Трима атентатори загиват, нападайки полицейски отдел в Русия

В Русия трима души са атакували с гранати полицейска сграда на МВР в Ставрополския край (в Северен Кавказ), съобщиха Интерфакс и РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Трима атентатори загиват, нападайки полицейски отдел в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не за пръв път си се загрижил за правата и живота на терористите от ИД. Надявам се някой ден да ги последваш при девиците ( ако са останали все още де). Цитат "ъукъ ( нерегистриран ) 11.04.2016 16:53. Руски окупатори избиват дагестански опълченци и борци за свобода!! Рубладжиите мълчат и нищо не споменават за референдум за независимост за Дагестан и Ингушетия и Чечня?? "

ПРИ БРАТУШКИТЕ НЕМА ЛАБАВО!!!

освен халките им

С фалшиви гранати ли са нападали? Е те така се прави инсценировка. Хайде аз да ви нападна с гранати от 10-15м разстояние да видя дали ще изкарате оръжие... аре стига. Ние доматите с колците ги ядеме. Няма ранени, няма пострадали, те ги хвърляли в празни канавки гранатите... смех :)

Лелейййййййййййййййййййй как ще замириши на изцпани гащички. Тва ДАНС, МАНС, НСО лелей ще обгърнат с снагите си дупетатите и ще ги пазят от народната любов. хаха а ченгетата хехехе освен да им се смеем друго няма да остане!

Руснаците ще се справят с тия измети по руски! Няма да приложат еврогейски ценностен подход в стил Je suis Stavropol

много политически коректно заглавие

помня , когато бях юноша бледен , гледахме на всеки километър ! там партизаните взривяваха влакове , нападаха полицейски управления , гориха архиви и мандри превземаха !бореха се срещу нашествениците германските фашисти и бяха герои в очите ни ! сега разбирам че да нападаш нашествениците в родината си е тероризъм ! че аз съм се възхищавал на терористи тогаз бе !

ми то , тъй погледнато , си са били терористи ! но понеже са победили , са станали герои ! победителите пишат историята , нали ?

значи и тия , когато изгонят руският агресор ще станат герои , и паметници ще им издигнат !

ти сигурно и четиримата танкисти и кучето си гледал ? този полски филм показва кучето шарик по умно от руският екипаж !

ИД реши да разнообрази скучното ежедневие на Руските милиционери със самоубииствена Заря ! Милиционерите са останали доволни ! Сега Руската авиация смята да отговори със собствено представление "Изпепеляването" Ще прожектират от Каспииско и Средиземно море ,и от облаците ! Който от публиката оцелее ,ще разказва на шефовете си в Турция и САЩ !

Деня започва с хубави новини. Няма ли кой да им обясни и на останалите ислямисти да си турят по една бомба в джоба и да се самовзривят. Така по-бързо ще стигнат до рая и до 40-те мечтани девици.

И контролен изстрел в тиквите.

бас държа, че незваисимият от карварите ДИР го сърби ръчичката да напише "героически загиват"

Много си прав ! Пред очите ми е оная снимка която публикуваха на ухиления до ушите убиец от Батаклан.

кви лоши руснаци да вземат че да нарушат човешките права на терористите ....тц тц лоши ора ва баце...

Ти остъй, ами и на геЮвете не дават, да си мандахерцат... туйту пред подрастващите.

драма....

Значи и на други места ставали атентати, ама наще журналя не ги отразяват нещо. По важно е ония шебеци в щатите да им описват смотаните делници. Или рижото англичанче че, работело в Непал.

Това е блог на ТАСС. Ти за кого искаш да пише?

тва че си тъпанар или ултратъпуняк го знаем и ТАСС пише за много повече неща отколкото ви казват на Козяк смехурко

Май са били 4-ма като четвъртия е последвал колегите си по друг път.

БРАВО НА РУСКИТЕ ВЛАСТИ ! ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСРЕЩАТ ТИЯ !

