Русия започва едностранни удари в Сирия

От днес Русия може да започне в Сирия едностранни удари за унищожаване на терористични организации, които откажат да спрат бойните действия, предаде Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Русия започва едностранни удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да се опитват да крепят Асад,руснаците са пътници в Сирия.Въпрос на време е да ги изметат сирийците

Браво, само Русия може да се справи с американските терористи в Сирия и по света.

браво

Умерената опозиция все още не е умерена (уцелена)...!

Русия излива милиарди в диктаторски режими ( Садам, Кадафи, Асад ) да дестабилизира Близкия изток единственият енергиен конкурент на Русия за ЕС. Оръжие за 25 милиарда $ беше доставено на Садам, за да разпали война с Иран и Кувейт. България също изгоря със стотици милиони долари, подпомагайки с доставки режима в Багдад по заповед на Кремъл. Близкият изток е богат на петрол и газ, които за  за разлика от сорта Уралс пълен с примеси и сяра, петролът там е и доста по-чист и евтин за преработка и доскоро рафинерията на Лукойл работеше с иракски петрол (В Бургас смяната се усети по миризмата на сяра.) Единствения ход на Русия е да продължи да дестабилизира региона, за да не могат да се изградят конкурентни на руските газопроводи и нефтопроводи за ЕС

Дестабилизирането на Близкия Изток достигна апогея си точно след махането на Кадафи, Садам и опитите за премахването на Асад... Не че последните 50 години е бил спокоен Изтока.Но диктаторите го държаха "под юзда".За жалост, това е истината, останалото са свободни съчинения...

Мисленето явно не ти е силната страна.

ВЕДНАГА ПАРТИЯТА НА БОКО И ПАСТИРКАТА ТРЯБВА ДА СПРЕ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЯ ЗА РУСИЯ И ДА ПРЕВЗЕМЕ КРИМ - КАК ТАКА БЕЗ ДА НИ ПИТАТ ТЕ ЩЕ БОМБАНДИРАТ НАШИТЕ БРАТЯ РАЗБОЙНИЦИ

на гестапото опорните точки стават все по отвратителни не се плашим другари , ако трябва и градове ще си направим и Испания, а вие ще си управлявате циганите , в тази държава на тъпи военни милиционери ще останат само комунисти и цигани и то малко

Абе ти не знаеш ли драги, че циганите се изнесоха първи и то много отдавна. В Испания 80% от българските граждани са цигани! Стига писахте дивотии бе!

явно не са се изнесли достатъчно цигани за Испания, след като тук е останал значителен електорат!

Просто им се чудя на руснаците, вижда се че без ядрена тояга няма да има оправия, ами да я вадят и да се почва....но първо от турците!!!

'Великите' руснаци не могат ли с конвенционални оръжия?

под достойнството им е... велика русия - велики оръжия. Така става като комплекс за малоценност се лекува с водка, а не с психолози.

Кофти - то е, че вероятно могат ... т.е. не искат .... демек ще оставят всички да си сърбат каквото са си надробили ....

Русия има основна цел и работи по въпроса. Високи цени на енергоносителите.

Ти май взе, че откри топлата вода и колелото... браво! Тия от ОПЕК дали не се борят за същото? Сега остава да кажеш и хиените, дето нямат под ръка енергоносители, за какво се борят? И тогава вече картината е пълна и можем да разсъждаваме без излишни врясканици.

Тя само Русия иска високи цени а другите какъв го играят в цирка, Робин Худ ли, смешник.

Само така, бой до откат, къде какво ходи под ножа!

Право куме в очите.Русия ясно сочи на САЩ,че нейния най-голям съюзник Турция е подръжник на ИДИЛ.Егати и наглостта на американците.Смятат,че като са далече-няма да дойдат,само че ИДИЛ се е прекръстил вече на ИДИМ ИДИМ при вас.

