Коментари - Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова | Днес.dir.bg

Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова

Прокурорите описват престъплението като просто за изпълнение и изключително ефективно, пише изданието

Обратно в новината

Коментари - Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага извършителите да се назначът в НОЙ!

Руски агенти хи хи

Поне им показват снимките да ги видим кои са. В нашите криминални новини всички са с инициали и снимки на паркове и градини - сакън да не нарушим правата на престъпниците. но тези като ги гледам, колкото и да са белосани жените не са българки само са български граждани.

Чакай бе, от обвинени като топ руски агенти стигнаха до кокошкарски измами с осигуровки? Нова серия на сапунката с дурачока :( Тия гей британците явно съвсем са го закъсали :( :( Интересно онова лно Грозев, дето уж го били следели каква нова лъжа ще се пробва да пробута, че да не му личи чак толкоз лъжливия насран гз?

Тези спокойно може да оглавят листите на пп-дб,герб,дпс....за евро-депутати

Хай л Хитлаааааа

Значи само -вълшебните- е в кавички, не с трикове

Поне 15% от британците не искат и да чуват за ''работа'' ... Раздават им къщи, данъкоплатците им плащат детските, ... Британски свинки - с по 5 деца - пожизнено, бутат детски колички - до пенсия. Мъже, нямат, всичко е за едните помощи. Това, не са ли данъчни измами?! Или все гледат у другите? А, мигрантите, дето пристигат в гумени лодки, автомобилни гуми и салове и са настанявани в 5-звездни хотели, това не са ли измами - хотелиерите намазват яко. И не само те всички НПО-та, в този кървав бизнес. А, Урсула фон дъ Лайнен, с мъжа си, като си присвоиха над 50 милиарда Евро, от далавери, с ваксини, кога ще я съдят?! Или някои са несменяеми?! А у нас, като мафията си има държава, кога ще видим политици, в затвора?! А, да не споменавам, по време на пЛандемията, как грабеха и крадоха британските политици и техните приближени. Тях, някой ще ги съди ли?!

Имам познат, който от Ковида дръпна 100 хиляди паунда с фалшифицирани документи. Изловиха го, върна парите за да не го осъдят ефективна и беше наказан да не заема ръководни длъжности в частни и държавни фирми.

Шило

Ей, най-накрая някой да обере крадците!

Хахаха... Изпитвам 99% задоволство и 1% срам от делата на "нашенците". Срам от това, че са ги хванали де :). И само 5% от източеното да е било давано на позьорите в България, това са си едни 2,5млн. паунда, които са дошли от мъгливия остров в България... Не ли? Малка компенсация за нищожните стотинки, които плащаха години наред на нашите студенти да им берат ягодите.

Българската банда източила 50 милиона. Обаче общо източените по този начин били 11 милиарда. Интересно защо нищо не казват кой и как е източил останалите 10 милиарда и 950 милиона.

Истински Българи! Гордеем се с вас!

Системата за помощи в Англия има доста дупки, особено след Брекзит. И държавата няма служители да проверяват всеки. Забележете , че тези са ги хванали след подаден сигнал, т.е. някой ги е изпортил. Иначе можеха да си карат така още дълги години. Има много такива като тях.

Изпял ги е в британското посолство български полицай. Иначе.велоятно и повече е щяло да продължи. Дори в станията онлайн на Дейли Телеграф го има със снимка кой е. Както и видео, как ония кълчат баджаци на някво маане на сватба и мятат пари насам натам.. Циганска работа! А интересно, щом те са успели така да наклецат ингилизите и барабар нях арабелите и длугите мангусти да им.опънат едни 11 милиарда, как тогава МИ6 са разбрали къде в Русия е бил.заджуркан ония новичок и случая със Скрипал? Май нещо ептен ни правят на мотики

Ще им лепнат по 10 годинки в панделката.

