"Тайният елит, който иска да управлява света": Факти и конспирации

Теориите за Клаус Шваб и СИФ се разпространяват от различни групи, сред които руският идеолог Александър Дугин и Стив Банън - бившият стратег на Доналд Тръмп

Обратно в новината

Коментари - "Тайният елит, който иска да управлява света": Факти и конспирации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви напишете в търсачката името на клаус швааб и вижте какъв педал е и как се разхожда по пясъка. И след това си правете извода накъде искат да ни развиват.

Гледали ли сте дантелите върху половия член на клаус швааб, така се разхожда по плажа , с вериги, каишка и дантели. Извратеняк. Защо човечеството допуска такива изроди да диктуват живота????

С една дума - боклуци. С две думи - световни боклуци!

Бъдещето е в един нормален свят, в който няма да има пари. Всичко ще се нареди, хората ще живеят нормално. Просто човечеството не е достигнало до тази фаза на развитие. Все още 90 % мислят с корема и с г.за си, водени от постоянно чувство за надмощие и вътрешна нагласа за неспирна и растяща алчност. Ако бяха нормални (хора) , този форум трябва да започва с историята за смъртта на Александър Македонски. Трите му последни желания са : ковчега да го носят най добрите доктори , за да осъзнаят хората че всички сме смъртни и че и най добрите не могат да ти помогнат да пребориш смъртта. Второто желание е да му извадят ръцете извън ковчега, да видят хората че даже и той няма да вземе нищо от този свят и последното да хвърлят пари след него, защото това което е събирано от хората , пак ще отиде при тях. А тези дебелосерковци се мислят за Енкй или за Матусалем, искат да контролират всичко, но не са познати. Няма как да контролират свободната воля, възможността да се мисли разсъждава и това което е дадено от Бога , свободната воля на всекиго. Мен много ми хареса , че тази година са извикали 5 К професионална армия да ги охранява, явно осъзнават че натегнаха пружината почти до края. Защо си мислят само че може да ги опази от народната любов ? Те са само капка в морето, едни 2 до 2,5 К хора които се мислят за богове. Объркали са рейса.

Една гинеколожка. Е. , ба си куче майката.

Бъдещето към оцеляването хората като вид, не е русия америка европейския съюз китай и така нататък. Ключът към оцеляването да се обединят всички хора на тая планета. Без държавни граници без противопоставяне по цвят религия местожителство и така нататък. Утопия нали? Е ако не го постигнем-човекът като вид няма да оцелее. Можете ли да си представите поне за момент какво би могло да постигне едно обединено човечество? Или едно такова обединение не е правилно за вас? Да ви дам ли малко примери , за грандиозни проекти от полза за цялото човечество постижими дори и днес, с днешните технологии? Защо пък не. Как ви звучи на мястото на сахара, огромна гора? Напълно постижимо-под сахара има огромни водни запаси. Дои към днешна дата има в села, разчитащи на помпи докарваш ти вода дълбоко и с под земята и работещи слънчеви батерии. Само че едно такова начинание не е по силите на нито една държава по света. Или огромните постежди земи в африка? Представете си ги разорани и засяти с всякакви земеделски култури? Напълно постижимо към днешна дата с днешните технологии от едно обединено човечество. така че вие си продължавайте с теориите и продължавайте да набягате на всякакви разделителни линии.

Да, браво. Разбира се че това е бъдещето, ако не се самоунищожим дотогава. Тези богаташи в Давос предполагам мислят в тази насока. Вече имат огромно количество пари и искат да ги използват правилно, за да подпомогнат на цялото човечество. Границите наистина ще бъдат и стават отживелица. Бедните хорица се страхуват, че още по-бедни ще дойдат и ще им вземат залъка от устата и парченцето земя, което са резервирали. Смешно е как разни дъжави себе си не могат да управляват добре, а още територия искат. Русия например.

абе тебе искаха да те бодат ежемесечно като добитък ти отново си седнал с Русия да се занимаваш. Запада иска роби, не го ли разбра? Искал мир а праща оръжия някой те будалка много тебе човек

Не, това за всеки месец е хипербола. Аз доброволно си взех ваксината в първия възможен ден когато можех и общо си боднах три ваксини както си беше по препоръка. Да не се възползва човек от ваксините е крайна глупост и много хора ненужно умряха. За мен ковид беше по-леко от настинка благодарение на ваксините. Ваксините доказаха на какви успехи са способни хората като се обединят под една кауза. За съжаление също показа че в България виреят прекалено много от по-глупавите и непоправими хора. Запада не може да не дава оръжие на Украйна на този етап, защото иначе Русия и Путин ще поробят цяла Украйна. Това не е приемлива развръзка. Трябваше да се направи сделка в началото. Сега е късно.

ти пак ли цъфна в www.dir.bg да ръсиш пластмасово-захаросани реклами на твоята Америка?!?! Стой си там у Америката, отивай да киснеш по американските сайтове, щото никой не ти иска мнението и не ти чете тъпизмите тук!

Всички помним от уроците по история за великия демократ Перикъл. Той демократично управлява Атина нещо като 40 години. И сега въпрос - това било ли е конспирация или за 40 години в Атина не се е пръкнал някой достоен да замести Перикъл.

