Таяни отложи гласуването по "Мобилност" за 1 април, Борисов доволен

Постъпили са 1224 предложения за изменения на първоначалните текстове

Обратно в новината

Коментари - Таяни отложи гласуването по "Мобилност" за 1 април, Борисов доволен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бащицата да ви оправя бакиите Тато v2.0 отново бие

Последен напън транспортните шефове да изкарат още по едно ферари на гърба на простия шофьор

Очаквам скоро наглата Тиква да се изцепи нещо от сорта: - Говорихме с Тонито Таяни и той се вслуша в моите съвети. Реално АЗ спрях гласуването. Само пословичната ми скромност ми пречи да ви кажа и още нещо... ама хайде, нали и вие сте прости, и аз съм прост.. ще ви кажа - ДНЕС СУТРИНТА СЕ НАЛОЖИ ДА ПОБУТНА СЛЪНЦЕТО, ЧЕ НЕ ИСКАШЕ ДА ИЗГРЕЕЕЕЕЕЕ! Ама няма проблем, РЕШИХ ПРОБЛЕМА!

Не разбрах защо ми изтрихте коментара,може би съм казал някаква истина?

Голяма борба с ЕП. Бори се Боци, като прасе с тиква. Много им се иска да запазят робския статут на българските шшофьори. Ако Мобилност 1 е толкова лош, колкото българските робовладелци го представят, то поляците да са се строили поне 10 000 души пред ЕП. Където и да погледнеш по европейските магистрали повече от 40% са полските камиони. Жалка държава, мнооого дебил, много нещо.

УАУ! Каква победа! Мутрите шефове на фирми получават 4 дни бонус свръ-печалби на гърба на робите-шефьори. Ама как така тоя Макрон и гадните европейци искат нормални заплати и условия на труд? КОИ СА ТИЯ ДА ЛИШАВАТ МУТРИТЕ ОТ ДОХОДИ???

Шофьорчетата се радват да живеят като скотове за по 1000 евро на месец. Бандата на БокУ се обзаведе с "евтини апартаменти" за по половин милион. "Малка" победа за боковците.

Това за мобилността не беше ли идеологията за еднакви заплати за еднаква работа? Сега разбирам защо родния мутро бизнес омешан с мутрополитиците защо се напънаха толкова и ореваха света! Явно сме обречени да четем новини кога ще догоним западните държави по заплати и след колко стотици години...

По-добре да си остане както сега - минимални осигуровки, спане по кабини, каране по 24 часа, да си виждаш семейството 2 пъти в годината. Важното е шефа да има ферари и да ти звънка от гръцките острови да те пита до къде стигна.

Доволен е от едноседмичното отлагане, което нищо не гарантира. А доволен ли е от доходите на българите? Помисли за администрацията, която гласува за него, а останалите нямат значение. Сега да извика протестиращите собстврници на фирми и да им дръпне ушите, че държат шофьорите с минимални заплати и всичко, което следва от това.

е случайно ЮК излиза. робството и липсата на суверенитет които ЕУ "предлага" може да държи н акаишка само бедни нещастни държави. Които си мислят, че позват "привилегии". Привилегия да ти налагат квоти колко мигранти да приемеш, привилегия да не можеш да слючиш сделк с китай или канада, привилегия да не можеш да си прокараш газопровод или аец. тъпите британци а?

Ако пуснем шофьорите днес, утре гадните европейци могат да поискат човешки заплати за учителите, лекарите??? Къде ще му излезе края???? Как ще си купуваме ние евтини апартаменти със вградени псалми?

И кога излиза ЮК?

Наглата българска тиква се бори като прасе......с тиква....

И за какво са ни всичките тези министри и заместници на транспорта , на ВР , щом пак Тато оправя нещата ????? Или онези са само за апартаментите във властта ????

Ама щом му е толкова зле защо стои? В Германия ще го лапнат веднага. Е нормални условия не гарантирам ;)

Боко , чия справедливост ?! На шофьорите или на техните господари ?! Не забравяй , че гласовете на шофьорите са много повече от тези на техните господари ;)

Какво се радва сега наш бате? Макрон го е харесал този бизнес и ще си го вземе- глупаво е да си мислиш, че ще спечелиш. Да си поиска нещо друго за компенсация- завод за коли или пари за две магистрали или за водните проекти или военен завод или да сме част от Ербъс и да правим нещо- каквото се сети- немците всичко с пари оправят и ще дадат ако пискаме. А то да лежиш на тая кълка, че ще пребориш Макрон е наивно до глупост.

след 2 дена. на 29 март. (вие може и да си мислите за 12 април, ама ще се изненадате)

Българските медии представят пакета "Мобилност" като нещо ужасно зло! Всъщност той изцяло защитава правата на шофьорите, но на забогателите наши транспортни босове не им оттърва да плащат повече - за заплати ,за хотели, за почивки и т.н. Те искат да продължат да третират работниците си като роби - да спят, да се хранят и да ходят по естествени нужди едва ли не в в кабината на камиона. Има един интересен факт, шефовете на транспортни фирми могат да платят самолетни билети и да закарат под строй хората си до Брюксел, но нямат и намерение да им дават повече заплати! Интересно защо и дано някой журналист посмее да ги попита?! Колкото до задоволството на Борисов, той нека да си гледа цирка с лукс апартаментите и много много да не се екзалтира излишно!

Имитации на кипяща дейност с предимно медийна и пропагандна стойност. Каквото и да се прави, че е постигнал този, е станало в най-добрият случай въпреки него.

симулира някаква борба и битка, но в крайна сметка отново ще приклекне, за да получи поредното погалване по главицата от шефовете! Аз не си спомням случай, в който да се е противопоставил на шефовете и да е извоювал нещо полезно за България!