Защо е нужно всеки път защитници на едните или другите да псуват и да се правят на интересни. Повече от очевидно е, че това е сблъсък на две световни империи. От цялата работа най-потърпевши са хората останали без семейство, дом и препитание. Стига еснавщина.

Знаеш ли-прав си,абсолютно пров.Съгласен съм с теб.

Spiro,Spiro esnav li si ili esnaF neznam no,negramoten sas sigurnost si.....

Спиро-Тъпиро !

дано чичо атом се включи в движението срещу идил

Русия откри нов космодрум защото Казахстан се отцепи а Байконур остана там,рииш? Американските ветерани за които пишеш се опитват да живеят с по-висок стандарт за който никога не са имали пари! Апетита идва с яденето, нал'тъй? Защо да не поискат повече за заслуги? И двете свърхсили са цъфнали та вързали ама устите им са широко отворени да захапят повече отколкото могат!

Чшш Путин с глупавата си грандоманщина пак се изложи!Американците приземиха първата степен на ракета върху малка платформа в морето!И то частници!А и другите частници летят в космоса и снабдяват МКС!Скоро и туризъм ще птавят и на Марс ще летят със частица от парите пръснати по мегаломанския проект на Путин!

Това кога, дай линк?

Май яко бъркаш - я си пусни парада на 9 май да видим кой седеше до Путин? Що ли лъжеш, а? Колко ти плащат на лъжа?

Според теб кой беше до Путин на парада на 9 май? И дали щеше да е там, ако твоите писаници бяхя верни? Колко ти плащат на лъжа?

ЗАПОЧВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ!!!СИЛНА РУСИЯ ПО-ДОБЪР СВЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

А ве русе?Видя ли на снимката гравитационните боНби на, ,космическите войски"?Последна дума на техниката от преди 70-80 години!

Чакаме ги да се поскупчат още!...

Вижте само колко кенефа им унищожиха!...

Ами то се е видяло,че няма кой друг да отговори на тероризма. Къде е онази другата четирибуквена организация, в която и ние членуваме с 1 вертолет ?

Добре, че пишеш членуваме, а не "член" - да не срамуваме излишно!

За да сме коректни плюс 3 танка Т-55, 6 минохвъргачки, 15 000 толупа с 1000 калашника и главнокомандващ слузесто човече.

къде се загубиха червените тролчета, които се кълняха, че русия е смазала идил, м?

как да ги смаякат ,като твоите хора им пращат всичко необходимо ,през турската граница?

Разберете ,жена и деца имам-трябва да ги храня,плащат ми козяк да плюя по братята руснаци.......

ако у нас някой реши да използва химическо или биологично оръжие, на чия сметка ще го пишат ,на росковата или на бойковата ??

на боклуци като теб ,не им пука

какво пишат разни руски боклуци по чуждите форуми

Глупак. Много е кофти, когато хората имат достъп да четат нещата от първа ръка. Пропада ви цялото тролческо бръщолевене. "ДОНЕЦК, 25 мая РИА Новости. Глава самопровозглашенной ДНР Александр Захарченко назвал условия, при которых республика может вернуться в состав Украины, среди них смена правящей власти в стране, проведение выборов и конституционная реформа."

че то това си бяха исканията от самото начало! ти си открил топлата вода! само че и тогава и сега, исканията за конституционна реформа включват федерализация на украйна, руският да бъде втори официален език и самоуправление в източните райони. като гледам, шайките а валцман не са се юрнали да ги изпълняват тези условия, така че ще почака още малко, преди ДНР и ЛНР да се върнат в украйна

цял свят знае че само руся се бори с идил,останалите само се преструват и таино им дават боеприпаси-гниди

Крушката си имала опашка. ДНР днес обяви условието си за връщане в Украйна - смяна на правителството и избори в Киев. Матушка денги нет за новопръкнали се республики и ги изоставила.

цял свят знае che samo rusia se bori s idil,ostanalite samo se prestruvat i taino im davat boepripasi-gnidi

Ванга е предрекла.Турция ке падне,само не е казала кога!

