Теодора Генчовска: Няма желаещи българи да бъдат евакуирани от Украйна

Не беше удачно на този етап да бъде викан посланикът на Руската федерация, каза външната министърка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами предложите по някой и друг лев и може и да се навие някой българин от Украйна да се евакуира. Толкова ли не се сещате , срамота , давате пари хората да се ваксинират е не давате да се евакуират!

Не било нужно да вика руската посланичка, защото може да й набие канчето. Ама говорила по закрита линия. Откъде ви намират все кухи лейки.

Те от Авганистан и Пакистан не искат тук да идват, та от Украйна ли? Няма шанс! Ако ще Путин да влезе с танкове, пак ще е по-добре от БГ, където върлува новата шайка!

Абе да не е луд някой да поиска да дойде тук- при управляващи с кухи кратуни ?! И от какво да са застрашени ??? Русия би ги приела без проблем. Страхливците от западните посолства се изнизаха по терлици - най безстрашните миротворци. Къде ли щяха да се крият ако бяха там и бомбите започнеха да падат ( както през 2СВ при бомбандировките на смелите англосаксонци в София) - сигурно под полите на жените си ... както винаги е било - все се крият зад нечий гръб .

Коя беше тая агнешка майка

по прилича на ярешка майка ?!

А за 8 години от Донбас някой евакуира ли се? Външно интересува ли се за там? Защото там си тече войната... Продължаваме промяната, товариши! Да ви имам в белите коне, да ви имам! Напролет с песен и долу всички...

ще се евакуира в блатото на Мунчо?

Че българите в Украйна приемат руснаците за освободители. Точно като тук....

След откъсването на Кримското ханство от Турция се пръква днешна Южна Русия. През 1830г там са ПРЕСЕЛЕНИ НАСИЛА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ от България. Раковски пише за ШЕСТОТИН РОДА само от Добруджа. На тяхно място Русия преселва КРИМСКИ ТАТАРИ знаещи само грабежи и насилване. Точно техните внуци днес искат откъсване на Разградско към Турция. Екатерина Втора вика за Митрополит на новозаграбените земи насила заселени с българи РОДООТСТЪПНИКА Евгений Вулгарис. Създателя на доктрината МЕГАЛИ ЕЛАДА. За него Свети Отец Паисий започва "Историйа Славеноболгарскайа" чрез " Онеразумний и Юроде поради что се срамиш да се наречеш Българин". Затова днес в Русия НЯМА НИТО 1 българин. Всички стотици хиляди българи са претопени в руснаци. Но в Украйна няма нито 1 претопен българин, защото в Украйна важат законите на ВОЛНОТО КАЗАЧЕСТВО - свободни от крепостничеството селяни. Затова днес в Украйна има ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО със своите институции. Когато Путя заграби Крим, първо ЗАКРИ БЪЛГАРСКОТО РАДИО НА КРИМ ИЗЛЪЧВАЩО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Живе Украйна!

Значи, нашто Външно министерство, с най-добри намерения, плаши живеещите в Русия и Украйна българи с предстоящата война между Русия и Украйна... а те, българите де, не щат да се евакуират от полето на предстоящите военни действия;)

Мене никой не ме е питал дали искам да бъда евакуиран. От много години съм в Украйна и винаги съм се питал, защо посолството не проведе едно анкетиране, който иска да си остави контактните данни. Ама защо им трябва беля на главата, така са си добре, нищо не знаят и нищо не правят.

Ами защото по родните ни закони вие сам трябва да се регистрирате в най-близкото българско консулство... често казано това и аз не винаги го спазвам. Но редовно получавам смс-и с "аварийният" номер на Външно.

Кой духа парахода ???? Ми Фед и ФАЩ

Няма напрежение, няма и желаещи за война. Освен разбира се на Уолстрийт и в ДД на САЩ.