Както трябва и не е било необходимо да го заменят. Чак определяш някой че е по достоен, преди да е свършил каквото и да било?

Демокрацията и като цяло свободните решения и свободно управление изисква и умение да създадеш нещо от нищо. Трябва да можеш да убедиш другите хора, че ти си най-подходящ. Само талант не е достатъчно.

Акцентирам се. Написал някакъв си няколко книги, подобни на стотици други преди него-щото теориите на конспирацията не са нищо ново . Култове на сатаната, тамплиери илюминати папски пратеници и други подобни-през вековете е било пълно с най-различни подобни теории. Да продължим нататъка-как и по какъв начин световната конспирация, тия от давос и всичките останали свръхтайни общества, за които съвсем открито непрекъснато говорите, пречат лично и персонално на вас да живеете добре да се развивате и да успеете в живота????????? Ето ви нещо, дето да се замислите ако сте способни въобще на тази дейност. Има едно издание на forbes, дето се описани милиардери милионери и така нататък. Отворете го и се разновете хубавичко в него. Вероятно ще бъдете изключително изненадани да видите имена на българи в него, за които въобще не сте и чували. Не ти я дето непрекъснато ги пробутат по телевизии вестници сайтове и така нататък-там прокопиев бобоков и който там още се сетите. Е хайде сега-тия богаташи искат да останат анонимни и на практика са анонимни. Обаче световната конспирация дето би трябвало да е най-секретното нещо-за нея знаете всички. Както и за целите ѝ както и задействията ѝ както и за стратегия тактика и така нататък и така нататък.

Поредния натегач проспала пЛандемията. Такива мнения дават или послушни ченгета или наивници.

Най-големите противници на ваксините в България изведнъж се оказаха ваксинирани. Това теория на конспирацията ли е или просто невероятно съвпадение? Противници на западния свят и всичките тия световно управляващи, изведнъж се оказаха най-големите привърженици на ваксините и продължават да се борят с covid, въпреки че в западът отмениха всякакви мерки и други подобни. Та ти тая подробност проспал ли си я или ти пречи на пропагандата?

Благодаря за споделеното мнение. Аз лично влизам в секцията с коментарите точно с цел да прочета интересни мнения по дадената тема, колкото и разноспосочни да са те в повечето случаи и затова се противопоставям на елементите на заяждания, да не говорим за обиди и прочие. Затова направих коментар към вас, тъй като не видях нищо повече от заяждания в предишните ви коментари, в които разбира се трябва да отбележа липсваха каквито и да е обиди. Колкото по темата - от части мисля, че има по нещо вярно и в подкрепата, и в отричането на конспиративните теории. Със сигурност има едни хора, наричани за кратко кукловоди, които с решенията си определят в голяма степен начина ни на живот. От друга страна дали изобщо са чували за Бай Ганя и България можем само да гадаем, но е факт, че в страната ни се случват доста необясними неща, за които ни е набито в главите, че е виновен "простия българин", нещо, с което аз лично не съм съгласен. Кой и какви интереси има от тази апетитна територия още от преди ние да сме се заселели на нея, мисля, че е излишно да споменавам. Хайде със здраве и дано който и какъвто световен ред да реди, да е за по-добро.

""Консперативни теории'' са обаче само в главите и устите на тези които реално управляват задкулисно усвоили много добре лъжата и манипулацията.. Реалността дали е ''консперативна''?????

ДВ се издържа от данъците на живеещите в Германия но се ръководи от фондациите на Соросссс. Тоя форум в Давос го рекламираха (продаваха) като икономически а сега основната тема на дискусиите им за оръжия, явно и преди фундамента на "икономиката" на Давос е бил в оръжейните сделки

Шваб е чистокръвен нацист. И наистина световното правителство беше готово. Каква секира ни готвиха с ковид. Но Вовата обърка плановете за 1000 години назад. Мачкай Вова. Унищожи тези сатанисти.

Поредния кретен. Твоя вова се ваксинира публично.

Бай Гошо, си пие водката, която си е платил и не издевателства над няколко милиона швабовци, нали? Ако не беше нацистки потомък, от тази статия излиза, че е социалист или направо комунист. Хахахам

И какво ти пречи форума в давос да имаш нормален живот? Взе ли се решение че точно ти супер неизвестния драскач по форуми в държавата дето дори не знаят къде се намира България, задължително трябва да ти се пречи да имаш нормален живот. Изключително важно и критично е точно ти да нямаш нормален живот. Цяла нощ са се въртели в леглата си тия от давос за да измислят как да ти пречат че точно ти ганьо балкански не трябва да имаш нормален живот. Макар че ще ми любопитно и да дадеш дефиниция за нормален и да дадеш как точно са ти попречили. Вероятно те карат да работиш и да учиш, за да можеш да си намериш по-добра работа и да получаваш съответните доходи.

