”Атака”: ГЕРБ иска да спре партийната ни телевизия

ГЕРБ иска да спре единствената, освен БНТ, обществена телевизия - "Алфа", оплакаха се в писмо до институциите от медията на партия "Атака".

Обратно в новината

Коментари - ”Атака”: ГЕРБ иска да спре партийната ни телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пипайте АЛФА,да не ви скъсим главата... АТАКА-ПОБЕДА! На следващите избори Волен ще е премиер!!!

коалиция нямат нищо против новините на турски, нито против това турчин да е зам.-министър на отбраната /същият е бивш висш кадър на ДПС, а пък нали всички тези льохмани се бориха против ДПС, а сега е кадър на същата като ДПС партия на Корман Исмаилов, казват че е представителството на Ердоган в България/, нямат нищо против Турция да влезе в ЕС, нямат нищо против да изпълняват нарежданията на всички българомразци от всички посолства. Но имат против да има една българска телевизия, че всичките други първо не се знае на кого са собственост, а пък да не говорим, че са лъжливи и манипулативни, и прокарват антибългарски интереси. Ако човек гледа БосфорТВ, НТВ, БНТ, ТВ7, Европа /телевизията на батко и братко/, той не може да има претенции, че е добре осведомен, а по-скоро добре излъган. Смешниците он Паричния фонд попаднаха в плен на собствената си простотия и алчност за власт. Хайде сега де видим как ще се представи четворната коалиция, и по-специално златните им дупета от Паричния фонд, че и те си имат една кабеларка, нали така?

Най-ужасното в Двеминутката на омразата бе не това, че си задължен да играеш роля, а напротив, че е невъзможно да й се съпротивляваш. След първите трийсет секунди не бяха необходими никакви преструвки. Като електрически ток през цялата група преминаваше отвратителен екстаз на страх и мъст, желание да убиваш, измъчваш, да разбиваш лица с ковашки чук, което пряко волята му превръщаше всекиго в гримасничещ, крещящ безумец. Но обхваналата ги омраза беше абстрактно, неконкретно чувство, което можеше да бъде прехвърлено от един обект на друг като пламъка на горелка.

След 10-ти ноември медиите,с малки изключения,одесняха угаждайки на десните партии.Това ли бе свободана словото,обективност,медиаторство и прочее лъжи за добродушния български народ. Но това ще има своте негативни последици за медиите и за демокрацията!Няма да ви се размине,господа слугинажи!

Съветските болни - най-здравите болни в света плакат Алф тв. Всеки комсомолец(атакист) - пример за хулиганите! надпис върху щаба на Атака

Sm3hurk0

нека я има още малко, че да мога да си получа парите от нея. съда се произнесе в моя полза и сега си очаквам парите.

Информационното затъмнение на първото правителство на ББ роди партията на Бареков БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА. Сега нещата с информационното затъмнение се повтарят - какво ли ще се случи пък сега или ще влезе в сила опцията "веднъж със стомната за вода, втори път и стомната се счупила". Очевидно тук важи принципа "вълкът козината си мени ала нрава не"....

Тук важи принципът, "Синдромът на 100-те маймуни". Този принцип се доказа и за модератора, още преди 5 години. Колкото цензурата е по-жестока, толкова България без ЦЕНЗУРА във форума, ще нараства. Краят на времената за цензура, дойде преди седмица. Е още не се е развихрила СВЕТЛИНАТА над тъмните сили в задкулисието, фойерверкът с КТБ ще свърши тази промоционална работа. "БОРИСОВ -2" е толкова слаб кабинет, че още с първият назначен от него заместник министър от ДПС, този на отбраната, започна да се клати. Също така предстои, Бойко, още 9 заместник министри от ДПС да назначи. РАмаДАН КЪНЕВ преди седмица се оплака, за СИЛЕН НАТИСК. А само Марси Райс може да осъществи такъв натиск над генерал Борисов, защото тя е нашият любим ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР.

