Тереза Мей атакува руския президент, докато той разговаря с Доналд Тръмп

Премиерът нападна остро Путин за скандала "Скрипал", Сирия, Иран и фалшивите новини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая вещица съвсем е изтрещяла вече. Май скоро ще и бият шута или ще я затворят за лечение.

има за цел най-вече да посочи външния враг, за да не се забелязва вътрешния такъв - разделението на Англия по въпросиите за брекзит...

Тая завалийка все се чуди как с Путин да си бърше задника и така не проумя че въпреки напъните и вонята от нея не спира.. Как толкова народ от кабинета ти те напуска заради твоите глупости а ти пак Путин обсъждаш нищо че и на малкия му пръст не можеш да стъпиш

А бе кажете ги най после тези западни ценности какви са ,че нещо не ги виждаме в действие,че то сега е богатите по богати бедните по бедни,едни налагат волята си на по слабите и т.н. Ако Тереза беше клошар така ли щеше да говори.Българите имат една приказка-Не ме гледай какво правя а ме слушай какво ти говоря-да но хората не вярват вече на приказки.

Тая дърта кокошка видя, че на европа и дреме за префаленото UK и се чуди к'ви змии да бълва, от друга страна едно стопляне на отношенията м/у Рашките и ЕУ ще натика в кучи г.. тия клепари барабар с хамерикано, които нямат работа в Европа и никога не са имали!

Наскоро един журналист предположи че освен Новичок трябва да има Старичок и Дурачок. Та познайте от един път кой от трите е поразил британците?

Тирьезчиту нящу се изнервулу, шси върви оплюта и осмяна колай... Това тъпо, лошо и продажно изчадие му махнете снимката, че е вредна.

Това е добър признак, какъвто са и реакциите на американските и английски медии. Явно изпуснаха нещата извън планирания отдавна сценарий и хората в света ще поживеем още малко без нов военен конфликт, какъвто запада организира и пропагандира.

Това, че в резултат на вътрешнопартийни комбинации, Великобритания получи министър-председателка с подобен птичи интелект е ужасна грешка, която ако не се поправи скоро ще е донесе големи поражения за страната.

Кога ще има втори референдум че първия само раздели и противопостави НЕНУЖНО хората ! Хората от острова не приемат резултатите от първия!

Ама уфсъ...ние си спомняме кога Тонито Блеър озлъга в вашия парлмент...тръгнала да ми говори за ценности

Смешно направо. Всеки управлява света, без да е оправил собствената си страна.

Дончо трябва да го игнорират навсякъде, защото си е луд

За мен Тереза Мей е профашистки настроена !!! Британските тайни служби отровиха Скрипал!

в Англия нямат пари за достатъчно полиция в Лондон и магасарите се изпоклаха по улците от началото на годината, ама Мей ще вдига разходите за въоръжаване? Много ми прилича на една 'европейска' държава от Балканите, в която циганорите вилнеят, полицията си бърка в носа, но която ще купува самолети да гони Михаля по Източния фланг на натото...

Не само за полиция нямат пари. Нямат и флот. Направиха един супер модерен и супер скъп самолетоносач. Оказа се, че не може да плува и го върнаха за ремонт. Корабите им са стари с много ремонтни проблеми. Ядрените им ракети са старо поколение. Бюджетния дефицит е огромен и не позволява големи военни разходи. Остават им само думите и клоунските изцепки на службите им. И те некадърно изпълнени.

"Премиерът на Великобритания ... добави, че иска да види промяна в действията на Русия" ... Тя ИСКА ДА ВИДИ промяна в действията на РУСИЯ ... Едва ли някого интересува какво Мей ИСКА ДА ВИДИ, но това нейното е отживялото времето си световно-имперско самочувствие и съответното възпитание, тя ще си отиде от този свят с него и ако някой ИСКА ДА ВИДИ промяна в имперския й манталитет, да прощава - няма да види. Както и тя няма да види "промяна в действията на Русия" ;-)

И тая се чуди на чии да се надене......

