Темата COVID-19 не подмина и Дядо Коледа - ето какво искат децата

Отговор дават от пощенския клон, обработващ всички съобщения до стареца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съвсем извратиха децата!

сурва сурва КОВИДИНА глад и мор под карнатина, догодина до амина задължителна ваксина!

Искам билет за Канада. Еднопосочен

Вожда и той написал писмо: Дядо Ковида, любими моля те следващият път остави ерваците в касата до вратата, всички я знаят. Кода е ТОЙ, ако нямаш кирилица пиши на македонски - TOj Не ме снимай докато спинкам, щото КГБ само това чака!

Всички списъци със желания на децата за Коледа в работилницата съдържаха едно и също - Маски , дезинфектанти и Ваксини !!!

Пропаганда. Гнусна.

какъв дядо коледа бе, да ваибъ в тъпаците

Каква е тази гнусна снимка, която сте сложили за Коледа. Визирам маските. Хората са членове в едно домакинство, все пак и празнуват светъл християнски празник. Гаврата с маските, идва малко в повече като пропаганда. И не, не издребнявам. Това е малък, но важен детайл, понеже стремежът е да създаде целенасочени внушения.

Статията сама по себе си също е гнусна пропаганда, както е отбелязал "Все тая" преди мен.

дедовия ми коледа в гумен противогаз.хаа.хаа.хаа

Тепърва ще оценяваме ефекта върху детската психика. Поколение хипохондрици, това създават в момента социалните архитекти :/

Деййй, кто видите маска и се просирате. Чудо големо.

Скъпи дядо Коледа, чакам те с нетърпение да дойдеш в България и ЕС. Първо да започнем с това, че най-вероятно нямаш лиценз за ползване на въздушните коридори, шейната ти е без технически преглед и застраховка, елените нямат ушни марки, на всичкото отгоре и нямаш лиценз да возиш Снежанка и джуджетата. За което се предвиждат 10 години затвор. Като стана въпрос за Снежанка и джуджетата то те имат ли договори, какви са им условията на труд, плащаш ли им осигуровки? Или не знаеш какво е това, нали? А подаръците ти най-вероятно са без сертификат за безопасност по европейските изисквания, без документи за произход, без икономическа документация и съответно без пратени мита. Скъпи дядо Коледа, дотук си в безкрайно много нарушения. Веднъж само да те хвана натясно вероятно и още ще намеря. Е нещо може да се измисли да се измъкнеш ... примерно бентли последен модел, вила на Риверата а и Снежанка хваща окото ....

Нищо не създават. Детската психика като цяло е лишена от емпатия и това което в момента се случва около тях в повечето случаи не ги вълнува въобще. Според мен в статията са дадени изключения.

ох още колко си забравил , само набързо, шейната със зимни или летни ски е, еко такса за шейната, ТОЛ, пътна книжка, пътен лист, тахограф... а за елените - отделят вредни газове и отходни продукти, дали имат ЕВРО (1-6) а пък ако лети... там въобще нямам идея какви разрешителни, лицензи и квалификация са необходими. Съгласуване с МО ВВС, РВД Джуджетата - експлоатация на детски труд, а Снежанка по Истанбулската Конв. Трудова медицина, Пожарна, АКТьове - от 1 до16, Охрана на труда, Работно облекло, Работно време и т.н.

"Истинските супергерои носят мааааскиии, ойееее!!!"

Май не си и чувал за "ИМПРИТИНГ"?

Дядо Коледа му дреме на .... за вируси , бактерии и микроби.Той е екстратериториален и маски не са му нужни.Плюс това никой не го е виждал и никой не може да го хване в нарушение-те. че не носи маска.МАХНЕТЕ МАСКАТА ОТ СНИМКАТА НА ДЯДО КОЛЕДА.Не се подигравайте със Стареца !

Вие явно сте чувал. Аз тъпия мърльо не съм чувал.