Браво ! ( Простете, Моше - нали правилно Ви разбрах че на бизнес-жаргон - 'дупка' означава потенциал-за-бизнес ?)

дървосекач отпусни се ;) стегнт ти е потенц'яла за развиване на бизнес ;)

Дървосекач нал' вииш брат и от бомбата е бизнес ;) ама не със всеки бизнес можеш да се гордееш ;)

-Абе, Ицхак, на носът ти е кацнала муха. - Ти кво, бе, да не искаш да кажеш че съм лайно? -Не бе, Ицхак, ама мухата не мож я излъга.

не бе, аз съм да бе. Най-оригиналът съм.

"австралийски и канадски паспорти" Ясно, зад атантата стои МИ5. Великобритания вън от Евросъюза!

ттт - не си прав! "Моссад имеет длинный рекорд использования канадских паспортов для фальшфлаг операций": link

Е МИ5 пак са виновни. Къде им е контраразузнаването?

Прав е писалият по долу за имитиращата е безхаберната помощ на военното разузнаване. те се бият в гърдите че се борели с тероризма. захранвали президента и правителството и държавната машина с информация. къде ви е информацията бе връвчовци. Службата е един тепих кой ще яхне власста и да подсили копанята. Удари, интриги и фекалии всякакви. В анализа за пропуска те са на едно от челните места. Метлата. новият шев на военното разузнаване е сватът на военния министър. Нужник.

Изненадан съм, че не са с американски паспорти? Естествено, че няма да са с Български ние не сме терористи!

Факт е, че пред цял свят Нетаняху посочи извършителите половин час след атентата и преди, каквото и да е било разследване. Друг въпрос е, дали разследването има предвид всички факти.:) Трети въпрос е, дали политиците ще одобрят резултатите от разследването такива, каквито са.

и къде е тази война оправдана вече със атентата или може би чакат тотално да отшуми историята и тогава да я почнат? за война не знам ама помня, че лятото страхливците от същата хизбула обстрелваха с ракети цивилни обекти, а се криеха зад жените и децата си. В същото време израелски войници си рискуваха живота за да пуска информационни бюлетини... Не знам дали в кухите кратуни на хора като тебе увира, че Израел е единственият бастион на цивилизацията там и държи ордите изтрещели арабели доло...или на тебе ти се иска да ги има в повече....преди да защитавате нещо защо не скочите до исламабат примерно да се запознаете...

Ще започне,когато са преценили техните военни ,че ще победят.Тя ще засегне всички големи играчи-затова се изчакаха изборите в САЩ и ,кабинети не се съставят за един ден.Израел трябва да е сигурен в победата си,иначе не би рискувал.Но продължаващото насилие в Сирия,Атентата са подготовка,за голямото действие.

само дето и двата варианта за президент беха симпатизанти на Израел, а през тва време в Израел в парламента влезаха доста леви партии. Мисля, че бъркаш - Израел нема ползва политическа от война ама никаква, докато за приятелите ти от Хизбула това е необходимост - така винаги ще лъжат хората, че са необходими да ги защитават и за това треа да са на чело и да си въртят бизнеса с хашиш и оръжие...

Ами къде е мястото на ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ като във всички техни интервюта, фукалки, писания и документи пишат че "работели" за неутрализиране и борбата със световния тероризъм. Служба "военна информация" на МО е една бюджетна кохорта, имитираща че върши нещо си. Връзкари и дундуркани "специалисти". Къде спаха или са били пак по поредните задгранични командировки ? Къде е тяхната вина и отговоност за събитието. Май нещата не са това което са. В МО метлата не е играла. Че става и по-зле. Стига са папкали не плащащи осигуровки на наш гръб. Цветанов да посочи и тях за вината. Защото те не носят отговорност за нищо си. Иначе са първи на бюджетната ясла.

Сега ако кажат, че атентатора е бил Стивън Харпър (хем бял, хем канадец) т.е всички доказателства сочат с/у него. С такива нелепи изказвания само ставаме за смях. После искаме визите да ни падат... да, ще отговорят - когато сте готови (както америкаците го направиха).

За 6 месеца открихме, че слънцето сутрин изгрява, както и косвени доказателства, че вечер залязва само.

За да избиват народа си,трябва да приличат на български комунист влязал в църквата "Света неделя"!Допустимо е да имат и нравственастта на "съветски другар" от редицата на СМЕРШ!

Не знам дали си черен, но си коч със сигурност.

Тази , която те е хранила като бебе, да го хапне на Израелец.

Не прост отговор на вулгарна забележка.Когато унижаваш някого ,унижаваш първо себе си.Народите са създадени от Бог.Никой няма право да унижава ,който и да е народ,и да търси неговото зло.Сега Израел е силен.Правили му чест,тези думи,когато ,знае какво е било когато е бил слаб?