Съжалявам, писах по-долу коментар, но не излезе целият. Ето го отново. Ставаше въпрос, че според мен няма нищо конспиративно. Има световен елит и той управлява света. Има свободно продавана литература по темата, но много малко хора я четат, защото повечето това изобщо не ги интересува. Различните автори наричат този елит с различни термини. Например Джон Пъркинс (американец работил 30 години за правителството на САЩ) нарича този елит корпоратокрация и много добре е описал структурите му в 2 свои книги. Ставаше въпрос за книгите на Джон Пъркинс: "Изповедта на един икономически килър" и "Тайната история на американската империя" Книгите бях бестселъри в САЩ. В тях няма нищо тайно и конспиративно. Както вече казах просто повечето хора не се интересуват да четат подобна литература. По-интересни са им мемоарите на принц Хари, излиянията на разно плеймейтки, историите на актьори и спортисти и прочие жълти хроники. После това били конспиративни теории. Ами конспиративни са като не се интересуваш от такава информация и не я търсиш. А тя ти се набива в очите непрекъснато дори и от ежедневни статии в медиите. Но кой да се поинтересува, това е скучно. Плеймейтките, модата и спорта са много по-интересни.

Ние се интересуваме как да си повишим квалификацията и как да си осигурим по-добър стандарт на живот. Вие пък предпочитате да си четете конспиративните теории разни подобни книжки и да обвинявате кого ли не за собствените си действия. Ами нормално, да потърсите вината за собствените си неблагополучия в себе си е нещо непоносимо за такива като вас.

Обобщаваш неправилно. Имам над 25 години трудов стаж и продължавам да работя. Работя още от времето, когато следвах като студент и до днес нямам нито 1 ден като безработен. Заплатата ми е сравнително добра, над средната за България. Както вече писах няма нищо конспиративно в тези теории. А на който са му по-интересни историите на принц Хари, плеймейтките, спортистите и др. подобни жълтини не мисля, че си повишава квалификацията с поемането на подобна информация. Тъкмо напротив - понижава си нивото.

25 години трудов стаж на една и съща позиция в една и съща фирма и не си си помислил дори и за минута че можеш да си повишиш квалификацията и да получиш по-добре платена работа. Като гледам обаче как непрекъснато повтаряш за мемоарите на тоя твой хари явно ти си тоя дето много се интересуваш от тях. Нищо де всеки си търси виновник за собствените си грешки. Щото е по-лесно.

До "Ами така е" - съжалявам, че се намесвам, но не мога да разбера защо репликирате за всяка дума човека? Правите едно типично "хващане за думата" и оставяте впечатление, че зорлем трябва да му опонирате без да декларирате с кое точно от написаното от него не сте съгласни! Така че или дайте малко повече тема за размисъл кое според вас е така и кое не е така (имайки предвид името, с което пишете, би следвало на това да акцентирате), или просто ще оставите усещането, че сте поредния трол, който цели само да провокира повече коментари под статиите са жълти стотинки надник!

Книгите бях бестселъри в САЩ. В тях няма нищо тайно и конспиративно. Както вече казах просто повечето хора не се интересуват да четат подобна литература. По-интересни са им мемоарите на принц Хари, излиянията на разно плеймейтки, историите на актьори и спортисти и прочие жълти хроники. После това били конспиративни теории. Ами конспиративни са като не се интересуваш от такава информация и не я търсиш. А тя ти се набива в очите непрекъснато дори и от ежедневни статии в медиите. Но кой д се поинтересува, това е скучно. Плеймейтките, модата и спорта са много по-интересни.

КЪСНО Е ВЕЧЕ ДА ГИ ИЗБИЕМ !! НИЕ СМЕ ЖЕРТВИТЕ !! НО, ПОНЕ ДА ПОСТРАДАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ !! ДАВОСКА ИЗМЕТ !!

На мързеливи те все някой им е виновен. Дали държавата, дали комшията, дали тайния елит. Все някой е виновен че бай Гошо пие водка от 8 сутринта и не може да си намери добре платена работа, но иначе е перфкет майстор. Той много работи, ама никой не го оценява и за това е виновен световния елит. За най Гошо да пиеш водка от сабале рано не е проблем. Проблема е елита. Интересно като гледате по улиците, по институциите, по болниците и училищата......е пълна трагедия на невъзпитано и зли хора. Ние не искаме да се променим към по добро. Ние обвинявам световния елит че Гошо пие, че Иван си бие жената и децата, че Пенка краде тоалетна хартия, че Петров бил алчен хирург, че Милева не учела добре децата и само им се карала и много изисквала от горките дечица на крехките им 16 години. Всички са недоволни от всички, без да осъзнават че всъщност другите са недоволни от тях. И вместо да се в слушат и да се променят, те обвиняват световния елит че е срещу тях А колко по лесно ще е ако спрем да красен тоалетна артия и салфетки от заведението, да си възпитава е децата в уважение към учителите и другите членове на обществото, да не разберем че не е нормално да бием жените и децата...... Но не. На нас ни е добре така. Просто като ни кипне, па като ни кипне..... И направо.... Си сипваме водката и обвинявам световния елит

Ти от кой точно EUROкатун дращиш там бе, брато?! :-)))))))))

Мими, излизалО ли си от ваше село???

