Тереза Мей се разграничи от външния си министър: ЕС не е като СССР

Премиерът подготвя ново предложение с цел излизане от задънената улица в преговорите за Брекзит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво става, преди Британия беше страна с добра дипломация. Сега откакто тръгна този Брекзит, добрите политици в страната явно се отдръпнаха и оставиха нещата на олигофрените. Толкова издънки от водещи фигури в правителството на Великобритания не си спомням да е имало преди.

Хахаха, на крива рскета космоса и пречи. Никой не спира англетата да се разкарат на секундата. Проблема е, че искат да излезат запазвайки си всички привилегии от ЕС, като се отърват от негативите. Е сори, ама не ручаме доматшите со колците.

ЕК, подготвя ЗАКОН, за охрана на външната граница на ЕС ! ЕК, ще изпраща граничари за охрана на външната граница на ЕС, дори и без съгласието на съответната страна ! Е питам аз, ЕС не ви ли прилича на СССР.? Ако ви прилича поставете + ако не ви прилича поставете - !

Абе келеш, кого лъжеш бе. ЕС няма нищо общо с концлагера СССР и СИВ. Живях в тези времена и знам какъв 'рай" ми пробутваш.

Имам една мечта. Всички, които не са англичани да се изнесат от това кралство и да оставят англичаните, да си живеят сами със себе си. Много ми е интересно, какво ще представлява Острова след година.

PEYTSCH

Свободни ли са шотландците във Великобритания? Свободни ли са ирланците в Северна Ирландия? Защо ги държи Лондон насила и не им дава правото на самоопределение ? Окупатори.

PEYTSCH

Мейката иска да напусне магазина без да плати сиренето ? И казва, че ...магазина е напуснал! Сбъркана Мейка.

ЕС намали подкрепата за ИРА, като на практика премахна границата в Ирландия. Ако Мей не се наведе и допусне твърда граница през Ирландия, ИРА отново ще активизира. А след това и Шотландия ще поиска независимост, даже могат и Мел Гибсън да викнат.

Аман от тези глупаци. СССР не произвеждаше мерцедеси..Ако, още щеше да е, ама не и отдавна го няма ..

Не произвежда вече мерцедеси освен ес класа...ти такава ли караш?

Ама произвеждаше лади! Между другото съм се затъжил и мисля да си купя една лада за 500 лв - само за кефа :)

Всъщност ладата е фиат. Италианците са я измислили. В края на 80- те може да видиш къде са фиатите, къде ладите. Стига митове с тоя " велик" СССР.

ЕС е по-лош от СССР. Видяхме, че от СССР се излиза лесно, докато от ЕС се излиза като от мафията, само с краката напред.

И кой точно излезе лесно от СССР? Узбекистан ли? Туркменистан ли? Виж колко на брой вожда на народа имат от 89г. Досега и после обяснявай...

Правете нов Референдум и обяснете подробно на хората за какво гласуват. Подлъгахте ги с руска пропаганда за разпад, а сега не знаете какво да правите. Европейския Съюз е най-доброто в момента. Няма друго. Другото е диктат на ненормалници.

Дактат на какво? Управляван е от единалкохолик бабоеб и две бездетни дъртофелници. Това сигурно много нормално ти се струва?

Давам примери, че ЕС е диктат на ненормалници също: Орбан им каза истината в очите и те ще му отнемат правото на глас (няма да го пуснат да си ходи от ЕС, ще го накарат да остане, но без глас) Македония каза "не" на ЕС, те ще ги вкарат насила - заради НАТО. Британчовците искат да излязат тихо и мирно - те им пречат Българите никой не ги е питал дали искат в ЕС, ама ни вкараха :) Е това ако не е диктатура, кво е?

самият Орбан няма никакво намерение да излиза от ЕС - не лъжи! Македония не е казвала "не" на ЕС - каза му "да" при ниско участие, но това си е проблем на неучастващите. Британчовците искат да не плащат нищо и да си запазят привилегиите, но без да се съобразяват с правилата - всички искаме така, но няма как да стане. Българите в мнозинството си искат да са в ЕС поне засега. Друго има ли?