Ами те трябва да са луди, та да искат дадойдат тук! Особено сега - българите вече и извън България разбраха какво става тук, независимо че бяха омагьосани от 'я кажи облаче ле бяло' изпълнено от виден наш чалгаджия преди време.

русский бог бог грудей и жоп отвисльх бог лаптей и пухлых ног горьких лиц и сливок кислых вот он, вот он русский бог к глупых полн он благодати к умных безпощадно строг бог всего что ест некстати вот он, вот он русский бог! тези стихове посвещавам на нашите руссолюбци и на правителството на радев! написал ги е петр андреевич вяземский, живял1792-1878г цялото стихотворение може да си прочетете сами, мили руссолюбци!

пий си хапчетата редовно!

ооо, явно знаеш добре российски и си разбрал добре стихотворението на този российски поет!

Слава русскому царю!

Объркал си солпадеина с ,,белото,,.

на Генчовска, няма желаещи българи да бъдат евакуирани от Украйна, то добре че няма че министърката го закъса. А нещо по това как реагира Външно на ултиматумите от Русия, как работи за пополязиране на нашата позиция за Македония в ЕС и други едни такива "подробности", но то и цялото правителство е над нещата и конкретиката.

Сорос: Много важно е да се отнеме вниманието от важните за хората неща - ток, инфлация, адски поскъпващ живот, умиращи хора без медицински услуги, наближаващ фалит.. И то да се отнеме с нещо зрелищно и тотално измислено, като нападението на Путин над Украйна

путин нападна украина още 2014г, тъпако!

Хубаво де- нападна я. Битките бяха жестоки, продьлжителни и безпощадни. Кажи точно колко загинаха и заплатиха с живота си при тия битки?

(To Muncho & Herro with love…) Oда за Курчо Стана днеска Курчо рано зарана с хуй навирен до тавана, Две филийки си препече, Бели гащички облече, И отиде в гей-кафенето, гдето на бели маси се съвещаваха педераси, Стана Курчо и каза и рече: “ Другарки и другари, наближава втори февруари, и по този случай, кой където свари там да го стовари“ Още това неизрекъл някой гащите му свлекал, И му го набута нежно между двата бута, Ох, ах, цяла кофа сок изтече, Курчо от кеф на земята се свлече, Ама най-умен излезе бат Румен и му го набута гумен

Не ви ли омръзна да нагнетявате напрежение за нещо, което НИКОГА няма да се случи?! То бива, бива простотии български, ама чак пък толкова.....

тази, за два дни-два пъти се показа,бе...

много бедна,бе!

Днес някой преброи ли статиите за кризата Украйна-Русия-НАТО?? Май бяха над 10..... И имаше само една (1) за цената на тока. Кое е по-важно за Българите? Тройните сметки за ток или несъществуващата война в Украйна-Русия? Някой ще се занимава ли със Закона дето вкара тока на борсите и цената му скочи? НЕ. НС цял ден обсъжда НАТО и Русия. Вчера - правителството, Днес - парламента, Утре - пак правителството! А ТОКА КОГА? .. А нещо за цените? А нещо за пенсиите? Кога ще ги преизчислите? След войната ли??

Първо ще дадем едни пари на брадърса да ни пази. После тока...

За какво да бъдат евакуирани? То нищо няма да се случва, освен излишни истерии откъм запада и САЩ.

Няма защо да бъдат евакуирани, просто е. Ама тая кифла кво и разбира главата от кладенчова вода.

След 12 години ГРОБ и афганистанците не искат да живеят в България.

афганците неискат, ама россияните се пънете да живеете тук! що тъй, мурзилке?! да не би понеже в необятната кочина сте по зле и от афганистан?

Лучше мир и газ чем американский транс гей пидорас.

Има ли качества за министър? Аз мисля че няма качества да продава зеленчуци, камо ли да е министър!! “Наши” хора ли назначаваме пак????

Винаги са наши момче, винаги. Олуейс

Такива са кадрите на Славито