Коментари - САЩ подновиха глобалната терористична тревога | dnes.dir.bg
назад

САЩ подновиха глобалната терористична тревога

Държавният департамент на САЩ поднови глобалната тревога за терористични нападения срещу американски граждани.

Обратно в новината

Коментари - САЩ подновиха глобалната терористична тревога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сами сте си виновни. Самите вие създавате и обучавате терористичните антиправителствени организации, на ги представяте за демократична опозиция на съответните правителства. Сега си сърбайте попарата на това, което сами си създадохте и финансирахте.

"Държавният департамент заяви, че продължава да се опасява от заплахи срещу американски граждани и интереси в Европа, Азия, Африка и Близкия изток". Много бързо им свършиха континентите :)

на луната, на марс и млечнят пат!!!виждали ли сте котка като сама си охапи опашката как подскача от страх???нещо такова с ал каида!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

САЩ имат точно толкова нужда от терористична заплаха, колкото и от война. През последните години двете се редуват подобно на маршируващи ботуши - леви- десни, леви - десни.... Повече от естествено е след като ударите в Сирия бяха отложени да се появи терористична заплаха. Не знам кой Бог ще съди "миротворците" и "антитерористите" един ден, но ще останат в историята като едни от най-големите варвари, убийци и грабители, които човечеството помни. Надявам се американския народ да намери сили и да се отърве от хората, които го водят в бездната и небитието

коментарът ти казва всичко - 100%-вата тъжна действителност!

Поредно доказателство за некадърността на американските служби за сигурност. Тяхното предупреждение е в повече от буквалния смисъл - след дъжд качулка.

е така разсъждаваше и великия ви вожд Сталин,вие нали за това никой не вярва,че комуноид не може да стане демократ-такова животно няма!!!!

да ни пази Господ от американска демокрация

ИСТИНАТА подлуди бедните български комунисти. Няма го вече ДС да напишете доносче, другари и да ми затворите устата, нали? Няма го СССР да ви помогне, тъжно ви е, но ще ви става още по-тъжно. ВЕРВАЙТЕ МИ :-)))))) Плюйте по САЩ и ЕС, плюйте скотове червени, другаря Путин може да ви подхвърли някоя копейка, но едва ли. ИСТИНАТА вече 10 години работи за 3000 евро - чисто в лошия ЕС. Яд ли ви е, говеда червени? :-)))))) Вас гея, догана, местана и психара ще ви оправят

Какъв ти е проблема се чудя?! Сериозно! Защо трябва да обиждаш всеки, който не одобрява политиката, която води САЩ, на комунист?! Аз нямам нищо общо с комунизма и със соца, ненавиждам БСП и ДПС ... но няма как да остана сляп за това, което се случва отвъд Атлантика - САЩ, в лицето на правителството и президента си, се явява най-големия агресор на този свят! Не може да си вреш носа навсякъде и да оправдаваш действията си вечно с "необходимост от предприемането на незабавни мерки, поради застрашения световен мир" и в същото време да отричаш зависимостта си от чуждите природни блага! Прави са тези, които ти го казаха вече - отпечатването на долари без златно покритие е най-лесния начин за осигуряването на високия стандарт на живот на американца - така че спри да драскаш за средната им продължителност на живот и за средната им заплата - всичко това рязко ще се промени в момента, в който балона им се спука! Да сме живи и здрави, ще има да им се радваме отстрани!

Комунето се зачудило :-))))))

трябва да си голям ...... за да делиш още света на комунисти и демократи!!! турскят президент заяви че голям брои сирииски терористи влизат в турця . от там безпрепяцтвенно стигат в булгаря и европа!!!моето момче ти казваш че ги вземаш тези пари работеики, е някои ги имат без да работят!!!това не означава че другите които не ги вземат са комунисти, и т.н.форумат не е да си мерим доходите защото може да се окажеш много беден!!!парите са нужни но те не определят сазнанието!!!които разчита само на тях е мартва душа!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разделяй и владей е еврейски девиз. Еврейския пропагандатор, защо мислиш, че така се е развихрил. Създават едната група, после другата. След което ни карат да си вадим очите. А те кротко си крадат отстрани. Неразборията с партиите, да не е по друга причина, същата работа.