от джоба на единия терорист се подавал турецкий пасспорт.

да не би да е услужливо останал цял като в парижките атентати а?)))))))щото там вичко изчезва ама паспортите са винаги цели и удобно тт където требе)))) де гиди мишок краварски де

Новината безспорно е много добра. Пожелавам всички атентати да завършват с тава успеваемост като описаният.

Ето мръсние капиталистически инсинуации. Такива неща в нашата мила родина нет! Не вярвайте на хибридите от западните медии. Те всячески се опитват да ви отклонят от правилния път на Москва! На всичкото отгоре преяждат с мазни храни и се напиват с кокакола!

Абе, ти нормален ли си!?

товарищ?

Шило

Не, това е логично действие навсякъде. Не знам кое те е провокирало да правиш такова деление.

До това води толерантността на руските гейове. Да се самоизбиват и да посягат на мирни хора.

Поредната терористична атака на ЦРУ и подготвените от тях "умерени" терористи !

разхождал се нашия и се държал за ръката на майка си,бегай се скрий бе 42

Браво на Руските полицаи!

Лошата руска полиция, под личното ръководство на злодея Путин застреляла двама умерени опозиционери, а третият от стрес се самовзривил. Днес е тъжен ден за световната дем(он)окрация!

Няма край простотията на съветофилията...Абе, каунь римски(може би ромски), кое те кара да споменаваш руска полиция и действия в едно изречение, при положение, че тези олигофрени изтровиха 150 човека, при една от майсторските си акции?Простотията те побутва, нали?

Шило

Я, обясни сега, как трябваше да протече операцията в театъра? При 800 заложника, натъпкан взрив навсякъде, 30 въоръжени с автомати и няколко ханъми също с взривове? А специалисте? При такива неща, никой не може да каже колко човека ще загинат и колко не. Можеше да са повече, можеше да са и по-малко.

Аве орс, троле, санкта симплицитус! Докажи се на дела! Приюти немедленно у вас няколко такива "умерени опозиционери"! Има ги бол и у нас.

Шило

Така се прави, а не след като избият 100-тина човека

че къде в полицейско управление има хора ?

Шило

Видели са ги и са ги гръмнали. Това е!

сега са атентатори , след като народа на северна осетия успее в борбата си за независимост , ще станат герои и паметник ще имат !

Шило

Каква Северна Осетия те гони? Благодарение на действията на руската армия, братята им от Южна Осетия сега са живи и здрави.

не ме гони ! тъй се нарича таз поробена от руснаците република ! северна осетияалания! може и руско присъствие да му викаш. ако искаш , може и съжителство !!

това не е отдел , и не е в русия ! управление е ! и е в република алания

а ти отдел на кво си,на отделителната система на баща си ли

Руски окупатори избиват дагестански опълченци и борци за свобода!! Рубладжиите мълчат и нищо не споменават за референдум за независимост за Дагестан и Ингушетия и Чечня??

Май як бой ще ядеш и ти и твоите дагестанци, пакистанци, циганистанци и какви ли не още първобитни.

Шило

Че кой иска референдум? Всъщност, направиха такъв през 2006г. в Чечня. Резултатът е ясен.

Тия живеят някъде между 18 - 19 век !!! Некви муджахидини се пуцат по улиците с заптиетата руски... А овцете блеят ли по Филип Киркоро(който не е евро-гей) и баба Алла по Первий !

ти да немаш дръжка от чук някъде там отзад

От чук, ама от боен чук.

За сметка на това да убиеш върастен човек с чук, или душене, за да му откраднеш пенсията е много интегриран и прогресивен подход, от 21 век, характерен за развитата мултикултурна демокрация?

Пакостниците от ИД се прибират у дома!

