Изчезналият боинг - похитен от терористи?

Малайзия разглежда официално хипотезата за терористичен акт след необяснимото изчезване на малайзийски боинг с 239 души на борда.

Обратно в новината

Коментари - Изчезналият боинг - похитен от терористи? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В самолета се е намирал Волен Сидеров с компания. Замеряли са екипажа с кюфтета и са го зашеметили. От ударите с крака по пода на вбесения Сидеров, комуто стюардесата отказала, подът се продънил и самолетът е паднал в морето. Зоната на падане е обявена за отровена от фотографа ни-политик.

Извънземните са тук още от преди да сме се появили, така че те са повече земни от нас. А що се отнася до самолета, сигурно е бил похитен от терористи

Това са извънземни - в района на Бермудският Триъгълник преди години редовно изчезваха самолети и кораби - Знам, че ИЗВЪНЗЕМНИТЕ правят серия от опити с човешки същества, но не знам причината ????

Interesno mi e mnogo kade i kak e stanalo tova!

На дъното на морето е, за тва не го намират

Пътнически самолет от такъв клас при сблъсък с водата е все едно да се блъсне в бетон - разпада се на много парчета. За да потъне, трябва да изхвърли преди това горивото си, след което плавно да се приводни, а след това да потъне.

Вижте, мина доста време от изгубването на самолета. Това не е Ан2, а 777. И да е отвлечен, не може да кацне къде да е. Според мен сценарият е възможно най-лошия...уви.

Сингапурски кораби, участващи в търсенето са открили останките от самолета.

Голямо несъответствие във фактите описани от световните "информационни" агенции и фактите от реалността!!! Според данните от флайтрадар24: 1-во - грубото разстояние от Куала Лумпур до описания район в близост до Кота Бару е около 550 км. и самолетите излитащи от Куала Лумпур в това направление то изминават за около 40 /ЧЕТИРИДЕСЕТ/ МИНУТИ - за КАКВИ 2 часа ни говорят!??? 2-ро - самолетът полет MAS 370 Куала Лумпур - Пекин излита в 16,40 по Гринуич +8 часа имаме 0,40 часа местно време! 3-то - в 17,22часа /или 1,22 местно време/, след 42 минути полет, на височина 10668 метра и при скорост 872 км/ч., след изминати 512 км. самолетът ИЗЧЕЗВА ОТ РАДАРА абсолютно внезапно! Това твърде вероятно означава ВЗРИВ и моментално УНИЩОЖЕНИЕ на машината!!! Защото при падане на цялата машина, радарът на 100 % щеше да засече промените в височината и скоростта!!! 4-то - версията за ОБРАТЕН ЗАВОЙ е ПЪЛНА ДИВОТИЯ!!! Не мога да разбера такава изопачена информация само от некадърността на журналистите ли се дава или УМИШЛЕНО!??

На флайт радара може да са изрязали последните км. Все пак сървара се управлява от хора. Когато пред н. Емине се сблъскаха два кораба на лайф шипс последните маневри бяха изрязани след 2, 3 дена. За самолетната катастрофа света научи след 12 часа.

Твърде малко вероятно е да е имало терористичен акт. Няма искания, няма поемане на отговорност. Радарното покритие в тази зона е почти никакво. Твърде възможно е радарите там да не са трикоординатни, а височината да е подавана от пилотите. Т.е. изобщо не е сигурно дали са изчезнали веднага на 10км височина или след като известно време са снижавали. Просто пилотите не са имали време да съобщят за опасност, вероятно след разхермитизация на кабината.

ЗАЩО се изказваш толкова некомпетентно!?

Кви радари те мъчат тебе ве? То Това да не е '80 на миналия век. Има ADS-B. Радарите не виждат хеликоптери и ниско летящи самолети между небостъргачи. Координатите и висoчината идва от GPS, а последната и от барометър. После се излъчва на всяка 1 сек. Вижда се от съседни въздухоплавателни средства, сателити и наземни станции.

ADS-B млъква, щом се изключи трансподерът в пилотската кабина.

Един въпрос към фбр.За какво им е на терористи да отвличат самолет и толкова дни да няма вест от него без искания и как става така че да изчезне от радарите след като са го отвлекли

Защото не е отвлечен от терористи ,а от цру .Правилният въпрос е какво ще правят боинг който всички смятат че е на дъното на океана. :)

Някъде бях чел, че в него район има нещо подобно на Бермудския триъгълник.

