Тръмп за Брекзит: ЕС си пъха носа, където не му е работа

Доналд Тръмп заяви, че би бил „по-твърд от Тереза Мей в преговорите за Брекзит с Европейския съюз“.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп за Брекзит: ЕС си пъха носа, където не му е работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Тръмп, що не си стои на големия остров - Америка. Да си стои там сам, ограден от океани и да не си навира носа, където не му е работа. И по-точно из целия свят! Циганиите му с мексиканците и стената тук няма да минат по този смешен начин.

ЕС си "пъха носа", забележете, където не му е работа а той, милия, какво прави? Да не би Великобритания да напуска САЩ? Наглец! Както в същност са всички отвъд Атлантика - арогантни и си мислят, че светът им принадлежи или поне с нещо им е длъжен.

сащ си пъхат носа навсякъде, където не им е работа и без никой да им е искал, си налагат мнението или диктатурата си, но това не им пречи да лицемерничат по най-грозния начин ..... нали тръмпчо .... Тенденциозно някои думи са написани с малка буква .....

Браво на Тръмп. Той е не само политик, но и МЪЖ. И за това има успехи.

Този клоун ако знае колко е смешен отстрани! Това с американската мощ и позицията на силата е отдавна отминал блед спомен. Най-вероятно америка е толкова силна само в очите на самият американски президент. Дори лакеите му се чудят на ентусиазма му, без да си забелязва осраният гъз. С всяко негово изказване, америка става все по-жалка. Големи думи и малки , незабележими дела.Дори пред Турция отстъпиха като квичащо паленце. Иначе е на всяко гърне меродия.

чичо Тръмп, не се помайвате, ами вкарайте здраво пари в България, както вкарахте в Полша. Сега икономиката на Полша цъфти, а за нас-само военни бази,зелени градинки и пишмансоциолози.

Тръмпи си мисли , че Британия е провинция или щат на Америка , а не знае , че исторически е точно обратното. Я да каже какъв е точно деня на независимостта и от кого.

Реакция от разпадащия се ЕС няма.Няма и да има.Западналите Балкани дето Борисов иска да ги вкарва в правия път ще си останат само със фойерверките.

Евала на Тръми, каза им го право куме в очи на тъпите джендърчета от ес.

Тръмп е най великия президент след Андрю Джаксън който обявява лихварството за престъпление

сатаната сорос като отиде в пъкъла кой ще плаща на пропагандата срещу Тръмп и прогресивното човечество

вече се притесниха с минуси

...казва се "джендър"-и

Кравар Дончо също си бута носа там, където не му е мястото, ама чичко Путин ще му отсече сополивото носле.

тои може да е кравар,но за сжаление ние българите сме далеч от нивото на икономиката и културата на краварите!кога ще ги стигнеме и задминем краварите?

абе то със мамалигарите на север имаме трудност да се сравняваме та камо ли със краварите през десет земи отвъд океана!

големия въпрос е докога германия ще търпи калпави мързеливи и крадливи икономики като българската?тръмп беше казал,че евросъюзът това е само германия!

респект... дебил е.

ами сега!ако секнат ерофондовете за българия, и се озъби истинската посткомунистичекска българска демокрация и на бившите бкп апаратчици и техните поколения!

Това нищо не е.Какво ще стане ако Луната падне на Земята.Тогава какво ще правим?

Като секнат еврофондовете такива като теб ще вият на умряло от мизерия, а "бившите бкп апаратчици и техните поколения" винаги ще са на шест, осигурила са сладък живот на пра-пра-пра-...-пра внуците си.

ами да,те апараячиците са по хитри от българското та дори и от европеиското простолюдие ,нашите хора от бкп са винаги печеливши и адаптивни!не случаино за тази власт ние жертви сме давали!е тук таме от време на време има някои убит пречещ бизнесмен но това си е нормано за нашите нрави!

Англосаксонските терористи и извратеняци си остават такива завинаги.

са изявите на някои дебили тук! Тръмп бил действал правилно! До вчера пееха, че Путин е избрал Тръмп, чрез руските хакери. Та сега, как ще решат дилемата.

