Аятолахът: Техеран и Москва да изолират Америка

Руският президент Владимир Путин, който е на работно посещение в Иран, се срещна вчера с духовния водач на Ислямската република, аятолах Али Хаменей.

Обратно в новината

Коментари - Аятолахът: Техеран и Москва да изолират Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

типично за всеки идиот е да мисли за прогрес чрез изолация. и иран и сащ са на световната карта и пътя е на общия интерес на равноправни партньори - нещо което путин отдавна афишира... друг е въпроса дали е възможен

Заглавието е подвждащо, веднада се хванаха на него проамериканските колеги в този блог. Аятолахът не е идиот - той казва да се изолират САЩ от решението на проблемите в Близкия Изток и най-веще в Сирия. А това не само е възможно, но комай вече е налице.

че Иран си е достатъчно изолиран, какво иска повече този резак?

Аятолахче, айде като наследник на Велика Персия, за която се зняае, че е била по вашите, ирански земи - да се смириш и дириш обединени, Любов и Доброта. За какви изолации говориш? Нали вие ислямовете сте за добро, за разбирателство, за приятлество? Или са само празни думи! А сте кръвожадни, диви, тъпи, брадати и зли? Кое е от двете истината за вас? А???

да не си кьосе?

Дойде време и америчка да духне супата.

Е КЪ ТАКА ША СТАНИ ТООВА?

Резакът и ГМО китаецът да не ядосат Тръм Велики , че ще ги разкатае от санкции ;) Уупс, той май вече ги подхвана :)

Дреме ми на Кура. . Ама каубоите дойдоха на крака заа. .. ТЕХЕРАНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ. .!?

инфо я сега разесни кои на кого прави на пук и кои неможе да мисли.

на хамериканците, но определено е неприятно, когато 2 големи държави, още повече производителки на петрол, се сговарят да се опълчат срещу трета. Положението на Иран е стратегическо и отдавна бърка в здравето на УСА. А сега и Русия се готви да ги подпомогне. Тръмпича има за какво да се замисли, ако въобще може да мисли за нещо освен на кого да прави на инат.

Ще изолират те, ох горките. В Русия ядат плъхове защото нямат месо. Единственно, могат да извиват ръце в оръжие. Но хората нито в Русия, нито Иран искат да живеят вече по този мизерен начин.

Хайде сега плъхове... Преди казвахте, че ракети ядат. Последно?

Последно - Кубански клошари и стискаме лапа

А ТУКА МИЗЕРИЯТА ВЪОБЩЕ Я НЕМАНИЕ ЦЪФТИМ И ВРЪЗВАМЕ.ЗАТОВА 2МИЛ. БАЧКАТ ЗАД ГРАНИЦА.ВИЕ СИГУРНО СТЕ ОТ ГМО НА БКП.

Самото изявление на иранеца няма как да носи мир.Да изолираш САЩ не е никак лесна задача.А още повече постижима.Държава като САЩ със над 800 военни бази по света да я изолираш.Звучи като фантастика.

В Сирия, братчет. Не по света и у нас.

Делкат си Сирия тез двамцата Нали я & освободиха& Пък и Башар никой не го е виждал жив от месеци...

Са духовни пеераси Да се вземат и да пробват да си народят дечица Дано са много щастливи.

третополов либерален олигофрен си ти палячо

КЪТ ТЕ ГЛЕДАМ КАКЪВ ЗАПЪРТЪК СИ ..... МАЙ СИ С ДВАМА БАЩИ ИЛИ С ЕДНА БАБА .

Две големи мюсюлмански страни като Ираан и Русия да искат да ограничат американското влияние в региона.

Двете регионални сили се размечта ли :)) Мечтите са безплатни :)

Пише се: Ти размечта ли се? = Ти започна ли да мечтаеш? Те са се размечтали. = Те са започнали да мечтаят.

ТЕЗИ ДВАМАТА, НАИСТИНА СА ВЕСЕЛЯЦИ !!!

Ха-ха, казали бълхите за слона...

Почти едновременно при официални посещения на президента и премиер на РФ в Пекин и Техеран звучат декларации за отказ от използването на долара като средство за разплащане. Ако към тях се присъедини и КСА, която се преориентира към орбитата на Москва, то най-големите производители на нефт в света в лицето на РФ, КСА, ИРИ и Венецуела и най-големият потребител на нефт в света КНР ще спрат да използват долари в търговията с нефт, а оттам до смъртта на нефтодолара е едно мигване...

