Хванаха ”работник” на телефонните измамници

Посредник, участвал в седем телефонни измами, е разкрит от криминалисти в Кърджали, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха ”работник” на телефонните измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На бесилото !!!

Откъде имат номерата на възрастните хора? Защо вкъщи нито един път не са се обадили, а на майка ми и баща ми редовно им късат нервите? Те имат достъп до ЕГН-ета или нещо подобно! А ужким всички сме против корупцията, но за да спасим някой сме готови да даваме пари! Кой ще плати за стреса и преживяването само при мисълта, че е загинал близък? От какви номера се обаждат, какви сметки правят - това може да се проследи чрез моб. оператори, но тях ги интересува само печалбата!

лично хванах един такъв и го пребих. Верно че ангажирах още 2-ма приятели, ама поне шоуто беше върховно. Хич не ми требе и полиция да занимавам, те си имат друга работа, да седят по кафенетата и да събират рекета.

ubiite balamite - tarikatite sami 6te izmrat... stara pogovorka...

Бой, глад и скопяване за тия, да видиш как реват, ама истински! За два часа могат да ги напъхат всичките където им е мястото, ама нали снасят на когото трябва!...

Не разбирам защо се крият от обществеността имената и суратите на заловените мошеници, крадци и всякаква подобна измет. Поне да ги показват за да ги знае народа кои са. А че не ги осъждат по обективни причини, това го знаеме.

За каква полиция говорите? Преди няколко вечери правят секретна акция в циганската махала за залавяне на наркобосовете,а пък те предупредени и изчезнали.Голяма част от населението излезли предварително да чакат акционерите и да гледат сеир.Кой ,мислите ,ги е предупредил?

Оги, вярно е че пострадалите са наивници . Но точно те крепиха най-големите бандити в България. Те гласуват масово в червено и ридаят за времето на Т.Ж. И винаги са се се опитвали да минат тънко, да позаобикилят закона. Еми, хак им е! А онези мургавите артисти - в затвора. Но май и в МВР не им се занимава с тях. След като са казвали: Нека ви вземат парите, пък после ще видим?!?

Полицията ги хващала,пък Прокуратурата ги пускала!? ЗАЩО ли???... Май причината си е в полицията и прокуратурата!! Това статукво си е рай за престъпността,но до кога ще продължава зависи само от нас колко още ще ги търпим!?

Страшни БАЛЪЦИ са някои хора!!! Не могат да мислят, толкова прости българи има, че не е истина!!! Не знам за какво са им тези глави на раменете?! Че голями боклуци са тези хора, които лъжат за толкова гадни неща по телефона - така е, но се дразня на простотията на хората, колко са глупави и наивни! Цял живот някой ги прецаква и това е защото са много невежи!

Ами не ми е жал за пострадалите. Като искат на всяка цена да минат метър от закона нека си носят последиците. И после пищят по подкупната полиция и всички други. Крайно време е да се научим да си носим последиците от действията.

То полицията ги лови, ама ги пуска след 24 часа.За такива трябва да има бърз съд- ловят ги, съдят ги и веднага в затвора!

Баба ми навремето казваше: Не е луд този, който изяжда зелника, а онзи, който му го дава!

Прав е ,, achinio ако имаха хората доверие в Полицията, нямаше да има такива измами.Всички в БГ знаят ,че с пари всичко се оправя за съжеление.

Убедена съм,че ако на МВР им се възложи могат да ги изловят.Много ,много са въпросите около тези ТЕРОРИСТИ.Не не са измамници те са ТЕРОРИСТИ. Обадили са се на моя внук.Попитали са го дали е сам в къщи.Започнала жена да плаче и да нарежда,че майка му е катастрофирала.Добре дядото е бил в къщи.Изключително дълбока травма,беше толкова възбуден - два дни се захълцваше и разтреперваше.Опитва се а обърнем всичко на шега в разговорите с него.Реагирал е в този стрес адекватно -позванил на майка си Тя ги е посъветвала да звънят в полицията. Законови промени са необходими.Минимална присъда за телефонен тероризъм - 10 години затвор ,без право на обжалване. Разкрива на работни места.Измъкване на народа от дупката в която е наврян,от безизходицата в която се намират много хора.Това е причината за престъпленията. И всички се надяват на Бойко Борисов.Дано да оправдае надеждите на хората.

