Вътрешният министър: Аз спрях поръчката за телефон 112

Аз спрях поръчката за обслужването на телелефон 112, заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев след правителственото заседание.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър: Аз спрях поръчката за телефон 112 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А вярно ли е че 1050 са се пенсионирали?

Тоя счупи тъпомера!

Да го попитам тоя дали ще си даде личния и служебен телефон да го повикам при нужда след като се репчи и той като боко ''АЗ'..Кой си ти бе да решаваш неща засягащи много хора без да се допиташ до хора дето знаят за какво става дума и хора дето могат да го направят това от което и понятие си нямаш. На ей такива млади мпенсионери с велики пенсии без да са се бръкнали и лев за пенсия които се тикат после пак на държавната хранилка гьонсуратлъка им е в кръвта

Ползвайте 911, там винаги са на линия и не допускат грешки!!!

Ами като роптаеха хората срещу 112 защо не беше казано че ченгеджийницата не плаща????И кой от чужденците дето ще ги разкарвате навсякъде с голяма охрана ще вземе да звъни на 112 на чужд език след като един куп преводачи има с тях та това му е ''болното'' че незнаели работещите чужди езици сякаш ментора му знае ама не получава 500 лева заплата..Нагъл безочливдебил дето заради власт се навря там където нищо не му е ясно освен че като тях имал пагони и се е пенсионирал по рано с бая обезщетение..

- Той съобщи още, че 934 полицаи вече са назначени - През това време са напуснали 1034, пълен смях ! И ще бъде много ефективно, като веднага ги изпрати да борят престъпността по селата, ДЕМЕК 1 новобранец ще отговаря за 24 села, в които общо има 4000 циганина, поне ;))

Извънредно успешно попадение за м-р на в.р.!!!Този не е сам!

Паразити в тая държава са гербави. Вредни,нагли и неграмотни.

"Валентин Радев изрази увереност, че до края на годината ще бъдат назначени още служители на реда и те ще бъдат насочени към малките и средни населени места." Значи назначаваме абсолютни новобранци и ги засилваме в пущинаците за първо назначение. И като се почне едно борене на престъпностааа....

свирчо спрял поръчката... на кое точно основание от закона бе байчо? Никъде в зоп няма такава възможност. Някое министро като теб да му скимне да спира поръчка щото му се виждало много скъпа поддръжката !? Пък после щял да продължи преговорите... с кого бе нали си я спрял, таймаут ли си дал... кви преговори, по кой ред? Да не ти се скарат от ес че спираш поръчките, а ?... Изреви сега на брюкселските стражи да ти пратат некоя техна фирма за по-ефтинко, а?!? А скръцни сега и на пиарите около тебе да си четат закона преди да те сугестират и после да изглеждаш като смешник, нали не си такъв в действителност ?!?

Ще я прекрати заради 1 оферта и ще си преговаря после....дорде му уйдисат на щенията партийни...и процентни...

То при Герб е модна линия - вожда спира поръчки и всички после следват модата. Като с инжинеринга на магистралите, пък накрая пак се наместиха нашите

Този да не ни се обяснява а да ходи да се обяснява на прокуратурата! Ясно ми е що е спрял поръчката. За да набутат "нашите". Този явно ни мисли за глупаци. Писна ми да ми пилеят парите с този номер - трябвало да се смени системата и хоп наши хора се намърдват и се дават колосални пари. Едно е да платиш поддръжка на система, а в пъти повече е да се изгради нова! В София какво стана с електронните табла по спирките? Вместо да дадат парите на БГ фирмата, правила предишните и работещи по-добре табла, да направи обновени табла, те намериха от не знам къде си фирма само да налапат комисионната. А какво стана със светофарите? Заради новите т.н. умни светофари махнаха броячите и сега все едно съм в 19 век - седя на тръни кога ще светне жълто. И прокуратурата след като се издържа от моите данъци да се само сезира при такива случаи, поне да ми пази данъците от пилеене. Всяка комисионна е нагла форма на подкуп!