На Оранжевия на мекия...

Dir, много ви моля, не качвайте снимки с тая - не можем да спим от страх! Децата плачат, сънуваме кошмари......утре как ще станем за работа?

че вие руснаците и на работа ли ходите? бяхме останали с впечатлението, че само с бояришник се наливате брейййй

тъп, по-тъп, най-тъп, англосакски трол

Кои са тези западни ценности - педесарсията ? Педофилията ? Свръхбогатите ? Монополите ? ГМО-храните ? Медийните облъчвания с насилие и извращения ? Животът в охолство за сметка на ограбването на източните народи ? Лицемерието ? Не, благодаря !

по нещо ми напомня Дарт Сидиъс?

Дарт Сидиъс е Сорос-този рептил явно е сестра му. Що не я вземат в следващите Star Wars?! Перфектния сит би излязъл от нея - толкова обладана жена от dark side не бях виждал. Тая само да плюне у некоя мивка и плюнката й ще разгради целата баня.

хич не ми се вярва и нея майка да я е родила. Май верно се люпят тия...

Туриха жена от добрите (макар, че и тя е доста злобничка), сега да турнат и от лошите... че иначе злите вещици ще се почувстват дискриминирани и току виж направили някоя черна магия на Галактиката да я натикат я в черна дупка, я в миша такава...

Абе тия хора не правят ли психотестове за политици? Или има само за шофьори, заради отговорната им професия? Явно за политиците няма нужда да са в добро душевно и психическо здраве! И тая баба го доказва... Леле какви ненормалници управляват!

То добре че не правят... Иначе ще изкарат целия народ луди, само те - норамлни...

Да зареди нов пълнител ценности, че то друго май няма да атакува !!!!

Западните ценности на всички фронтове са подкопани от корумпирани политици и алчни корпорации, а ръцете ви госпожо Мей са изцапани с кръв... много моля да спрете да говорите плиткоумни глупости за руска агресия, скрипали, новичоци и казачоци....

Тая е много зле горката.

Каква злоба и елементарност има в образа и думите на Тереза Мей? Тази Мей ще прецака Великобритания и ще я превърне само в Британия придатък на Америка..

Прав си, едно време Америка е била английска колоноя, а сега е обратното.

Тази нещастна жена говори за "западни ценности". Я да видим какви са. Делото Скрипал, което и на олигофрените стана ясно, че си е чисто английска постановка, за да накляпат Русия, непосредствено преди световното по футбол. Всички разбраха, че Белите каски в Сирия са на издръжка на МИ5. И основната им задача е да произвеждат фейкове против Сирия и Русия. Фейковете срещу Иран са всеизвестни. Греха на Путин е, че прецака колониалистите. Които от векове са живели от ограбване на колонии. Благосъстоянието на тази злощастна държава се крепи на бедността и смъртта на стотици милиони хора. Това е крокодилски сълзи и крокодилска болка за изпуснатата плячка. И опит за реанимиране на едно бивше колониално величие. И забележете само, лъжа до лъжа и всичко това се сервира на британския парламент! Та това е обидно и е унижение за тези хора там. Да ги правят на глупаци и да им разказват приказки от хиляда и една нощ. Та това са прословутите "западни ценности". Хайде да си ги задържат за себе си, на нас такива не са нужни. Въобще не предполагах, че падението на западните хорица постига такива дълбини. Все едно някой луд приказва нещо от някаква паралелна реалност.

Не могат да минат през Путин и чрез заплатени 'слуги' като нея го атакуват като едновременно заливат настройват хората против Путин чрез мадиите,които самите сороси=оиди контролират

И да беснееш и да ревеш , на теб НЯМА кой да ти намигне ма бабо !!!!

Тази баба съвсем изкука.

Тереза и Хилари да плювнат в една кофа и ето ти БОВ много по-силно от новичока.....