Тереза Мей в случая е права. Във всяка конституция на СССР е било записано правото на отделяне на съюзните републики. Прибалтийските републики Литва, Латвия и Естония действително напуснаха СССР преди неговото разпадане. Ето защо, сравнение между ЕС и СССР ще може да се прави не по-рано от момента, когато на страна, желаеща да напусне ЕС, бъде позволено наистина да го направи.

С война като в Украйна, Беларус, Грузия, Чечня, а сега и Крим.

С войните подклаждани от цру!

Задава се визов режим,задават се критерии за квалифицирани емигранти, та така че смятайте че половината българска зган дето е там ше изчезне и еби ги в гъза англичаните въпроса сега е къде ше идат тая половина от бг обществото от англия,дали ще се върнат в България,нее не мисля щото в България още си купуваме самолети,изтребители занимаваме се с политически скандали а дневна надница не надхвъля 15,20 лева хораа не знам кво чакате тия хора няма да се върнат в България ще идат в Германия,холандия има къде да се отиде не ги мислете :)

Да пита нашите специалисти. ЕС е по-лошо от СССР. :))) Много по-лошо. Преди са имали всичко (разбирай, москвич, чушкопек и работа от която могат да крадат нещо, колкото искат, стига да ходят на време и да посещават няколко манифестации на година). А сега? Сега партийните другари станаха "бизнесмени" и не само искат да им се бачка, а искат да им се бачка много и качествено. :)) За никакви пари. :)

Е те искат само да позлват благата без да дават. Дано не се огъне нещо ЕС. Има си принципи: свободно движение на хора и стоки във всички посоки. Това е простичко. ЕС трябва да натисне и САЩ за визите за БГ и Румънци.

Те започват икономическа война трябвало да натиснат...ще натиснат дедовия!

Ако иска да се разпадне ЕС може да им даде на британците абслоютно всичко, което искат, че и някой бонус отгоре. :) Разбира се, след това, тоя бонус няма да значи нищо, след като ЕС го няма, ама то късогледството го има и при политиците. :)

И като ти дадат виза за щатите, чий ще го държиш там?

"ЕС трябва да натисне и САЩ за визите за БГ и Румънци" Голям смешник си. Пука му на някой в ЕС какво правят лизачите от третата скорост.

Права е Мей, но даже е по-лошо от СССР. В СССР нямаше чужди войски. В ЕС има. СССР се управляваше от Москва. ЕС не е известно от кого се управлява de facto.

Как от кой бе каун! доскоро ние бяхме с председателството! На РОАТАЦИОНЕН принцип е! А дупетатите са от всички държави - нали е Серго Дъ Гей - украински ви представя мурзилските интереси. Серго, дето беше казал, че НИКОГА не би станал евродепутат!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХ ние сме били на ротационен принцип ХАХАХАХАХХАХ

"...виждам страни, които са били част от Съветския съюз, а сега са демократични страни..." На тази лелка и е простено. Тя е живяла само в "демокрация". Не знае, че по времето на СССР в така наречените "недемократични страни, стенещи под гнета на кремълския ботуш" имаше отношения в обществото, недостижими за прехвалената демокрация. Не отричам, че имаше лоши неща, най вече от материално естество. Но хубавите неща от този период са недостижими при "демокрацията". Почти липса на кражби, всеки си оставяше ключа за апартамента под изтривалката, почти всички имат собствени жилища, ниска престъпност, позволяваща човек да се чувства в безопасност и денем и посред нощ в тъмни улички, секси стопаджийки с къси поли по пътищата, които изобщо не се притесняваха, че може да ми се случи случка, задружна помощ от непознати при нужда и беда. Къде ти такива неща при "демокрацията"?

много сте наперени но ще останете без Ирландия ишотландия. И без търговски връзки.

много сте наперени но ще останете без Ирландия ишотландия. И без търговски връзки.