Демократично е да се смятат за руски агенти и лично Путин да бъде обвинен

В една мрачна и дъждовна нощ в Северен Лондон, в една невзрачна стая на беден апартамент, седеше Петър Стоянов - жалък, скъсан полицай с измъчен вид. Петър винаги е бил завистлив и огорчен от живота си, завиждайки на богатите и властните, особено на тези, които са натрупали състоянието си чрез нечестни средства. И ето, че съдбата му предостави възможност, която той реши да използва, макар и по най-скверния начин.Петър откри, че група български магьосници, известни с прякора си "Вълшебниците", са замислили грандиозна схема за източване на древната колониална сила - Англия. Тези магьосници бяха открили начин да измамят империята за огромна сума пари - 116,7 милиона лева. Планът им беше да разнасят парите в поцинковани кофи, да ги ринат с лопати и да се замерят с пачките, за да прикрият истинската им стойност.Петър, обаче, не виждаше тези магьосници като герои. За него те бяха просто още една банда крадци. Но неговата завист и алчност го тласнаха към решение, което промени живота му завинаги - той реши да предаде сънародниците си. С ясното съзнание, че постъпва нечестно и подло, Петър издаде магьосниците на британските власти. Докато британските прокурори описваха престъплението като изключително дръзко, Петър се усмихваше под мустак, мислейки си, че е постигнал своето. Но какво точно беше постигнал? Измамата на "Вълшебниците" беше не само атака срещу финансовата система на Англия, но и символичен акт срещу империята, която векове наред е държала хора в опресия и е изграждала богатството си върху кръв и кости. Тяхната операция беше нещо повече от кражба – тя беше възмездие.Петър, обаче, не осъзнаваше, че предавайки сънародниците си, предава и себе си. Морален урок от тази история е, че да ограбиш крадеца не те прави по-добър. В крайна сметка, Петър остана сам, презрян и осъзнавайки, че завистта и предателството са го превърнали в нещо по-лошо от това, което някога е презирал.

правилно е постъпил полицая. Хайде няма нужда да ни излагат роммляни по света. Един германаец никога няма да остави на негов гръб да печелят нагли хора. В Университет преписваш ли веднага съобщават ..а тук по твоята логика да им прават евала..

Дано им дадат добри присъди..живеяла съм в Обединеното краслтво и тези са Срам и Не са Българи

Какъв Нострадамус си ти бе ,мангал ! И в България трябва да а в.и отрежат клона на който седите и да ви затворят кранчето откъдето цокате народните пари!!

А Бирмингам като обяви неофициален, понеже по закон няма как община да фалира, фалит, никъде никой не писа по медиите. Като обявиха как нехайно, уж, са управлявали общинската хазна. Как са осъдени от служителите си от женски пол, че не са им плащали същите пари десетки години, като на мъжете, за абсолютно същите длъжности. Общината е осъдена да изплати стотици милиони паунда близо милиард, обезщетения. Не се споменава и как имаха план за "възстановяване" на 300 милиона паунда за 3 месеца, който разбира се не се получи. И как сега държавата, сиреч пак данъкоплатеца ще плаща като поп за чуждото безхаберие. Защото Койчо, Койка, Хасан, Абдул и Ахмед са на върха на хранителната верига депутати в Бирмингам, кой знае къде и какво се е случило с всичките тези пари. Смешно ми е как реват и се бият в гърдите за някви кирливи 100 милиона...

Тези, вече имат консултантски договори към Министерство на социалната политика на Великобритания.

Бълха ги ухапала колониалистите паразитни.

Как става така? Бандата българска, а пък бандитите цигани.

България, а и целия свят, щеше да е едно по-добро място за живеене, ако ги нямаше циганите и политиците.

По-скоро ако циганският тарикатлъшки гений беше впрегнат за по-висши цели... Според мен, при по-добро образование, циганите биха дали много патенти на света! Без майтап!

Тия са бушони, някой друг е прибрал дебелата пара и няма връщане.

Секна далаверата от помощи на няколко хиляда "българи" .

Колко по български свръх омотан Ушев завистлив смо-таяк се обадил на Британското правителство

Не знам когато крадеш от крадец дали е кражба а надутите англичани са най големите крадци в света. Британския музей е изцяло с крадени предмети на стойност милиарди евро и упорито отказват да ги върнат, Гърция, Ирак, Египет и др. водят дела.

Е напълно безплатен за посещение ! Подобен музей в Мюнхен е 15 евро на калпак !

Какъв крадец бе - знаеш ли, базово, как функционира една държава в наши дни? Крадат от хората, това са държавни пари от данъци. Крали са от мен, където ми изстискват заплатата всеки месец, но ако ми трябва доктор ще чакам 2 години за прост преглед, освен ако не умираш (а понякога дори и да умираш) - най-прост пример.

