Териториалните планове още не са пристигнали в ЕК, пътните блокади остават

Протестиращите отказаха среща с премиера Николай Денков утре и заявиха, че остават на магистрала "Тракия", на Подбалканския път в района на Гурково и на Прохода на републиката

Обратно в новината

Коментари - Териториалните планове още не са пристигнали в ЕК, пътните блокади остават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

45% от електроенергията на Бъгъ идва от тецовете само 4% от панели 8% само от вец 33% от Козлодуй

Соросоидите цял живот на държавна хранилка плюят срещу енергитиците, че били на държавна хранилка към Путин, Зърнарите и те бяха към Путин, всеки който протестира е на държавна хранилка, а соросоидите не щат да са в частния сектор!

Ти ще духаш.

Пратили са ги с БДЖ и има забавяне

Не е по темата

Благодаря на тези хора които защитават енергийното ни бъдеще. Дано удържат е не се продадат като земеделците за жълти стотинки. Във вас ти е надеждата. Покажете че има още хора които милеят за тази държава и децата й.

Заглавието надминава дори стандартите на този сайт!

Виж ги след месец на местните избори какво или кой защитават.

Накрая миньорите ще "клекнат". В смисъл, не само, че нищо няма да постигнат, но и ще изгубят и това, което имат. Лелеяните 36 заплати никой от тях няма да получи. За което вече е отработена подходяща схема. Някои неща се планират с години назад(не напред, а точно назад). И тепърва се задействат. Малцината наясно с нещата се подсмихват под мустак. А обикновения работящ е просто бройлер на конвейера.

Нищо не защитават освен кражбите си. Почти и не работят ми са студен резерв - т.е. лежат, пърдят и получават яки кинти. Три пъти я обновяваха Марица 2 също като дупките по пътищата и пак си е дупка.

Така беше, но някога, когато ти беше млад. Днес са други числата. Много други.

Законодателството предвижда спиране на държавната помощ за централите, свободен пазар и тези централи ще фалират много преди 2038г.

Притесняват се какво ще работят след 15 години???? 15 години са достатъчни да завършиш медицина, да специализираш и да имаш 5 години практика.

Зърнарите поне получиха нещо.Тия лежачи-тц.

Гледах двама,трима по телевизията.Тъпанари на квадрат

Човешкият материал е лош ! Когато имаше смисъл да протестират вместо това лизаха задника на Мутрата ! Сега какво искат ???

Елате да работите в частния бизнес, хрантутници. В частния бизнес не знаеш дали утре ще си на работа, пък камоли след 15 години. А да, при напускане в частния бизнес получаваш НУЛА заплати.

Идват от ТЕЦ ове. Ако дебилите на Денкоф ги сорат за една торба пари, те ще станат милионери, но вие ще трябва да се запасите със сврщи през 21 век! Дано тези пичове устискат и не клекнат. Ако на времето някой защитавале така АЕЦ, можеле да имаме още работещи блокове.

Марш на кърлежите на държавната хранилка!

Постепено,така наречените пишман демократи от сглобката,или накратко Соросоиди ще увехнат. Намалиха им грантовете с 60%,и Сорос постепенно се изнася от Източна европа. Да не говорим,че утрен народа ,като ги подгони с камъни и лопати на жълтите павета ще се скрият в мишите си дупки от където ги изкараха.

Устискат.

Мутренския ли?!! А кво кура ми ще правите без ток в частния бизнес?!? свирки на тъмно ли?!?

Ще го духате всички колективно, нищо че си срещу тях!

Политиците, министрите и депутатите

Само така. Браво на енергетиците! Това вредоносно правителство трябва да падне.

България умира

С 36 заплати всеки може да си направи собствена централи и да излезне на свободния пазар.

ама направо да си подават автобиографиите за пътни регулировчици. Нагли селяни. Не знам защо смятат, че някой е длъжен да им осигурява работно място. Прости мангали.

аз за такова обезщетение не съм чувал и по нй-високите управленски нива, какво остава за копач.

В частния бизнес при закриване ти дават една заплата и от следващият ден имаш 30 дни да си намериш това работа, ако не успееш, оставаш с НУЛА пари.

едмни умирт други се раждат - винаги е било така .. незнам какво ти е странно. След 100 години няма да има нито един човек от живеещите днес на тази земя.

Само не забравяй,че тези селяни ти осигуряват тока, да не живееш ,като скот.защото ти си един скот

Какво ти осигуряват? Я дай пак? Заплатите си получават от държавния бюджет. Ако беше частна компания, отдавна да е фалирала.

хайде тези селяни да осигуряват тока на другите селяни - не и на мен ... не съм опрял до тях

Двата крака .Хем ще ги затворят, хем няма да има обезщетения.

Познавам много програмисти, които ще напуснат срещу 150 хиляди лева.

Вън юробендарете, да одят у посрайна, там скоро нема да има тецове

Че съм млад млад съм че ти си пенцеонер също е вярно а че числата са от миналата година е тотален факт

Миньорите дължат по половин милион минимум на господарите си.

Оревахте света,че украинското зърно трови децата,но мълчите ,че тецовете ги тровят още повече.Но българинът иска да "вижда" ,това,което диша.Милиарди отиват за лечение на астми и белодробни заболявания,но Ковачки си живее в Дубай,на чисто

Господа министри ще имате много неканени гости пред министерството тази седмица,а и пред парламента, точно по времето, когато затваряме цялата държава....очаквайте ни с радост. Надявам се да сте ДИАЛОГИЧНИ и грамотни... Грамотни достатъчно ,за да подпишите вашите оставки.

Астмата е генетично обусловено заболяване и няма нищо.общо с тецове

Ако целта на правителството на сглобката е да закрие всичко в държавата и да ликвидира българската армия, то такова правителство не ни трябва. Оставка!

Оставка канадци

И кой ще дойде?Може би Ковачки с червените куфарчета?

Си голям тъпак.Орочети нещо за астмата и опитай пак.

С обиди не ти се получи.А че между тец и астма няма ама абсолюрно никаква доказана зависимост е Абсолютен Факт

пич, бе ти добре ли си.. като е блокирана държавата да не мислиш, че тиквун или кокорче ги ебе това.. едни хора стоят и чакат други да ги пуснат.. племенникът ми утре трябва да пътува за София и се чуди от къде да мине.. какво е виновно детето, че тия или ония искали това или онова.. като искаш и ти стиска хващаш тези за топките от които зависи това..

Зрънчовците,те дадоха ми ви от милионите,които получиха?Или го издухахте?Е,сега ще има от същото.Тее получат пари,а вие пак ще го духате.