За да разбереш що е капитализъм и "демокрация" трябва първо да разбереш що е корупция. Обратното също е вярно - как можеш да опознаеш какво е корупция и беззаконие, ако преди това не си опознал капитализма и "демокрацията". :-))))))))))))

При социализма няма корупция нали:)))) При диктатурата и монархията също нали:))))

Има и таен елит който управлява България и я дърпа само надолу, уважаеми братя българи

Прав си човече. В нашия вход има пияна пенсионера дето не си плаща таксата за входа. Сигурен съм че е част от елита и нейната задача е да дърпа чистотата на входа надолу. Сигурен съм. Смърт на леля Пена която е част от световния елит. Отивам да си сипя едно уиски и почвам да се боря със световния елит

Интересното е, че тези супер дупер световни тайни Ганчо балканчо не ги открива в някакви супер тайни книги забранени от гнилите американци, а ги чете във Фейсбук ха ха. Ех, Ганьо, велик си брате, на три морета ха ха.

Добре ние за какво гласуваме като явно има някакъв световен елит :), които не сме го избирали ,а си взима решения.

За да не умираме от скука, драги. Това е единствената причина да ни разиграват театъра с "избори". И така вече 250 години.

Как пък Ганьо винаги знае за тези огромни тайни за унищожаването на света ха ха. Ех Ганчоо, ех...., добре че си умИн

Книгите не са от вчера и не са писани от Ганьо та пак той да ви е ''виновен'' за написаното в тях... Който иска търси и намира какво да прочете, с какво да го сравни и не бяга от реалността когато сравнява.

Най- голямата теория на конспирацията е демокрацията.

Не, че нещо, ама на този форум взеха решението за глобализация, преди 40 години. На тазгодишния форум ще вземат решението за ДЕглобализация. Има го дори в мотото на форума. Та, дойчевеле и дежурните прокопски тролове, някои хора сме на повече от 30 години и помним повече от три седмици.

Е измислена от англосаксонците с цел манипулиране и очерняне на всеки слух или фскт, които освтява далаверите на задкулисието. Тъпите евроатлантически свински тролове още вярват че ковид е случаноС и се бодат с 5 игли. Преди години ШФааб им го каза ,че 'няма да притежават нищо, но ше бъдат щастливи' но тъй като са с мозъкнна свиня изобщо не сгряват какво им се говори. Чакат с нетърпение кога ще ги чипрст, отнемат всичко и ще са перманентно дрогирсни (разбирай щастливи). Точно товс вингорвят свине тъпи

Китайците и путин аглосаксонци ли са? Щото до тука китайците са най-вакцинираната държава. Пак любимия на такива като тебе путин се ваксинира публично.

Всякакви факти забравяш. Тия са същата тоалетна медийна хартия като Билд, родният Дневник, NYT, Телеграф и т. н.

За когото всички знаят:))) Организира световната конспирация-за която говори куцо, сакато и тъпо:))) За да постигне изключително секретната си цел-за която знаят всички балъци:)))) Едно време казваха-господ ги бил наказал да бъдат тъпи и некадърни. Сега казваме-световната конспирация ни е виновна:)))) Спокойно утре ще се извънземните.

Аз съм тъп прост мързелив и некадърен. Ама съм роден за велики дела. Вечно чакам някой нещо да ми даде. Ама дори и когато ми дават не съм доволен и искам повече. Ама световната конспирация виновна, аз с основното си образование и пълното си нежелание да правя каквото и да било трябваше да съм милионер досега или поне назначен на висок пост със служебна кола любовница и много висока заплата. Затова сега ще ударя една ракия рано сутринта и ще псувам гадната световна конспирация дето не ми дава всички тия неща

Към висок пост, скъпа кола и любовница се стремят олигофрени като теб, които нямат други качества освен една болна селска амбиция. Умните хора се стремят към нормален живот на който тези вампири от Давос пречат с всичките си воини, кризи и пандемии. Ферщензи ?

Ни май не разбираш иронията......

И как очакваш да го получиш нормалния живот? Като пребориш световната конспирация? Или като си повишиш квалификацията и си намериш по-добре заплатена работа и започнеш да мислиш с главата си вместо да чакаш някой нещо да ти даде.

Ментално и не се страхуваш да си гомпризнаеш. А катонсе замисля колко умни и красиви има като теб къде се мислят за лебеди а са тъпинкокошки.

А ти каква квалификация имаш, драги. Недей да казваш, ние знаем - сосороид на бюрце в офис на някоя от безбройните НПО-та на добрия дядо Сорос. Мухахахаха.:-))))))))))

Поредния поръчков коментатор дето бърза да употребява задължителните думички за да му платят после.

А бе най-лесно е да кажеш "конспирация" и да приключиш дебата. Хубавото на времето е, че можеш да се обърнеш назад и да видиш какво се е случило. И да по разсъждаваш, ако имаш с какво, по въпроса "защо така, а не иначе?". Та човекът си го е казал в самата книга. Че и в "Четвъртата индустриална революция". Те са за плебса и затова "не се ползват с популярност в научните среди". Та четете сами първоизточника, преценявайте какво се е случило и случва и вижте какви са резултатите - колко владеят най-богатите и с колко са забогатели те през последните години. Па пак вижте кой и как ни бълбука с" конспирацията".

Въобще не е таен , ограбват ни съвсем явно ! Ключовите политици на световно ниво са лобисти, които работят за тяхните компании, стратегии и планове от там Данъците влизат директно в тези частни корпорации. През няколко години правят криза и заграбват натрупаните капитали . А вие " журналистите " сте просто един пропаганден орган който налага тяхният интерес .

