Коментари - Териториални отстъпки или тотална война с Путин? Кисинджър срещу Сорос за съдбата на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Войната в Украйна ще приключи единствено след разпада на кремълската кочина, и обесването на недъгавото малоумно царче ...

Аз мисля,че ако продължават да вливат пари и оръжия в Украйна,която не е член нито на НАТО,нито на ЕС тогава ще стане световна война... Трябват преговори,трябва мир....Толкова ли не разбират тези глупаци!! Толкова войни има по света, а Щатите и ЕС искат да затрият с тази война в Украйна Европа и света....

"Щатите и ЕС искат да затрият с тази война в Украйна Европа и света" Я кажи сега, как Щатите и ЕС "започнаха" война с просташка пРоссия, извън територията на пРоссия ?!?!

Няма такава жена Мадлин Олбрайт. Това просто е бил той с перука и грим, за да се разкарва инкогнито по цял свят. Ми те са като двуяйчни близнаци! За Рокфелер още се колебая. :-D пп: Имаше някаква техническа грешка, та не ми се е отразило мнението... Нищо. Вече ще си стои. ;-D

СОРОССССС Е СС-НАЦИСТКА РЕПТИЛОИДНА УТРЕПКА

Войната в Украйна приключи по скоро..... А САТАНИСКОТО НАЦИСТКО ССКОПЕЛЕ СОРОС ДА ГОРИ В АДА ВОВЕКИ

Сорос е прокажена мумия, подклаждаща и финансираща военни конфликти, епидемии и т.н. събития присъщи на фашистката измет.

Този зловещ индивид е виновен за 3 поколения млади българи отровени ,опростачени и обезродени ,подкупва продажните лидери на българия за даможе лесно да учат децата ни че османското присъствие ни е донесло многообразие и мушкато на вцеку български прозорец ,проклет да е ...проклет да е....проклет да е

и двамата са русофоби ,Кисинджър е мъдър русофоб на когото му е ясно че Русия трябва да победи или света изчезва ,на Сорос му е ясно че света върви към затрване но му е все едно ,само Русия да я няма

Още дълго ли ще държите тези двамата на тази страница? Повдига ми се от тях, особено от единия. Даже господ не иска да го вземе.

Дъртата еврейска лисица Кисинджър умело насочва топката (камъка) в полето на Европа. А САЩ, както винаги да гледат сеир отдалече!

Не, че нещо ама този Сорос изглежда зловещо на снимката.

Този е хомофоб, атеист, безскрупулен егоист, садистичен воайор.

Да се надяваме,че няма да се стигне да ядрен конфликт.Ако се стигне бесспорно Англосаксоните ще бъдат първите щастливци на новите Руски ядрени ракети. За човечеството ще е последната война без победител.( Американците идиоти вярват,че пак ще бъдат победители ? ).

тоест Русия напада съседни страни, Русия заплашва с ядрено оръжие и ядрено копче, а ти продължаваш да обвиняваш Американците за това ? Къде ви намират толкова плиткоумни бе

Човечеството се " отърва " от изрода Д. Маккейн и от М. Олбрайт. Но кога ще се отървем ?- от изрода престъпник спекуланта - Сорос и изкуфелият Престъпник Президент Д. Байдън. О Господи бъди благосклонен към нас човечеството " прибери тези последни убийци които са пролял достатъчно не вина кръв на тая свещена земя. Амин ! ! . !

Махнете тоя спарушения че ми става лошо.

Сорос го издуха този път мисли се за по умен от Наролеон Бонапард, боклука еврейски.

SS-овеца иска реванш , но защо " демократичният " свят го подкрепя ХОРА БДЕТЕ камбаната бие за вас ?!

...смятам, че в основата на всеки мир... стои да се уважават позициите и традициите на всяка една страна. Няма враг. Всеки, който целенасочено и поетапно притиска, обижда и насажда - култура, вяра .. и т.н рано или късно предизвиква ответна реакция. Парите не купуват уважение или друго - само власт. Сорос и компания - забогатяха достатъчно и все още недостатъчно прокарвайки определени идеи - рушейки определени прости неща. ...целия свят се изправи и слуша .. един добър актьор, който като такъв може да се държи перфектно пред публика и да предизвиква овации. Дали обикновенните хора - са готови да понесат някои неща? ще разберем.

Нашият патрон е точен както винаги! Много малодушна позиция на Хенри Кисинджър. Да съветваш някого да предаде територии от своята страна е неморално.