Игрите в еврогейския ще продължават защото последните им дни се броят и трябва да наваксат с ''доходите'' си...На 1 Април сме свикнали да се пошегуваме и да се посмеем така че боко да не е доволен предварително за да не бъде доволството му като това дето показваше непрестанно от ескурзиите и прегръдките си толкова време...

готов съм на всичко да защитя интересите на мутрите и олигарсите.

ти недей да пишеш коментари ами се качвай в кабината и почвай да въртиш геврека, че накрая на месеца и 1000 лв няма да вземеш.

батко ти не е в позиция да иска каквото и да било. с тези апартаменти му разказаха играта сега трябва да разкара цвъцвъ, след което няма кой да му прави костинбродските трикове и да печели всички избори. батко ти най-малко сега го вълнува маркрон

ЕЕЕЕ БРАВО ГОСПОДИН БОРИСОВ НАЙ ПОСЛЕ НЯКОЙ ПРАВИ НЕЩО СМИСЛЕНО ЗА НАРОДА ,,,,НИЕ СМЕ ГЕРБ С БОЙКО СМЕ НЕПОКЛАТИМИ

'' Я кажи ми облаче ле бяло - Толкоз простотия где си ми видяло.... '' - Щом щофьорите сами се оправят с международни въпроси , а министрите са заети с покупки на апартаменти - друга е темата как и на каква цена ????

И сега кое полезно за България трябва да извоюва? Ниските заплати и лошите условия на труд ли? Тази изконна българска ценност...

Истината е ,че поради липса на добри шофьори поради ниското заплащане фирмите обраха по нивите и горите къде какво имаше и сега е майка плаче ГЛИЕАШ и не вярваш готвят в кабините супи,запръжки ЧУДО е как от такива да има добри условия като 1 000 евро за село са на право джакпот

Кой ще ни даде парииииииии????

Свинята си обича кочината....

Защо ти са транспортни фирми?И от там ли рушвети вземате.Управи БДЖ -товарни и си гледай кефа.Но за това трябва първото и най важното даси патриот и националист ,да мислишза Държавата и народа си.А ти не си.

Колко повече заплата да дават- виж числата и тогава говори- в момента взимат повече от западните шофьори погледнато през паритет на цените у нас, а в някои случаи и по абсолютен размер в евро... Не говори глупости ей така. Ми да си направят фирми шофьорите и да действат.

Непоклатими сте като дървен кръст на гроба на България (следват полагащите ви се от доста време псувни)!

Никога и нищо полезно няма да извоюва! Сляпото подчинение е неговата стихия, а за битки и войни не го търсете!

таяни не е ли информиран какви ги вършиш в България?Как се ръкува с такива като тебе2

Дет се вика стига номера гробари! Сиреч, омитайте се от властта с мир!

Браво г-н Борисов, благодаря за това което правите за България!

Пирво са нучи да пишиш, апосле давай акъл.

80 000 българи се хранят от този занаят нормално е някой да ги защити

От какво си доволен бе - Ей го къде е 1-ви Април ??!! Три дена отгоре / отдолу има ли значение ?? Ти как мислиш - Таяни дали ще гледа интереса си и този на Макрон , или ще гледа твоя ???

Благодари му и за това дето направи от България.

Невероатен просто Епичен успех! Отложили гласуването за след 4 дни :) Радев да привика сега Боце и да му връчи медал " Стара Планина 1-ва степен " за невероатни заслужи към държавата

Нашите молби са били скромни - Дайте малко отдих за да понапълнил касичката на партията щото сме закъсали с покупката на апартаменти.

Единственото, което прави господинът ти Борисов, е да се хвали. Няма време да изчака, някой да не вземе да го превари. Дори сега, когато са цопнали в клозета като изтърван телефон, пак има наглостта да се хвали. Тези, пред които мисли да спечели дивиденти, трябва да са ментално ощетени, с допълнителни усложнения.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н БОРИСОВ ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!! ВИЕ САМИ ВИЖДАТЕ ЧЕ ВСЕКИ В ДЪРЖАВАТА И ИЗВЪН НЕЯ КОЙТО ИМА ПРОБЛЕМ И ОПИРА ДО ВАС ДА ГО РАЗРЕШИТЕ С МНЕНИЕ ИЛИ СЪВЕТ ДОРИ АКО ПОТРЯБВА ЗАЩОТО ХОРАТА ВИ ВЯРВАТ!!! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВИ Е ПРИЗНАТЕЛЕН ЗА ВАШАТА ХАРИЗМАТИЧНА ЛИЧНОСТ И ЛИДЕРСКИ КАЧЕСТВА ИСТИНСКАТА ДЪРЖАВНА ГЛАВА НА БЪЛГАРИЯ ПРИЗНАТА ОТ НАРОДА!!!

На времето се даваха пари за да започнеш работа и не беше вяжен курса а беше важен отчета на края и тогава имаше някакво уважение сега БАЙ ГАНЬО не иска нищо не се осзари но кск да се пазари като той у европата не е стъпвал чул ,че се изкарват пари и юруш

А Европейската партия на която са член ГЕРБ как ще гласува ? Защо Борисов нищо не споменава за ЕНП ? Тъжно е когато информацията се изкривява

Глупостите ги говориш ти смешко! Как бе драги да си направят шофьорите фирми? Как? Пък и като си направят фирми какво а ? Дори лекето Бареков проумя че пакета е в интерес на превозвачите, обаче той е в ущърб на мафиотските им шефове дето са свикнали всяка година да си купуват лукс возила и не искат да инвестират повече средства в работниците си, за да са и те истински превозвачи, а не като роби на пътя!