От Канада и Австралия по-далече от нас са само Патагония и Хавайските острови! Я да да се огледаме обаче в близките околности!

От всичко което си се опитал да кажеш, разбрах само , предпоследното ти изречение.

си по-глупав от допустимото,ако не става дума за сериозно заболяване свързано с централната нервна система!

Забелязвам, че напоследък форума се посещава от хора, които твърдят, че не са в състояние да разберат текст, по-дълъг от два реда! Поради което, считат авторите им за глупави, злобни или ненормални и се лютят на тези, които могат да споделят мисъл в писмен вид.

Май трябва да се прегледаш. Като хитлер, за теб евреите са виновни за всичко. И затова, че не ти става сигурно. А Тимбокту е град в Мали. Учи география.

абе прав е човека бе - стига го връща в 1ви клас и ти . не им е чиста работата на евреите и това си е :)

ПРОЧЕТИ: МАРКО МАРЧЕВСКИ,,ОСТРОВ ТАМБУКТУ''

неам време ся чета талмуд-а :)

Не Ви ли се струва странно да има Френски парашутисти в България? Я помислете защо Ви питам точно в тази тема....

без малко да се окажат с паспорти от САЩ и Израел

а има една вероятност и да са свурзани и с украински спецялни слузби!

и това е нещо. Но не се съобщават имената. Също дали има информация, че са свързани с терористична група. Няма спор, че трябва да е такава след като ударът е насочен с/у израелци.

Не можаха да натопят арабелите и сега ще ни пускат такива безмислени тъпотии докато обществото естествено загуби интерес към събитието. Тарикатщини с манипулацията на общественото съзнание.......

"Неотдавна израелски медии съобщиха за доклад от българското разследване, според който виновна за атентата е шиитската групировка "Хизбула". Българските власти обаче отрекоха да има такъв доклад. "............ Без коментар!

Ми много правилен ход от страна на правителството . По-добре да не замесват България с обвинения към терористични организации че може да си отмъщават. Това си е израелска война не наша

Как не е наша работа бе, мишок? Защо не го кажеш това на роднините на шофьора , който загина? Ако беше твоя баща дали нямаше да те засяга? Жалки хомяци страхливи са всички с твоето мислене! Само 2 дни преди атентата чаках мои роднини от Москва 3 часа на 20 метра от мястото на взрива. Истинско чудо е , че нямаше още косвени жертви освен шофьора, но следващия път може и да има, и след като се е случило вече на българска земя, означава, че войната е и наша!

Брей каква мъдрост... френскоезичната връзка довела до извода , че имали канадски паспорти! Ама те франкофоните много се свили бе, само в Канада ли останаха? Интересно ми е обаче какъв език говорят близо 10-те милиона мюсюлмани във Франция.... А бившите френски колонии кога забраниха френския език, че не си спомням? Абе защо милиционерите не помолят някое дете да им отвори Уикипедия, или ако и това не могат, аз ще им го напиша: " Френският е майчин език на 109 милиона души, а на други 264 милиона е втори език. Официален език е на Франция и още 28 страни. Говори се в Канада, Белгия, Швейцария, Монако, Алжир, Тунис и други."

забрави Мали ;(

Ако ще са от Австралия каква беше тази книжка на лицето от Мичиган, която ни показаха всички.

Нещо пак ми стана смешно.Половин година след атентата ние продължаваме да предполагаме кой /кои/може да са атентаторите.Дерзайте смело.Я още колко много страни има по света.Може и да налучкате, или не...

БЕЗДАРИЕ И МИЛИЦИОНЕРСКИ МАНИПУЛАЦИИ. ДВАМАТА БИЛИ С КОСА !!!!!!!!!!!!! ТАКА НИ ЛЪЖАТ И МАЖАТ ЗА ДА ПРИКРИЯТ СВОЯТА БЕЗПОМОЩНОСТ. ТОВА ЗАДРЪСТЕНО НАСЕЛЕНИЕ ИМ ВЯРВА.

Това изявление кой го дава? Възмутих се, че застрашава националната сигурност - да го отстранят!

Според мен, най- добре политиката на ЕС да не се меси в разследване на терористичен акт.Интересно, ако се потвърди хипотезата за Хизбула, дали ЕС пак ще откаже да я признае за терористична организация? Мотив и цел- и това подлежи на доказване- нали така?

А бе тоя форум много се размириса на пепелник и фасове! Дира, отворете прозорците - тук смърди, не се търпи!

пидалите да не се обаждат много-много с хейтърски изказвания.

Според мен, ти си много глупаво пиле, с пилешки мозък. Тук не е разрешено да се пуши. Това е забранено от Закона за забрана на тютюнопушенето. Виж Чл. 56. (1) Забранява се тютюнопушенето в закритите обществени места. И също Чл. 218. (1) Който наруши чл. 54, чл. 56 и 56а се наказва с глоба от 300 до 500 лв., а при повторно извършване на същото нарушение - от 500 до 1000 лв.

