Медведев и Путин: Терористите ще бъдат открити и унищожени

Терористичният акт на летище Домодедово е поредното предизвикателство към държавата и тя не бива да се церемони с бандитите.

Обратно в новината

Коментари - Медведев и Путин: Терористите ще бъдат открити и унищожени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зимната олимпиада в летния курорт Сочи е на 150 км. от Чечения. През 2018 г. в Русия ще има Световно първенство по футбол. Със сигурност не искам да съм там.

Груба грешка, тпична за тоталитарната държава. Не трябва да се ликвидирват а да бъдат изправени пред съда.

Ти хлебарките у вас съдиш ли ги ?

Да не бъркаме Путин с Путкин. Разликата е огромна, както между теб и него.

Могат и то 100%. Това другото дето го имат не са доходи, защото не се получават на ведомост за да ги декларираш.

Pепубликите искат п ъ л н а свобода! Tактиката на Mедведев а и подобна такава създава жертви които за потъпканите "никога не умират"! Dайте свобода на републиките-хората искат с а м и да се управляват. A и защо не!? Hали искате мир или не!?

републиките или цветните полюционери, платени от САЩ?

Баце, и за чеп на буре не ставаш. Изтриваш две села от картата - демонстративно, за назидание, и си решаваш проблема. Ако не ти стиска, иди стани дизайнер.

Ами унищожете ги, де Медведев! Ама май едно летище не можете да опазите. Все пак - това не нито пазар, нито метро, нито кола-бомба. Как така е влязъл човек с взрив незабелязяно на международно летище? Къде са ви спецслужбите прословутите? Иначе Бог да прости загиналите и дано се оправят ранените...

Че накое летище джобят посрещачите? На терминал 2 ли? :-))))

Да кажеш как прословутото ФБР предодврати тер. акта на 11.09. в NY?

СМЕХУРАН!!!!!

Кажи го на близките на загиналите...

Държавата не бива да се церемони с бандитите. Това заяви днес президентът на Русия Дмитрий Медведев. Опа, какви са тези приказки бе товариш Медведев? Какви бандити бе ,това са борци за свобода. Нали така казвахте когато при нас се взривяваха по същия начин. ама като ви припари чергата предишния път, молехте да доидат да ви учат нащте спецове как да се пазите и да предотвратявате такива атентати.И разбира се че след това бързо забравихте кой е терорист и кои не е и пак започнахте старата песен. Ами сега какво, може би ще използвате безпилотните самолети дето ви дадохме срещу "борците за независимост"?

че Мюнхен ее толкова отдавна...

Хубаво, че Русия си показа истинското лице. Да знаят хората, че не само Израел и САЩ са долни империалисти. От много "анти-USA" пропаганда (правилна между другото), хората се увличат по другата крайност. Няма спор, подобни атентати са грозни. И нищо не постигат. Дреме му на Путин за избитите, добре дошли са такива атентати за него, за да засили "мерките за сигурност". Мир на праха на жертвите.

а според теб, кой спонсорира и обучава зулумаджиите в екс-СССР? няма да говоря за Афганистан, макар че е същия.

Предложение : 1. Другаря КГБ - да се назначи за вътрешен министър на Русия 2. Хан Тукту - за директор на ФСБ Те поне имат готови решения на всички руски проблеми. Айде момчета , на работа - ние ще ви подкрепим

хан тутурутку е другото наименование на паталогична неврастения ,един от ефектите на която каталиктична злоба . ислямският тероризъм е в действие и трябва да бъде изтръгнат от корена .само преди няколко дни в бг з000 обезумели мюсюлмани ,събрани посредством високоговорителите на джамиите блокираха и помитаха полицейски кордони . крайно реме е цивилизования свят да вземе радикални мерки .

Точно така и аз съм съгласен ,че с терористите не може да се говори освен да се унищожават.Поне едно хубаво нещо е наследил Медведев от товарищ Путин.

Руснаците отдавна са му хванали цаката на "мирния" ислям, а именно голямата сопа. Проблема е, че има много неолиберали, който продължават да ни обясняват за мирната му страна и така да катализрат създаването на нови и нови "мирни" самовзривяващи се лумпени.

tomazow

Това по-отива да се каже за американската политика - окупирането на Ирак и Авганистан - ЗА ПРИРОДНИ БОГАТСТВА !!!

Хан Тукту,според твоята логика и аз искам да попитам какво правят българската войска и българската полиция в нашия турски /цигански район?

Нямам нищо порти втурците в турция..всеки който се мисли за турчин има пълното право да си замине за Анадола и там да се турчее колкото си иска !!!Прав път на такива ,България да си остане за Българите!

Нека да изгони първо каквазците от Москва! 99% от тях не могат да си докажат доходите!

Русия и САЩ сега изкуствено се противопоставят с новата измишльотина "тероризъм" ( американците са мозъчния тръст) с цел да им цъфти военната промишленост на конвенционални оръжия, на които САЩ остава най големия производител и износител, а корпорациите от военно промишления комплекс остават- главните и основа на тяхната икономика .А Русия следва модела на САЩ, понеже останалата и икономика е напълно унищожена с вкарването на американския неолиелрализъм от продажния политически елит на последните от КПСС Горбачовци и Елцинци, Русия сега прави БВП от продажба на източници и оръжие.

Абе вие няма ли да се оревате оттук бе, джанъм? Писнахте на всички с вашите тъпоумия. То пък такъв емигрантски тепегьозлък, не е истина просто!

ideyazabulgaria.org

Ого, значи нещо, което е преминавало покрай твоите уши и очи "не е истина"? Твоето е поведение и мислене на профана- шЪ знаеш от мен...Аман бе, аланкоглу! Докога?