казала е: след като русия падне

17% от бездомните в америка са ветерани от войните (50 000 души през 2015) 54% от бездомните ветерани имат различна степен на инвалидност 1.5 милиона ветерани са в риск от това да загубят домовете си Почти половин милион (467 877) се затрудняват да плащат наема си и плащат повече от 50% of доходите си за наем. Повече от половината ветерани в тази група (55%) са под нивото на бедност, а 43% получават купони за храна Почти 45% от 1.6 милиона ветерани от Афганистан и Ирак претендират за компенсация за инвалидност. Средният срок на чакане за разглеждане на молбата е 8 месеца. Плащанията са от 127 долара на месец за 10% инвалидност до 2769 долара на месец за 100% инвалидност. Не всичко било розово и в Америка. Но не унивайте, драги ветерани! ветераВие трябва да сте горди, че донесохте демокрация и просперитет на Ирак, Афганистан, Либия...

колко от ветераните в росия са живи?

ветераните в русия са минали през гулаг... кой оцелял, оцелял

Това информация от ГОСРОСССТАТ ли е?

иска ти се, нали? но не- статистиката е от Националната Фондация за Ветерани-Инвалиди.

За твое сведение около 15% от населението в кравария получават подаяния от държавата за да не умрат от глад ! В град с 400 000 жители като Канзас сити има 1500 бездомници ! Кавал !

Кой ви търси бе г-да другари..Ако Сирия имаше читаво правителство нямаше да трови студентите с химикали и милиони да бягат зад граница.

Мда... нещо им се разсъхнаа мераците на "космическите" сили на Рассия за самостоятелни действия: ------------------ МОСКВА, 25 мая. /ТАСС/. Минобороны РФ откладывает нанесение ударов по позициям боевиков в Сирии до окончания размежевания ряда вооруженных формирований с группировкой Джебхат ан-нусра, сообщил журналистам официальный представитель военного ведомства Игорь Конашенков." --------------------- Смешници.

Самая могучая!

Грешка, те са въздушно-космически. Ама май остана само въздуха. Под налягане.

не се връзва -тука шушляците от козяк чакат фалит на Русия /поне по три пъти на ден/, обаче не разбирам защо Агенция Блъмбърг си позволява ва да уведоми , че след фалита на 34 на брой американски града, най големият и уж най богат щат Калифорния обяви официално фалит като първият фалирал щат.Не трябваше ли да фалира Русия.

шшшшт, тихо... тези новини не са правилни

НАИСТИНА НЕ СА ПРАВИЛНИ ТЕЗИ НОВИНИ ..... НЕ ТЕ Е СРАМ ТАКА ДА УНИЖАВАШ ГОРКИТЕ СОРОСОИДИ .

Ако Русия напълно се оттегли от Сирия, то страната влиза във формулата "Ирак" и си остава в нея 20 години. Лепнаха всякакви имена на Асад, но фактите са непреодолими - в страната имаше мир и просперитет, докато не дойдоха "миротворците и демократите". Т.нар. опозиция са просто 10-15 разбойнически клана, борещи се за контрола върху петрола. Стабилната и мирна държава им е последната грижа, даже би пречила на търговията им.

Но ми е чудно, какви са тези сирийци, които вместо да вземат по една пушка и да си оправят страната, са хванали да бягат в Германия. Здравеи, прави мъже. И се питам, ако стане патаклама в България, българите за Норвегия ли ще тръгнат? Баси.

Не ти пука, ама тези "рефиджита" дето са в ЕС са пъти по-добре от теб и мен! Получават мангизи без да правят нищо! Така е и в БГ - на всеки бежанец се падат 1500 кинта месечно! Я сметни колко мангизи скърпва едно 4-5 членно семейство? А моите родители изнемогват с 300-350 лв. пенсия! Дави с.ра на демокрацията!

"В СДС, които воюват с подкрепа от САЩ" ха ха ха ! Винаги съм смятал че Съюза на демократичните сили са патерица на САЩ но така да го признаят...не съм очаквал! Ха ха ха!

