Лондон не признава сума от €40 млрд. по сметката за Брекзит

Великобритания не признава медийните информации, че правителството е готово да плати 40 милиарда евро за излизане от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Лондон не признава сума от €40 млрд. по сметката за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ВЗЕМЕШ ПАРИ ОТ ПИРАТИТЕ НА СВЕТА???

Мита за британските боклуци и визов режим за ЕС. Изтегляне на ЕС компаниите от Британия. Да си гният на скапания, мъглив, дъждовен и вмирисан остров сами! Как тия кръвосмесени хермафродити са били империя изобщо?

Една страна е готова да плати 40 милиарда, само и само за да се махне от ЕС !? И пак е на сметка, щом излиза без колебание ! А нашите загуби от членството какви ли са ? Ще се разбере, като тръгнем и ние да се махаме от робията.

Ало, тролът! Великобритания не само, че има колебания, ами има ОГРОМНИ колебания, защото само за една година отраженията върху икономиката са много сериозни. Как е времето в Питера? Вземи се поизкъпи във Финския залив, да ти олекне малко.

И по силата на коя клауза в кое подписано от британците споразумение те ТРЯБВА да си плащат... дотогава, докогато решат алчни и високоплатени (от британските и другите данъкоплатци) евробюрократи като въпросния Йотингер? Плаща ли Йотингер и другите висши евро-тунеядци данъци? Май не плащат - по силата на Виенската конвенция, която са си я създали за легализиране на собствените си привилегии. Затова ли така са освирепели срещу британците висшите представители на Европейската комисия и Европарламента - защото са в риск ултрависоките им заплати и после огромни пожизнени пенсии?

Излиза че не Лондон е съгласен да ги плати тия пари, а някой се пробва да налучка на каква сума са готови да кандисат британците. Само да ви напомня че в началото Брюксел се опита да поиска "изходна" такса от 100 милиарда евро.

Винаги съм смятал британците за хитри пирати, които само гледат как да излъжат партньора си и го завлекат. Историята го е доказала. И сега "благородниците" ще се опитат да ограбят бившите си партньори по най-циничния и брутален начин на какъвто само те са способни , начело с престарялата си кралица. Халал да им е. Преселниците руснаци скоро ще им видят сметката.

колкото реши ! ЕС, които нито знаят къде им е интереса, нито как да го отстояват - ще се надяват. Ние - гражданите на ЕС, ще трябва да изберем необходимите лидери.

Във вчерашна статия пишеше, че ще платят тези пари, днес - че няма да платят. Иди, че разбери.

ИЗВОДЪТ: Европейската политика се води на тъмно. Задкулисно. Никой не изнася никакво информации. Просто сюрпризират гражданите накрая.

Постът на Паисий Х следва да се чете така: ИЗВОДЪТ: Британската политика се води на тъмно. В случая става дума за британската политика. Позицията на Европейската комисия е ясна и е публикувана на сайта й от няколко месеца насам.