Тереза Мей каза, че иска имигрантите от ЕС да останат

Британският премиер Тереза Мей заяви в парламента, че гражданите на ЕС, които са законно в Обединеното кралство, ще бъдат третирани като британски граждани.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей каза, че иска имигрантите от ЕС да останат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тереза Орловска трябва да покаже колко и е дълбоко гърлото на всеки источно европейски имигрант ако иска той да остане в Поср*то Кралство - родината на хобитите!

Междувременно лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин отбеляза, че планът на премиера да помогне на 3,2 млн. европейци, живеещи във Великобритания, е прекалено ограничен и е прекалено късно за него. -------------------------------- Добре го е казал Корбин. Напуснах ЮК и се преместих заедно със семейството си в друга държава в ЕС. Живях там над 12 години и последната (след референдума) година беше голяма мъка. Настройването на правителството и на медиите против ЕС и хората от ЕС оказва влияние. А аз не съм "мияч на чинии" и "берач на ягоди". Имах добре платена работа, почти изплатена къща, две коли, деца и т.н.

Британците са най-тъпия народ. Ще си оставят имиграцията. ще си плащат такси, тарифи и гък няма да могат да кажат за новите регулации, които ЕС ще им наложи ... Въобще приказка.

кой ще работи като натирят източноевропейците сигурно авганците

"Те ще могат да живеят, да работят, да учат и ще имат право на обезщетения" за разлика от останалите чужденци за които няма ама никакви проблеми

Не знам за англичаните, ОБАЧЕ в България не н трябват чужденци... МОже да идват само за по 1-2 месеца, да си харчат парите по хотели, таксита, да правят поръчки за други стоки, да купуват леки коли от завода в Ловеч и ПОСЛЕ да се махат... Чужденците, ако искат да развиват БИЗНЕС в БЪлгария, нека си изберат представител в България- управител на фирмата който да подържа бизнеса им и после да си ходят ОБРАТНО в чужбина( може да идват само да видят как върви бизнеса)... А гражданство не трябва да се дава на никого... Само на хора с БЪлгарски произход от Македония, Украйна, РУсия може да им дадат гражданство. Българско гражданство трябва да имат хора убивали Врагове заради България и увеличавали територията на страната... Всякакви ритащи топка- Футболисти- да се махат. Цигани, и араби да се махат !!! Да ходят в Арабските страни и Африка и там да убиват арабите и негрите, да сложат БЪлгарския флаг и да ги събират Данъци от негрите или добиват Нефт, за да имаме пари в България и да живеем добре... Само на такива може да се даде статут за по- дълго пребиваване в България, но да си стоят в Африка или в Азия.

А другарят Фарадж иска ли ги? Къде се покри тая маша. Свърши си мръсната работа, взе си парите и понеже няма съвест си му едобре?! Айде стига вече лицемерие, г-жо Мей! Смешни сте! Важно: Не ми пука колко сте навътре с проблемите на империалистите! Аз се интересувам от тях точно толкова, колкото те се интересуват от мен. И тази държава е последна в списъкът ми, ако въобще тръгна да го реализирам.

За какво бе, Урко ?

Ново двайсе... Че нали ви задушаваха бе!

Много ясно, който е добре в БГ ще е за нея, стойте си на дупарите и в дупката, която ви я окопаха , малоумници, ще ме извините за обидата, но си е точно тъй, а който не е, много ясно, че ще предпочете Великобритания. Добре, че беше тази държава, умираха младите прави от глад , дори днес някой го потвърди, че от 2000 до 2009 младите българи са напуснали държавата булгаристан или и това не е вярно. Всичко отричате, само мислите за вас си и до там, докато западните държави поне ти осигуряват работа, препитание, а носталгията си е за хората родени в БЪЛГАРИЯ, но какво ли ви ене за чуждото, важното, .. е че вие сте добре, поне за вас да не мислим. Живейте си живота и не мислете за напусналите род и родина.

тези загубеняци, влюбени в путин и неговата каторга, свеждат ностал гията ми до нула (и без това е нула).

Тези които могат, си го могат и в БГ и извън и са добре. Останалите чакат все някой да им осигури работа, храна и т.н. Май на много кратуни не ви стана ясно че живота е такъв какъвто си го направиш и държавата не е длъжна да ви дава подеания.