Горките Турски и Американски списвачи,чакат някой да ги забележи в бг.про-натовската админ.ама н е знаят че там са върли русофили и с произход комунизъм( БКП)- връзки трябва педали прости.

дащна тема! ще ги докараме до 600 поста , под новина която почва , цитирам: от днес русия МОЖЕ да започне.... а ако беше започнала , малеййй.

Тази нощ Русия върна самолетите в Сирия така бързо както и ги изнесе. Лавров обясни че от днес Русия започва методично да ликвидира чалмите. Примирието не се спазва.

дали на някой му пука?

А ние кой поддържаме?

Питам се от къде прелетяха...

софтуера запецна

Днес ще направя дебела надница, довечера ще има купон- механджийско вино и кренвирши, яко!

Казвай къде да идваме довечера.

от мен луканката

че никой не бръсне русия за слива. а как и се иска! горката.

Айде изкара още 1 цент...поствай по-чевръсто, че да ти сипят довечера едно канче центове на Козяк :)

кви ги разправят разни тъпаци тука

Работят за реакция. Плащат им и за минус, а най-много за отговор. Най-добре не ги оценявайте и не им коментирайте.

То и теб никой "не те бръсне за слива"...

ами ходи да воюваш заедно с Ислямска държава и виж дали руснаците ще те бръснат за слива! Преди това вземи си направи завещанието, просто "хей така"!

Русия успешно изведе в орбита още един европейски сателит за навигационната система Галилей. Последно време май само Русия откри нов космодрум? Може би и Китай. Та троловете се плюнчат, а керванът си върви.

Русия най-после си открила космодрум? Доживяхме! Поздравляю!

А ЕС открива предимно гей паради...и Гейвровизии

откри , защото казахстан им даде направление!

Русия била най-голямата, най-богатата, а средната заплата е по-ниска от тази в бедна България! За сметка на това Русия има една от най-големите армии в Света! Естествено армията не е професионална, а наборна! Сатрапа не обича да харчи излишни пари! Нали си има роби! Те му излизат почти без пари!

Въх, да ги ожалиш с тоя бензин по левче и липса на винетки?

освен липса на винетки, в русия липсват и пътища! а асфалт изобщо нет!

"Москва планира да заеме от чужбина до 3 милиарда долара." А пък ние сме къде-къде по-добре, взехме 8 млрд евро и още ще взимаме, ама това американофилите не коментират, защо ли?

Защото не им стига акъла да го проумеят.

че руската армия е почти колкото турската. само оръжията са други.

А какво ще стане, бе чоджум, ако баш насред турската армия падне ракета 100кт?

с тая ниски заплати -бе те придобиха собственост върху цялото БГ черноморие ивече са на път да напряват същото със средиземноморието.Ела да ги видиш "бедните" руски пенсионери как си живиут лятато в собствени комплекси от затворен тип.

е по-сигурна под ПРО на НАТО.

Е ви я новата бежанска вълна!

Като Боко се харесва с фес и пуска наред, така ще е.

Руските путинови управници,като мазохисти,навират руснаците унизително в сирийски Авганистан!На фона на тоталния икономически упадък,грандоманските капризи на кремълските тартори се гаврят с една братска славянска нация/руската/!

И кое е общото с Авганистан - тактиката, присъствието, съюзниците...?

Казват вчера на Козяк е пристигнал чувал с монети по 1 цент...затова се стараеш? :)

На всеки пристигнал чувал с центове на Козяк на гарата пристига влакова композиция с рубли за Драган Цанков.

Целта на въпросното "примирие" беше да се окопитят джихадистите, за да прогонят колкото се може повече бежанци на север. И после с тях да наводнят Европа.

с ИДИЛ никога не е имало примирие.

Бай Нуфри, какъв ИДИЛ те гони около Алепо? Золуми въртят Ал Нусра и още 7-8 "умерено опозиционни групировки" там.

