ИД пое отговорност за смъртоносната атака в Тунис

"Ислямска държава" пое отговорността за вчерашното нападение срещу музея "Бардо" в Тунис, при което бяха убити 23-ма души, повечето чужди туристи.

Обратно в новината

Коментари - ИД пое отговорност за смъртоносната атака в Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези атентати са детски закачки, чакаме истинската голяма война, която ще даде рестарт на системата чак в робовладелското общество, поне такъв е замисълът на кукловодите

Там е проблема че робовладелското общество никога не е преставало да съществува. Повечето хора са достатъчно глупави за да не разбират че са роби

принципно си прав, но става дума за формата, не за съдържанието искат да ни отнемат даже и формалния прогрес

Не съм съвсем съгласен - робовладелството е сравнително прогресивно - там има поне някаква отговорност и тя е естествена, виж феодализмът е най-упадъчната работа и точно там ни целят, ако мене питаш.

Да, сега робите са карани да работят за да преживеят че да работят и сами си плащат за жилище и ххрана.. Така господарите нямат главоболия с комуналните нужди на робите

нема ли най-после да им покаже хирошима нагледно на тия говорящи маймуни

Рано е! Г-н Обама каза, че войната ще е продължителна, около 5 години! Заделени са за тази година 8 млрд. долара специално за борбата с тези!

А колко милиарда е отделил Обама за финансирането на ИД

Съвсем скоро, коалицията ще нападне ИДИЛ в Сирия! Дали няма по инерция да стигне столицата! Май така ще стане!

"Нито едно общество не е пощадено Атентатът в Тунис нов знак, че светът се променя, че нищо не е като преди" Това ни се внушава непрекъснато. Тези, които владеят телевизиите, киното и вестниците искат да вярваме в това. Да станем страна в една война, която не е наша. Сами да се оправят, нас да не ни забъркват.

Едва понасям телевизиите и масмедиите. Всичко се прави като за умсвено недоразвити

Тези маймуноподобни са по - големи идиоти и от човекоподобните.

Бахти гадните .... семити...

семити ... изглезда ми доста провокиращо и подвездащо спрямо евреите.мразиш ли евреите?

Мразим всички талибани включително и еврейските талибани. С другите евреи сме ОК ама те са малцинство сред бесните еврейски талибани

Коментарите които чета тук от няколко дни тук ме убеждават че талибанското възприемане на света е дълбоко заложено във всиччки държави . Рязличните талибани си избират група от подобни на него талибани се самосаключват там защото в глутницата по лесно се оцелява

да се приемат по-рестриктивни законодателни мерки, спрямо обикновените хора! Губим си свободата!

Свпобода никога не е имало. Можем да загубим само нещо което сме имали.

Тези въобще съществуват ли?

Да им изсъхнат мъ..те на тези дето организираха провеждането на "цветните революции" в най-светските арабски страни! Сега да не им подсмърчат народите за дадените невинни жертви! Виновни са ,че избират правителства, васални на САЩ- вземащ се за световен властилин ! Че участваха във военни операции съсипали процъфтяващи икономически страни, като Ирак, Либия, Сирия! Подкокоросаха първосигналното население и на бедните Йемен , Сомалия, Афганистан, Пакистан, Нигер, Нигерия, Бенин, Чад, Судан, та сега им пари навсякъде под краката! Що им трябваше, ще попита някой? Това, че се опитваха да се развиват светски и самостоятелно, верно при диктатура, но затова ме там мирно и спокойно! А сега е ужасяващ хаос и насилие несравнимо дори с това от кръстоносните походи!

Прослувутия римски правен постулат: Кой има интерес от тези сатанински изпълнения на ислямистите от ИДИЛ. Човешката история не познава толкова брутални убийства, без каквото и да е предизвикателство. Къде са папата и Обямбо да заклеймят безусловно тези античовешки престъпления? Не ви ли се струва, че ИДИЛ са банда психотронно зомбиран човешки отпадък, който обслужва нечии цели с един по-дългосрочен прицел. Когато тези зомбита си изиграят ролята, те просто ще бъдат disposed of. В случаят притеснени трябва да са мюсюлманите, защото нормалните цивилизовани хора по света вече не правят разлика м/у ИДИЛ и исляма. И тъкмо това е целта...която в крайна с/ка ще оправдае средствата си.

Зомбитата са навсякъде по света. Вашият собствен талибанизъм сами не го виждате. Ако питате някой от ИД какво мисли за себе си вероятно ще ви отговори че е високо морален и вярващ доброто

Все още не означава, че човек може да разбере написаното. Ти май се чувстваш лично засегнат от намека?!

Човешката история познава далеч по брутални " изпълнения" от тези на ИД . Искаш ли припомняне или познаваш смисъла на буквите които познаваш

Великите сили могат да унищожат ИД само за няколко часа. Защо ли не го правят?

възложенатач им задача! Когато я изпълнят, ще се отъътват от тях (както Садам Хюсеин) и ще се пристъпи към изпълнението на основния план.

Продължава световната шоупрограма "Ислямска държава". Сценаристите са известни, артистите - също.

Еми да спрат от ЦРУ да им дават на ИД оръжия. Нас какво ни занимават, ние ли да ги спреме?

РЕЗУЛТАТА ОТ АРАБСКАТА ПРОЛЕТ :)) ... ОТ АТЛАНТИКА - МАРОКО ДО ХИМАЛАИТЕ ПАКИСТАНСКАТА ГРАНИЦА) ПО МИТИНГИТЕ РЕВАТ СМЪРТ НА Ю-ЕС ЕЙ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ :)))

Мога да кажа, че през последните 50 години тероризмът спечели войната. Ясер Арафат уби стотици хора като терорист, а един ден го наградиха с Нобелова награда за мир, въпреки, че е терорист! Убийците от социалистическия лагер ,които хранеха терористи из Латинска Америка, доживяха края на дните си, а семействата на жертвите останаха със снимки в къщите си. Днес Ислямска държава безпощадно и брутално убива безпомощни хора, но Западът , а и Русия стоят и чакат да установят дипломатически отношения с новата държава. Нищо чудно това да е поредната загубена война с тероризма. Жалките велики сили могат да разорят държава като България и да направят един народ да започне да се самоубива от отчаяние, но не могат да прекратят терора. случаи като Лондонското метро, испанския влак, Метрото в Токио, показват недосегаемостта на богатите, защото терорът засяга само бедните. Сякаш богатите имат полза от терора, за да се всява страх у жертвите, които да се притискат като малки деца за защита от богатите.. ИД пое отговорността за убийства на безпомощни туристи, а каква е отговорността им? Те хвалят смъртта и умират като се мислят за мъченици. Всъщност те са едни жалки убийци, зад които дори и Аллах ще изпитва срам, че е дал вяра на хората. Ако Аллах искаше да убие невинните жертви нямаше да даде това в ръцете на тези безмилостни хора.

добре, че си признаха! ние се чудехме кой ли ще го е направил

В същото време българското Министерство на външните работи препоръча временно да не се пътува до Тунис. В интерес на националната ни сигурност ,Министерството на външните работи да препоръча и на джихадистите "временно" да не пътуват до България.

Мисля, че хората трябва да вземат на сериозно препоръката на МВнР! От 6 месеца и повече, се знае, че 40% от африканския състав на ИД е от Тунис. Нашето МВнР е напълно наясно с този проблем и днес препоръката е закъсняла, като само чистият късмет не донесе новината, че не са избити 19 български туристи. Тази дестинация е известна, евтина и много хора я използват.