Терористичен акт е предотвратен в Пловдив

Задържан е българин от семейство, за което досега не е имало съмнения за връзка с радикализирани формирования

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмет имат невинните хора, които копелето е щяло да убие.

Всъщност младежа е на свобода. Пуснат е от съда защото е непълнолетен. Има мярка за неотклонение. Ареста е бил преди няколко дни. Просто днес МВР са решили да споделят с обществото новината....

Според е дете от определено семейство и затова се опитват да го оправдаят и повтарят дете, дете.

МВР МЕТО Пикчърс. 20 дни не могат да хванат един в йкостенец, ама терористичен акт разкрили. Да не са се самонапръскали ъгейн?

самото зачеване на Владко Горанов е терористичен акт

По начина на представяне на новината завоалирано е ясно , че става дума за малцинството , май . Журнолята , трябва и смелост !

Уточни че малцинството е от ГЕРБ. Сега прокуратурата замита случая.

Ако някоя сериозна организация, реши да направи терористичен акт на територията, то тези некадърници, ще го разберат една седмица след като е станал. Нашите полицай са "бизнесмени", а не пазители на реда.

Безполезни дебелаци в услуга на митрите

Типично по комунистически...много шум за нищо и най-вероятно никога не се е случило подобно нещо...

Поредната тренировка. Нема нищо, до 5 дена ще го пуснат да си ходи.

Много интересно - информация УЖ от 2 дни, а никой нищо не знае. Ако беше вярно, досега 10 министъра да се бяха извървяли през новините на е-bTV НОВА да се тупат по гърдите колко са велики и как 'работим заедно с колегите за предотвратяване на бъдещи заплахи и ще бъдем безкомпромисни' или нещо подобно. Кьорфишек, т.е. измислена новина.. Или по-вероятно да е някое българче ученик, който слушал метъл и се снимал с пушка за Airsoft. Както онзи който уж заплашвал Бойко, като го дадоха ами някакъв 44 годишен бедняк с изпопадала коса с метъл тениска и се снимал с пластмасова пушка и надпис 'БОЙКО ПАЗИ СЕ' и айдее Бойко атентат, арестували метъла, бе велика работа ;))

Хахаха, да, това каъв цирк беше... Аз бях изключително изненадан, че не му пратиха на чичката направо баретите, че и гранатометите. Той тоя пострада в инцидент с газова бутилка много сериозно. Почти мога да си представя как правителствени асасини се промъкват в дома му под прикритието на нощта за да му бърникат бутилката. „Трябва да изглежда като битов инцидент“. Но нашите едва ли са толкова рафинирани, по-скоро биха го катастрофирали или метнали от прозореца.

Не подценявай асасините. Стават все по-извратени. И работят постоянно.

Баш в деня на геювити ли бе?!

е скалъпена заради скандалните 13,23 лв за полит.субсидии . и вместо горанов да обясни къде е зяпал за разхищението на бюджета ,го питат за терористи . медии и управляващи се подиграват с народа . извън България са същите манипулатори и мошета .

Да бе , баш за някакви 13 милиона ще да е ! А за трите милиарда за Турски поток , и десетте милиарда за Белене !?

Е не ги ли плащаше дянковчето и лойко бе!? 67% от плащанията по белене са по време на управлението на банкянската шайка!

Как ли пък не, западните служби ще доверят информация на нашите служби, като те са на отчет на Русия...

Защо са с надписи "Джендър Мери" на английски - сигурно са отишли да арестуват някой англичанин....

1 р липсва за жендери честито :Д

Днес непълнолетен, утре дете от детската градина :))))

Нали живеем в свободна и демократична държава. И на малките трябва волеизявление, а при лошия комунизъм го нямаше това волеизявление.

Какъв комунизъм та патил ма не виждаш ли какво е сега че пак за стари времена говориш.

Владко Горанов - терористичен акт - боже, боже...

горанчо вдлъбнатия иконом, бил разбрал от колеги от ДАНС, че "в Европа се разпространява информация" за повишен риск от терористични атаки?!? 1.Каква информация ни дава горанчо с горенаписаното, никаква защо си отваря устата, по почин на ментора му борисофф. 2.как Данс ще разкрива оперативна информация (ако изобщо е такава) на някакво плямпало , антибългарско? 3.Всички структури държавни са пълна трагедия , тер.акт е просто късо съединение в кратуните на "началниците" Закривай!

По глупав и жалък народ от нас няма

ТЪЖНО, НО ФАКТ!