Класически психопат! Кой си пъха носа,бе,кравар грозен???? Преговорите с краварите ли са или с ЕС?? АЕ МАРШ В СКУЧНАТА СИ ЛИЦЕМЕРНА ПРЕРИЯ!

тичай да си пиеш успокоителните, че нещо много взе да си плюнчиш по клавиатурата!

а така тръмпито! набии #европата! разбомби #европата!

ЕС е бита карта! Това, ако приемем,че е покер: 7 10 5 А А Брекзит в ръката е с АА,---ЕС държи в ръката си 2 3... Бита карта е ЕС

Шмекерката Меркел разпадна Европейския СЪюз, като пусна арабските башибозуци към Европа и Германия. Затова трябва да бъде РАЗТУРЕН Европейския СЪюз за 6 месеца и всички държави да ИЗГОНЯТ арабите и негрите. После може да се направи НОВ Европейски Съюз. Германците имат държава само от 140 години, а преди това са живуркали по средата на Европа, като са били част от една или друга държава. Затова и не знаят какво да правят когато ги нападнат Араби и негри.Имат само един- Бисмарк ... Досега, арабите и негрите не са успявали да стигнат до Германия. Англичани, Испанци, Французи, Руснаци, австриици са ги убивали, преди да стигнат до Германия.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

тръмп и путин - двамата наи-големи серсеми в света.

тази тръмпска фашкия освен да разделя света и всява воини по света какво друго може да изака кирливия му мозък . нендертална вкисната маимуна ...............пълен идиот

което той каже. Изпълняваше и заповедите на Негово маймунско височество Обама. Сега бюрократичните марионетки от ЕС само ще козируват и ще изпълняват. Я кажи сега кои са идиотите?

общо взето знае какво. Подлогата на САЩ /тоест ЕС/ да не си отваля плювалника - това казва Тръмп и е прав. МакАрон и бабето Меркел сега ще си замълчат или май ще ядат големия уй ако не изпълнят заповедта на боса.

Защо си пъха носа в собствените преговори ЕС относно бъдещето на отношенията си Великобритания е ясно... А не разбрахме къде и защо си пъха носа Трамп?

от ЕС както винаги то е ясно. Щат не щат ще слушат никой не ги пита.

Брекзит не е по искане на ЕС. Но ЕС има да взима едни пари и да уреди едни сметки с англичаните. Така, че като договаряща страна и партньор е точно работа на ЕС да води преговори и да си търси кинтите. А Тръмп може да е популярен , да пробва да бъде пич, но дори и англичаните знаят, че имат да дават кинти на ЕС и то на загуба. Тръмп никак не е наясно с едно, британците изгубиха безвизов режим , спечелват мито за всичко и едва ли през това столетие ще имат повече възможност да са част от единен пазар с много облаги. Затова празните приказки на Тръмп няма да донесат нито един долар на британците, които постепенно ще трябва да си надуят мозъците и да правят икономически чудеса.

абе цървул нещастен как може въобще да си въобразяваш че си по наясно в политиката от президент Тръмп и неговия щаб от съветници, ... чуда се с кви ли вредни боклуци са ви хранили по времето на Жан Виденов че сте толкова оглупели

Цървул ще викаш на баща си. Второ определено са ти много тези четири нули- две те изразяват много по- точно. Трето- "екипът на Тръмп" .... Не надценявай търговската марка. Вече е неясно кои са в екипа му и колко от тях ще бъдат следващата седмица? Тръмп очевидно има антиевропейски виждания, но това не означава, че европейците са с празни глави и ей сегичка ще клекнат. Позицията му търпи промяна постоянно и ще продължава според интересите му, затова въобще не мисли за екип. Жан Виденов- онова време, когато хората му направиха инфлация и ни разориха явно ти не го знаеш. Да не мислиш, че имам предразсъдъци, че като кажеш "син" не се сещам за думата "предатели"? Номерата на някои от вас вече не минават. По- жалкото е, че толкова много провалихте в полза на червените, че за вас няма достатъчно голям Ад, за да се варите вътре!

