43% от българите проверят смартфона си няколко пъти на час

43% от българите проверяват смартфоните си поне няколко пъти в рамките на един час, показва проучване сред притежателите на мобилни телефони.

Обратно в новината

Коментари - 43% от българите проверят смартфона си няколко пъти на час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

закон за защита от малоумници, тероризиращи околните с личните си безкрайни простотии... освен това всеки който до вас в рейса слуша музика или говор безкрайно през мобилния си, ви излага на пряко облъчване от работещия му мобилен телефон - после следват всички здраословни проблеми за вас , ще се чудите окъде ви се е появил рак напр.

Я обясни какво точно се случи като човек слуша музика от мобилният си телефон след като тези музика е върху SD карта !

може и да е от youtube

А колко родители дават на невръстните си деца да си играят с телефона и да се хипнотизират от екрана му дълго време. Изследвания показаха пагубното въздействие на екрана върху развитието на детето. Въздействието е пагубно и върху зрелия човек. Колко тъпи хора има само- да спят с телефона си или да го слагат до леглото си.

Това е новата болест на този свят- болест с която всички са контролирани, а те се радват да бъдат роби- и си плащат за тази робия.

...са безкрайните лични разговори на обществени места и на работните места..не се сещат дори да излезнат навън от стаята , а надуват главите на всички в работата...после като приключи с телефона се надушват същите простаци-колеги и подхващат пак безкрайни лични разговори - кво яли, къде ходили, па мъжа им, паа детето им ....психопати, не хора обитават тая държава вече...

Няма нужда да питаш някой :) Само влез в градският транспорт и наблюдавай и си записвай :)

43% - ? Толкова ли са женките у нас?

Едно време назапад и разбира се Азия имаше за децата Тамагочита - вид електронни играчки, дето имитират бебета или животинки, за които трябва да се грижиш. Сега мобифоните са същото нещо. Пак трябва да се хранят - зареждат с ток. Пак ги гледат периодично. Вече нещата отиват на болестно състояние.

Всяка джажда с времето си. Тази се задържа дълго...но и на нея ще и мине модата.

,т.е. най-страшното е, че го правят и на завой на светофар в движение. Нагледах се докато чаках да ми светне зеленото и ми се "изправи" косата. ...и не бяха само девойки с жълти коси.

Не съм попадал до сега на по-безсмислена статистика.И кой е този " учЕн" който си е губил времето за това?

Малоумието със смартфоните е социален феномен. Телефонът помъдрява, а човекът оглупява. Колко процента ползват този вид устройства само за фейсбук, снимки и клюки? Още толкова в по-младежка възраст добавят и по някоя игра. За останалите е просто голяма плочка в джоба и визитна картичка за благосъстояние.