На няколко пъти ми се обаждаха такива изроди и реваха по телефона.Това при положение,че номерът ми го няма в указателя.Поне ги дръжте по-дълго на телефона и им се подигравайте-може да ги питате колко милиона искат, каква валута приемат-аз им предложих виетнамски донги и китайски юани.Казах, че ще им ги занеса лично на портала на районното.

Ако имаха хората доверие в полицията нямаше да е така;Така че върнете доверието изчистете курумпираните в системата и резултат ще има;

Minalata sedmitsa ni se obadiha che katastrofiral myja mi......KOGA SHTE SE PRESTANE S TEZ IZCHADIA, KOGA SHTE IMA SPOKOISTVIE I RED V BG?

Къде са медийте? Бабите гледат сълзливите сериали, реват и вярват на всичко. Прекъсвайте тъпите им сапунки и ги предупреждавайте! Не да давате една нещастница, изрусена дето нещо грачи за Coca Cola Light или за вечно новите дамски превръзки. Бабите са поддатливи и цигойнерите се възползват. Срамота! А, тези, които ги хванат - в панделата. Там готините Ще им разкажат играта.

Za takiva izmamnici do jivot v Belene da mu pukat u6ite ot rabota.Ne viarvam slu4aino da e naet za takava deinost.Takiva sa gliama ve- riga ot mo6enici!!!

Хахаха...работник на трудов договор :)))))Пази Боже. Този съвсем не е първия хванат.Преди година излъгаха моя близка-напълно сляпа жена която за да спаси внука си с напипване е отишла доста далече,дала си е цялата пенсия на таксиметров шофьор който преди да достави парите се е обадил в полицията. Хванаха престъпниците,заведо си жената в къщи но от среса тя буквално откачи и се наложи да я гледа човек. До вечерта престъпниците бяха пуснати и парите с които бяха заловени върнати на хората.По паспорт бяха от Горна Оряховица.

Razkazvali sa mi priateli - kakvo i kak praviat organite na reda v edni strani (deto vse gi gonim) v podobni sluchai .. nischto straschno ili osobeno, prosto kachestveno i okonchatelno . ... a na horata, postradali ot takiva ..... umelo im ostaviali vazmojnost za publichna razprava sas saschtite, primerno pri transfer kam politzeiskata kola (sled izplaschtane obratno na daljimoto)....i pred kamerite na televiziata, koiato predava v nai-gledanoto vreme. Izvodat e iasen, nali !

Крадливи гадове! Да ги изловят и да ги осъдят! Сега е време полицаите да покажат колко им се работи и какви заплати заслужават. За съдебната власт важи същото.

какво белене, бе, след 24 часа ще го пуснат. Ако вече не са го пуснали. Нали четеш-човекът бил работник, сигурно е на трудов договор.

Няма начин да не знае кои са работодателите му както и някакви адреси, телефони,... Сега един бърз разпит без да го щадят и без да мислят за човешките му права и ще си изпее всичко. После веднага хайка по адресите и телефонните измамници по бързата процедура в панделата. Така ще стане, но сигурно някой от измамниците ще се оплаче че е изял шамар от полицай, ще се намесят 'право'защитни организации (и те трябва да ядат) и накрая ще осъдят полицая на 10 години, а измамника ще си ходи по живо по здраво, адвокатите му и те ще са напълнили гушите и всичко ще е наред. Нека аз да хвана един такъв обаче.

случайно получил работата другия път! господ да го убие дано!колко хора са изгоряли в схемата.

Белене за тоя измамник!Да чука камъни цял живот.

От заглавията на темите под тази тема:1000 удара годишно на телефонните измамници! А за колко удара още не се знае?Тези не се спират пред нищо.Дори и хора да убиват с техните ревливи истории!

Че като се обадят се съберете и на куриера му хвърлете един як бой , а после като каже каде трябва да предаде парите отидете там и на другите им хвърлете един як бой.Време е да се вземе справедливостта в наши ръце. Държавата я продава на който даде най много.

До: Иго (31.08.2009 г. 15:37ч.) Ти явно ни вземаш за малоумни! И децата знаят, че по времето на Тошо такива измами бяха немислими. Абе то почти нямаше и престъпност! Я се сиктирдосай!

Става дума за един град с инициали НЗ.

Скапани циганьори. Защо криете че е мангал?!?!?