Меркел: Заедно с бежанците в Европа влизат и терористи

Екстремистки групировки са вкарали някои от членовете си в Европа с вълната от мигранти, избягали от Сирия, каза Ангела Меркел на митинг на ХДС в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Заедно с бежанците в Европа влизат и терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това му се вика "албански реотан"

Не, не може да бъде! Сред тези високообразовани кадри - инженери, учители, лекари, ядрени физици - да има терористи?! Невъзможно! Объркала се е...

На митинг,това казва Меркел...а като канцлер ...сетила се ...

Добро утро, бабо МерАкел!... Ама късно го вадиш...

Браво бабо, браво Меркел , май най-накрая откри топлата вода :) :) :)

пропаганда, част от хибридната война на Москва срещу субодния свят и неговите ценности. Не може фрау Меркел такова нещо да каже, не, не може. Тя е твърдо за приемане на имигрантите с отворени обятия.

"Меркел: Заедно с бежанците в Европа влизат и терористи" Това ни е ясно! Ти кажи к'во пра'им с'я?! Това е въпросът, на който би следвало да отговориш, танте, при положение, че с твоето "Добре дошли" предизвика небивалото нашествие на ордите! Как ще ги гониш терористите, това е същественото!!!

А между другото, активите на Дойче банк в момента са под 10% от стойността им през 2008...

Меркел, чак сега ли разбра това?Когато напълни Европа със "скакалци", които сега и да искаш, не можеш да изгониш?Затова сега е време тебе да изгонят с шут в задника!

Не е толкова проста баба ти! Когато фактите излизат извън здравия разум, значи липсва част от уравнението. Иначе казано, просто сега започва следващото ниво на играта! В предишното момчето счупи прозореца. Сега идва майстора да го оправя. Очаквайте драстично съкращаване на гражданските права, чипосване, биометрия, тотално следене. За наше добро, в името на по-голяма сигурност и прочее лакардии. А иначе - който е недоволен да се знае къде е и какви ги е вършил.

Така е... Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание...

добро утро!!!

Меркел: Заедно с бежанците в Европа влизат и терористи... А КЪДЕ ПРОСПА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ?

Колко далече от реалността трябва да е човек, та да му трябват две години да прумее очевадното?

Тя откри топлата вода!

Добро утро, тетко Маро :)

Ай стига бе! Верно ли?!

Фрау Меркел загрява като албански реотан! А с тези темпове на ДЕГЕРМАНИЗИРАНЕ, както прогнозира бившия шеф на Бундесбанк, към 2050 г. германците в Германия ще бъдат малцинство (изчезващ вид). Меркел погребва Германия! Но може и по-лошо. С политиката си фрау Меркел може да предизвика гражданска война в Германия, която ще прерастне в световна. Явно германците са мазохисти и две световни войни започнати от тях не им стигат.

доро утро как' сиике. ние не ти ли го казахме същото още миналата године? ти - иок. на ти сега. как ша са оправяте с тия гадове - не ми се мисли.. а колко са истински сириици - един господ знае..

Ало вие двамцата? На баба и ви просветна време е и вие с плоските си мозъци да се задействате. Още ли не сте се изказали в подкрепа на баба си? Ще ви закрие офшорите щото.....

Напоследък Меркел е невероятно проницателна. Вчера прозря, че Великобритания ще излезе от ЕС, а днес и това. Бърза мисъл.

Ха Добро Утро!!!!!!!!!!

Вундабааа Меркел , вие направо открихте топлата вода. Когато откриете че 9 от 10 мисюлмани са потенциални терористи вече ще изтрезнеете напълно , само че ще е късно за реакции.

Всичкото бежанец, терорист, талибан комунист,либераст и пр . у Германия при баба им.

изглежда има предвид че идват пакистанци от Англия ..

А у нас да се завърне балета на ГДР ех какво време какво нящо. Сега само мурви и магардич

Днес разбрах кой е единственият избягал на изток западно германец. Госпожа Меркел . Мерака и по слънчака и младините не и дава мира и я сърби . Мъка мъка соросоидилна ето ви първият беглец при ватенките. А зъб да те боли е много лошо. Къде сте бе долни дебили. Щерита няма ли я

:)))))Хайде сега всички пишешти тук колко замръзнали са мозъците на мислещите в сайта обявявайки ги за комунисти да ми кажат как една комсомолска секретарка от ГДР ,след като е канцлер на Германия стопли след година,че влизат даже и терористи(Дали превода не е бил-предимно)Та да погледнем кой взима решения в бившите соц страни-не са ли същите другари на Меркел които са били на международни бригади в които са изучавали партийно строителство:)))Е дали постоиха нещо незнам,но че го разрушиха, и то нещо заварено на готово е ясно.И то все бивши комсомолци-и то не по идейни убеждения а по кариеристически убеждения

Комунист след 1990 не е построил нищо , само рушене , кражби , зулуми , точения на банки и формиране на групировки. Меркел изпълнява нечии план да срине Германия и ЕС , за момента е успешен.