"Късно е либе за китка"... казва по твоя случай българския народ, госпожо Май. Казваш това, само седмица, след като беше изръсила поредната простотия по темата и от Европа ти се озъбиха лекинко. Това ми прилича на налучкване на това, каква ваша дивотия биха приели от Европа и докъде може да стигнеш в наглостта си. Междувременно, безработицата в ЮК расте, цените растат, инвеститорите се тревожат, а вече 85% от британците те мразят. Ти си полически труп и е само въпрос на време да те свалят (собствените ти хора).

много руска телевизия гледаш, момче.

Ми не, всъщност, следя ЮК медиите.

Ае дежурния русофоб. И теб руска мечка те е клецала. Кой говори за русия или сащ

от такива новини много им се сговнява на путлеристите :)

Англия и САЩ са ни вече почти врагове. Те са противници на ЕС и за нас трябва да са на последно място, противно на желанието на Тръмп и Мей които искат да са само те единствено. Бойкотирайте ги.

а направо са ни врагове . англетата от столетия подкрепят турция и не позволиха да бъдат изтласкани от континента. хамериканците си позволиха да бомбандират сърбия , разбиха режимите в либия,ирак,сирия и когато над 1,5 млн арабели нахлуха в ес те приеха 15 000

Ние от Европа искаме да се приберът.

да се прибират...няма кой да ти работи за 400 лв ли? който е излязъл едва ли ще се върне .по-скоро ще се премести на континента .

Говоря като цяло а не за БГ

Къде е финансовия център на света не е ли в Лондон или аз греша ? Е, тогава защо има вой видите ли как ингилизите ще , ще, те са хитри и виждат насъде е тръгнал ЕС и няма никога да позволят да бъдат водени за носа от баба Меркел или Макарона никога !

Не грешиш,към днешна дата е така

част от операциите в лондон са свързани с еврото и ес ? и как точно банките на острова ще продължат да оперират към ес когато загупят паспортите си(това са разрешителни издавана на банки от ес позволяващи им да работят в целият ес) ? банковите операции към ес трябва да се подчиняват на законодателството в ес а англетата след излизането си повече няма да прилагат европейските регулации

Байно, не се тревожи за банките и банкерите те ще се разберат бъде сигурен в това .Ние да мислим за нашето си дередже и за нашите си банки че свалят по няколко от нашите кожи а не както колегите им в ЕС и по света !

Засилил се е някой към скапаната ви островна джамахирия :)))) Кофти време , гадна храна и върколаци с претенции . Ако върнат ограбените артефакти ще останат съвсем бе з история . Трябва да се забрани достъпа на приматите до Континента !

всичкият индийски мангал и ганйовците вън от кралството

Лошото е ,че индийския мангал го няма в пазарлъка.. само ганьовцитe са на дръвника.

Като сложиха въжето на врата - добре, но да си ритнат стола - това не го разбирам. С тях или без тях. Все ще ги прежалим.

да ги прежалваме..с какво точно англетата допринесоха за напредъка на ес ?? тачер беше основен защитник на свободната търговия и глобализма и позволи изнасяне на работни места от европа към турция,китай и другите развиващи се страни. освен това агглетата са 52-ят американски щат

ти ганйо ко си се загрижил за Великото кралство ...оправи си твойта кочината първо нали си много отверен и после ги жали инглишите

Имигранти от ЕС, всеки би искал, а имигрантите от бившите колонии дали ги иска?

ес ще си отдъхне когато англия излезе от него . за съжаление гърците не се излъгаха да напуснат а трябваше леко да ги побутнат . няма смисъл от такива държави в ес които го рушат или работят срещу него

Никога няма да стъпя дори и на екскурзия при тези геронтофили. Стотиците години кръвосмешение са оставили страшна поразия като наследство. Да не говорим че, все някога богатсвото което са заграбвали от половината свят ще свърши. Искам тогава да видя какъв ще им е стандарта на тези нещастници.