Нищо лично, просто геополитика. В нея важи правата на по-силния. Сорос е по лесните пари. Кисинджър е един от мъдрите политици в последните 60 - 70 години. Сигурен съм, че американците вярват на Кисинджър, но пробутват и номерата Сорос, които носят пари, пък докато минава номера. Както виждате САЩ не искат да доставят на Зеленото човече ракети с по-голям обсег на действие, явно не им е изпила чавка акъла. А ние сме в ЕС, които е НЕЗАВИСИМ, просто от ЕС нищо не зависи.

И кога Одеса е била укроговоряща преди майдана? Има ли някой да не е слушал емигрантските шансони? Време е Зеленски да "отстъпи" всичко, дето не е негово и да се спре с този военен театър, че хора реално загиват.

Тъй както ние българите смятаме Македония е част от България и че македонците са българитака и руснаците смятат Украйна за част от Русия и че украинците са руснаци. Основата е еднаква на територията на Русия след 1917 г.Ленин, Сталин и подчинения Коминтерн създадоха измислената държава Украйна, украинската азбука и украинския народ а при нас от откъснатата от Санстефанска България географска област Македония след 1945 г. са създадени измислената държава Македония, македонската азбука и македонския народ.

Аз пък смятам за български всички земи от времето на Иван-Асен Втори, когато България е владеела земя с излаз на три морета и на изток до брега на Днепър. Албания, Тесалия, Македония, Гърция до Лариса, половин Румъния и цяла Молдова. Хора, кога най-после ще разберете, че сме 21 век и прекрояване на граници със сила, без международно признание , е невъзможно. Или ако се случи, страната агресор ще бъде и е отхвърлена като пълноправен субект от цялата цивилизована общност.

Нещо да кажеш за прекрояването на границите на Югославия и впоследствие на границите на Сърбия? Нещо да речеш за прекрояването на границите за Кипър? Да, всички ние сме против прекрояването на граници с насилствени средства, но защо за едни може, а за други не?

викам да отстъпим Родопите на Ердоган кво ни боли Няма да дразним Ердоган после и Рзград и Търговище да му дадем

Почва да се изчиства образът на модерния олиго-либерал - кльощав соросоид наметнат с украинското знаме и забодено знаме с дъга в задника...

Дирници неграмнотни, пише се "мъдрост ", a не мъдрос. Поправете го, че е жалко. Благодаря.

на САЩ никак не им е лесно как да подходят. От една страна колкото повече искат да изолират Русия толкова повече я тласкат към тесни връзки с Китай които са им най-големият геополитически противник. От друга страна целенасочено се бутат в сферата на влияние на руснаците.

А ве ко стана - руснаците зеха ли райхстага? Запихми са и отървах...

Ето един майтап: 2045 руснаците отново са пред Берлин. От руските окопи се вика: Немци, предайте се! В противниковите окопи Хасан и Ибрахим си говорят: Сега откъде да им намерим на тези немци да се предадат...

Смърт за Путин и неговата клика!

"1 мъдрос, много мъдроси". Безплатен тест за правопис на неграмотни журналисти: "Ношни хишници надават мошни ревове в пишната растителнос".

Как е възможно да има тъпи русофилистици, които да си мислят, че пРосия е някакъв фактор в днешният свят. Филмът за пРосия приключи, и Путкин ще се нареди до сифилистика , като последният дебил начело на дебилното сатанинско кремълско царство. Колосът на глинени крака ще рухне!!!

Има нещо много зловещо в лицето и излъчването на Сорос.

САТАНАТА и легионите на ЗЛОТО са се вселили в евреийна Сорос

Един рептил си говори с друг рептил, а страдат бедните...

Няма ли да пукне най- накрая тоя Сорос.

Яката ви бърка плановете на вас русофилистиците …. Да е жив и здрав Шорош още дълги години !!!

_stankow

Ами да е жив и здрав, не искаме смъртта му. Само искаме да си изтегли НПО-тата от България. Както го изгониха от Русия. Както го изгониха от Унгария. Иначе - нека си живее ! :)

Русия атакува ОТ СЛАБА ПОЗИЦИЯ, тя е доставчик единствено на суровини. Да не се възползваш от този факт значи си ....нещастник. Руският народ е за съжаление.

_stankow

И кое е слабостта, да си доставчик на суровини и енергия без които светът се побърква ? За техния добив труд не се иска ? Високи технологии не се иска ? За производството на ТВЕЛ-ове за АЕЦ, за подводен добив на нефт и газ, за геоложки проучвания не се изискват високи технологии ? Имате ли си представа какви суперкомпютри са там ? А газопроводите, какви технологии са там ? Русия изнася също оръжие и атомни електростанции. Това "само суровини" ли са ? С тези опорки лъжете само себе си, никой друг !

То ако едни оръжия определят живота щеше да е жалко. Това са просто едни патрони, това аргументи ли са.

ТАм където свършва силата на аргументите, започват аргументите на силата!