Трудно му е на европееца да осмисли мисленето на азиатския човек - руснака! За европееца държавата това са хората в нея! За руснака държавата това е сатрапа, който я управлява, а хората в нея са собственост на сатрапа!

я кажи що минахте под моста когато даваха акъл на моста

Докато белите хора се подготвят да ходят на Марс, в Ярославл децата постъпват в детската армия "Юнармия". Въпрос на приоритети, дето казват умните глави.

Ще ходят на Марс ако ги закарат руснаците :))) Иначе - да, за глуповати тролове на никой не му пука - дори и на господарите ти.

Едно свободно място има ли за екскурзията до Марс?

а за теб е лудницата.

Неграмотни тролове, скарани с географията.

На ле-во ! Новобранец смотан !

Пак форумна тема, пълна с блестящи тролски умозаключения. Та мисълта ми беше, кой нормално мислещ вади заключения от изказванията на дипломатите? ВЕрно трябва да ти липсват основни мисловни способности, та да пишеш по тях, освен ако не си си продал душицата за сребърници. Май така излиза? Местните бездарни фурнаджийски лопати решиха да заработят за кафе и ... след празниците. Те и за друго май не стават... На продажни душици никой няма да довери нещо важно.

та какво всъщност искаше да ни съобщиш? опитай пак! място има , не се плаши! все някога ще ти се получи!

А ти защо реагираш така, май се засегна? Във форум се споделят и мисли. Писах за тролещите за пари и дали могат да сътворят нещо свястно.

Бате, на тебЕ явно самият православен Бог от Кремль ти гаварит. Остави ни нас! Чакай пак да се включи самъий православнъй Господ, щото докато тука ни ограмотяваш ще изпуснеш сеанса.

Виж, за разлика от тебе, аз не чувам гласове "свише", щото не чакам и пари от там.

Абе Путин добре си управлява ... ама само от собствена гледна точка и от гледна точка свикналите да ги мачкат чугуни из панелките в Сибир! Вярно, че руснаците мизерстват и нямат никакви права и свобода, но пък Путин е най-богатия сатрап в Света! А да! И води непремерима битка със злия капиталистически Запад! То това му е приоритета на електората съставен от малоумни и спиртосан панелен таласъм, бивши надъхани пионерчета и партийци!

а бе военния,това по айфона ли ти го спуснаха

Абе от коя селска кръчма ви наеха да тролите по форумите. На изпаднали шерпове за подаяния мязате. По изказа.

Старшинка, аре улево и не се прави на висшист!

сибирски панелки ,мизерствали ,а бе кретен не си излизал от курника си 20години, толокова с - 20 години сибирските градове са пред БГ градовете.

От днес Русия може да започне-Ама може и да не започне. От вчера Русия строи ЮП, ТП и Слабостта на Сибир-Ама днес не ги строи. Ако петрола падне под 80$ за барел световната икономика ще рухне според Хуйло.-Ама не рухна. И те така все едни такива савецки работи.......

Шило

Сигурен ли си, че нямаше поражения? Какво стана със шистовата "революция"? А, чаршафите от Катар и СА как реагираха? ОПЕК какви решения тръгна да взема?

кое рухна? цената на Газпром стана 1/10 от тази, която бе преди 5 години. Друго?

ТръгнА да взема.- Ама не ги взе. И колко е петрола мурзи??? И кой търси заеми мурзи???

Ей хитро племе са това рашите, взеха пари назаем с облигациите, финансират си армията, дето се вика с тяхните камъни по тяхните глави. 6 месеца война им излезе 700 млн долара, назаем взеха 1.3 млрд, които ще им стигнат за още една година. Но ако Бойко се намеси в патакламата със своите 4 млрд. заем ще им свети маслото поред на всички, ни янки, ни раши, ни араби ще останат в сирийската пустиня.

Според мен ,...защо трябва да ПРЕДУПРЕЖДАВАТ , кога САЩ са предупреждавали някой ?