Много ми е интересно каква ще е присъдата. У нас като се разплатят с половината от откраднатата сума и ще получат условна.

Като им видиш лицата, си личи, че не са престъпници, както казва Ленчето.

англичаните преди да излязът от ЕС, антирекламираха българите като хлебарки по рекламни банери - тогава ми бе обидно, но явно са били прави частично

и само благодарение на Ковид са имали този достъп..онлайн има лично интервю..но истински се дразня за името което ни създават сега синоним на българин е гешефтар , моше или измамник.. и каде са парите се пита?

това не е възможно без вътрешен човек от англичаните в сужбите..50 милиона ..хората с еубиват за много по -малко как тези хилди хора са без осигурителен номер в Англия..без да си покажат личните документи ..знам лично каква е процедурата как хилдите хора са използвали 15 банкови сметки и тн...за картие и е телефонни номера е възможно..дано ги осъдят и д аим отнемат паравото да живеят там.

Абсолютно.

Те че ще ги осъдят е ясно. Ама после ще искат да изкарат присъдата в БГ, а пък тука ще ги пуснат по живо и здраво за добро поведение

Аз разбирам човек да опъва помощи след като системата го позволява ,ама тез са се оляли ,дайте им по една 10-15 годишна присъда да им минат златните години в затвора като са тарикати

Направо двадесет, че с намаленията да са поне 10-15...

"... през последните две години измамите чрез системата на "Юнивърсъл кредит" са стрували на британските данъкоплатци около 11 млрд. паунда"!!! А нашенците - само 50 милиона! Бием барабана за някакви си 50 милиона, а милиардите кой?

А какъв труд са хвърлили за тези никакви 50 милиона! И при това май са работили и като благотворителна организация за други хора ...

Явно системата на "Юнивърсъл кредит" има много сериозни проблеми, обаче на британците изобщо не им "святка фенера"! Вероятно кражбите ще продължат и данъкоплатците ще плащат на измамници!

Не е луд този дето яде баницата, луд е този дето му я дава, или в този случай който краде баницата и който не я пази…

Баш като ветовският сандо с измамените пенсионери с почти 20 годишният ни "пазач" минету еднокнижника...

изобщо не мисля така, като чета колко усилия са положени и как са си изплели мрежата тия гамени.

Чудо голямо, пакитата като точат детските на англичаните. И дават милиарди за Украйна.

Наистина не е чудо голямо, че си тъпанар.

Пожелавам на всички тарикати в коментарите, някой да им открадне нещо. За предопчитане пари. :)))

Статията ясно показва манталитета на родните евроатлантици, ДеБиле.

пффф

Верно ли? :)) И как го разбра? :))) В Москва просто няма какво да се краде.

Това става всеки ден само че, се му казват.....данъци,такси,ДДС,инфлация и други подобни.

пффф

Философ либератрианец... Е сега си такова таковата. :)))) Нищо, пожелавам ти по простия начин да те окрадат. :)))) Явно ти се стурва по поносимо. :))

Това, че имат българско гражданство не значи, че са българи. Само се вгледайте в "неповторимия" им антропологичен профил.

Е, то само Сливен да прочетеш, и няма нужда да ги гледаш.

Ветовският сандьо, измамил по телефона няколкостотин пенсионера и подвизаващ се тук като Сандо да си вземе поуки за още по-голяма печалба...мършата долна.

Абе, "адаш" и тука ли си активен бре, джендър недоклатен? Явно и козяшкия тролетариат е опрял до телефонни измамници и мангали, готови на всичко за някоя стотинка - даже и да пишат от чуждо име в дира.

Те англичаните това заслужават след всички мръсотии, които са сторили на България

Аматьори

Щерев, ти ли си бе гълтач козяшки !

Им праим !

нека крадат от циганското кралство , превърнало се в огромно гето ....

Тия като ги гледам са чисти мангусти всичките.

Всеки един е пет пъти по-умен от тебе - безполезния дирски анонимник !

Явно са много умни, щом са ги хванали...

Не знам дали е безделен, но е бял. Европа е само за белите!