ооо духич,нещо ми се виждаш доста уяден

пак ще ви попитам дира,защо криете коментарите ми за истината на канадския гъзоблиз осран

Те крият и коментарите ми за Щерев. Ще речеш Щерев има добро име за накърняване :-D. Започвам да си мисля, че поведението на Щерев, Канадеца и компания е обратна психология. Те са на заплата при Руснаците, защото са толкова противни, че зорлем правят хората Русофили.

не ми се вярва рашките да вземат такива плазмодии на захранка,това по скоро е метод на оня дърдия пергиш шорош

Щерев, виждам,че яко си мобилизирал гънката, разделяща задното ти подкръстие на две, щом успяваш да съставиш цяло изречение.Не знам защо пишеш и какво се опитваш да доказваш от една страна и кому, от друга.Че си ИДИОТ-а с жълтата фанелка е ясно и на случайно попадналия във форума.Но, изявявайки се,човек все пак се опитва да докаже, да внуши нещо на околните.С писанията си внушаваш само и единствено диагноза от психодиспансер...

активисти на протестна мрежа са атакували путлер???

а тебе май активните те атакуват а

Щерев някога дядо ти взе баба ти бременна от партийния секретар. Явно кръвта вода не става!

навсякъде из 22 те републики на рф, цари безмерна любов към руснаците !не могат да устискат хората да не демонстрират любовта си !

то и към тебе цъфти любов,гледай да не цъфнеш и завържеш

А американските посолства по света са всичките с въоръжена охрана и заобиколени от циментови огради и бетонни блокове за спиране на автомобили. Така е и лондонското. Защо ли?

stan_posta@

А не беше така ! През 80-те посолството беше в центъра на София, с огромни витрини и една врата само, която се заключваше. Имаше един милиционер, ама на другия тротоар. Хората се събираха пред витрините, имаше много интересни снимки за гледане - за природата, за Америка, за микропроцесорите, за НАСА. Америка се уважаваше, искрено, симпатизираха и'. Кога се промениха тези неща ? Къде изчезна онази Америка ? Кога се превърна в злобна и отмъстителна държава, готова да убива и да убива всеки, който не е съгласен с нейните "ценности". Кога избухна тази алчност за петрол, пазари, територии, бази ? Къде е онази америка ? Кога избуя тероризма от който дойде 11.9 и посолствата се обвиха в бетон и бодлива тел иззад които с омраза и подозрение те гледат камери и неприятелски очи ? Май всичко стана след 89-та, когато рухна СССР и нямаше вече кой да възпира Америка. И тя май се повъзгордя и сгреши. Знам ли !?

Гледам соросоидите много взели да нищят дали тия били терористи или опълченци. Аз пък викам-терорист, опълченец или умерена опозиция, карай да върви! Той алах ще си ги оправи кой какъв е и кой заслужава седемдесетте девственици.

Само не разбрах девиците руски ли са?..ха..ха няма такива..ха.ха

ти нали си девствен та даваш акъл,земи си разцепения гъз и си бегай у анадола

Девиците са украински.

"Двама от атентаторите са били унищожени от ответния огън на полицаите, а един се самовзривил." Това е безсилие на джихадист - да се самовзриви. Така трябва да се прави, да се показва колко са кухи и безсилни, а не като в Париж да им реват и да им треперят!

Трима терористи загинало при пътно транспортно произшествие в посока 40-те девици. Така трябва да се действа срещу тероризма.

Ислямска мърша напуснала ИДИЛ. Дано само у нас не дойдат такива, че кавито сме много ларж, много евро, гейски , сороски и т.н. педали, а и много подготвени както каза бай тиквуний след учението та не знам какво ще стане. То може и турския султан да ги е изпратил де. И на нас ше изпрати за дето му посираме редовно Мазен Местан.

Три ислямски свине по малко. Лошото е, че не свършват. Само няколко тополи в арабския полуостров могат да оправят нещата.

Да разбирам ли, че с. Новоселицкое е с по-добра охрана от Брюксел и Париж?

В Брюксел и Париж не нападат полицейски участъци, щото ще ги застрелят на място.

