Коментари - Тайланд спря депортацията на 18-годишната саудитка Рахаф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябвало е да хване самолета за Русия! Само там щеше да бъде напълно свободна. Дори в Австралия ханъмката не е в безопасност. Камиларите ще се доберат до нея вервайте ми!!!

Като се сещам какво му се случи на Кашоги, момичето си е в пълно право да се страхува.

Тея що утрепаха "КуШони" жърналиста.Те тая ще я лапнат за мезе и ше нахранят мъжките камили с нея.ООН-то да се позове на таз работа с Кушони и да пущи момата да оди по беия свят.Ко ше праи при тея резанки.

ако беше иранка досега да са я освободили, а бесни и настървени медии да тръбят как момичето се е спасило от лапите на ислямския фундаментализъм, но стратегическото партньорство на т. нар. западнали, сори, западни лидери с ислямския фундаментализъм на саудитска арабия е несъизмеримо с някакви си човешки права. същите тези лидери когато спонсорират и въоражават терористични ислямизирани групировки в едни страни, определят това, като стратегическо партньорство, когато абсолютно същите процеси протичат в други страни, вече става дума за опасен тероризъм... цинично лицемерие!!!

Путин е този който продава оръжие на терористични групировки в Сирия,на Хизбулла,на талибаните,на Мадуро и на всеки терорист който желае да воюва срещу САЩ и Европа!

странно, как тогава наши (бг) оръжия бяха снимани в ръцете на ислямистите в Сирия? Сигурно Путин лично ги е откраднал от нас и им ги е предал...

Не Путин продава оръжие на терористите,а Тръмп.Кой създаде Осама Бин Ладен.Много добре знаете-САЩ и след това за благодарност изби суматоха невинен народ.

искат да прецакат австралийците, те по принцип не приемат бежанци, но в случая ще направят изключение ..

в страни ,където ислямът е догма.Не съм чул някой да иска убежище в такива страни. Вълната от мигранти към Европа го доказва 100%.Лошото е ,че повечето са тъпи,неграмотни и необразовани и идват от страни в които единствената свобода е да се самоубиеш в името на Аллах,като се натъпчеш с бомби.Много добре разбирам това момиче,ако го върнат фанатиците просто,ще го убият.И всичките са такива,фанатици от които на земята ,няма никаква полза.

Нека се обединим и с демонстрации ,твърдо да защитим това дете и му върнем свободата , да живее своя собствен живот.

Де го Арабския Хелзинкски комитет.

Ганьо с примитивизма и нискочелието си не може да осъзнае че няма среден път - или вървиш към цивилизованост и признаване на човешките права, в това число и на хората които с презрение наричате "джендъри", или се връщаш в средновековието и мракобесието, при тези които убиват дъщерите и жените си, защото "срамят семейната чест". Какво сега, не искате "европейска джендърщина", но и май патриархалните порядки нещо не ви допадат?

типичен коментар на либераст, с промит мозък, вероятно член на соросоидна НПО или завършил хуманитарна дисциплина в НБУ: ако не споделяте прогресивните ни крайнолеви възгледи, сте нискочели нецивилизовани примитиви...на запад ги наричат NPC (non-playable character), защото едно си знаят, едно си баят, като развалени грамофонни плочи

Преди 100-150 години, по същия начин са обиждали тези които са предлагали жените също да имат право на глас и да не са собственост на мъжете си. Какво си мислиш, че европейците са били нещо различно от "диваците" срещу които плюете днес? Само човек с ниска обща култура може да мисли така. Убийствата на честта са били съвсем обичайни в християнска Европа до преди само един век. Днес дори най-примитивните европейци се отвращават от насилието над жени, както виждаме от коментарите на тази статия, и това може само да ни радва, но въпреки това се демонстрира същата назадничава враждебност когато става въпрос за следващите слоеве онеправдани хора. Е, ето какво драги - така както противниците на еманципацията са загубили битката преди век, и днес жените са пълноправни хора, така и вие хомофоби и ксенофоби ще загубите битката. Ще има гей бракове, ще има 3ти, 4ти и тн полове, колкото и да не ви се иска, защото човечеството върви напред, и светлината побеждава мрака!

Чист дебил си.

ето както и коменитрах в предната статия по тази тема: "2019-01-07 11:55:40 ... (нерегистриран) ако беше някоя грозна буля други щяха да са коментарите. Ех колко много зависят коментарите ви от религия и опаковката (външния вид - гените на татИ и мамИ) на човека. И това ако не е расизъм." е... видяхте я на друга снимка и коментарите веднага се обърнаха.