ТОВА ГО СЛУШАМЕ ОТ ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ДО СЕГА, ХАХАХАААААА

Явно сега моментът е най-подходящ за такъв решителен ход! САЩ са отслабени и вътре в тях върви жестока вътрешна борба, която парализира действията им! До този момент всеки подобен опит означаваше война - виж Ирак и Либия!

трябва да си поне на 100 години, щом си спомняш и слушаш неща от октомврийската революция.

КИТАЙ ЩЕ ИЗВЪРТИ ТАКЪВ ШАМАР НА РУСИЯ И ИРАН, ЧЕ СВЕТ ЩЕ ИМ СЕ ЗАВИЕ, ХАХАХАААААА

За Русия и Иран не знам. Виж, САЩ вече доста шамари отнесоха от Поднебесната в търговско отношение.

Привърженик съм на Русия, но не мога да не призная, че самата тя има огромни затруднения щом Владимир Путин посещава всички ислямистки столици.

Щом Владимир Путин и американския президент посещават всички ислямистки столици явно че имат затруднения и търсят подкрепа от тях.

Аятолахът: Техеран, Москва, Пекин и Пхенян да изолират Америка

Смях!

ОТ ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ГНИЕЩИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ ВСЕ ОСТАВА В ИЗОЛАЦИЯ , ХАХАХАХААААА

СОРОСОИДНО КВИЧЕНЕ ,МЕХЛЕМ ЗА ДУШАТА

Че "виждаш" някакви митични същества, наречени "соросоиди"?

МОРЕ , ХИЧ НЕ ТИ Е МЕХЛЕМ, ХАХАХАХАААА

За да имаш толкова подробна информация трябва да си присъствал там! Фотограф със сигурност не си. Разгледах най-подробно снимката - можеш да бъдеш само на две места - като облегалка зад гърба на Путин или като възглавничка под задника на аятолаха.

Не съм привърженик на Путин и Русия, но се убеждавам, че той наистина прави нещо за мира в света(изключвам Крим). Обединявайки усилията си с Китай, Иран, Турция, Индия... ще повлияят на световната икономика. Китай държи много долари и в един момент няма да има нужда от тях. Тогава хартийките без покритие ще станат ненужни за голяма част от страните по света. Това ще отрезви американците. Разбира се, ще доведе до нова световна икономическа криза, но ще бъде по-лека. След това светът ще бъде друг.

Що за глупост - Китай има много долари и няма да има нужда от тях. Ти си един тъп трол.

Това не са глупости. Дългът който имат САЩ към Китай е огромен. Запознайте се със статистиката.

Ммхм, кат ги знам колко аркадаши на Рутин имат имоти в Майами - таман туй чакаха, аятолаха да им спретне възбрана за достъп...

Чета коментарите и шербет ми капе на чалмата ! Като гледам как се радват чебуРашките на сближаването на мама Раша и Путя с ислямския свят , то очаквам скоро време да ме поканят на масов сюнет на поляните под Бузлуджа . То за пари и комисионни нашите рашастанци са готови да сменят и вярата си , и ушанките за чалми и тюбетейки !

Яж свинско и не се обаждай бе рагхед :)

Ние си ядем суджуците а за вас остава сюнета вместо кебапчетата:)))))))))))

Въпросът е къде в цялата тази каша се намира Сирия - има ли изобщо вече такава държава, тая от кого се ръководи, нейният ръководител защо не участва в срещи, които решават съдбата на неговата държава?

Дори русофилът Рекс Тилърсън ясно заяви - Асад и неговото семейство са аут от бъдещето на Сирия.

Да, той и Обама заяви същото преди време. Както и Тони Блеър, и бившия крал на Саудитска Арабия, и Оланд... и още една сюрия "демократи". Общото тях е, че те самите са аут, а президентът Асад си е на мястото през цялото време.

рашофилистик не е имало, няма, няма и да има ??? Китай ще си зареже Американските и Европейски пазари и ще хукне да продава в необятните пазари на Русия, Иран и Азербайджан ??? Абе вие в ред ли сте ???

Много си зле, пазари не се зарязват, те само се разширяват! Българският печален опит със зарязването на руския пазар само потвърждава правилото.

Путин се опитва да бъде тройно разкрачен между турция, иран и саудистан. Накрая ще му ги клъцнат.

Той топчици нема, ама косъмчетата около долния отвор може да ги клъцна.

Точно това чакахме! С руско-иранска дружба и сътрудничество в железопътната сфера към изолация на Северна Америка.