ЕС има да иска едни пари, ама кралицата не дава. Да поставиш Велика британия под контрола на някаки брюкселски чиновници, е лееко нагло. За "единния" пазар не се безпокой, само провери колко милиарда е населението на държаввите от британската общност, без да броим останалите. Европа е малка и е като една застаряла и не толкова интересна ВЕЧЕ жена! ако искаш така го приеми. Има по млади и по-атрактивни. - Само да ти изброя пазари - Китай Канада Австралия САЩ, Индия, Япония Корея - free trade agreements

Британците и европейците имат едни насрещни сметки за уреждане които знаят, че трябва да уредят. За това ми е думата. Що се отнася до атрактивността на някои, които бачкат за малко пари, то те може и да не бачкат за малко пари като им се спрат поръчките. Тогава престават да са млади и атрактивни.

ганьовци, преди да коментирате държавниците в свободния свят, разберете че представите ви за света са погрешни, защото в нормалните общества има три съсловия: воини, духовници, земеделци, а Булгаристан има само плебей, пролетарска измет, сволачи и шудри, вижте им само просташките недодялани физиономии, Цецка, Боко и какъв беше там оня другия к.апут с апартаментите Ц Ц, ... в чест на истината цялата сган на територията са с изкривени черти на лицето защото са изчадия потомци на шумкари кокошкари и измекяри

А ти от кои смяташ, че си ? Не те виждам в нито една от гореспоменатите категории, но пък има една съвременна бързо-навлизаща категория, добре застъпена в Ислямската Конвенция. Явно си от тях ! Джендъри - Соросоиди.

от тая категория дето с удоволствие бих ти се изпразнил в устата

Така се прави ! Разделяй и Владей !

Този е по голям прецедент от нашия мухльо на Дондурков 1

Бай Дончо работи по указанията на Кремъл, затова е толкова намаан.

T(р)Ъ(м)П е грешка на природата, дано не натисне червеното копче преди да го изгонят от Белия Дом. И задължително да проверяват президентските си кандидати на психиатър.

Mалоумен клоун на 100% !!!

Както искаш го наричай, но е забавен ;-)

какво очакваш едно гнусно комунистическо копеле да каже за американския президент

заповедта на шефа както винаги. Ти си пиши каквото искаш те псетата си лаят винаги.

Великобритания винаги е правила това, което нареди Белият дом. Относно Германия - немското злато още Втората световна война е отнесено в САЩ, така че Тръмп може да си позволи да прави каквато си поиска с тия смешници.

Това ли е целта на отношенията между държави с еднаква културна и цивилизационна идентичност - всеки да прави каквото си иска с някакви си смешници ???

Не се ли сещаш, че явно се ритат по кокалчетата защото делат нощо което не е за пред другите. Не знам какво е, сигурно е за пари или влияние, но е забавно това което изплува на повърхноста!

Хилъри Клинтън работеха за единен, сплотен,силен Европейски Съюз, който да противостои на азиат-болшевишките варвари, за да могат ЩАТИТЕ спокойно да действат в Тихоокеанския район, а оранжевият клоун още от самото начало работи срещу интересите не само на ЩАТИТЕ, а и срещу цялата Западна Цивилизация. Импийчмънт за оранжевото куку, колкото по-скоро, толкова по-добре за нормалния свят.

Ти си трол, нали? или наистина вярваш, че президенти на сащ са работили за ЕС ? ку-кууу? президента на сащ работи за корпорациите които са го издигнали и защитава само техните интереси! Ясно?

Явно имаш силна амнезия ! Разрушаването на Европейския Съюз и завладяването му от Араби, Негри и Цигани започна далеч преди Тръмп. . . . именно при Ебама и Килъри. Всички Арабски "революции и войни също. Ако не беше Тръмп, тази година в Германия щеше да има още 1 милион хлебарки-гризачи. Не, че той ги спира, но на него просто не са му фикс-идея. Докато на предишните - да !

...страхотен пич, с фантастична жена. Така както написано излиза, че оранжевия направо се е изакал в Елисейския дворец в аванс. А за да каже, че си пази хубавите думи за там, значи се е и изпикал е Бъкингам. За ЕС, които се бъркат където не им е работа, какво да кажем, направо ги е оповръщал и тях... Фен съм на Оранжавия, с едно изречение 3 плужека!