Циганите сте световно известни.

Айде, бе!

Не бъди толкова сигурен.

Циганите сте световно известни.

И в какво се изразяват терористичните намерения на някакъв непълнолетен и не свързан с никаква организация? Какво толкова може да направи? Димки от вестници с цел да смути гей парада?

Някой русофил , огорчен от изборните резултати ще да е !

Щом като тролиш за пари, сфирки дали правиш? Тук един авер от маалата се интересува.

В тая малоумна държава май само малолетните все още са адекватни! Всички които не са от глудницата на Тиквата ще бъдат обявени за терористи!

Не е трудно за един укрепващ младеж да се хлъзне в неправилна посока. Лошото тия дни е, че веднъж като случайно гледаш няколко филмчета във фейсбук на някаква тематика и следващия месец или два цялата мрежа около теб се изкривява и виждаш и чуваш само подобни неща. Ако коментираш или влезеш в група това се засилва. Добавяш приятели и те те добавят. Хоп изведнъж цялата информация достигаща до дадени хора е една силно изкривена картина на реалността. Много е лесно, когато 16-17 годишния младеж всеки ден бива бомбардиран с новини за злия запад и страдащи мисюлмани или руснаци да се включи в някои по-радикални дискусии. А нали се сещате, че тарторите на терора само чакат някой случайно да оплете малкото си пръстче или ходилото в паяжините им. Браво на службите ако наистина навреме са усетили на къде се хлъзга младежа. Щото има и голяма вероятност да си правят ПР за сметка на бедно семейство.....

България, СЛУЖБИ, да бе!

Всичките ли сте такива смехурковци в социалните мрежи? За един приятел питам ...

Израза "За един приятел питам ..." се изтърка освен че е доста глупаво.

Зомбитатата от социалните мрежи са по-големи акълии, предполагам това имаш впредвид?

плашете стадото ! искате да прогоните и последните ми овчици ли ? не моля ви се,спрете веднага !

финансовият министър разбрал от колеги от ДАНС, !? финансовият министър Е ЧЕНГЕ !

Че то и Корнелия , и Майчето , и Румбата , и те са ченгета , и са снасяли и снасят информация на службите . Въпроса е дали на българските или на руските служби !

и всеки касиер в банка е доносник по закон!Всички преводи на 10к се докладват на службите,което не е проблем за мен,стига да си сигурен КОЙ още я чете........ ало мафията мислиш ли,че работят без информация кой пенсионер къта от наеми ;)

Новите приятели ни лицензираха 'борбата с тероризма' и ние започнахме. Борбата с наркотиците, Борбата с бедността и т.н. вече ги спечелихме понеже. Дадени хора, работещи на подобни места трябва да си дадат ясна сметка. Знаем ги, знаем кои са им и близките. Кого ще пазите?!? Питайте 'приятелите' - 'сигурна' ли е визата?

Имаш предвид прокурор Чайка, който обучава Цацаров ли? Или говорим за Путин дето вчера каканиза аматьор президента?

Хората дори да видят нещо нередно не смеят да сигнализират защото няма обция за анонимно обаждане и така се получава че нищо никога не се доказва например кражби и именно в това се корени престъпността.

минуса внимавай като има някаква нередност да не излезеш ти виновен

Фалшива история с "модерен" сюжет

В такъв случай се зггробва рода до 10-то коляно на терориста!!!

Англичаните навремето са се усетили - погребва се в прясна свинска кожа. И девици, нанай.

Не се надявайте на интервю. Сигурно ще го самоубият, като Зайков.

...непълнолетен"... Друг път!!! Хайде по-сериозно!!!! Посланието на Антихриста от Ватикана размърда бръмбарите в главите на дебилите!!!

Защо на тоя на гърба му пише Джендър Мери? Тва в България ли е?

Най вероятно заради гей парада .

И у нас ли почнаха да манипулират с "терористични актове"? Обикновено тези актове ги организират разни спец служби.

Потомците на терористите от гара Буново, мога да допусна.

сложих ти плюс но системата в същата секунда ти сложи минус

А така, кажи му, да не си мисли, че ти си му цъкнал минус, че това може душевно да го травмира!

Ако беше българин, наистина, досега да сте му публикували трите имена, три снимки(профил, тил и анфас), биография, интервю с родителите, учителите, адрес, телефон... всички данни.

Българин или български гражданин??

Естествено, че е миризлив циганин, но ДИР-ните смучат краварския!!!

Радикалните ги обучават КГБ-то, особено като им спрат некои проект