всички рашкинчета, дето обслужват Европа ще хукнат през глава в Иран, за да ги трепят с камъни и колят публично ???

На тази среща Русия е договорила около 30 милиарда долара сделки и инвестиции ! Само Руските железници ще инвестират няколко милиарда в инфраструктурата на Иранските железници ,машинен и въгонен състав ! Целта е да развият "Южния коридор от Индииския океан през Иран ,Азербайджан ,Русия и Европа като се предвижда превозването на стоки за колосални суми понеже пътя през Суетския канал е два пъти по -дълъг ! Русия ще развива на своя територия коридора от Китай за Европа...така наречения Път на коприната . Русия развива Северния морски път и с помоща на ледоразбивачи ще го превърне в целогодишен... Хората се развиват ,а на нас ни оставиха само възможноста да ги коментираме !?

какво ще развиват ватенките и чалмите...

Ю. Деспотов

Ние дремем вече 30 години и освен гурбет нищо друго не се очертава на хоризонта. И така си ний дремуцаме и се гордеем с акъла си (ама никой ни го неще).

Колкото по-далеч от русия, толкова по-добре за България

Колкото по-далеч от Запада,виновник за разрушаване на Санстефанска България и последвалите ни национални катастрофи, а сега и от САЩ толкова по-добре за България.

на пътя на кУприната. Пардон - ще инсталират.

Точно пътя на коприната изобщо не минава и няма да минава през Русия, а през Иран, Азърбаджан, Грузия, Турция, ама ти си драскай, щом това те успокоява.

Ее може ли да мине без да прославиш Путин и аятолаха и накрая да метнеш една плюнка ,,по нас?! Само,че руското го_но си е руско!Нали троле?

За да имаш толкова подробна информация трябва да си присъствал там! Фотограф със сигурност не си. Разгледах най-подробно снимката - можеш да бъдеш само на две места - като облегалка зад гърба на Путин или като възглавничка под задника на аятолаха.

Като превземат океаните около Америка ли? Ма вие умора немате бе. Все иновации са ви в главата.

Те, океаните, са си естествена преграда, за всяка от страните. Така, че не е невъзможно. Хич дори. Едни други са го правили...

ха :) намериха се

Тук става дума за нещо много важно: просто Китай ,Русия Иран ,Египет ,Турция +вече почти цялата югоизточна азия/а всички изброени са 60 % от световният БВП с 5 млрд.насление/ интегрират вече собсвена платежна система за разплащания в собствени валути /PPV-система, може и в долара но не го използват от 1 година/.Така елиминарат всякакви санкции или други простотии на САЩ които биха могли да повлияят чрез използване на СУИФТ .Е вече суифт не е интересен и САЩ могат да налагат санкции колкоко си искат както и досега но си остават само заявления по медиите.

стоките по свифт ли се движат ?

Какъв процент от световната търговия е в долари и евро, а какъв в юани, рубли и още други пари ??? Я да те видим дали знаеш, а можеш да направиш и справка в Американския Гугъл.

Ами нали идеята е тези проценти след 15 години да се обърнат на 180 градуса. Сети се, че долара няма покритие състоки и не е обезпечен със злато в САЩ - печатат се копюри "на поразия", с едно гласуване в Конгреса. Просто Путин реши долара да престане да е световното плагежно средство, това е...

Российский газопровод Турецкий поток превращается в инструмент шантажа, которым умело пользуются турецкие власти. Теперь получает подтверждение версия, что Анкара может потребовать от Москвы снять запрет на строительство Транскаспийского газопровода, по которому туркменский газ пойдет через Турцию в Европу, на радость туркам и на горе Газпрому. Президент Турции Реджеп Тайип Эрдоган прямо заявил, что Турция стремится поставлять туркменский газ в Европу через свою территорию. Однако Россия уже много лет противится строительству транскаспийской трубы, поскольку дешевый туркменский газ подорвет доходность российских экспортных проектов как в Турции, так и в Европе.

Российский газопровод Турецкий поток превращается в инструмент шантажа, которым умело пользуются турецкие власти,а не болгарские после прекращение строителство Южного потока под нажима США и ЕС.

Не се мъчи да пишеш на руски, не ти се удава.

Эрдоган прощупывает слабые места России Версия для печати Добавить в избранное Обсудить на форуме Анкара может потребовать за "Турецкий поток" возобновления Транскаспийского газопровода !!!

може,ще ще ще ще видим ,ама май става това което газпром реши

Еврогейско потъва - еврогеец за сламка се хваща.