Тая требе се ибедини с килъри да направят фирма за производство на змийска отрова! Ще изместят от пазара и новичок и дявол!

Този Мей е подъл травест.

пачата се опитва да забива нож в гърба, в момент, когато "врагът" е зает с друго колко подло и колко жалко...

Когато някоя си Тери Скрипалката бърка понятия и не прави разлика между ,,новичок" и нейното състояние определено като ,,старичок", възникват политически недоразумения като настоящия премиер на Англия.

„Премиерът на Великобритания подчерта, че "приветства" срещата на върха, но добави, че иска да види промяна в действията на Русия.” Ами няма да видиш промяна. Хубаво ви беше, когато начело на Русия, стоеше един алкохолик и беше готов, да ви я разпродаде на парчета. Сега начело на тази държава, стои истински лидер и няма да позволи, да си провеждате колонизаторската политика. Така, че не си мислете, че всички държавни лидери са продажници, като повечето от ЕС. Светът, освен че се глобализира, се и осъзна и мина времето, когато колонизирахте и грабехте безнаказано богатствата на държавите. Сега идва времето, да си носите последствията от мръсната политика, която превземаше страните и поробваше народите.

Простата жена е като природно бедствие - не можеш да го спреш, нито да намалиш разрушенията. Свещена Простотия.

Това сравнение ми напомни за Тайфуните с нежни имена - на Богомил Райнов, но нейното си е чист кретенизъм. Тая не е за държавник! Жалко за Англия - да падне толкова ниско.

Горката Тереза! Направо няма за какво да се хванат и повтарят като развален грамофон едно и също. Докато им се скъсат пружините или някой не ги ритне да млъкнат.

има нужда от лечение...и е време да й го осигурят...липсващото майчинство явно й се отразява зле...

това е гад мръсна,. мерзка, по-долна от влечуго... Минала е покрай жена...

"Майка Тереза" пак е объркала датата на доклада - взела е този от м. март. Ех, старост - нерадост.

Маей ако не беше жалка, щеше да е смешна. Искала да види промяна? Абе Путин да не е наш Боко, като му подсвирнат от Запада и той тича на мига.

А педофилската организация в Телфорд (съставена от "азиатци") действала в продължение на много години и занимавала се с изнасилвания, търговия и убийства на бели деца, също ли е дело на руснаците? Или това не е разрушаване на английските "ценности" така е модерно в UK да се наричат ислямистите с пакистански и подобен произход, да не се обиждат...

Брато, как го докарваш тоя болд? А италик дали става?

Язека сащо се интересуем. Като как се праи?

ia chaa da probam i az

Тереза Мей май, май...

"Британският премиер Тереза Мей отправи остри нападки по адрес на руския президент Владимир Путин" Мей, е бременна! Путин, пита дали обвинява цяла Русия или само него!

Като ѝ изтекат водите ще се окажат 100%-ова сярна киселина... А какво ще се роди - бедна ми е фантазията....

Англичанка ще!

сигурно тая сутрин не си е пила новичока.. Ще го гаврътне и ще се успокои...

тая е толкова противна че дори чичко Дончо неще да я барне по дупето

мани, после ще трябва да си мие ръцете я с новичок, я с нещо още по-силно...

Отношението на британците към Мей е по зле отколкото нащето към Цв.Цв или леля Цецка. Това казва достатъчно.

Тази Кака вече е без "пауза" и съвсем "Изперкала" ... да не говорим за шишето с "Новичок" и ...клошари ли бяха и как си бърсала очилата ... докато истинската Опаснот не им гръмне я Метрото пак, а Пикадили, я Тауър ... все си мислех, че сегашните англичани само от балкони могат да се хвърлят в празни басейни ... вероятно съм с бедна фантазия...

чудя се дали е повече смешна или повече жалка, не мога да преценя

Тереза Змей много се излага. Злобата съкращава живота.

Таз лелка да влиза в нафталина и да се прждосва на май..... си.