Коя е Русия , че да се съобразяваме с нея?

Ами недей! Ама явно се съобразяваш щом питаш.

Да се замислим, по този начин може да се разглежда всяка страна, никой да не се съобразява с нея. Честито.

е. Пенчо, бе чети. Пенчо го мързи

Ако не си разбрал - страната, от която идва топлото, а също и такава с мощни ядрени оръжия. Или предпочиташ с желанията на Бай Дън да се съобразяваме.

Сорос е най-злото изчадие с власт ,колкото по одъртява става по-зъл и мрази още повече човечеството,Той е тоя който иска да намали хората на планетата ,но няма да е вечен мамка му и изрод

Знаеш , че изсилваш нещата и ти се иска да е така, но не е.Щом толкова мразиш някой значи е читав.

Самозабравил сатанист срещу турбо сатанист. Кисинджър - Русия да се изтегли от украйна и ще преговаряме за минските съглашения.;) Сорос - военно да победим ядрена сила. При смяна на системата, борбата винаги е на старият елит да задържи позициите срещу новото време, байна това няма как да стане. Запада да извади вибратора от зад, да се стяга и почне да работи и живее добре колкото изработи. Да научи как се сади памук, бране, прежда, шиене гащи, дънки, също и процесори как се проектират и произвеждат...

Както е българската приказка, хвани единият, удари другият. Според мен на Русия изобщо не са им необходими преговори. Ще си гонят своето. Според мен ще си върнат подарената от Ленин Новорусия и Украйна няма да има излаз на Черно море. Въпросът е дали няма да стигнат до края. Но при всички положения ще гледат да сменят властта в Украйна.

а дано, ама надали

Соросоидните бълнувания за човека, пола и бъдещето на света не просто плашат, те са болестни видения на спекулант сринал британската лира и спечелил милиарди по престъпен начин, който впоследствие за да не влезне в затвора се откупува с изпълнение на абсурди идеи!

"Трябва да мобилизираме нашите ресурси и да приключим тази война. Най-добрият и вероятно единственият начин да спасим нашата цивилизация е да победим Путин възможно най-скоро",

Уважавам Хенри Кисинджър, но явно напоследък мозъкът му дава отклонения. Както самият Зеленски изтъкна, сега сме 2022 г., 21-ви век, а не 1938 г., когато някои "велики" държави могат да прекрояват териториалните карти на по-малки държави. Освен това, Украйна е европейска държава, а не африканска. А на всичкото отгоре е и голяма. По територия е колкото Франция! Русия е държава агресор, която напада и заграбва територии от чужди държави, без никакво друго основание освен военна сила. САЩ не е държава в която живеят ангелчета, дори и в Лос Анджелис. Най-малко пък там. Обаче въпреки всичките войни които се водят с намесата на американската армия, САЩ не са заграбили нито един квадратен сантиметър чужда територия. Изключение прави посредственият артист Роналд Рейгън, който обяви че Панама е американска, но това е минало. Бой по руските манерки трябва докато не клекнат всички на сто процента - само тогава ще приключи всичко това!

това с "21 век" е много неиздържан аргумент. Да не би човеците да са се променили коренно в 21-век? Това, че в Европа е нямало голям конфликт отдавна не значи, че по други части на планетата е нямало такива. Граници ще се прекрояват от тези които могат да го правят, ще се подклаждат революции докато хората съществуват. Всичко останало е някаква илюзия.

Ми дай тогава да върнем робството и робовладелския строй тогава? Знайш колко е хубаво - ще си купя няколко робини, едната ще ми готви, друга ще ми сервира, третата пък... е хайде размечтах се много! Но добре са си живели богатите римляни, к'во като сме 21-ви век? Много по-гот е да си имам роби! Е, ако ти си ми роб на тебе ще е гадно, не на мене, нали? Ще си позволя да цитирам Алберт Айнщайн. Не защото се мисля за умен колкото него, а защото е казал нещо което напълно опровергава логиката ти за 21-вия век. А той е казал, че ако Третата Световна Война се води с ядрени оръжия, то Четвъртата ще бъде с лъкове и стрели, прашки и камъни, тояги и други. Както вече отбелязах и пак ще подчертая, живеем в 21-ви век. И не само че имаме ядрени оръжия. Живеем във века на информационните технологии. Всички тези оръжия с които ни плаши любимия ти Путин се следят в реално време. И викаш, нямало значение че сме в 21-ви век? Я па да няма?! Тогава защо Путин изкарва над 50 годишни танкове като нямало значение че сме 21-ви век? Виж, самата цифра е без значение. От значение е технологиите и науката които са развити до това ниво от днешната цивилизация, през 2022 година! А това не можеш да твърдиш че е без никакво значение!