Долу ТВ АЛФА! Само ТВ ПЛАНЕТА, ФЕН ТВ и новините на турски (а скоро и на цигански) !!! Ура другари... Простете. Господа!!!

АБЕ Я ДА СИ ОСТАНА, И БЕЗ ТОВА Я ГЛЕДАТ САМО ЛУМПЕНИ И МАЛОУМНИЦИ. А СТАДО БЕЗ МЪРША НЯМА!!!

Абе то и новини на турски няма в нито една държава по националната телевизия /изключвам Турция/,ама в България има и като гледам така ще си остане,гарантирано от евроатлантическото правителство...

Това показва, че нищо не са научили, поради което и нищо добро не ни чака, ако така я караме!

Телевизията на Болен е руска телевизия ,ако иска да си я пренеде вКуба или Сев.Корея ,вБългария не ни трябва.

Като не ти харесва, не я гледай. Какво плачеш за останалите? Аз пък предлагам да забранят чаалга телевизиите, турските сериали и Американските екшъни и комедии, че много изтъпя електората напоследък...

Даа....евроатлантиците веднага се задействаха.Ех другари,не можете да махнете тъмночервената си СЪРЦЕВИНА и това е, както казваше Петър Дертлиев........Значи СЕГА проблема на България е телевизия алфа!?Засрамете се мъничко.....

Това е добра идея - тъй като в световен мащаб в демокрациите наистина няма партийни телевизии то е редно Алфа да се закрие в България и отново да се открие в Русия. И да се внедри като руска телевизия в кабеларките. Така и финансирането няма да е проблем за Алфа.

След като всички тролове добре знаят, кой стои зад телевизия Алфа, би трябвало и да знаят, че "ТЕ" никога няма да позволят тя да бъде закрита. А Бойко да не забравя, колко комфортно се чувстваше във властта, когато Атака го подкрепяше. Но той постъпи много неблагодарно и си получи заслуженото. Сега да си наляга парцалите, че с тия "патерици" още утре може да падне от власт.

Лудите си имали телевизия?!? Незабавно трябва да бъде спряна!

бреи тук троловете продазници се надпреварват да показат кои е по-голям патриот. атака ви казва истината и умирате от яд. е ама боко ходи на 8 дневан екскурзя в америка ,нали смрадливци продазни.

джобчетата са пълни с обезценяващи се рублички!..

за майка ти стигат

десен сектор дойдоха на власт, и плодовете започваме вече да ги берем. Днес вестник, утре телевизия, други ден снайперисти, затвори и арести на неудобни, събиране на неудобните по стадионите и т.н. Всички тези неща сме ги виждали не един път, те са запазена марка на американските престъпници и техните марионетки. В тази престъпна пасмина е и т.нар президент, избран с измама, и който не е имало случай да си отвори устата и да не сътвори някакъв гаф. Цялата тази сган се ръководи от американското, турското и израелското посолства. Всички фашистки, антибългарски и просташки прояви, които се случват, след като те си поставиха мутрите, простаците и българофобите на власт, не биха се случили без тяхното одобрение и ръководство. Но от престъпници и фашизоиди друго не може да очаква. Хора, бдете, фашизмът вече е факт и е на власт!

Шттттт. Да не те приберем и теб.

Това е закъсняло 25г.Трябваше руски шпионин да не остане в България.Вие червените сте толкова социални че всички капиталисти са от "левия" сектор.

"Тези неща" са ни познати наистина, но от социализЪма, привнесен от любимия ви съветски съюз. Същият, към който драпат Путин и шута му Рогозин. Добре би било "алфата" да се излъчва там, откъдето я финансират, а именно в Кремъл. Пък който иска да си я гледа - да ходи там. А "простаците" и "фашизоидите" у нас може да намерите предимно сред атакистите! Во главе с най-големия от тях - любителят на скъпи хотели, скъпи пури и скъпи напитки (за чужда сметка, разбира се) - Волен Сидеров...