Еми ти защо не си направил една груповация и да помагаш на хората, вместо да ги ограбваш? Извинявай на тебе и останалите като тебе възможностите им са четене на сайтове за световното конспирация или псуване на лошите капиталисти:)))

ㅤ

Щом е от DW, материалът е направен за да насочва вниманието в посока съвсем различна от реалната истина. А самите DW, както и Дир разбират от темата точно толкова, колкото прасенцето Порки от битове и байтове.

Другарю Радев, не ти ли е поне малко съвестно,че има хора с доходи под прага на бедност? Ти какво направи за тях?

Нищо ново под небето. Винаги го е имало, даже още преди римско време. Тия абракадабри и "мижи да те лажем" с разните там братства, равенства и революции са само за наивното стадо докато някои се докопат до кокала. После започва "законовото" мачкане,данъци и други съсипии за да не мислят и те за нещо повече и да си знаят мястото. Проста работа, та дрънка. Даже са си създали филтриращ слой от обслужващи ги службаши и политикани с някакъв привиден сносен стандарт, които да стопират всякакви попълзновения на някой евентуално осъзнал се бунтар. И като мине време така и животът се изниже, на масата им става все едно стига да има там някакъв хляб, месо и нещо за пиене на масата.....Е, чак до разпоредби да се ходи само пеша няма да се стигне, онези зад кадър не обичат сътресенията и разбунването на блатото, но все пак ще отпускат с капкомера по нещичко колкото да поддържат тази аморфна маса, защото все някой трябва и да работи. Ако ли пък това не даде очаквания рахат, се пускат в действие конфликти, насъсквания, войни, конкуренция, шпионажи, отстранявания, лагери, доноси, досиета.....Но винаги изходът е предопределен и печели един и същ слой, колкото и да се пънкат разните там демократи и младежи с движенията си. Накрая и те слагат костюмчетата с вратовръзките и влизат чинно да работят по учреждения, офиси и банки.....Бившите бунтари стават също част от "преградната обслужваща стена". Толкова с анализите. А сега - към банята докато капе кафето. И да не си забравите новите карти за пътуване в т.нар. градски транспорт, че и един най-прост и тъп контрольор вече има власт над вас! Приятна работа на ползу роду /въпросът е чий/.

Курвите от Давос са заети да обслужват курвите от Давос: https://thecountersignal.com/pervy-elites-fully-booking-escort-services-at-wef/?utmsource=The+Counter+Signal&utmcampaign=1e259a55b6-EMAILCAMPAIGN202301160845&utmmedium=email&utmterm=0-1e259a55b6-%5BLISTEMAIL_ID%5D

Палавата Сана ще говори за войната на филантропите в Давос, голям смях ще падне, та до тук със "сериозния икономически форум";)

Този така наречен форум е сборище на американогейски,еврогейски ,демократични ,юдомасонски ,неолибералисти -глобалисти.Смятам,че те и такива кото тях "изчезнат" ,животът на "редовите" хора ще стане по-смислен , по-хубав ,наивно се надявам ,че ние "обикновените" хора ще сме по-щастливи

Тайният елит е от едни сбъркани чичета висящи по цял ден в луксозни клубове и кафенета, със трудно работещи пишоци , но затова пък садистични пороци

Novus Ordo Seclorum -Нов световен ред не е точният превод. Векът на орден Новус е по.точното.

Какви конспирации - че те си управляват :-). Преди 40г един среден американски служител издържаше жена и 6 деца с ипотека за къщи и две нови коли - сега вече втора че и трета работа за двамата родители си отива към правило.

Само у нас мизерниците си остават константа. Ще наблюдавам с интерес разговорите на БСП с "лидерите", защото социалната тема ще става все по - важна. Искам да разбера дали биткойните ще продължават да са по - важни от човешките съдби.

"Няма такова престъпление, което да не може да извърши един капиталист, ако това престъпление може да му даде 300% печалба"

Богатите се събират да хапнат - пийна и да се разберат кой какво ще прави догодина и в следващите. Разбира се всичко туй е за чужда сметка. "Ескорти"-те се радват, че ще изкарват пари. Накои лидери пращат и жените си да вземат участие: https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/wirtschaftsgipfel-in-der-schweiz-escort-boom-in-davos-82579030.bild.html Изобщо - красота. А бедните ... нали знаете бедните какво да го правят ...

Давос от 10 години знаят, че в България се събират капачки за кувьози и нищо не направиха. На тях ли да чакам да ми подредят къщата ?! ;) Масони, брато…

Само дето самата дума конспирация също се използва за факти ама нали дирниците и повечето хора не са много умни и къо чуят конспирация и си мислят за лъжи То затова има конспирация и конспиративна ТЕОРИЯ където вече са извънземните рептилите и т.н неща дето обществото се залива от смях като чуе думата “конспирация” А дори в американското право има присъди за конспирация просто защото в превод това означава …заговор

