"Тече опасен процес": СЕМ и ДБ излязоха с позиции по скандала с "Възраждане"

Има заявка, че в България може да се предлага безнаказано забрана и репресии за независими медии, предупредиха от "Капитал" и "Дневник" в разпространена позиция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дневник" "Капитал", "Медиапул" и Клуб Z" Браво дир! Да знаем кои работят против българските интереси!

Щом като,и като заемеш неутрална позиция в тези медии и ДБ се смята за предателство,за какви медии и каква демокрация говорим в България,няма спор,няма убеждаване,взимат парите и се отнасят с народа като малоумници.....

Те ДБ за всичко имат позиция и все те са ок, другите са криви, то така е най-лесно, и баба знае, дето се вика

Крадеца вика “дръжте крадеца”, копейкин и идиотите около него са платени руски шпиони, национални предатели.

Много добре направи! Отдавна няма обективна журналистика! Да не говорим от 3 години насам, какво облъчване е по всички медии! На почит е дезинформацията, откровените лъжи, логореята!

Христо Иванов сега защитава Прокопиев ли, надушили са се развалените стоки

Времето на рзговори с американските подлоги свърши. И аз вече не разговарям с никой промит мозък.

Спонсорираните от НПО в един глас се жалват, че са им казали истината в очите...

много правилно - медия финансирана от чужди правителства е чужд агент и работи за техните интереси. И защо още нямаме такъв закон, не трябва ли гражданите и държавата да сме защитени от чужди интереси и много интересна връзка на СЕМ с ДБ, много интересна, щото ДБ и те от кого се финансират, а ПП на Кире лъжецо от кого ли? СЕМ да се разформирова щом е гръб на чуждите агенти, нямаме нужда от такъв "орган".Браво на Костадинов че ги нарита.

Не копейкин е страшен той е един шут на конци! Страшно е че в България има толкова простаци да се радват на тая изкукуригала болшевишка кукла! Тоя лапа парите от Кремъл а ние живеем в тинята защото тъпия ни народ залита по мразени от целия свят идиоти!

я по-полека с обидите, че и ние можем така, а проблем за света сте такива безумно тъпи подлоги алчни и все надупени на господарите си, неграмотни и самонадеяни мижитурки. Дано света се отърве скоро от вас.

Какво общо имат Съвета за електрони медии и Демократична България

Един и същи спонсор...

ВЪЗРАЖДАНЕ е единствената българска партия, защитаваща интересите на народа. Всички останали, особено Пинокио, са предатели и продажници. Дано третият мандат да отиде при ВЪЗРАЖДАНЕ, че нещата да се оправят. Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Щом чакаш идиоти да те оправят значи си една обикновена болшевишка курава

Каквото трябваше и показва какво ще стане по-нататък. Кандидат фюрера от Варна, надцени и себе си и възможностите си да диктува начина, по който стават нещата. Не му се получи и вместо да напуснат медиите напусна той. Това го очаква и по отношение на политическото му бъдеще.

НОРМАЛНО е всеки САМ да ПРЕЦЕНЯВА -включително и Политиците, КЪДЕ, КОГА и ПРЕД КОИ и с КОГО да води Разговори и т.п. Така че този Отказа на този Господин НЕ е НИКАКЪВ " опасен процес "! А "Вълна от възмущение и остри реакции от Съвета за електрони медии и Демократична България " във връзка с това е повече лицемерна, тъй като се опитват да налагат собствени Форми на други и независими Персони. За ЖАЛОСТ май по настояще няма съществена разлика между Проституцията и Журналистиката и едните и другите се Продават за Пари!

++++++++++++++++++++++++++++++++3

Не схващам логиката как точно копейкин ще гпвори эа чужди агенти като той се финансира от Путин. и какви тъпунгери са тия дето са гласували эа него. Нещо ми намирисва на далаверки с гласовете. Не вярвам да има 200000 слепи и тъпи Българи които да са го иэбрали.

Аз пък не вярвам да има 1 000 000 тъпи българи да са избрали Тиквата да ги управлява, след като за 12 години не пусна тръба, която бе направена за 9 месеца, а в същото време пръска 3 милиарда народни пари, за да угоди на Путин.