видехме ги и у париж и у брюксел,как се овардиха

Кабардино-Балкария е субект в състава на Руската Федерация. Влиза в състава на Южния федерален окръг и Севернокавказкия икономически район. По данни от 2002 г., населението наброява 901 494 души. За държавни езици са приети руски, кабардински и балкарски. Кабардинци 55,32%; Руснаци 25,14%; Балкарци 11,64%; Осетинци 1,09%; Турци 0,97%; Украинци 0,84%; Арменци 0,59%. Както се вижда руснаците там са малцинство!

а ти си субект наподобяващ на гъз

Това с оная гънка на задните части ли го измисли?

Той от там се е родил.

ЩЕРЕВ И ТИ СИ МАЛЦИНСТВО , НО НЕ МЛЪКВАШ !

Май твоите хора турците и мюслитата много скоро ще ядат голям бой. Усещаш ли че на там вървят нещата?

Реших да отворя Уикипедиа и изненада, актуалните данни нямат нищо общо с информацията, която ти си дал. Най многобройни са руснаците 2 232 153, след това Арменците 161 324 и т.н. То бива да си пумяр ама и да почнеш да лъжеш откровенно.....

Това, което аз разбрах от новината, е че в руските погранични села има полицейски управления, където полицаите са толкова добре въоръжени и тренирани, че успяват да застрелят въоръжени до зъби подготвени терористи, при това с гранати. Хайде сега да се запитаме в кои български села има полицейски управления с готовност да се справят с полуграмотни, въоръжени със сопи и чукове пишман рецидивисти, които нападат нощем баби и дядовци - задачата все пак не е толкова сложна, колкото в Русия. Но къде е подготвения състав, се пита?

това не е руско погранично село , а село в република северна осетия алания ! там полицейското управление е въоръжено и готово защото в него работят всички руснаци които са там , и се бранят от любовта на местното население !

малоумен си. предполагам ти ,като широка душа ,ще прегърнеш всеки терорист, който поиска да те подпали задника.

Пич, пред вид размерите на Русия този съседен на Дагестан район си е точно пограничен, макар и разстоянието да е над 100 км. Но не това се питам аз, а защо в България населените места, където етническите българи са уязвимо малцинство, не се взимат по-крути мерки за тяхната охрана. Ето, нали се съкратиха функции на НСО, следователно: се е освободил ресурс за охрана. Или да се купи кисело мляко за някоя муцка от парлиЯмент е по-важна охранителна дейност, отколкото да се опази имуществото на баба Цеца от северозападно селце, работила 40 години за България?

Канадския, що си не пишеш с местните другарчета, че и без теб концентрацията на смръдливи дебили е достатъчно висока.Щерев, Бее Гейеца, OZZY и сие са достатъчни да осмърдяват форума със скудоумие и инфантилност, та се присъедини и ти с достатъчно форматирания си и промит мозък.

Еми това да не са импотентните евроГе...., в които и ние се превръщаме. И ще ги носят на ръце полицаите щото в Русия нямат НПО-та и продажни медии дето да ги емнат, че не са се отнесли хуманно.

Тия ще са евати и некадърните атентатори !!! Като знаем колко некадърна и бездарна е руската полиция и да успее да застреля двама, то освен тия атентатори да са били в инвалидни колички и дрогирани, иначе не мога да си обясня как руски полицаи с рефлекси на костенурки ще застрелят терористи ????

Що не идеш да се пробаш ти срещу руските полицаи? Само да не оцветиш гащите в кафяво!

А така.Руските джуджета са най големите джуджета.Навремето коментаторите ни по телевизията от нагъзване коментираха така "българският боксьор и съветският майстор" - да се смея ли да плача ли

Като нямат негри в Русия, че руските полицаи да упражняват стрелбата си - как да имат рефлекси като на краварски полицай ?

Не си никакъв Канадец. Канадците не подкрепят терористи, те поддържат по Руснаците!