Гледам коментарите до тук,и виждам позната до болка караница,мръсни комунисти-мръсни капиталисти. Коментари за стандарт,средна заплата,осигурителни вноски,данъци и.т.н. Колко от нас знаят как се оформят тези статистики?С какви параметри и критерии? Ако някои мислят че средна заплата означава че това е сумата която получава най голямата част от населението,жестоко се лъже! Ако някой смята че Б.В.П. е `сумата`която представлява производителността на всеки гражданин на държавата пък се лъже! Когато ни говорят-на пример-за държавата с най качествени здравни услуги,има два начина да се установи коя е тя. 1)Къде се намират най добре оборудваните болници със съвременна апаратура.В този случай обаче никой не взима предвид че в тази държава,достъп до тези услуги може да има едва 20-30% от населението. 2)Къде услугите са на задовалетелно ниво(при което може да не е всичко последната дума на технологията-но достатъчно за качествено лечение)и има достъп 100% от населението! Същото е и със стандарта!Където хранте за безумно евтини спрямо заплатите,това означава че не са ``най здравословните``.Освен ако не се субсдират от държавния бюджет! Сега относно статията,прочитайки я внимателно,това което разбрах е следното. Не харчете вашите пари за да почивате в чужбина! Те трябва да останат тук!Вътрешният туризъм е по сигурен! В което няма нищо лошо.Всички държави се стремят на това. Само начинът за постигане на целта-в случая не знам дали е най подходящият!

В русия живеят по 60 години средно. В САЩ живеят по 78 години средно. Ама иначе здравното обслужване в русия били евтинко, нали? То и толкова получаваш от него

И кой ти каза , че в Русия живеят толкова? Или просто трябва да лиснеш някъде сутрешната си повръщня? И какво да ходим чак до Русия, дай да видим у нас - преди 89-та средната продължителност беше 76 години, а сега в демократичния рай е 67 и продължава да пада. Да не говорим за численоста на населението...

вав комунистическа куба седемдесет и шест години!!! пиши цялата истина!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не посочвам държави а говоря за факти относно начина по който се правят класификациите! А ако ти разпознаваш определени държави,това трябва на тебе да ти говори нещо. А освен САЩ и Русия,мисля че съществуват още към 175 държави ако не греша! Относно продължителността на живота,направи отново справка.Освен това не твърдя че има държава на която всичко да е перфектно!И във всеки случай,защо нищо не пишеш за въпросите които аз повдигам? Знаеш ли например че има болници които са постигнали невярващи резултати?НУЛА процента смъртност на пациентите!Но не казват че това е резултат на навика да изписват пациентите които ``отиват към умиране``за да умират в къщи и да не им се води на тях смъртност нали? Време е да спрем да се караме за другите и да видим нашето дередже.И бъди сигурен че както ``комунистите``има какво да научат от тебе,така и ти имаш какво да научиш от тях.

То ако не е тероризмът, обикновеният американец гладен ще умре! Само се чудят от коя точка на света да папат като са се заболи на възможно най-неблагородната земя на света!

САЩ отправят световно предупреждение за терористична заплаха, срещу най верния си съюзник в Сирийската война - Ал Кайда!! За това, ние лекарите, си имаме точна диагноза - параноидна шизофрения или раздвоение на личноста. Виждал съм хора страдащи от тази болест, но за пръв път виждам цяла държава да боледува от нея...

НАЙ- СТРАШНИЯ ТЕРОРИСТ ЗА САЩ Е ФЕДЕРАЛНИЯ МУ РЕЗЕРВ, КОЙТО Е В ЧАСТНИ РЪЦЕ. "Не е важно кой управлява държавата, а кой държи парите й". Това са думи на Ротшилд, който държи лъвския пай на ФЕД. Изобщо може ли някой да каже за какво иде реч?

Християнският свят да се отърси от либералните си идеи за мазохистична подкрепа на "правата" на религиозния екстремизъм и да започва войната-това е по-важно от футболните войни,търговските войни, от цените на петрола и бананите.

Все се чудех кога от червения бесепарски дир ще размахат метлата :-) Започна се. Накърних доброто име на платените коментаторчета от бсп

На дежурният УСА-демократ хейтър не му издържат нервите...

И от ГЕРБ, и от ГЕРБ!