той Путин си има цяла партия в България, не му трябват агенти. Явно добре е плащал на костадинчо антибълхарина

Нито е една нито е тази най-големия проблем. Кой построи на Путин поток за да може да почне спокойно войната срещу Украйна? А кои скачат като Матросов на амбразурата всеки път когато стане дума да заемем по-твърда позиция срещу агресора в тази война или да подпомогнем по-активно и категорично нападнатата страна? Скритите хора на Путин са много по-вредни и опасни за България. Чекисти или техни слуги, обявяващи се за демократи и евроатлантици.

Семкаджиите да не са членове на ДБ?

Казваш на копейкина да го духат всичките само България той ти казва ти си платен,това е скапаняка миризлив .Той не е за България ,той е за Русия .Него го вълнува Русия и войната но не и България и Македония.Такива орките дадоха Македония на Сърбия и затова берем гнилите плодове.Проблема е че много хора не си знаят историята , истинската история не комунистическата история а БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

се прегледай.

Копейкин гръм да ти удари къщата и да изгориш там

че има независими медии е все едно да се твърди че Възраждане е независима партия. Винаги някой е зависим от някого.

Путин Путин

Медиите ни са пропагандни! Не на Русия,а на ФАЩ.ТОВА Е ИСТИНАТА ПОДЛОГИ НА КРАВАРИТЕ!

Колко ясно се показаха кои са чуждестранните агенти. Евала на Костадинов!

Боклук долен, булшевишки примат и червей. Заминавай на майната си в раша и никога не се връщай примат

що не излезеш от анонимността на клавиатурата и да дойдеш да ми го кажеш това в очите - гаранция че още няма да си довършил с изремението и ще си събираш зъбите с шепи.

кравар от колкото предател

Защо изобщо се занимават с този циганин? Мошеник до мозъка на костите си, видял колко лесно е да водиш за носа диви и непросветени хора. ТОЯ ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИ ТОВА, КОЕТО ГОВОРИ. ПРОСТО ГОВОРИ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ДА ЧУЯТ ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ДЕБИЛИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО...И УСПЯВА, В ДЪРЖАВАТА ДЕБЕЛИ КОЛКОТО ЩЕШ.

Вълната е само във вашите продажни глави агенти на чужди държави и лакеи!

Що си вярваше,че ще има 51%.Сега щял да управлява сам,с 27депутата.Не разбирам само тези,които му се връзват.А иначе бил си купил кола за 300000. Дай боже всекиму.

Браво на костадинов категорично трябва да се забранят и btv и нова телевизия това са медии и които тотално застават на една страна в конфликта в украйна и определено се явяват най-сериозен проводник на дезинформацията на сащ

И да изгони всички чужди инвеститори .Че работниците им са чужди агенти Време е да пътува за Сибир.

Позволява всичко това,при условие че има 10%.Ако има повече ,той ще забрани не само медиите,но и партиите.И ще върне член първи,Възраждане единствена партия.Стслининдки подход.

но това не е начина. Всички знем че помолените да напуснат медии са чужди агенти и баха там за да излят помия върху Възраждане. Но Коцето си изтърва нервите....а не бива. Хвърли камък в блатото и сега ще слушаме жабешки красъци цяла седмица че и повече. А най-смешни са призивите за обединени и почти побратимени джурналя да нанесът смъртоносен удар срещу Възраждане.

Добре е направил!

В частта "СМИ" Костадинов е абсолютно прав. Когато Простото удари с лакът журналист в корема никоя ТВ не го отрази. Журналистите са корумпе та и лакеи.

Забрана за дб и по и дпс

Тия миризливци от дб ги защитават гореспоменатите медии,защото и самите те са финансирани от шшбаните американци.

Напълно поткрепям Възраждане. Тези медий са американски маниполатори и съботират България. Смърт на сороските отрепкий.

Още имаш да учиш български. Но нищо. Продължавай да пишеш. Така по-лесно ви разпознаваме вас, руските тролчета.

