Теглили кораба "Вера Су" бавно, за да не се разпори

10 тона греди и всякакви конструктивни елементи са заварени, за да го укрепят, казва капитан Андрей Станев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Мунчо ще стане Генерал-Мун на годината.

Само лъжат! Хора които са вадили товара са го изхвърляли в морето малко по навътре през нощта за да ускорят прехвърлянето на материала. Защо беше ограничено движението там, полиция навсякъде. Защо се прехвърляше само през нощта ? Защото крият как няколко метра по навътре се изсипва материала... риба не яжте в близките месеци.

Иване, кажи има ли нещо което да не ти се струва конспирация. Да почнем с масоните, САЩ и кацането на Луната и да караме едно по едно натам до 5 G. Той моля ти се цяла нощ седял на скалите и наблюдавал.

Да това е вярно - барджа в морето, барджа течна ... пристанище Варна няма къде да съхранява такива материали! И защо ДИР БГ филтрира избирателно ????

общата дължина на соленоводните варненско и белославско езера е поне 10 км + още толкова по с/уположния бряг на всяко едно от тях ... фантазия нечия е че липсва место за складиране на минералния тор, живи & здрави

кораб не може да се "разпори", разпаря се плат или нещо зашито или в краен случай дупенцето на някой джендър-редактор

Всъщност 'Хидроремонт' свърши работата, която си е частна фирма. Също като при черната кутия на МИГ-а. Приноса на разните му институции е предимно в даването на интервюта на премръзналите журналисти.

как щял да се разпори ? Мисля че има друга дума , но в никакъв смисъл не е разпори ;)))

не смисъл а случай .

вероятно некой асоциира скалата с нож , а кораба с консервна кутия ... живи & здрави

Абе как може да изтеглят кораба ! Толкова приятна предизборна тема за герберите беше !

Не беше изтегляне , а срам пред целия свят

Никога не се е крало толкова много колкото сега при мунчо

Какво ти краднаха ? Акъла ? Ама ти нямаш такъв !

След месец лапане на мухи , и тровене на рибата !!! Голяма хвалба падна , награди ,почести ,ордени ..... грамоти ,ура другари !

Трябва да измислите нова дъвка залъгалка за масите мунчовци!!! Вместо инфлационната катастрофа на невнятника ви мунчо ,и високите цени

Твоята дъвка пък е много убава ! За всичко е виновен някой измислен в тиквите ви Мунчо !

Ко? Не! Нищо не разбирате, Бокича ако беше закачил още едно въже отдавна да го е изтеглил този кораб, ама вие...

Седнал на Нощното си шкафче в Банкя, оттам щеше да го изтегли!

А нещо за отровената риба !?!?!? Кога ще напишете

Ооо, отдавна я продадохме и я изядохте!

След два дни никой няма да си спомня за този кораб. Властите си свършиха добре работата. Да се оплюваме и критикуваме е глупаво. Под властите разбирам всички участвали.

Цялата тор разтворена в морска вода. Повече от половината гориво разляно в морето. Тонове метал разбираме прахосани и не се знае колко разходи направени тоест колко пари откраднати.

Дир, намалете си агресията на рекламиране, иначе рискувате скоро да няма на кого да рекламирате.

Особено с телефона, когато натисна III (хоризонтално, менюто) за да избера "Днес", ми го закрива реклама, която не се затваря чрез "Х", а трябва да избера нещо незакрито като "Импресио" например и после пак да се опитам да стигна до "Днес".

Журналистика на ниво "Поря ги като рибки, пълня ги като агнета-магнета"

БРАВО МОМЧЕТА ! Гордеем се с вас !

Ако не им се бяха бъркали некадърнци-парашутисти от Министерството на транспорта и Морска администрация (изключвам новият шеф, който явно си знае работата), да го бяха приключили веднага след като се изнесе екипажа!