само пълен глупак и бетонна кратуна би се се подигравал под подобна новина !

Да бе,и сега ще кръжат над океана няколко седмици ,докато не им изпълнят исканията.

Няма много начини един самолет да изчезне от радарите... Обикновено е свързано с превръщането му в хиляди малки парченца :-(

И отвлечените самолети от 9/11 бяха изчезнали от радарите.

шефче

Сигурен ли си!?

Това не е точно така..Виж документ. поредици на BBC, Discovery и т.н. ....

Можее ,може,като се исключи Джипиаерлеса са следене.може да не съм го изписал правилно,но има таква опция.

Малайците я карат като българите. Преследват уж преследват дрогата с доживотен затвор пък товарят пътници с чужда регистрация. Отряд 28 и куфарите на Гълабин ряпа да ядат

Нов бермудски триъгълник??

А може ли да има само мазни петна. Все някоя опаковка от храна или пластмасова чашка трябва да плува. Рибите всичко да ся изяли?

Ако се разбие във водата - остава нещо за ядене.. Ама ако е на 11 км високо ... :-()

Е ко като е на 11 км високо? Керосина пада като дъжд, а пластмасовите прибори летят до 12км ли?

Вероятността е голяма . Едва 9% от самолетните аварии са по време на полет , останалите са по време на излитане и кацане . Боинг 777 е един от най- сигурните самолети в света. Вероятността от атентат е голяма

"...Vietnamese Navy detected an emergency signal 153 miles out to sea ..."

"...Malaysian security officers say they are currently verifying the identities of the two new people in question with the relevant embassies, but refused to elaborate further. The passengers being checked had all bought their tickets through China Southern Airlines..."

Е, И????

Споменава се, че 4 пътници са летели с чужди документи и за 20 пътници от голяма американска компания. Вероятността за самоубийствен бомбен атентат е голяма, трудно могат да открият остатъци преди да проучат с кораби доста голяма територия. Все пак е странно, защото по сегашните правила за безопасност вратата за пилотната кабина е бронирана и заключена. Но може в Азия правилата за безопасност да не се спазват.

Извънземните са ги гепили !

Във всички самолети пътниците са екипирани със спасителни жилетки за да не потънат. Само че, не е измислено как хората ще излезнат от самолета. Единствения случай това да стане е ако успее да кацне без да потъне което незнам дали е възможно.

Всички самолети могат да се приводняват. Издържат на повърхността кратко, но достатъчно хората да слязат. Освен жилитките, всеки самолет има достатъчни надуваеми салове за да поберат пътниците, както и хранителни запаси и вода за кратък период. Имат и свързочна апаратура, както и радио буйове. Ако са се приводнили, скоро ще ги намерят. Тревожното е, че са изчезнали без никакъв сигнал, или индикация за бедствие. Такива се задействат автоматично, в случай на такова събитие. Дано да ги намерят... но е малко вероятно. Историята много прилича на онзи еърбъс на Ер Франс, който падна в океана при полет от Бразилия за Франция. Изчезна точно така - без никаква индикация.

На повечето съвремени широкофюзилажни самолети пързалките за аварийно кацане са и салове. А и на някои по-малки самолет е така.

машината да не подаде сигнал за бедствие ако екипажът е бил на себе си и не са възнекнали противоречия помежду им... Не е възможно машината да изчезне внезапно от радарите и trakera да отчете 0 фита след полет на 35 000 фита за толкова кратко време. Не е възможно електросистемата да не е в състояние да захранва авариъните консуматори, освен при умишлено изключване. САЩ вероятно знаят вече местонахождението, АКО самолетът е във водата. Има подходящо техническо решение за аварийно радиоизвестяване в подобни случаи и може да бъде приложено без особен проблем.

Edno kompetentno izkazvane na fona na ostanalija balvoch ,nekompetentnost I zloba.Stava vapros za sadbata na 227 dushi a vie si pravite maitap tipichno po bulgarski .Molete se za horata ne zlobeite,zashtoto se vrashta.Vozil sam se na 777 I sa mnogo dobri samoleti ,razstojanieto m/u sedalkite e po-goljamo ot 747 ,koeto e vazno za przokeanski poleti.Good luck.