ХАХА . .. ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ПРИ КАПИТАЛИЗМА ? .... АМИ НА ЗАПАД , А И ВЕЧЕ СИГУРНО И В БЪЛГАРИЯ Е МОДЕРНО ДА СЕ ПИЯТ ХАПЧЕТА ЗА ОЧИ .... ВИТАМИНИ ЗА ДОБРО ЗРЕНИЕ У ДОБАВКИ ..... А ВСИЧКИ ТИЯ ХАПЧЕТА ЗА ОЧИ И ДОБАВКИ ИМАТ В ТЯХ 50 ПЪТИ РАЗРЕДЕН ЕКСТРАКТ ОТ И СЕ ПРОДАВАТ НА 30 ДОЛАРА ОПАКОВКАТА ПРИ НАС .. БЪЛГАРСКОТО ЦВЕТЕ НЕВЕН .. НОМЕРА Е НЕВЕНА ДА МУ СЕ НАПРАВИ СПИРТНО МАСЛЕН ЕКСТРАКТ ОТ НЕВЕН .. ДА ГО КЛАТИШ НЯКОЛКО ДНИ В ШИШЕ ( ЦВЯТ ОТ БЕВЕН) ЗА 1.2 ЛЕВА В БИЛКОВАТА АПТЕКА :))

1 Е 100 ПЪТИ ПО СИЛЕН ЕКСТРАКТА ОТ НЕВЕН ОТ ТОЗИ В ХАПЧЕТО :))

А НАЙ-МНОГО МЕ РАЗСТРОИ ЕДИН ДЕБЕЛ УЧЕБНИК ПО ЗЕЛЕНИ ТЕХНОЛОГИИ ..... " ФАРМАЦЕВТИПНИТЕ КОМПАНИИ СЕ СТРЕМЯТ АКТИВНИЯ ЛЕКУВАЩ КОМПОНЕНТ В ЕДНО ХАПЧЕ ДА Е САМО 1% ОТ СТОЙНОСТТА НА ХАПЧЕТО - ЗЛАТЕН СТАНДАРТ"

Забравихме да споменем, че Америка е и световното царство на офис-планктона(Оffice Plankton) от всякакъв тип, вид и подвид. Офис-планктон да искаш само. Хахахаха.

ХАХА , ЛЮК СКАЙУОЛКЪР ИМ ГО НАЧУКА НА САТАНИСТИТЕ В ДАВОС .... В ПОСЛЕДНИЯ ДЖЕДИ .. НАЙ ХУБАВИЯ ФИЛМ ОТ ПОРЕДИЦАТА .... " СИЛАТА НЕ ПРИНАДЛЕЖИ НА ДЖЕДАИТЕ ИЛИ НА САТАНИСТИТЕ СИТХИ ... ТЯ СЪЕДИНЯВА ВСИЧКО ЖИВО В БАЛАНС" ......

ВИЖТЕ , В МОМЕНТА ИМА ВЕЧЕ ТЕХНОЛОГИИ .... КОИТО МОГАТ ДА НАХРАНЯТ НЕ 10 АМИ 20 МИЛИАРДА ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА .... ИМА ТЕХНОЛОГИИ КОИТО МОГАТ ДА ИЗЛЕКУВАТ ПОЧТИ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ - ДОРИ 80%ОТ РАКА ... .... И ДОРИ МНОГО ГЕНЕТИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .... ИМА ТЕХНОЛОГИИ КОИТО МОГАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ И ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА ЗА ВСИЧКИ ..... НО ... ПРИ КАПИТАЛИЗМА ТОВА МОЖЕШ ДА ГО ПОЛУЧИШ САМО АКО СИ ПЛАТИШ ..... И САМО ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА - БОЙ ПО СУПЕР БОГАТИТЕ - ПОДТИСКАНЕТО НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ .... МОЖЕ ДА ГИ НАПРАВИ ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА

Ленин така разправяше, 1:1

Па умре от сифилис

ЗАТОВА ФАШИСТИТЕ ОЩЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЛЕНИН .... КОЙТО ПО БАЩА Е ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН. ... МЕЖДУ ДРУГОТО ... ЧУВАШ

Човек, и аз съм в Америка от много години, но разликата е между нас е, че ти си мръднал. Някой друг говори ли такива глупости и така ли се изказва? Само се огледай.

КАТО СИ ... АМЕТИКЕН .... ИЗБРОЙ 3 СМИСЛЕНИ НЕЩА .... КОИТО СИ КОПИРАЛ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ :))

Човек, хубавото е много, ама много повече от лошото. Три неща: 1) децата ми учат в най-доброто училище на света. Такова старание, такова уважение към децата и между децата, всички са приятели, просто нищо общо с тъпотията, която изтърпявах като малко дете. Абсолютно доволен съм. Само мога да съжалявям българчетата в българските училища като знам за какво става дума. 2) професионализъм - такова уважение в работа към мен, към работата ми, всеки си помага и всичко ще направи за другия в групата 3) спорта - и за децата и за мен, аз съм се посветил на спорт и фитнес до гроб Много са нещата. Най-важното е достойнството че не се опитва да ти го потъпква всеки селяк. България се подобрява в това отношение, но е още много далеко.