Че то сегашния им просперитет се дължи най вече на свободния достъп до Европейския пазар. Не че ще обеднеят като излезнат,но определено сегашните финансови потоци ще се стопят,а в следствие на това и няма и да е толкова привлекателна страна за имигрантите.Тя за това и Тереза почна леко да подгъва коленца,защото почна да осъзнава какво ще загуби обединеното кралство.

Дните на бившата, прогнила и умираща британска империя са преброени. Наглите, властолюбиви лордове ще осъзнаят, че черните и бели роби, които са наели да им работят са новите господари по тези земи.

Никой никога не ги е пъдел емигрантите от ЕС. Въпросът е на какви социални превилигии ще имат право.

ОЩЕ 800 000 ОТ ЛИВИЯ И ОКОЛО 3 МИЛИОНА ОТ ТУРЦИЯ МИГРАНТИ ЩЕ СА НА ТЕРИТОРИЯТА ЕС - КАКВО ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ ВСИЧКИ ВАСАСА ?- И ТОВА СИ Е ФАКТ

иване, в Русия за най-велик и заслужил сатрап смятат един грузинец , а не руснак !!! Не те ли обижда тази толерастия на руснаците :)))

Различно мнение за брекзита. Великобритания никога не е представала да мисли и да се изживява като световна политическа и икономичиска сила както през 19 век. Голямо самочувствие, че са много велики. ЕС не и допада защото е в общия кюп, даже не е и лидер там. Просто не и пасва на амбицията за световна сила както преди. Излизането беше закономерно явление като се има в предвид амбицията и, но сега сме 21 век и нещата са къде, къде по различни. Времето ще покаже дали ще може да се наложи като голяма работа в света или ще стане една посредствена развита държава , като много други. Първо ще започне с изолация от ЕС с цел да се налложи сама в световните работи, но и тука пак но, дали ще стане нейната работа никой не знае.

Тая опорна точка не се ли изтърка вече? 19 век, 21 век, империи, ала бала. Въпросът е глобализъм или национална държава.

Лично ти за кое си ?

Считам, че сферите на влияние са и ще останат в световните работи дълго за напред.

Мда, такава национална държава, че в нея не останаха британци. Индийци, пакита, афганистанци, бангладешци и какви ли още не. И не, не им ги натресе ЕС, сами си ги вкарваха през последните 30-40 години. Сега обаче изведнъж не са съгласни с миграционната политика на ЕС, която им доставя от същото, което те взимаха преди. Та за каква национална държава говориш, тук става дума за "хем боли, хем сърби".

ЮКей пич не е нациоанална държава, само поради един единствен факт, че половината свят говори английски. И това ако не е глобализъм.

Ако се погледне сериозно британците имат съвсем справедливо основание да излязат от този бъркоч ЕС.Нека реално погледнем пътя на Великобритания от средните векоже до сега.Държава дала на света толкова много.Били колонизатори-дума за тъпанари.С личности като Дрейк, Хокинз Фробишър,Хорацио Нелсън, Джеимс Уат и да не изброяваме всичките им велики личности допринесли за развитието и цивилизоването на света.Нация която не прави компромиси с достойнстжото си и сега показва ужаение към европейските народи, но не желае версии на хора като Меркел, Макрон и Туск-наведените и хванати за палците-псевдо -евролидери пред една примитивна пасмина заливаща Европа.

Друг е въпроса дали имат коз. Засега само изкрещяха "Всичко коз"! Ще видим след раздаването на още 3 карти... Може пък Германия да им изреве "200"! :) Приятна игра! :)

Добър ден.Леко мръднали хора !!!! Никакви коментари по темата вие верно сте кикумициноци.

ние интилигенцята на варна поткрепяме г-а меи и неината политика!!

ние не я подкрепяме

Обединена Европа напук на азиат-путлерастките провокации и инсинуации на злите ленинградски жужета и тяхната гнусна агентура !!!

Бурни аплодисменти -ЦК на ЕК урааа урааа да живей живей ЦК на ЕК и на ЕС урааааа :))) Ставане на крака и отново !!!

пОгледни опашката за визи пред Американското Посолство и съотваната "опашка" пред рашисткото пасольство, всички туземни рашофилистичнитрольчета мечтаете да посетите Великите Американски Щати срещу които денонощно сипети сифилистични плюнки, да ви ева и шизофрениците нещастни ???