Нова спортна зала за 1 млн. лева за тенисистите

В условията на криза максимално се опитваме да подпомагаме спорта, в това число и тениса, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на обновената база на Българския национален тенис център в София.

Обратно в новината

Коментари - Нова спортна зала за 1 млн. лева за тенисистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха,само 6 хейтъра-супер!Пак недоволни,иска тея няколко милиончета за залички ит.н. за тях,амам не може другари,не можееее :)

1chovek

В цялата човешка история необосновани пари за екстри, лукс и забавление, по време на глад и големи трудности са си позволявали само разни луди диктатори, които са живеели в главите си в паралелни вселени и са били тотално скъсали с реалността. Мисля, че времето и историята добре са отсяли и отсъдили кое как е. Справедливото възмущение на хората не е хейтърство, а глас на здравия разум и човечността. Нима е нормално още да има домове, където умират деца, в условия близки до нацистките концлагери, а този премиер да се тупа в гърдите, пръскайки последните пари на държавата в безумието си? Нормално ли е доходите и покупателната ни сподобност да са сравними единствено със страни от 3-тия свят, а от новините да слушаме колко стабилна и привлекателна била България за инвестиции (каквито нямаме от 2-3 години изобщо!) ?

1chovek

В безумството на един премиер виждам отражението на безумството на един народ. А тия инвестиции в спорта по време на глад, с което премиера толкова се гордее имат една много проста цел - да се пълнят хотелите на олигарсите, да се привличат туристи, за да си пълнят джобовете. Изобщо не им пука за народа и неговия спорт.

забрави за такава сума.

Нещо за футболистите ?

боко е на всеки метър;)) подобрена версия