май сламката дето е навряна в гъза ти потъва

на търг целия си парк от самолети МИГ и СУ ???

Когато еврегееца го чукат, той се пука не там, където за го чукали.

светът е с Америка, който не е с нея, е аут.

че то останали някой с Америка ,даже ЕС бяга от тях.

Биле са съ биле събрали аятоласите на пишман православието и на шиитски Иран!Без съмнение Иран е по добре организиран и гражданите му се радват на по висок стандарт от на Путин клептокрацията!Обаче и двете страни са много изостанали от САЩ и Израел за да могат да им се противопоставят или да ги изолират!САЩ са тези които им поставят санкции и ги изолират!А Иран и Русия поради своята изостаналост пълнят ,,гушките на САЩ,Иран със закупуване на технологии,машини,самолети,а Путин и клептократи засилват икономиката на САЩ със трилионни инвестиции във ,,недвижимости и банкови сметки!

знам "по изостанали с по нисък стандарт..и бля бля глупости" ,обаче правят каквото си поискат по целият свят и решават геопилитически стратегии както си искат пред уж по силният запад който гледа напикан, наритат и скимтящ в ъгъла.Защо ли ?защото от остатъците на тоя запад нищо не остана .Така че надъхвай се с митовете за западно величе за което никой не знае.

Шилo

Демек, да се самоизолират. Ама да го направят качествено, да спрат всякакви търговски отношения със западния свят. От'де ще вземе тогаз Путлер компютри? Великата Русия не може една "Лада" да направи като хората. А с Калашници не може да се рови в Интернет....

АКО ТЪРГУВАТ ПЕТРОЛА В ЮАНИ КОНВЕРТЕРУЕМИ В ЗЛАТО КОЙ ИМА НУЖДА ОТ ДОЛАРЕ И САЩ :))

конвертируема валута, решават банките. Американските банки. А това може да стане, когато алжирският динар стане конвертируем.

AKOто ти мирише. Ми да търгуват бе, кой ги спира? Това го сънувате от десетилетия. Що не пробваш да си купиш нещо в Москва с юани и в Пекин с рубли?

не може една лада да направи.Верно ли бе.Затова ли в Русия са всички световни производители на автомобили с по три завода вече.А копютрите си гиправят щото тъи или иначе компютри телефони и др.шщирпоретра се произвежда н Азия /не ина запад/. Тук става дума да изключат долата както го и правят със собсвената платежна система -Китай Русия Иран Турци Египети практически цяла източна азия която интергират в тази платежна система извън Суифт.Това се прави вече./PPV-система/

Е това, че има завод на форд в русия, значи ли, че форд е руска кола? Ми не. Едни бачкатори там на поточната линия като Чарли Чаплин сглобяват тенекии.

ЯСНО Е ЧЕ ИРАН , РУСИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПЕТРОЛНАТА ТЪРГОВИЯ ДА СТАВА В ЮАНИ КОНВЕРТЕРУЕМИ СВОБОДНО В ЗЛАТО :))) ..... КИТАЙЦИТЕ ПУСКАТ ФЮЧЪРСИТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА И ДОЛАРЕТО СТАВАТ ЗА ТАПЕТИ :))

Ма много си тъп, срамиш русифилистиците.

Направи си справка ТИ ! Иранците от 10-15 години искат да направят борса на петрол с еврото , което ще ебе мамата на долара и затова под други предлози САЩ бъзикат Иран.

ПУТИН Е ПОКАНЕН САМО ОТ ЕРДОГАН, АЯТОЛАХА И НАШИЯ ПИШМАН ПРЕЦЕДЕНТ.

А Германия и Франция виртуални ли бяха ?

Путин ,с всичките различия ,които има Русия с другите страни ,се стреми да поддържа връзки ...добър прагматик и държавник .

ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ СА СУНИ ИМАМИ ОТ БГ ДЖАМИИТЕ :)) ... НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО :))

Тъп, по-тъп, руски трол.

Ето това са приятелите на Путлер - терористи и диктатори като него. Голяма реклама си прави кремълското джудже, браво. :)

Колко тъпотии изписа от сутринта, насран от яд нещастник???

на изказването на Путин при откриването на джамията в Москва, че руското православие е по-близо до ислямския фундаментализъм, отколкото до Западното Християнство.

СУНИТСКИТЕ СВИНЕ В САУДИТСКА АРАБИЯ СЕ РАЗКВИЧАХА :)))

Ееех, такава хубава новина тая сутрин, Путя и аятолаха пред ислямисткото знаме, хахаха