оранжевите кутии издават много ясен сигнал каде точно се намират,пак ни будалкат,дано са живи хорицата

Ако са завлечени на дъното може и нищо да не дадат докато не се търси със сонар, обаче сензорите за земетресение би трябвало да отчетът нещо.

Ако е станало нещо във въздуха, би трябвало кутията да е издала сигнал, докато е падала 10 км. Не може в 21-ви век, при тези технологии самолет просто да изчезне...

Пак ни правят на канарчета. Има си граждански сайтове, на които съвсем свободно се виждат всички самолети в реално време над даден регион и изчезването на някой от тях веднага се отразява. Да не говорим за професионалната, военната, спътниковата и др. информация, която се ползва от компетентните органи. В рамките на няколко минути се знае дали самолетът е читав или не и това не зависи само от радиовръзката с него. Тук вече много часове не се казва истината.

Да ама този изчезва на 10 000м., а такъв самолет има коефициент на летене поне 1 към 10 което означава, че радиуса на търсене е поне 100 км. Освен това е нужно подготовка и отиването на кораби до този район. Очевидно летателната техника която обикаля района нищо не е открила до този момент.

Дреме ми на пеперудката.

Само човек с извратено мислене и без всякакви морални устои може да напише подобно нещо. Ти да не си Мая от Позитано?

от Големо Уйово съм. Визитна картичка искаш ли.

Аз пък никога не съм се возил на самолет и слава на бога още съм жив.

ако ти е писано да се удавиш, няма да ти падне саксия на главата.

И къде точно е "писано" че не ми стана ясно? Всеки човек прави някакъв избор всеки ден. Това че е взел някакво решение не означава, че е било "писано" че е трябвало точно това решение да вземе. Просто е могъл да вземе и другото решение. Я по-добре тия с "писаното" не правете коментари, че започва да изглежда като че ли е "писано" да сте тъпи.

Личи ти, че не си се возил.

Типична тъпа българска тиква!

Имах един приятел, който никога не се возеше на самолет, че с кола било по-безопасно, обаче един самолет взе, че падна върху колата му и така го свърши.

Виновни са двамата украинци и руснака на борда. Започналата културна дискусия между тях чий е Крим излязла от рамките на добрия тон, прераснала в здрав кютек с барикади между първа и втора класа и размяна на коктейли Молотов.

Горките хора на самолета -какво ли преживяват в момента...

Свети Петър ги сортира за Рая или Ада.

Тяхната лесна...за да преЖИВяваш нещо има необходимо условие. Горките близки на хората от полета...

Вчера самолета се беше разбил (според Дир.бг) а днес е похитен от терористи. Правете си сами изводите и не се чудете ако утре в дира пише че самолета е кацнал на луната...

Едното не изключва другото. Това са догадки от световните новини след като двама от листите за пътниците италианец и австриец се оказаха живи с откраднати паспорти преди една година.

Отвлечени са от извънземни.

ФБР изпраща агенти за да прикрие нещо както винаги

САЩ праща агенти за 4 изчезнали а Китай за над 150 какво трябва да изпрати

Е за кво му е на Китай да изпраща? не, че 150 по-малко биха им оправили проблема

Виновни са българските комунисти... Мунчо, ст. 45, ІІІ етаж1 4-ти км

Слабо вероятно е да е терористичен акт, при положение че 3/4 от пътниците са китайци. Но действително е голяма загадка, че е нямало никакъв радиосигнал за проблем. По-възможно е някой откачен ракетчик (респ. автоматична система) да е пернал боинга. Жалко за загиналите и близките им, от която и и вяра да са...

Само ще да са го свалили "мръсните комунисти"ще да са го отвлекли антисемити,ще да са го взривили ислямисти,ще да са го гръмнали от Северна Корея,ще да са го изяли аборигените,,бушмените,ескимосите,чукчите...Иначе Боинг 777 е несваляем,в него пътуват само чисти ангели американци и руснаци,израелци с божии души ислямисти поели направо към рая пълен с девтвеници и т.н.Или го е глътнала Сура ламя триглава...!

и каква ти беше мисълта?

Ами такава че пак ни правят на серсеми!Нали няма световна конспирация,някъде в космоса НЯМА...!

деер

Имало ли е евреи на самолета?

Извънземни???

Да ама малко необяснимо е как паспорти откраднати преди година са в обръщение и КПП-тата не ги засичат.

Това е интересен факт за размисъл

ами показва, че системата им за контрол издиша. И всеки си прави каквото иска.