Коментари - Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова | Днес.dir.bg

Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова

Прокурорите описват престъплението като просто за изпълнение и изключително ефективно, пише изданието

Обратно в новината

Коментари - Telegraph: "Вълшебните трикове" на българската банда, източила £50 млн. от помощи на Острова | Днес.dir.bg

Коментари

Веднага извършителите да се назначът в НОЙ!

Руски агенти хи хи

Поне им показват снимките да ги видим кои са. В нашите криминални новини всички са с инициали и снимки на паркове и градини - сакън да не нарушим правата на престъпниците. но тези като ги гледам, колкото и да са белосани жените не са българки само са български граждани.

Чакай бе, от обвинени като топ руски агенти стигнаха до кокошкарски измами с осигуровки? Нова серия на сапунката с дурачока :( Тия гей британците явно съвсем са го закъсали :( :( Интересно онова лно Грозев, дето уж го били следели каква нова лъжа ще се пробва да пробута, че да не му личи чак толкоз лъжливия насран гз?

Тези спокойно може да оглавят листите на пп-дб,герб,дпс....за евро-депутати

Хай л Хитлаааааа

Значи само -вълшебните- е в кавички, не с трикове

Поне 15% от британците не искат и да чуват за ''работа'' ... Раздават им къщи, данъкоплатците им плащат детските, ... Британски свинки - с по 5 деца - пожизнено, бутат детски колички - до пенсия. Мъже, нямат, всичко е за едните помощи. Това, не са ли данъчни измами?! Или все гледат у другите? А, мигрантите, дето пристигат в гумени лодки, автомобилни гуми и салове и са настанявани в 5-звездни хотели, това не са ли измами - хотелиерите намазват яко. И не само те всички НПО-та, в този кървав бизнес. А, Урсула фон дъ Лайнен, с мъжа си, като си присвоиха над 50 милиарда Евро, от далавери, с ваксини, кога ще я съдят?! Или някои са несменяеми?! А у нас, като мафията си има държава, кога ще видим политици, в затвора?! А, да не споменавам, по време на пЛандемията, как грабеха и крадоха британските политици и техните приближени. Тях, някой ще ги съди ли?!

Имам познат, който от Ковида дръпна 100 хиляди паунда с фалшифицирани документи. Изловиха го, върна парите за да не го осъдят ефективна и беше наказан да не заема ръководни длъжности в частни и държавни фирми.

Шило

Ей, най-накрая някой да обере крадците!

Хахаха... Изпитвам 99% задоволство и 1% срам от делата на "нашенците". Срам от това, че са ги хванали де :). И само 5% от източеното да е било давано на позьорите в България, това са си едни 2,5млн. паунда, които са дошли от мъгливия остров в България... Не ли? Малка компенсация за нищожните стотинки, които плащаха години наред на нашите студенти да им берат ягодите.

Българската банда източила 50 милиона. Обаче общо източените по този начин били 11 милиарда. Интересно защо нищо не казват кой и как е източил останалите 10 милиарда и 950 милиона.

Истински Българи! Гордеем се с вас!

Системата за помощи в Англия има доста дупки, особено след Брекзит. И държавата няма служители да проверяват всеки. Забележете , че тези са ги хванали след подаден сигнал, т.е. някой ги е изпортил. Иначе можеха да си карат така още дълги години. Има много такива като тях.

Изпял ги е в британското посолство български полицай. Иначе.велоятно и повече е щяло да продължи. Дори в станията онлайн на Дейли Телеграф го има със снимка кой е. Както и видео, как ония кълчат баджаци на някво маане на сватба и мятат пари насам натам.. Циганска работа! А интересно, щом те са успели така да наклецат ингилизите и барабар нях арабелите и длугите мангусти да им.опънат едни 11 милиарда, как тогава МИ6 са разбрали къде в Русия е бил.заджуркан ония новичок и случая със Скрипал? Май нещо ептен ни правят на мотики

Ще им лепнат по 10 годинки в панделката.