котле, ужким си юрист, а говориш с 'ако'. ами ако ти си педофил? ако ти си сатанист и ядеш малки деца? това си е косвено обвинение, и прибързано, предубедено осъждане. точно от теб не го очаквах. (дреболиите, като фактът, че този атентат е неудобен за всички, освен за тези, които искат Хизбула да бъде включена - на всяка цена... тези дреболии нямат нищо общо с горното).

Аз съм една от най-добрите юристки в България. И не съм педофил! Не съм сатанист. И отдавна не ям малки деца. Това е забранено. Прочети Закона за закрила на детето.

Думите "ако" означават версия, хипотеза. Не съм разследващ полицай, не разследвам и не боравя с ВДС. Всеки да си гледа задълженията. Това обаче не ми пречи да виждам, че ЕС политика като цяло влияе на доста процеси в България и би могла/ хипотеза/ да повлияе и на едно разследване за терористичен акт.

Някога, някъде нещо като нищо се случило, така че нищо като нещо ще бъде намерено, някога някъде, ако някой от никъде, знае накъде да търси.

Предпочитам да изчакам официалното изявление на МВР по казуса. Може и да е Хизбула, но да се е появил и конфликт на интереси между това заключение и интересите на ЕС. А може и да е това, което пишат 24 часа. Хипотези има достатъчно и се надявам политическите интереси да не вземат връх над реалните резултати.

Учуден съм, че някои беснеят, като разбраха,че се разкриват убийците от бургаското летище. Ами да, колкото и да мразите " Цвъцко " и "Тиквата" те ще изчистят калта от страната. Показват, че са професионалисти. Хванаха килърите, разкриха и други мутренски набези, принудиха братята Галеви да бягат (не без помощта на подкупните съдии), ежедневно ловят кокошкари и по-едри крадци, ще хванат и стрелеца по Златко Баретата. Това ви вбесява. При Миков и Румен Петков си живеехте добре. Защото те бяха като вас. Р. Петков се среща с престъпници, С. Станишев, "губи" важни секретни материали. И "правосъдието" ги оневинява. Май, че това време минава. Не съм привърженик на никого, но когато някой иска да въведе ред в държавата го приветствам.

Първите мутри паднаха в кърви - Последните мутри станаха първи ..... Простата логика в престъпния свят показва че убийците на Първите трябва да се търсят сред оцелелите мафиоти :)

Объркал си си псевдонима - нямаш нищо общо с мъдростта ... по-скоро си СЛЕПЕЦЪТ! Май забравяш за кои говориш (пишеш), как покрай единият като го чухме да покровителства Мишо-бирата и последният се самоинфарктира със смъртоносна проститутка?! Май забравяш от гоя мутренска групировка започва да прави първите си пари мутрака - то и снимки има в компанията на видни "добре облечени бизнесмени" от тогава, когато и Миков и Р. Петков не са и сънували за министерски кресла! Май си толкова късопаметен кой си купи имотче на дюните за без пари - не беше ли същият подарил 2 апартамента на Цецо имотния?! Не че не ги мразя комунягите, но тези твоите идоли са по-различни от тях единствено с наглостта и неграмотността си ... от които за съжаление страда само обикновения гражданин, който не е свързан с циркаджийската им трупа!

Неразбарх кой си е купил апартамент на дюните. Тези от заменките ли?

Ето до какво води честото слушане на Веско Мариновата "Нашата полиция ни пази "

Браво на българската полиция и тайни служби, за половин година разследване им намерихте паспортите, веднага да ви се дадат пържолки за награда;)

Световният македонски конгрес, в лицето на нейните ръководители, често се забърква в международни скандали. Тодор Петров редовно прави антибългарски изказвания, докато заместник-председателят на организацията Ниче Димовски е създател на видеото Македонска молитва, което представя Бог като македонец, а македонците като предтечи на бялата раса.

A-аааа, торонтонианската такова казвате.... ... Абе казват - в резултат на оназ-там 'вечна дружба' бая Наши момичета са дали папири на такиви.

ХА-ХА-ХА!!! НЕР ДЕ ЯМБОЛ, НЕР ДЕ СТАМБУЛ!!! ЗНАЧИ ОТНОВО "UNDER FALSE FLAG". МАЙ НЕКОИ ХОРА НЕ СА ЧЕЛИ ДОСТАТЪЧНО ЗА ИЗПИТИТЕ ВЪВ ВИФ ИЛИ МВР ШКОЛАТ. АБЕ ТВА КАНАДСКИТЕ ГРАЖДАНИ МНОТО МОБИЛНИ БЕ, КОГА ОТ БУРГАС СТИГНАХА ДО АЛЖИР И МАЛИ .......