ГРЕШИШ ВЪВ ВСИЧКО КОЕТО КАЗВАШ ... 1) ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ САМО УЧЕХА И УЧАТ В УЧИЛИЩА, НО ПЕЧЕЛЯТ И ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИАДИ .. ДЕМЕК ПО-УМНИ СА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ... 2) КОЛЕКТИВ МУ ВИКАМЕ НА БЪЛГАРСКИ НА ВАШИТЕ ГРУПИЧКИ .... И С КОЛЕКТИВА КОЛКО ЧЕВЕРМЕТА СМЕ ИЗЯЛИ И КОЛКО ПРОЕКТА СМЕ НАПРАВИЛИ :)) .... 3) СПОРТА . В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ШАМПИОНИ НА СВЕТОВНО И ОЛИМПИЙСКО НИВО НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО , ОТКОЛКОТО В НАЙ-РАЗВИТИТЕ НАЦИИ ..... И НАЙ-ВАЖНОТО ...... ХОДЕХМЕ НОЩНО ВРЕМЕ ПЕША И СПОКОЙНО НА ТЕАТЪР ПОНЕ 1 ПЪТ В МЕСЕЦА ... ПРЕЗ БОРИСОВАТА ГРАДИНА .. ЗА ДА МОЖЕМ И ДА УДАРИМ ПО НЯКОЕ ШИШЕНЦЕ ..... А ТИ КОЛКО ПЪТИ СИ ХОДИЛ БА ТЕАТЪР ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ В АМЕРИКА :)))

А НА ПО СВЕЖА НОТКА .... АМЕРИКАНЕЦО .... КАТО БУТАШ КОЛИЧКАТА В СУПЕРМАРКЕТА СИ ЗАДАЙ ВЪПРОСА .... ПРАСЕТО ЛИ КАРА КОЛИЧКАТА ИЛИ КОЛИЧКАТА КАРА ПРАСЕТО :))) ....

Само едно нещо забравяш - аз съм живял и в България и знам много добре ситуацията. Учители са се държали много зле и непрофесионално с мен. Абсолютна подигравка с децата и беше доста масово. Мен само ме сочеше с пръст една учителка в първи и втори клас и публично се учудваше колко съм глупав. Даже се наговаряше с децата от класа да ми се подиграват. А аз винаги съм бил умен така че беше това беше доста иронична ситуация. Върховен непрофесионализъм от страна на учителите и доста често срещан булинг между децата като пораснахме особено от разни от други училища, които свободно идваха в нашето. То като няма уважение и не е безопасно за какво да говорим повече. Като казах спорт, аз не говорих за спортни златни медали, за които пет пари не давам, а за спорт и фитнес на лично ниво. Не пия алкохол и да ти кажа даже и свинско не ям, така че не ме вдъхновяват свръх ядене и още по-малко пиене. Днес примерно както и вчера плувах два пъти на ден здраво, ходих на фитнес също. Отскочих тук до един карибски остров за 4 дена както често правя зимата. Тук има различни представления всяка вечер в огромна открита театрална зала. Минавам за 5-10 минути ако има нещо под ръка. Не мога да понасям да губя време. От колектива в Майкрософт където работя съм много доволен. Знам че в България са много по-напред в професионален план и резултатите недвусмислено го показват. Не можем да се мерим с работните екипи в България, но криво ляво и ние гледаме да допринасяме.

Networking няма нищо общо с шуробаджанащина. Networking означава да се представиш на някого смело и да му обясниш как можеш да си му полезен. Всъщност това е много ценно качество в живота. Може би можеш да си полезен на някого, но той не те познава и затова с малко кураж, дързост, самоувереност и оптимално също и със социален такт и вкус се представяш. Шуробаджанащина е гадно и грозно и характерно за малки и задължително калпави фирми. Примерно да си под някой роднина на шефа, който е пълен непукист и си няма идея в какво се състои работата. За възрастта, аз съм над 40 и грам не съм притеснен. Тези песимистични цифри са една нереална и изфабрикувана статистика. Младите някой трябва все пак да ги тренира и да им помага като закъсат. Не е като в спорта. Аз не вярвам в такава дискриминация. Ако случайно има такова нещо, аз вярвам че навсякъде другаде по света ще е по-зле. Тук толкова се следи това нещо да не се прави поне от големите корпорации. Професионализмът идва от Америка. Другите държави копират колкото могат. Дума не може да става за дискриминация над 40. Над 65 евентуално и пак трябва да видя факти, за да повярвам.

Защо американският президент е 80 годишен като толкова много възрастово дискриминират? И предният също не беше млад. Защо шефът на централната банка на Америка, друга от най-влиятелните позиции в света, ей сега става на 70? Защо доктор Фаучи се оттегли на 82? Толкова уж дискриминират възрастово в Америка, а пък доста от лидерите са си старички. Тях как не ги издискриминираха? Напротив - в Америка ценят опита и често възрастните хора са най-богати и то не заради пенсиите им.

