Техеран наказа певец със 74 удара с камшик и затвор за анти хиджаб песен

Популярният изпълнител е обвинен в нарушаване на обществения ред и създаване и разпространение на клипове, които нарушават общественото благоприличие

Обратно в новината

Коментари - Техеран наказа певец със 74 удара с камшик и затвор за анти хиджаб песен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в братска Рассия само щеше да е изпратен на почивка в Сибир.

Отново пълни глупости че на обществени места в Иран носенето на забратка е задължително. Промиват ни мозъците, лъжат така както и комунистите не са лъгали.

Не,не лъжат селски.Работил съм в Иран.Забрадките са задължителни.И религиозната полиция следи зорко и наказва.И говорителките по телевизията са със забрадки и стюардесите и всяка европейка,още с кацане в Иран покрива главата си.При 40 градуса лятото,полицаите са ме спирали защо ризата ми не е с дълъг ръкав.Спирали са ме защо пуша на улицата по време на рамазана,защото съм гълтал дима от цигарата и дразнело правоверните.И още много неща има,които човек не излизал от село,може да научи,ама не ми се разправя.

Толкова зор за 1 парцал?!? Тия са лудички...

Едно време след 9-ти септември 1944 година моят дядо (гайдарджия )изпял публично песента 'Като дойде ОФ-то оголя ни ду*пето', за което е лежал в затвора. Та нищо ново под слънцето.

Правилно! Иначе ще стане като у нас - анархия и идиоти!

Бедните да го духат.

Така е. При нас е анархия. Ако имаше ред, отдавна такива като теб, плюещи държавата, щяха да са по пандизите. Досущ като в твоят идол, Рассия... Ма пуста му анархия...

Не всички сте идиоти.

Хората не са слепи вече. Правете каквото ви се иска. Никой невярва на глупости.

74 удара с камшик ,е "браво ,много цивилизовано "!Е докога ?В Йордания ,на която краля е пряк наследник на Мохамед няма такива ограничения ,а в Иран продължават да са в Средновековието.То и в Турция вече тук там са забулени ,не както беше преди няколко години.Да си цивилизоват мъжете и да оставят жените на мира.

Изроди

Тоя Иран ще стане по-зле от Ирак :–)

Ха,ха,ха. Гледал съм клипове от мрежата ,ами то в Иран никоя жена неноси ни забрадка ни нищо. И са доста по-напред от Бългрария.

В БГ всеки прави ко си иска , но трябва да знаете , че има Рай има и Ад ..... Четете Библията , всичко в нея е истина ! Исляма е лъжа и заблуда от лукавия ! С гърчове и припадъци диктувал Корана . Анатема !

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Намери нещо да си прочистиш и мозъка.

защо в България поне официално няма жени с хиджаб на улицата? Страх ги е да не им ударят на тях по 74 пръчки на голо дупе за носене на хиджаб. Ако пробват да носят, може и да им се случи, поне ако аз съм наблизо.

Тия чалми са 500 години назад и 1000 години встрани от света.

Напредничавия...изпей една песен в Хамерикания против педалите или чернилките... Ще видиш кво ще стане...Ще поискаш/предпочетеш да ти бият камшика...

Точно преди час гледах 30 минутно клипче от улиците на Техеран, такъв какъвто Запада не иска да показва. Имаше няколко случая на жени и момичета без забрадки.

Толкова ли ти е проста тиквата, че не може да разбереш, че това е скалъпена пропаганда? Явно да!

Гледай ако искаш в ютуб Reza and Mahsa канала. Сега гледах тяхно клипче Как живеят децата на богатите, богатите квартали 2023 - няма 1 забулена жена.

Пак ли тая лъжа с хиджаба - в ютуб е пълно с клипчета от Иран - който иска носи, който не иска не носи забрадка и това се вижда на клипчетата.

Харесвам само държави, в които жените се бият с камшик за слушане на музика и пеене на песни. Това е новият морал!

Ами хващай самолета и емигрирай там!