Приятел, америка не е заграбила казваш чужда територия, именно защото гледа на целия свят като на плячка и се разпорежда и си взема каквото си иска. Територии казваш... Затова десетилетия там 15 цента беше галон гориво. Галон. Със здраве

Хе-хе, Кисинджър дори и на 94 години все още с акъла си и трезва преценка, докато злобното унгарско еврейче ще се пръсне от злоба, че "инвестициите" му заминават на кино. Но то стига само като им погледнеш физиономиите...

Ти какво, признаваш ли че си антисемит с тези твои думи?

страшен анализатор си, анализаторе.

Не само антисемит, но трябва да признае, че е путинофил, атибългарин, и утайка на обществото.

Антибългаринът да обявява хора за антибългари! Докъде стигнахме! Ти обичаш ли ги евреите? Викаш само с тях се пл_щиш! Ако Сорос е типичен пример за евреин, то тогава и аз съм антисемит. Както, ако генерализирам като теб, то значи, че ти мразиш германците и би следвало да искаш да прекратим всякакви отношения с тези нацисти, защото Хитлер е бил германец.

Докато всички подкрепят Украйна и я снабдяват с оръжие няма как да се реализира виждането на Кисинджър. А Сорос както обикновено много му знае устата да казва какво другите нации трябва да правят. "Европа е в много по-силна позиция, отколкото осъзнава." - тоест Европа може да инвестира повече във войната от колкото прави, въпреки че на голяма Америка не й стиска тъй активно да участва. Но виж Европа може и Трябва! "Но хранилищата ще са пълни през юли и Русия няма къде да продаде суровината, освен в Европа" Кой е по на зле? Продавача които не може да продаде определен продукт за пари или клиентите, които отказват този продукт, въпреки че икономиките им зависят изключително много от това!?

Най-смешното е,че и Кисинджър и Сорос са евреи...

Получавам парите от Раша в евро, а балъците русороби в БГ ми се радват.

Как е на хранилката на Сорос? Повече ли плаща? Ама той сигурно иска нещо насреща, като доказване на лоялност? Какво иска? Мъжка либоф, за доказване на подкрепа към евроатлантическите ценности?

ПИПО

Виж статистиката от гласуването, трол.

КАЧЕСТВОТО НА ПАРИТЕ ЗАВИСИ САМО ОТ ТЯХНОТО КОЛИЧЕСТВО !!!

"Инвазия, инвазия, инвазия..." А как ще наречете хората, които извършвата туй чудо "инвазията", умници малки?! Имаме си ясна и точна българска дума за това действие и тя е НАШЕСТВИЕ, тъпаци!

Ами как ще наречем тогава САЩ,,когато нахлуха в Ирак,Афганистан... и избиха толкова хора там? Сигурно агресор??? Или това беше демократична инвазия?!

Не вярвай на данайците,дори и подаръци да ти дават ...

Голям майтап! Като се прегледат позициите, после да няма обидени като им кажеш платени соросоиди?

Единият говори като политик, другият като бизнесмен.

Всъщност, и двамата говорят като жалки, долни далавераджии.

Другари, аз сгреших. Всички са против Русия

HE CA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПИПО

Гласуването е достатъчно красноречиво. Изпратете го на Просто Киро, да види нагласите, че милия все още се чуди как има 20% от българите които били за Русия.

Не те ли е срам заради Че Гевара? Явно не знаеш истината за него? Колко хиляди хора е избил този болен човек, по-кървав е от Фидел-

ПИПО

ЦРУ още не могат да преглътнат Залива на прасетата. Патриот и революционер, една от най ярките личности на свободният свят.

Тая мръсна соросоидна гнида, която толкова злини е причинила на човечеството, няма ли най-накрая да пукне? Тотална война с Путин - пи.ка ти лелина, тотално сринати американски градове от ядрените бомби на Путин, как му харесва тази перспектива? А, сетих се! Соросоидната гнида ще си живее живота на някой екзотичен остров, ако не е пукнал дотогава, затова му дреме на оная работа тоталната война срещу Путин още колко трупа ще остави.

"Печалбарите и умилостивителите, работещи с или за Путин, като Кисинджър, се присъединяват към фалшивите "миротворци" от Франция и Италия, за да изпратят повече украинци в ада на руската окупация, задават се десетки нови Бучи. Кои са те, че да казват на украинците как да живеят и да умрат?", пита Каспаров. https://www.vesti.bg/sviat/kasparov-te-ne-iskat-da-zhiveiat-pod-fashistkiia-rezhim-na-putin-6144122

Каспаров е дебил, доказал го е хилядократно.

още анкети ти трябват да видиш, че си от малцината