Ого, много рядко съм съгласен с твое мнение, но този път си абсолютно прав.

luuuuuseeeer

А Русия следва модела на САЩ, понеже останалата и икономика е напълно унищожена с вкарването на американския неолиберализъм от продажния политически елит на последните от КПСС Горбачовци и Елцинци, Русия сега прави БВП само от продажба на източници и оръжие.

Тероризмът бил "измишльотина", а?! Най-искрено ти пожелавам да провериш верността на твърдението си като в следващият такъв атентат попадне и някой твой роднина - жена, дете или друг близък!!! АМАН ОТ ЦЪРВУЛИ КАТО ТЕБ(ВАС)!!!

ideyazabulgaria.org

"тероризма" винаги си има поръчител и ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ, както крушката си има опашка..За това за мен този атентат е идентичен на атентата върху американската конгресменка Гербиел...Но с хаха едва ли ще разбира тънкостта на разликата. Ду ю ъндерстенд?

Тероризмът измишлиотина? Господине Вие добре ли сте със здравето?

Абсолютна измишльотина е. Повечето терористични организации са или организирани и дирижирани, или инфилтрирани от тайните служби. Прочети например за операция "Gladio". Оставени са да действат донякъде, но се насочват "отгоре". Инцидентни атентати се оставят/подпомагат, за да се послужи на някаква цел. Не е възможно човек, който е достатъчно талантлив да мотивира и ръководи отряд бойци (камо ли самоубийци), да извършва атентати като този в Москва, които не постигат нищо, освен невинни жертви.

ми ние само това си можем

Не е работа на руските спецчасти да съдят терористите - тях може да ги съди само Господ ! Работата на руските спецчасти е да ги срещнат с него ! Твърдо съм ДА за използването на военна сила, за да смачкат терористите ! Да убиеш невинни хора е лесно - затова за мен терористите са страхливци !

Димата Медведев се разлюти. И се заканва наляво и надясно. Да прави неща, които не е сигурен че може да направи. Това, което обещава Медвеженок, нито е толкова ново, нито пък е чак толкова оригинално. Руснаците имат опит в тези неща. както като автори, така и като потърпевши. Всъщност за пръв път германците показват как се действа с терористи. За един убит от засада немски войник - 10 местни, избрани на случаен принцип се екзекутират. Но преди това им се дават 24 часа да предадат убийците. За офицер, или висш служител бройката може да стигне до 100 на един. Всеки хванат да прави саботаж се разстрелва на място. Оказва се че тази практика е дала доста добри резултати - сътрудничеството на местното население с партизаните рязко е намаляло - все пак да те гръмнат ей така без да си виновен не си е работа. За хуманната страна ан въпроса няма смисъл да говорим - но кога ли пък в Русия някой се е грижил за хуманната страна. Такова изявление на висш представител на властта евредно, да оставим че е незаконно - да трепеш някого без съд и следствие, само защото е заподозрян в тероризъм е саморазправа, а не раздаване на правосъдие. Така, ти ставаш убиеш, точно такъв както и терористите. А те може би точно това искат. Като се вземе пред вид че на тях им трябват мъченици, крайният резултат от такива действия може да бъде само един - увеличаване на атентатите. Справка - Афганистан и Ирак. Аз знам че Медвеженок е много адосан. Не може да си го изкара на тов. Путин, който всъщност е пряко отговорен за непохватните действия на спец-службите. И саморазправата и жаждата за кръв у обикновените руснаци е нещото което е най-лесно да се направи. най-лесно, но дали най-ефективно. Едва ли, ако се съди по действията на ислямистите. Ефектът ще бъде точно обратния. И без това Русия е обект на критики по отношение на човешките права. Русия не може да си позволи действия каквито може да си позволи един Израел, например. Пък и мащабите с различни - кавказкият регион е твърде голям, а там, като гледам няма много любители на политиката на Русия. Ядът и първосигналната реакция не са добър съветник. Да плашош с ликвидация човек, който иска да стане атентатор-камикадзе е колкото глупаво, толкова и несъстоятелно. Всъщност, за такъв човек един арест и публичен процес би бил доста по-унизителен от ликвидация на място. така ще стане герой на мига, нещо, към което той сам се стреми. Русия винаги е имала неадеквяатни реакции в кризисна ситуация. как така и не се научиха руснаците да планират действията си на базата на прогнози и предвиждания. Ама то така е - лесно е да биеш невъоръжени демонстранти, и да арестуваш интелигентни люде като Каспаров и Немцов. Ама като им излязат ония с автоматите и взривовете никакви ги няма. Ни милиция ни ОМОН-овци, но спец-службите. А да гърмиш ей така за назидание е лесно. Особено срещу много кратно по-малко хора или цивилни. А после да се вайкаш като стане втори Беслан.

napalno sam saglasen

За пореден път ме разсмя с пространния си бъртвеж. С две 2 : Русия действа точно както и САЩ. Политиката им е - "Не преговаряме с терористи, а ги унищожаваме" И това не е измислено от твоите любимци Путин и Медвежонок , а много преди тях.

Темата е Русия, а не Америка, КГБ е абсолютно прав във всичко което казва, ответната реакция ще генерира още повече почернени семейства и от там повече атентати, това е един затворен кръг, но чевенотиквеницетата като теб не могат да го проумеят това.

Пълни глупости.

"...Трябва да се направи всичко, за да бъдат открити, уличени и предадени на съда бандитите, извършили това престъпление....С онези, които оказват съпротива, както е прието в такива ситуации, няма какво да се церемоним, те трябва да бъдат унищожени на място..." Това е изявлението на Медведев. Но КГБ-то го чете,както дяволът чете Евангелието! Провокаторът си остава провокатор,особено като е платен. Какво незаконно виждаш в тези намерения на Медведев,бе главанако?!