АМЕРИКЕНИНО .... НЕ МОЖЕШ Я РАЗБЕРЕШ АМЕРИКА МОЙТО МОМЧЕ И 1000 ГОДИНИ ДА ЖИВЕЕШ В НЕЯ ..... МОЙ ПРИЯТЕЛ ДЯДО БИВШ БАНКЕР МАСОН , ХОДИ С ДРУГИТЕ МАСОНИ И РЕМОНТИРАТ И ДАВАТ БЕЗ ПАРИ ( ДОКАТО ТИ ТРЯБВА) , НОВИ И ИЗПОЛЗВАНИ ПРОХОДИЛКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ , СТОЛЧЕТА ЗА БАНЯ , ИНВАЛИДНИ СТОЛОВЕ, АКО ИМ ПАДНАТ И НАКЛАНЯЩИ СЕ ЛЕГЛА НА БОЛНИ ХОРА . РАБОТИЛНИЦАТА ИМ Е В ЕДНА ЗАТВОРЕНА ЦЪРКВА ... ДРУГИЯ ПРИЯТЕЛ ВСЯКА ГОДИНА ОРГАНИЗИРА 200-300-400 ДЕЦА ОТ БЕДНИ СЕМЕЙСТВА ДА ОТИДАТ ДА ГЛЕДАТ ДЕТРОЙТ РЕД УИНГС, И ДА ЯДАТ ПИЦА И СЛАДОЛЕД БЕЗПЛАТНО И ДА СЕ СНИМАТ С ХОКЕИСТИТЕ .... А ЕДНО ДЕТЕ ПОЛУЧАВА ХОКЕЕН СТИК С АФТОГРАФИТЕ ИМ ..... А КАТО ВЛЕЗЕШ ВЕЧЕР В ЗАДНАТА СТАЯ НА ДЕТРОЙСКАТА СТАРА КРЪЧМА , КЪДЕТО СЕ ПУШИ , ДА ТЕ ПОСРЕЩНАТ С ДУМИТЕ " ЕЙ И КОМУНИСТА СЕ ПОЯВИ" :))

Пушенето е грозен порок. Ясно ми е също българското мислене. Вечни опити да се изкефят по някакъв бърз и евтин начин, често с разни химикали които директно да повлияят на мозъка като алкохол и тютюн. Доста често имат минимална дисциплина, нулево желание да са пример за хората около тях, нулев спорт и фитнес, пороци бол. И вечни генератори на конспирации и недоволство и все са жертви. Това са някои недостатъци. Всичко ми е ясно.

ПРИ КАТАРИТЕ - БОГОМИЛИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ .... ЗА ДА ИМ СТАНЕШ ЛИДЕР .... СТАРЕЙШИНА НА ГРАДА ... Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ВСИЧКО ЗЕМНО ДЕЦА, СЕМЕЙСТВО , БОГАТСТВО , ОХОЛЕН ЖИВОТ .... В СМИСЪЛ НЕ ДА СПРЕШ ДА ОБЩУВАШ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ , А ДА НЯМАШ БОГАТСТВО И ДА СЕ ПОСВЕТИШ НА СЛУЖБА НА ГРАДА КРЕПОСТ .... ДА ИМА ВОДА, ХРАНА , ТОПЛО ЗА ВСИЧКИ .... И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ИМАЛО ГРАДСКИ СЪВЕТ ОТ 5-6 ТАКИВА СТАРЕЙШИНИ АСКЕТИ ..... ЗАТОВА ФРЕНСКИТЕ ФАШИСТИ И ПОПОВЕ ГИ ИЗБИВАТ КАТО КУЧЕТА

Абе надали е имало фашисти по времето на богомилите и катарите. И католиците избиват протестанти, и пронестантите избиват католици, и мюсулмани избиват християни, и християните избиват мюсулмани, и хиндуси избиват тамили. И бели избиват негри, и индианци избиват други индианци. И едва ли щото едните са избивали тия със свестните старейшини. Все си мисля че проблема не е в религията, а в хората, в природата на това двукрако животно, какво ще кажеш?

КОГАТ ВОЙСКАТА .... ПИТАТ ПАПСКИЯ НАМЕСТНИК " КАКВО ДА ПРАВИМ С ТИЯ КОИТО НЕ СА КАТАРИ " ... ТОЙ КАЗВА " ИЗГОРЕТЕ ГИ ЖИВИ ВСИЧКИТЕ И НЕКА ГОСПОД НА НЕБЕТО ДА ОТДЕЛИ ПРАВЕДНИЦИТЕ ОТ ГРЕШНИЦИТЕ" .... https://en.wikipedia.org/wiki/Caediteeos.NovitenimDominusquisunt_eius.

КЛАНЕТО В БЕЗИЕ .. Massacre at Béziers Е БИЛО ПЪТИ ПО-ЯКО ОТ КЛАНЕТО В БАТАК . .. 20 000 ИЗГОРЕНИ

НИКАКВИ КОНСПИРАЦИИ НЯМА БЕ .... САМО ДЕТО В КАНАДА ЩЕ СЛАГАТ НА АЛКОХОЛА ЕТИКЕТИ ЧЕ ПРИЧИНЯВА РАК ... А В СЪЩОТО ВРЕМЕ РАЗРЕШИХА МАРИХУАНАТА И ПРАВЯТ " СПОКОЙНИ КЪТОВЕ" КЪДЕТО МОЖЕШ ДА СИ ДУПЧИШ ХЕРОИН И КРИСТАЛ МЕТ .... А ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМ ВЪРВИ ШОУ ЗА ТРАВЕСТИТИ ... :))

И това ще премине, никой не може да рита срещу ръжена

Всичките проститутки около Давос са били наети.