Бай Дончо е пич и не е...ва третополовите! Ф'к ЕС, каза госпожата с курабийките и точно това става, а санкциите срещу Русия са само за будалите! И джендърите! "Танкер с руски газ акостира в Бостън през уикенда" ("Tanker With Russian Gas to Land in Boston Over the Weekend", By Naureen S Malik, 26 janvier 2018, Bloomberg).

Много точно казано! И когато разшириха самкциите уж заради някви си генератори за крим, всъщност проблемът беше, че Москва налива средства в Сименс. Всеки които може да мисли, ще се сети, че немците са укривали сделката от Вашингтон. За това сега за наказание има и "маймунски" скандал с ФВ.

USA постоянно си пъха не само носа, където не им е работата, ама...

Естествено че така ще каже - един играч по-малко(ЕС) , остават Китай и евентуално в далечно бъдеще Русия. Америка е на върха на хранителната верига. Америка няма интерес от обединени силни държави , всичко трябва да е разединено и с възможно много вътрешни проблеми. Когато се наложи пипнем тук, разбутаме там , напечатаме доларчета пуснем на някого кръвчицата и да живей демокрацията.

За вас да не говорим.....

С тези си думи ТРЪМП прецака Тереза Мей!!!!!!!! Политическото и кредо дори в собственната и партия беше доста изчерпано- сега свърши!!!!!На това му казват "приятелски" удар под кръста!!!

направо й отнесе ташаците

Преди да правиш смехотворни опити за коментар е добре да научиш значението на някои думи! Правиш ли разлика между "кредо" и "кредит"? Не, нали?:)) "Кредото" не може да се "изчерпи"...кредо означава верую, убеждения! Виж "кредита" може да се изчерпва... Ясно е какво си искал да кажеш, ама не ти се е получило, че и за смях стана:)

Ето това е истински мъж. Бойко трябва така да се държи с комисарите от ЕС. Да им каже да си гледат работа, а да не пъхат носа в нашите вътрешни дела. И да натискат за конвенцията. Тогава ще го уважават.

Да, ама бутона на Тръмп е голям и работи и си говори каквото си реши. А у нас само мутри за вътрешна консумация.

Само така! Бойко без ЕС така хубаво ни управлява, нашите вътрешни неща така хубаво се получават, откакто той ни управлява. Какви са тези ЕС, дето само си пъхат носа при Бойко?!..

Ами той защо си си го пъха в европейските работи? Носа имам предвид

когато робърт де ниро псуваше този изрусен клоун аз намразих де ниро . А колко мъдър е бил човекът

Само велик и обединен ЕС господа, Америка и Русия искат разединена Европа, защото ще бъде слаба и ще могат по отделно да прокарват и налагат интересите си и монопола.

Много кратко, сбито и точно. Това е истината. Европа вече е икономически фактор. На път е да стане политически и военен. Което изобщо не се нрави на останалите.

Бе той и с Ким беше много твърд, ама омекна нещо когато Северна Корея обяви че има ядрена програма и могат да поразят всяка точка. И с Асад пак беше много твърд, ама Асад пак си е на власт.

И как точно омекна Тръмп след като себелият Ким внезапно стана много сговорчив и предложи да участва в игрите в Южна Корея?Демек Мир,а не война! Което означава,че военното присъствие на Америка в региона и заплахата от санкции срещу Китай му е повлияла на дебелият Кам

Въобще не следиш събитията. Ким едва ли не каза на ръководителите на Южна Корея да изхвърлят САЩ и да се договарят сами помежду си, без да допускат друг да се меси.

Нищо не е казал за западните балкани и водещата ни роля!Ахмак!

Сигурно му е наборка женицата,та затова се кефи :-)

Със демокрацията е приключено.За свобода да не говориме изобщо.Флагмана на западните демокраций САЩ успешно се обзаведе със един откровен кретен за президент.Тежко и горко за европейските народи занапред.Остава само някой да насъска яко ислямския свят и за Европа настъпват черни дни.Дано не излезе така.Смутните времена както се изрази неотдавна Меркел бавно но сигурно настъпват.