Подписват за газовата връзка с Гърция на 12 юни

На 12 юни България и Гърция ще подпишат окончателното инвестиционно решение, което ще даде старт на интерконекторната газова връзка между двете държави.

Обратно в новината

Коментари - Подписват за газовата връзка с Гърция на 12 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩОМ ТИКВУН Е ЗАМЕСЕН ИМА НЕЩО ГНИЛО, ХИЧ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КВО

Нямахме вяра.Но щом се ехванал Боце,връзка ще има.

ТАЯ МАЗНА СТРИНА САМО ТЪПОТИИ ДУДНЕ

Докато не ги построим, руснаците ще продължат да ни продават най-скъпия газ в света.

Кога ще режете лентичките с батето, а ?? :))))

Да не ни завлекат нещо... Ортак във фалит?

обадихте ли се на путинка пурво??

какви конектори ма Теменужке ,ти си счетоводител ,не енергетик ,какви сметки си правиш ,прекратихте с руснаците ,сега ще гоните дивото ,а екологичната катастрофа и екологичните оценки ,къде останаха ,или мутрите са на власт ,кой мисли за природа

Какво е схемата на т.нар. "големи инвестиционни проекти" от големия гоцев член: 1. АЕЦ Белене - България е съдена за около 1 млд. неустойки, но пък и доскоро подбрани бизнесмени лапаха от проекта и сигурно още лапат; 2. Бургас-Александруполис - проекта е спрян, но пък "проектната компания" в чийто състав случайни хора няма продължава да лапа кинти и да трупа загуби; 3. Южен поток - о, чудо! - и тук същата схемичка - проекта на ниво ни спрян, ни не спрян, но пък проектната компания "ЮП България" в подбран състав ПАК продължава да лапа кинти - около 10 000 лв. било средното месечно възнаграждение там;о)) Е?! Какво излиза - от тези "големи инвестиционни проекти" държавата България( данъкоплатците) генерира само загуби, но пък подбрани другари - само печалби! И цялата битка, и цялата страстна полемика е не за самия проект, от който сигурно ще има полза и за страната ни, а за това КОЙ да лапа кинтите в "проектните компании"! За това се борят нашенските политикани! За тези, които ще искат да спорят, ще кажа само един факт от ЮП: във Варна офисите са затворени и хората разпуснати, ВЪПРЕКИ твърденията на госпожата, че проекта още официално не е спрян!

средна летва на снимката??? това ли е капацитетът на герп. тази пръдня знае ли че гърция дължи около 750 млрд. евра а банката и е празна:)...какви тръби какви проводи какви глупости дрънка тази???

...вече дължи има няма 50-60 млрд...!

Има едни 16 000 000 000 Заем взет от Бандити ГЕРБ на Наше име !! Сега те трягва бързо да се Откраднат и Тръбопроводи Без Осигурена газ за тях са ....Отлична възможност ! Бърза се ,защото не се знае коллкко още ще бъдат Изтърпяни ГЕРБ+РБ+ДПС !!! Реална газ от Южен Поток Робите от ГЕРБРБ не Искат ,и то с огромни Приходи от Транзитни такси !! Но САЩ им пратиха СМС , и те веднага започнаха интерконектори ! Боклуци .

Моля? Какви транзитни такси сънуваш, бе охлюв? В ЮПи децата разбраха, че няма да има "реална" газ.

Заема от 16 милиарда лева е за 3 години. Тази година са изтеглени само 6 милиарда лв. и то главно за погасяване на стари задължения.

Забрави за находището в Кипър-250 милиарда куб. м. газ......Чичо Сам ще помага да се освободим от руските изедници.

И кога почва разработката, след 30 години?

Стига гръмки заглавия ! Гърците няма да платят нищо, ние с голия г.з ли ще плащаме всичко ? Това никога няма да стане.

От тези газови разправии народа нищо не печели. Печелят олигарсите, най-вече тези свързани с руските петролни магнати. Народа само зяпа и се чуди защо му пилят на главата тези газови глупости.

"Южен поток" да не е окончателно прекратен. Тя единствено обяви, че на този етап страната ни продължава да няма официално уведомление от "Газпром", че проектът е спрян. "-Тука може да съдим Газпром за неустойки за стотици милиони...Не че ни трябва но трябва да използваме всяка възможност да клатим руснаците.... А нашите приятели отШеврон ме зарадваха."Шеврон" иска да възкреси "Бургас-Александруполис" Компанията обещала да проведе консултации с българската страна

Оле, майкоооо, не ми се мисли какви кинти с тая програма се готвят да бъдат гепени!

май се опитваш да мислиш!!!!????

Голяма работа си! Позна!

Еми да, като имаме безотговорни и тъпи политици ще е така. Вместо да бъдем на входа на Европа за газови доставки и ние да снабдяваме Гърция, тя ще ни снабдява с огризките на другите срещу много пари... Честито на Мутрата и цялта му банда която ликвидира България като независима държава.

Точно така но най-жалкото е , че продължават да ни унищожават а Ние си мълчим - "Не народ а мърша"

Аз излязох и бих шута на Пацо Олигарски. Пратих го на бунището на историята.

За кой ли път подписват, и като нищо пак ще си останам само с проекти на хартия...

Европейска сигурност против руския рекет. Браво!

И каква по-точно е сигурността? Газът все от Русия и от сателитните републики идва.

Бай Ставри

Не. Норвежката газова компания вече доставя на 30% повече газ за Евросъюза от Газпром. Европа взима мерки за енергийна ефективност. Американска газ навсякъде. Катарски и ирански газ, украински, румънски находища. Започват български и израелски находища. Русия е на опашката за многобройните доставчици на въглеводороди за ЕС. И ако не отговаря на нашите условия - не ни е нужна, твоята Русия

Ако не помниш през 2009 точно правителството на Бойко Методиев Борисов провали точно същият проект-)