фашизоидите сте вие - проституираща мрежа и цялата продажна пасмина, която се гаври с България и българите. Вместо да говориш лъжи и простотии, вземи да попрочетеш нещо, пък дано ти влезе нещо в празната кратуна, ама надали. Като начало ти препоръчвам да прочетеш някоя от книгите на Сидеров, защото ако чакаш Тиквата да напише книга, няма да дочакаш. Банкянският зеленчук не може и във фейсбук да каже две културни приказки, камо ли да разисква някакви сериозни въпроси, та затова и други пишат вместо него. Срещу заплащане, естествено, както и на теб.

ех сбъдна му се мечтата на болен ,алфа тж/в/ да предава новини на турски!!! докога ще търпи ме тая турска подлога КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ за бременни капка :П ей да знаете от сидер оглу по голем пидер нема

ДА СЕ СПРАТ РУСКИТЕ РУБЛИ ЗА АТАКА!!!!

Споко, тя рублата постоянно се обезценява. Та няма нужда да се спират. Скоро ще стават само за тоалетна хартия.

Алфа да е само на руски и на турски :) Да забранят на Алфа да предава на български - и без това не е българска телевизия. :)

А Сидеров кога ще го разследват за руски шпионаж.И ДАНС няма ли да влезне малко в тая "тв" където ръсят омраза по цял ден

"А Сидеров, кога ще го разследват за руски шпионаж?" Нищо, че в България "шетат" бая шпиони-знайни, като Велизар Шаламанов и незнайни, като Меди Доганов.

направо си се кръсти тъпанаров и разследвай първо пидеров след това разпитвай:)

Ми а дано ви спрат, пък ако спрат и на слави лайнарското предаване направо супер

Цензурата на бившите милиционери и мутри е в пълна сила, нали се обединиха, Гоце, Буда Каракачанов и сие. Ще стане както с Петър Волгин, уж го оставиха, но цензурата му съкрати предаването, а в най-скоро и ще го затворят. Журналистите да си правят извода защо са на 100 място по независима журналистика.

Абе,Сидеров на кого му е на оная работа за твоята Алфа.Ти си НИЩО, така че работата не е до теб ПЛЕБЕЙ

ало господина от новосело,кога успяхте да се научите да пишите в интернет

Харесва ми АЛФА ТВ, казват различни неща, канят православни свещеници, говорят срещу педерасите, нека да има партийни телевизии, и другите партии да си направят. Кой нему харесва има избор, турски сериали, гей порно, ЕС ценности, каквото ще да гледа. Били сме със СССР, сега сме с ЕС, може да решим да реформираме ЕС или да сме независима държава, това право на народа ни. Как ще ограничаваш различна гледна точка от тази на ЕС, тогава ЕС е диктатура.

По тази причина ТВ Алфа трябва да бъде достъпна с код в края на списъка при 18+ каналите по кабеларките, а не в цифровия ефир под номер 1. Иначе не би трябвало да има пречки да се води предизборна кампания пред деца. Грозно е.

Мани майтапа, но при мен порното е със свободен достъп но съм сложил код на тоя бълвоч. Ей така, да не попадна на него по случайност.

Свобода на медиите!Всеки да гледа ,чете и слуша тази медия ,която му харесва.Това е демокрация. Но от комунисти -ченгета ,не може да се иска свобода.

Аз не знам дали я имам в списъка канали, но за тези, които я гледат, вместо реклами (защото спонсорите имат достатъчно рубли) е небходимо да има регулярни съобщения от типа: "Уважаеми зрители, моля да си вземате редовно предписаните от Вашия лекар медикаменти".

Само от тази телевизия ще Ви кажат че на 20.11.2014г. трябваше да се разпитат лицата с инициалите о ттефтерчето на Златанов по искане на неговата защита.Правете си изводите къде е истината.но нея търсете при плевналиев с паметника на папата.

Не знам някой нормален човек да гледа алфа

ДО ФРОЙД-И ВСЕКИ ПЕТЪК РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!