айде бе - бай тръмп каза, че харабите били светски 'ора - они не праели такива работи! да зазидат жена си или дъщеря си - е кво па толкова - имали нужда да потренират малко строителство... а камъните по площадтките за екзекутиране на жени... ма те са културно наследство бре! етнически особености и тн... и кво толкова, че жените били собственост на мъжа-бащата? ми то и "ромите" имат подобни обичаи - в днешно време трябва да се пазят ти "културни" особености... пък и в края на краищата - арабите не са достатъчно бели, за да им се налага да приемат толерантноста и другите идеали на Европа! те си имат нефт за тая работа!

А къде е педераската краварска Амнести Педерешънъл?! Що не квичат сега тия свински, по саудитските мюслита?! Или не щат, щот Краварника са първи дружки с Джихади мюслитата саудитци!

що не вземеш да се гръмнеш?

ето ти линк от сайта на амнести, ако 2-те ти мозъчни клетки могат да ползват гугъл или да четат: https://www.amnesty.org/en/latest/news/2019/01/thailand-dont-deport-saudi-woman-grave-danger/

по същата причина, заради която Фемен не правят голите си протести там... нищо, че е много по топло от Европа или Русия например... камарите с камъни ги чакат...

Говедо болшевишко..и линк ти пратиха да се видиш сам колко си прост. Сам самичък да си удряш челото в бетона.

добре де, защо тая на снимките въобще не прилича на тая от видеото? Кви са тия магии?

Урус Шайтан!

тия муслими са плъзнали навсякъде, ще стигант и до Антарктида!

няма по прости създания от мюсюлманите

има - либерастите

Америка да нападне Тайланд веднага, за нарушаване на демократичните права на Саудитска Арабия. Нали са си първи дружки с този стожер на демокрацията в близкия изток.

Пламенчо, ти си пълен кретен.

Що бе, геврек. За какво излъгах?

Тая е развалена стока, не е редно човек да пролива собствена кръв, но ако (да не дава Аллах) се пръкне такава дъщеря, по-добре да отиде в изгнание а не да срами семейството си и баща си.

Рязан, ай чупка!

Така е , прав си. Друго си е да я возиш вързана отзад на микробуса, и да си мълчи, ред трябва и дисциплина. Няма да срами семейството с разни претенции, айде бе.

Трябва си ред, така е.

Успех на момичето. Толкова красива, умна и смела. Тази млада жена е принцеса и мъжете около нея трябва на ръце да я носят - баща, братя, евеначален младоженец. Трагедията на много ислямски жени е в шериатското право за развод: мъжът има право да каже, или да изпрати по пощата, три пъти "развод, развод, развод" и с нищо повече не е обвързан с тази жена. Нито има материални или финансови задължения. С каквота е влязла, с това излиза от дома на мъжът си. Затова в Изтока жените носят накитките си непрекъстато.

Да добавя само, няма права и върху децата. След развода остават при бащата, независимо колко са големи.

Не е точно така - отива си с дрехите (и бижутата) на гърба си. А ако сама забегне, тати трябва да върне зестрата. Именно за това и семейството там е свещено, а разводите са на порядък по-малко, отколкото у нас. Да си виждал приют за деца в неравностойно положение в Саудитска Арабия? Ами самотни майки? То и бедни няма, поне в контекста, в който го разбираме в Европа. А и преди да им даваме акъл, да не забравяме, че арабският халифат е бил два пъти по-голям от Римската империя.

я не сравнявай онези араби с днешните. турците и европейците се погрижиха да няма много оцелелит от тях. по времето на халифата - арабите са били светски за времето си хора - писали са стихове, изучавали са анатомия, лечителство и какво ли още не. днешните араби? ако няма кой да стои да им казва какво да правят всяка секунда - веднага почват да трепят, за забавление или мъст или кавото там се сетят

туй фотошопът бил голяма работа. На снимката момичето е изключително красиво, на видеото - е, симпатично. Иначе засега браво на правителството за решението, дано да устои до края и момичето да се спаси...

Пратете я до посолството в Турция. Там ще ѝ "оправят документите"!

По-добре до представителя на ДАБЧ - чувам че пак тръгнала работата при тях и не вземат скъпо. Ще си имаме чисто нова кифла от български произход и говореща два чужди езика. Все файда, по-натам ще научи и български.

Защо не се чуват правозащитните организации? Живота на тази млада жена е застрашен. Защо мълчат, заповед ли чакат или може би разрешение...?

Чакат чека / плащането :)

Тука някаква измама пак. Едната на клипа е черна, а другата на снимката - явно обработена е бяла.

имам любим сюжет: Пурко тича при баща си в банята на харема и задъхано споделя за славянската си годеница: - Тате Кубрате, пък тя има кръст в пазвата! Кубрат, като мъж с опит в женските ласки го парира: - Абре хаирсъзино, ти в пазвата и само кръст ли намери....