Тенчо Тенев: Виждал съм Стефан Димитров в КАТ, преди това никога

"Каза, че е бил при директора на ГДБОП", обясни бившият шеф на пътната полиция

Обратно в новината

Коментари - Тенчо Тенев: Виждал съм Стефан Димитров в КАТ, преди това никога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е най-големия крадец в МВР! В Пловдив го заключиха но плати и се оправи! Тоя продаваше чифт номера за баснословни суми от порядъка на 5000лв. Той запозна Димитрови с Рашков и лично той им регистрираше на контрабандистите колите! Неговия приятел Директора на Аерогари в Гранична Полиция Петър Субев е издал пропуски за служебния паркинг на Аерогара София термина 2 да може контрабандистите да паркират безплатно когато пътуват в чужбина! Такива като Тенчо Тенев и Петър Субев са ОПГ в МВР!

Лъжец

този ако си беше траял, само стотина души щяха да знат че хем е прост, хем корумпиран! сега това го научи цялата държава!

"Родните" полицаи трябва да застават пред медии само с детектор на лъжи. Иначе, не е трудно с два-три въпроса да ги хванат оплетени в собствените им брътвежи, но пък са и подробни, че стане и смешно. Видял шефа на КАТ случаен гражданин и се заговорили, та чак до селски истории от Хасковско стигнали. Да го бяха питали дали и часовник не му е подарил.

Само по телевизора. Пихме по два-три бири и това беше.

Виждал го е неднэж..но след това го е виждал много често в дома на Бойко Рашков.

Този да излезе и да обясни с какво точно се занимава дъщеря му в чужбина.... ще лъснат много истини !

Ало Що караш с двеста лева в час бе ?

Този се оплете яко. Хем не ги познавал тези двамата димитрови, хем ги виждал в КАТ и те заявили, че били при шефа на ГДБОП - който между другото няма кабинет там в КАТ. И след като не е бил близък с тях а случайно се е заговорил с тях - не е ясно как от хилядите хора отиващи в КАТ всеки ден само с тях се е заприказвал ги е запознал с Бойко Рашков. Това е все едно да отида до КАТ да си сменя книжката, шефа на КАТ да ме заговори и в последствие да ме запознае със министъра на отбраната - ето така съвсем чисто случайно. Направо нямам думи вече за циничното им държане на тези от МВР.

Ало-ало. Там всички си контактуваха със "съпротивата, която никой не познава.

Молецът е събрал де що има рубладжийски негодник за съветници. Позор е тая подмяна!

Срещнали се двама непознати и единият се похвалил, че ходил при Началника на ГДБОП?! Ще припадна!

И след това,три дни яли , пили и се веселили...

в имението на чашкоФ

ти къФ бАклюк сиииии ....

Отивам да сменя номера и срещам шефа на КАТ, с когото не се познаваме и се заговаряме защото сме от един край. След години, шефа на КАТ помни разговора с мен и за чий съм бил в КАТ. Явно този разговор е бил незабравим за шефа на КАТ...

същото си и помислих,човек всеки ден среща някой но такава незабравима среща явно може да са и правили нещо в тоалетните на кат хахха

А,на мен ми каза,че си измисля...

ходиси из кат този, и вижда някакъв човек! онзи веднага казва - аз съм стефан димитров и бях при шефа на гдбоп! те кат и гдбоп са в една канцелария тъй че се бъркат хората!!

Бреййй,каква памет-лъжлива!

Номерата ни са безкрайни...

Този,ни взима за канарчета,май?!

Колко пъти съм ходил до КАТ пък никой началник не ме е посрещал да разговаря с мен .

Дето го срешнал, че и го помни. Много паметлив!

усещаш ли жегата зад ъгъла, дърто корумпе? още по-горещо ще ти става - примката около врата ти се стяга..

И тоя взима, но знае на кой да дава...

Хващат няколко малки риби, акулите остават.

Ама сериозно ли ?! Нормалните хора не помнят с кого са се срещали предната седница. Този помни непознати хора, които е срещнал случайно пред КАТ ! Помни имена , лица и т.н. Хора за идиоти ли ни вземате !

Моите хора помнят всичко!