Демократично е да се смятат за руски агенти и лично Путин да бъде обвинен

В една мрачна и дъждовна нощ в Северен Лондон, в една невзрачна стая на беден апартамент, седеше Петър Стоянов - жалък, скъсан полицай с измъчен вид. Петър винаги е бил завистлив и огорчен от живота си, завиждайки на богатите и властните, особено на тези, които са натрупали състоянието си чрез нечестни средства. И ето, че съдбата му предостави възможност, която той реши да използва, макар и по най-скверния начин.Петър откри, че група български магьосници, известни с прякора си "Вълшебниците", са замислили грандиозна схема за източване на древната колониална сила - Англия. Тези магьосници бяха открили начин да измамят империята за огромна сума пари - 116,7 милиона лева. Планът им беше да разнасят парите в поцинковани кофи, да ги ринат с лопати и да се замерят с пачките, за да прикрият истинската им стойност.Петър, обаче, не виждаше тези магьосници като герои. За него те бяха просто още една банда крадци. Но неговата завист и алчност го тласнаха към решение, което промени живота му завинаги - той реши да предаде сънародниците си. С ясното съзнание, че постъпва нечестно и подло, Петър издаде магьосниците на британските власти. Докато британските прокурори описваха престъплението като изключително дръзко, Петър се усмихваше под мустак, мислейки си, че е постигнал своето. Но какво точно беше постигнал? Измамата на "Вълшебниците" беше не само атака срещу финансовата система на Англия, но и символичен акт срещу империята, която векове наред е държала хора в опресия и е изграждала богатството си върху кръв и кости. Тяхната операция беше нещо повече от кражба – тя беше възмездие.Петър, обаче, не осъзнаваше, че предавайки сънародниците си, предава и себе си. Морален урок от тази история е, че да ограбиш крадеца не те прави по-добър. В крайна сметка, Петър остана сам, презрян и осъзнавайки, че завистта и предателството са го превърнали в нещо по-лошо от това, което някога е презирал.

правилно е постъпил полицая. Хайде няма нужда да ни излагат роммляни по света. Един германаец никога няма да остави на негов гръб да печелят нагли хора. В Университет преписваш ли веднага съобщават ..а тук по твоята логика да им прават евала..

Дано им дадат добри присъди..живеяла съм в Обединеното краслтво и тези са Срам и Не са Българи

Какъв Нострадамус си ти бе ,мангал ! И в България трябва да а в.и отрежат клона на който седите и да ви затворят кранчето откъдето цокате народните пари!!

А Бирмингам като обяви неофициален, понеже по закон няма как община да фалира, фалит, никъде никой не писа по медиите. Като обявиха как нехайно, уж, са управлявали общинската хазна. Как са осъдени от служителите си от женски пол, че не са им плащали същите пари десетки години, като на мъжете, за абсолютно същите длъжности. Общината е осъдена да изплати стотици милиони паунда близо милиард, обезщетения. Не се споменава и как имаха план за "възстановяване" на 300 милиона паунда за 3 месеца, който разбира се не се получи. И как сега държавата, сиреч пак данъкоплатеца ще плаща като поп за чуждото безхаберие. Защото Койчо, Койка, Хасан, Абдул и Ахмед са на върха на хранителната верига депутати в Бирмингам, кой знае къде и какво се е случило с всичките тези пари. Смешно ми е как реват и се бият в гърдите за някви кирливи 100 милиона...

Тези, вече имат консултантски договори към Министерство на социалната политика на Великобритания.

Бълха ги ухапала колониалистите паразитни.

Как става така? Бандата българска, а пък бандитите цигани.

България, а и целия свят, щеше да е едно по-добро място за живеене, ако ги нямаше циганите и политиците.

По-скоро ако циганският тарикатлъшки гений беше впрегнат за по-висши цели... Според мен, при по-добро образование, циганите биха дали много патенти на света! Без майтап!

Тия са бушони, някой друг е прибрал дебелата пара и няма връщане.

Секна далаверата от помощи на няколко хиляда "българи" .

Колко по български свръх омотан Ушев завистлив смо-таяк се обадил на Британското правителство

Не знам когато крадеш от крадец дали е кражба а надутите англичани са най големите крадци в света. Британския музей е изцяло с крадени предмети на стойност милиарди евро и упорито отказват да ги върнат, Гърция, Ирак, Египет и др. водят дела.

Е напълно безплатен за посещение ! Подобен музей в Мюнхен е 15 евро на калпак !