САЩ подновиха глобалната терористична-ИКОНОМИЧЕСКА тревога ....... СПЕШНО СЕ НУЖДАЕМ ОТ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ инак няма излезане от финансовата доларова дупка......ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ВЕЧЕ ДОСТА ПЪТИ

Забелязах аз, че има една глутница от застаряващи комунета в дир-а, където само чакат да сложат по 10 +-са на всеки коментар възхваляващ държавицата на диктатора путин

Аман от такива като тебе дето делят дъравата и хората на комунета и демократи, леви и десни, сини и червени. Абе как до преди 23 години всички бяхте комунета а пък сега станахте демократи. Айде Г-н "демократе" коментирай си по темата и не се занимавай с глупости

Пиша го пак, защото от дир-а го изтриха: Аман, заман, отивай да гласуваш за местан :-)

"Финансовият министър на САЩ Джейкъб Лю предупреди, че възможностите за разплащане от бюджета ще привършат на 17 октомври, което означава, че страната е заплашена от банкрут." Това с лошите терористи, дето заплашвали САЩ, не се ли нарича отклоняване на вниманието. И затягане контрола, за да не си помисли някой да протестира. Кога ли в САЩ ще гръмне, налягането там се увеличава. Може би като останат без храна.

Айде на бас, че САЩ няма да банкрутира на 17-ти? :-Д Не се спряхте червените мушици със смешната си руска пропаганда

Айде на бас, че отново ще увеличат с някой друг трилион външният си дълг, (който ще платят главно "младите демокрации" и африканците) и ще напечатат инфлационни хартийки наречени дойлери. Това, обаче няма да пусне градския транспорт и отвори училищата и болниците в Детройт, нито да изплати ипотеките на няколко милиона американци изгонени от жилищата си и живеещи на улицата поради тази причина.

Новина от блог. Преди месец, американски блогер се обърнал с призив към Путин, наричайки го лидер на свободния свят. Не е от значение в случая, какъв е Путин. А как определя положението си един обикновен американец. Управляващата хунта в САЩ се опитва да държи американския народ в постоянен стрес и страх. Стадото така се обработва по-лесно. А ако американците имат представа, на какви психообработки са подложени, как ги третират с ГМО и всичко останало, със сигурност ще има революция. От ФЕД и Уолстрийт нищо няма да остане, както и от Черния дом.

" Да би мирно седяло-не би чудо видяло"

"Който сее ветрове ще жъне БУРИ"

Да бомбандират всички страни и те да си мълчат.Да си взимат бежанците най бедната страна ще ги храним.Нали са зад алкайда и зад всички само да съсипят някоя страна.

Ако не бъркаш в кошера, пчелите няма да те жилят. Не знам какво им се върти в кухите хамерикански глави, но ако не си навираха носовете навсякъде (заедно с израелските им мекерета), тероризмът нямаше да е в такива мащаби. Още повече че (доколкото знам) само в щатите и Израел има школи за терористи - и е съвсем нормално някой ден учениците да се обърнат срещу учителите си, ако са ги настъпили.

Часът е 9.17. Пропагандата още не се е включила сигурно са на оперативка. Само българи пишат във форума.

Кръвта още не е изсъхнала в Кения но вече се осребрят печалбите.

Boooring. Тия вече шизофренията така им изби, че няма спасение. Всички със затаен дъх гледаме потъването им.

Бе и да няма заплаха, ще я създадем бе. Няма гладни да мрем я.

"Държавният департамент заяви, че продължава да се опасява от заплахи срещу американски граждани и интереси в Европа, Азия, Африка и Близкия изток..." Ми айде поприберете се малко в Америката, заедно с вашите интереси....Стига сте, меко казано, досаждали на цял свят!

Първо снабдяват ислямистите с оръжия, както беше в Афанистан, а после реват, че им избили от раз 3000 души в СТЦ... Създават банди от главорези в пустинята, толерират наркопроизводитеите, а после лицемерно се вайкат, че светът се разпада под напора на наркотиците. Това е то - САЩ, това е личният интерес, това е фалшивата демокрация на бакалите.

А най-неприятното в цялата тази ситуация е, че наричат това "демокрация" и се опитват да я наложат навсякъде. Пък после Терорист 1 се оплаква от...терористи...

Отровните памперси пак се разписаха...завалиите се надяват на някоя стотинка от от комсомолския крадец работодател:))))))