Отдавна трябваше да я спрат тая телевизия спонсорирана от руското посолство и средище на руски кавали

СКОРО ПО " АЛФА" НОВИНИ НА РУСКИ ЕЗИК !

Е, полага се, де - като на "обществена телевизия";о) Едната излъчва на турски, другата на руски... Интересно, другите с преобладаваща чужда собственост кога ли ще го ударят и те на "патриотизъм"...

АЛФА да се спира веднага, абе ДИР направете една анкета, дали да се спира АЛФА?? Аз ли трябва да ви казвам как да си вършите работата?? Това са важните анкети , а не за Украйна??

Щото и модераторът, както вече веднъж му писах, след една такава анкета направо, на трудовата борса ще попадне.

Има ли значение етикетът - сега поне е ясно кой стои зад дадения канал. Като се забрани партийна телевизия, ще се направи нова, "уж независима". И така всъщност ще може да се изманипулират още повече хора...

Като я спрат как ще си пръцка опорните точки Ким Пут ин ?

НЕ САМО ПАРТИЙНАТА ВИ ТЕЛЕВИЗИЯ,НО ЗАЕДНО С ДПС И БСП ТРЯБВА ДА ВИ ЗАБРАНЯТ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!!!

Бате все едно някой го е*е за неква телевизия дето я гледат двама трима ненормалници

Не разбирам защо Боко иска да спре Алфа, че на нали и той е путиноид или не могат да разделят комисионните със злодея.

Трябва да се спре. Тази телевизия е проводник на путлеризъм. Пропагандира имперските и нацистки опорни точки на Москва!

Всеки нормален българин иска да спре партийната телевизия на атака...

da sprat! tova ne e televizia !

До Лъва с кавала. Държавата-това съм аз. Само това не беше произнасял Бойко, когато беше на власт. Смелоста му стигна само да непрекъснатото повтаряне-аз, аз, аз. И тамън се канеше да изплюе камъчето и каже сакралното-държавата-това съм аз и падна от власт. Нищо. Никога не е късно и това да каже.

Да се внушава: "1. Борисов е взел държавата под аренда; 2. Борисов падна от власт"!

Да се внушава : " Алфа е обществена телевизия"! Ай заиграйте малко тролчета- изроди мои, балъците трябва да са в мъглата постоянно!

Много те е ядосала тази АЛФА, даже несвързано пелтечиш! Що така, братко?

закриваййййййййййййййййййй кой ли ви пък гледа ?? ? алфа тж ??? /в/къде ли се излъчва ?? И СЕГА НА ВЪПРОСА КОЙ, КОЙ,КОЙ ИЗЛЪЧВА алфа тж/в/.мда спорно е кое трябва да се махне първо новините на турски или алфа тж/в/??

Изперколяса бе, момче! Това да не е от много гледане на СКАТ?

когато и да спрат алфа тж/в/ все ще е късно , особено за такива като теб

Добре де,а СКАТ няма ли да я спират?

"Да се спрат всички телевизии!Да остане само Държавната -БНТ, защото , Държавата - това съм АЗ!" Бойко Борисов

Явно в света няма демокрация, а едноумие. ЕС добре познават партия АТАКА, също и те имат родолюбиви партии,само дето АТАКА е по-напред в мирогледа от техните родолюбци. Значи ако не си за Вурстовете, и си на различно мнение от евроценостите ще те затворят, тогава значи няма свобода на медиите.

Каква родолюбива телевизия е тази след като по нея дават само руски филми.Не че съм против тях но когато говориш за родолюбие редно е филмите да са български.А когато Сидеров говори за американски колонианизъм редно е да спре да хвали руснаците.Защото техния калай го ядем от Освобождението до сега.

След Освобождението ядем руски калай. Според теб, преди това не сме яли никакъв калай.

Промосковските телевизии,да си ги излъчват извън страната ни и да не замърсяват,ефира!

Ама това телевизия ли е?