смешни вече. Освен Копейкон, товариш, ватенка нещо друго знаете ли. Едва ли. Защото сте заченати анал*о от двама мъже, като майка ти е е едновременно и чичо

Напълно подкрепям Възраждане единственото в частта медии.

Ало серСЕМаджиите, Костадинов много лош стана изведнъж бре ! А преди вота на недоверие за правителството на Кирчака и компания, ни дума, ни вопъл, ни стон когато обявихте "забрана" за политически некоректните анализатори по радиа и телевизии... Даже подплатихте опорката с друга опорка... там за едни 4хилки ставаше въпрос, дето май никой не можа да докаже, че ги дават... или, че ги има изобщо. Що така вездесъщите "независими" медии изведнъж почнахте да квичите за неща, които самите Вие правите... И пак с двойния аршин, както си му е реда. Пропагандата вика, спрете пропагандата... Ама само чуждата, наща си е наред... ПФУ !

Браво на Костадинов

Ич не харесвам Копейкин, ама само като гледам как реват всички подлоги, джендъри и обикновени педерази, много се кефя че гласа ми отиде за Вгъзраждани. Важното е на подлогите да им е зле. Ние ще се оправим

Те пък са едни демократични и независими медии - да ти умре коня от гъдел !! За кво реват медиите на Пр0к0пиев - Въраждане не спечели изборите? От кво се тресат от страх ??

Мижитурките трябва да си заслужат грантовете.

Абе къде бяха тези въшльовци от ДБ когато Кирил Петков нареждаше на журналистите кога да започват да снимат, защото преди това беше зает да съветва с лакти журналист? Защо тогава не излязоха с декларация?

Бяха заети с това да си броят доларите в портфейлите.

БРАВО НА ВЪЗРАЖДАНЕ ! ИСТИНАТА В УЧИТЕ БОЛИ ! ТАКА СЕ ОТСТОЯВАТ ИДЕИ ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

* ОЧИТЕ

На запад точно има практика да се поканят определени медии, а не всички, и да се допускат само точно поканените журналисти. това зависи от желанието на организторите, могат да поканят и всички, разбира се. А защо това е най дългата досега статиш в дира?

Айде тия димукрадци да ловят гората

С поведението си Костадинов печели нови привърженици. На изборите през пролетта Възраждане ще има два пъти повече депутати, за сметка на мизерниците от ДБ. И аз ще гласувам за Костадинов, живот и здраве да преживеем зимата ...

Сме 10%

Около 8 % сте, на жълтите павета

Не копейкин е страшен той е един шут на конци! Страшно е че в България има толкова простаци да се радват на тая изкукуригала болшевишка кукла! Тоя лапа парите от Кремъл а ние живеем в тинята защото тъпия ни народ залита по мразени от целия свят идиоти!

Треперят и възроптаха щото може и да станат ненужни. Има туитър, ютюб и толкова социални мрежи където да си каже каквото иска без новинарките да режат половината.

че Америка за България е дала на Х.Иванов 3 милиона,на Капитал 11 милиона ,Христо беше там и мълча като задник

СЕМ какво изходи по темата за скопяването на българския Лъв.? Сороспетини, хайде кажете сега за "българина" Монито... Този който ходеше по села и паланки да снима и предава даннни знайно къде за секретните БГ военни обекти...Този стожер на българщината... Споделете с нас Иначе този и оня, такъв ама... :)

Прав е. Тия са платени отвсякъде

Хаха как риват еврогейските4 гяури

Истината боли. Затова Дневник и Капутал са ядосани. Браво на Костадинов, каза им го право в очите! Американофилите нямат място в България, тяхното място е в урановите мини

Не лошо да си фил, всеки човек има своите предпочитания и има място за всички под слънцето. Лоше когато се превърнеш в човек който разпространява омраза. Трябва да се знае че американофил не означава непременно русофоб, нито русофил означава американофоб, за разлика от това което облъчените хейтъри се опитват да втълпят.

Браво на Копейката! Навря прокопиевите жълто-кафяви продажни парцали в на кучето г.за! Мравояда да си бръкне и да фръкне!