Какъв крадец бе - знаеш ли, базово, как функционира една държава в наши дни? Крадат от хората, това са държавни пари от данъци. Крали са от мен, където ми изстискват заплатата всеки месец, но ако ми трябва доктор ще чакам 2 години за прост преглед, освен ако не умираш (а понякога дори и да умираш) - най-прост пример.

Много ми е интересно каква ще е присъдата. У нас като се разплатят с половината от откраднатата сума и ще получат условна.

Като им видиш лицата, си личи, че не са престъпници, както казва Ленчето.

англичаните преди да излязът от ЕС, антирекламираха българите като хлебарки по рекламни банери - тогава ми бе обидно, но явно са били прави частично

и само благодарение на Ковид са имали този достъп..онлайн има лично интервю..но истински се дразня за името което ни създават сега синоним на българин е гешефтар , моше или измамник.. и каде са парите се пита?

това не е възможно без вътрешен човек от англичаните в сужбите..50 милиона ..хората с еубиват за много по -малко как тези хилди хора са без осигурителен номер в Англия..без да си покажат личните документи ..знам лично каква е процедурата как хилдите хора са използвали 15 банкови сметки и тн...за картие и е телефонни номера е възможно..дано ги осъдят и д аим отнемат паравото да живеят там.

Абсолютно.

Те че ще ги осъдят е ясно. Ама после ще искат да изкарат присъдата в БГ, а пък тука ще ги пуснат по живо и здраво за добро поведение

Аз разбирам човек да опъва помощи след като системата го позволява ,ама тез са се оляли ,дайте им по една 10-15 годишна присъда да им минат златните години в затвора като са тарикати

Направо двадесет, че с намаленията да са поне 10-15...

"... през последните две години измамите чрез системата на "Юнивърсъл кредит" са стрували на британските данъкоплатци около 11 млрд. паунда"!!! А нашенците - само 50 милиона! Бием барабана за някакви си 50 милиона, а милиардите кой?

А какъв труд са хвърлили за тези никакви 50 милиона! И при това май са работили и като благотворителна организация за други хора ...

Явно системата на "Юнивърсъл кредит" има много сериозни проблеми, обаче на британците изобщо не им "святка фенера"! Вероятно кражбите ще продължат и данъкоплатците ще плащат на измамници!

Не е луд този дето яде баницата, луд е този дето му я дава, или в този случай който краде баницата и който не я пази…

Баш като ветовският сандо с измамените пенсионери с почти 20 годишният ни "пазач" минету еднокнижника...

изобщо не мисля така, като чета колко усилия са положени и как са си изплели мрежата тия гамени.

Чудо голямо, пакитата като точат детските на англичаните. И дават милиарди за Украйна.

Наистина не е чудо голямо, че си тъпанар.

Пожелавам на всички тарикати в коментарите, някой да им открадне нещо. За предопчитане пари. :)))

Статията ясно показва манталитета на родните евроатлантици, ДеБиле.

пффф

Верно ли? :)) И как го разбра? :))) В Москва просто няма какво да се краде.

Това става всеки ден само че, се му казват.....данъци,такси,ДДС,инфлация и други подобни.

пффф

Философ либератрианец... Е сега си такова таковата. :)))) Нищо, пожелавам ти по простия начин да те окрадат. :)))) Явно ти се стурва по поносимо. :))

Това, че имат българско гражданство не значи, че са българи. Само се вгледайте в "неповторимия" им антропологичен профил.

Е, то само Сливен да прочетеш, и няма нужда да ги гледаш.

Ветовският сандьо, измамил по телефона няколкостотин пенсионера и подвизаващ се тук като Сандо да си вземе поуки за още по-голяма печалба...мършата долна.

Абе, "адаш" и тука ли си активен бре, джендър недоклатен? Явно и козяшкия тролетариат е опрял до телефонни измамници и мангали, готови на всичко за някоя стотинка - даже и да пишат от чуждо име в дира.

Те англичаните това заслужават след всички мръсотии, които са сторили на България

Аматьори

Щерев, ти ли си бе гълтач козяшки !

Им праим !

нека крадат от циганското кралство , превърнало се в огромно гето ....

Тия като ги гледам са чисти мангусти всичките.

Всеки един е пет пъти по-умен от тебе - безполезния дирски анонимник !

Явно са много умни, щом са ги хванали...

Не знам дали е безделен, но е бял. Европа е само за белите!