Има комунисти -троцкисти обикновени педали и комунисти Сталинисти строители националисти и държавници. Не поставяй нещата в една плоскост тя винаги е лъжовна като сватбено ложе. 1/3 отгоре 2/3 от доло

меркел: 1. да каже сбогом на обединена германия 2. да си плати за това че наряза балканите 3. да се разкара от балканите.

Добро утро, бабо Меркел! Просветна ти най-после.

Тъй тъй, що не призоваваш за солидарност, сега ти светна, кого лично си вкарала не само в Германия, но и в цяла Европа. Кажи пак, че Германия ще се справи и гледай, какво ще последва. Не знам тази лелка с какви очи гледа сънародниците си.

По последни данни има около 96 000 деца ,които са без родители ,но са дошли НЯКАК и с НЯКОГО тук . Значи ...може горе-долу да се сметне колко ма.муни ,готови да правят поразии , са тук ! Стоят и чакат ...

Е, в Европа влиза всичко! И най вече хамериканската демокрация и ценности. Влизат дори и в затворите, съдейки по публикацията от 5 юли т.г. в хамериканския Кришчън Таймс Нюзпейпър, озаглавена "Брейкин: Румънският хакер с достъпа до имейлите на Клинтън намерен мъртъв в затворническата килия" ("BREAKING: Romanian hacker with access to Clinton emails found dead in jail cell", July 5, 2016 Christian Times Newspaper).

1200 жени са били сексуално нападнати от 2000 мъже! Това е ужасяващата равносметка за насилията по Нова година в резултат на мигрантите от 2015г. в Германия. За справка виж заглавието в Зюддойче цайтунг от вчера: "1200 Frauen wurden Opfer von Silvester-Gewalt", 10. Juli 2016, 18:00 Uhr, Süddeutsche Zeitung. Абе ние, накъде сме тръгнали?!

Разгеле.

Просто не може да има толкова тъпа овца! Чак сега ли ти влезе у кратуната? То да беше х..й да влезе, ам мисъл! Трудно влиза! Като на соросоид!

Добро утро фосил хрущялен.

Тя тази овца друго говореше преди ама се усети. Избори идат..... Боко знам че не си от най-умните та да те посъветвам - побързай да подкрепиш Меркел че скоро ще я няма.....

Бабо, бабо ти сега ли се усети? Време и е на баба Меркел да се пенсионира нещо много бавно и идва ума в главата. То и за Ирак и за Либия и за намесата в сирия ще има да плаща Германия НаТО ЕС че и на България....

Не думай! И сега какво? Ще се създаде контрол тип Big Brother като част от "1984" на Оруел ли? Голямо чудене беше за този Нов Световен Ред! Циг'анизирахте Европа и сега се чудите как да си замажете простотията. Хора, които нямат нищо общо с някакви културни и етични норми бяха вкарани на килограм, като някакви божества, а сега се чудите какво да ги правите. Е как е интеграцията? Нашите роми не ги ли искате?

Урааааааааааааа, бабата след цели три години взе, че откри Америка!))))))))))))

мара....като и говореха всички преди години тя не чуваше и разправяше как ислямът е част от германската култура.....тая докът се склати кое какво, ЕС ще се е споминал.....как още я траят не знам?!?

ся не разбрах, терористите бяха ли добре дошли или не?

АЛЦХАЙМЕРКАТА Е ЕГАТИ ГЕРМАНСКИЯ РЕОТАН :)) ... ТОВА БЕШЕ ЯСНО ОЩЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ :)))

Не им казах аз "Добре дошли", а ти госпожо Меркел. Сега няма какво да обясняваш на народите на Европа грубата си геополитическа грешка, а вземи всички необходими мерки да я поправиш, преди да си изхвърлена от питиката завинаги.

Сигурно има предвид, че заедно със сирийските програмисти влизат и кибер-терористи от Афганистан, Пакистан, Бангладеш, Сомалия...?

Браво!! Меркел откри топлата вода!!! Браво!!

Не може да бъде...

ей това е.Сега вече ще заповяда да съберат белите покривки от масите за бежанците.

На туй ми се вика: "Сетила се Мара, да са по бара!" или "Те ти булка Спасовден!" Какви изпълнения имаше, то не бяха "Марш на майките с количките!", колко народ се удави ей тъй, пък за снимките да не говорим . . . защо? - защото един политик реши да си оправи демографския проблем за сметка на своите уж приятели (целия ЕС) и за сметка на толкова не нужни животи.. . . . Бежанци е имало, има и ще има, айде , мигранти, отделния човек винаги ще търси "Светия акрал" , но държавник от такова ниво . . . . . .тонове бежанци, ей тъй на юрюш . . . ., че квоти . . . .имало НАТО . . . чака ги да излязат от тер. води и "Елате пиленца на батко" . . . това не бяха принципите на ЕС . . . . и Меркел ще си ходи, не вярвам германците да и го простят . . . .то да си зададеш въпроса: Има ли все още германци, а и в Германия ли са? . . . . .