По-големи глоби за автомобилите без винетки

Обмисля се завишаване на санкциите срещу водачи с нередовни винетки или неплатена тол такса, обяви министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - По-големи глоби за автомобилите без винетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, управляващите сигурно не знаят, че тези от "Пътни такси и разрешителни" са милионери! Въвеждането на електронни винетки трябва да стане час по-скоро за да се пресече и тоя "теч" на приходи.

Свинетката дали тежи повече от Боеко?

Акъл не ми го побира как можем да стоим безучастно пред вида на това дебело говедо- министър?????????????????

А нещо чува ли се за идеята винетки да се плащат само за пътищата в отлично състояние. Защото като громам 20 км дупки до работата по път с винетка, нещо не ми е много присърце да я плащам.

И без да чета статията, мисля че една яка "майна" ще и лепне добре на Лилиту!!!

Тая комунистическа свиня Свиняна Лайнова е станала по-дебела от Искра Фидосова и Делян Пеевски взети заедно!!! Нагла курва проклета. Не стига, че свинетките са незаконни, глобите също щяла да прави незаконни. Супер, няма да плащаме нито едните, нито другите. Поне откакто ГраТИСкият транспорт го направиха безплатен, сега пътувам уверено и изхвърлям контрольорите от рейсовете и тролеите за секунди. Скоро със спестените пари и пистолет ще си купя. Коледа идва, Свинята трябва да се коли, дере, расфасова и яде. А Свинята на снимката ще дадем на Аллаху Акбарците, дето влизат по 1000 всеки ден. Заедно с Бъчваровица от Козяк 16.

Ма таз Лиляна какви цици има?

не виждаш ли увиснали грозни меки като на крава

Гарантирано от ЕТ ГЕРп

Тази дама става все по дебела....

Като УГОЕНО ПРАСЕ е на снимката!

Ей пустата алчност на Лилето няма граници. Ама българинът е хитър-както му е намерил цаката да я преметне досега пак ще го направи. Да би мирно седяло, не би чудо видяло, но крадливите гербери спирка нямат. Хак им е-нека ги лъжат хората.

Мобилните екипи нямат работа на границата. Те трябва да проверяват по пътищата. На границата са граничарите и те следва да контролират винетките и съответно да глобяват. И докато не се плати ефективно глобата, документите на колата не се връщат. Кола с чужда регистрация, без винетка, залепена както трябва, не трябва да напуска страната

ВИНЕТКИТЕ НЕЗАКОННИ, ГЛОБИТЕ ВИСОКИ. КЪДЕ Е ПРАВДАТА?

А КЪДЕ ТОЧНО , В КОЙ ЗАКОН - В ЧЛ. 10 ОТ ЗАКОНА ЗА ПЪТИЩАТА ИЛИ В ЧЛ. 101 ОТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА Е РАЗПИСАНО, ЧЕ В КВИТАНЦИЯТА СЛЕДВА ДА ИМА И РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР НА МПС? КАКВА Е ВИНАТА НА ТУРСКИЯ МАНГАЛ, ЧЕ ДИСТРИБУТОРЪТ НЕ МУ Е ПЕРФОРИРАЛ ВИНЕТНИЯТ СТИКЕР?

Абе не мога да разбера защо хора явно със средства не се грижат за фигурата си. Не е кой знае какво -- три, четри часа на седмица. Ако не за друго поне да са здрави.

Опа, казват че била бременна. Е извинявам се. Ама все пак... Поне да говори с диетолог.

я харесва такава

булимията е опасна

Това същество няма ли огледало да се погледне и да види каква е свиня майка, че се е облякла и в бяло. Сигурно се мисли за голяма хубавица.. Пази боже сляпо да прогледне.

Краво,питай ме кога ще си залепя минетката, и двете семейни коли си ги караме с една и не защото ми е скъпо,а защото няма да ви пълня герберските гуши

Тези политици нямат наяждане и крадене по " законен път ". Тези винетки са незаконни.

Нищо, че новите цени на винетките са незаконни! Ама кой му гледа !Никога вече ГРОБ!

той, за това боцето и вика на тази кака, че приличала на фадрома!!?;))

Не мога да те понасям, върнете президенто да е министър на нейното място....

Идат ИЗБОРИ, не че нещо ново ще се случи, особено след всичките кражби дето опоскаха тия скакалци, ама надеждата умира последна.

А те си купуват места в парламента. Изборите у нас са пълно менте. Използват се за баламосване и успокояване на населението. Изборната нощ е решаваща у нас, а не изборният ден. Само гледайте и помнете!

Хем цените на винетките са незаконни хем си пишат плюсове като първи аслани!

Не знам защо,но видя ли я тази...и НЕЩО ми става!!!

става ти?! блазе ти - мен ми се скрива... поне за седмица.

Лиле! Пек си изпуснала килцата, пиле... Ще вземеш да получиш някой инфаркт, и после няма да можеш да правиш качествени минет... винетки де!

Докога ще лъжат по бензиностанцийте?! не стига че незнаеш какво ти продават ами и колко ти продават съшо е неизестно. .... или викате избори идат пара требе. винетки, м.и.нетки .... Днес на ОМV ми заредиха 21 л газ в бутилка 20 л, като имаше поне 5л в бутилката, ако не и 8л. Минимум 20 % ме дялнаха/ Досега зареждах само на тази колонка, и никога не са ми сипвали повече от 18-19 л. обикновенно отивам като свърши газта. На петрол ми сипаха 22,5л като пак имаше около 5 л. на ЕКО отдавна не зареждам щото там първи почнаха да лъжат - 90л /от ЕКО/ до София и 40 л на обратно /от ОМV/ Не мога да си представя как е при магарешки при голямата евтиния, сигурно 1л = 0.473176 /1 pint/ Изобщо голямо лъгане. Вожда обеща, че ще ги разследват, ...някога, той разпоредил, така че съм много спокоен... е леко на.еб.ан но много спокоен и щаслив. ... ГЕРБ - Гадове и Еничари Рушат България

Какви глоби за незаконни винетки бе свиня дебела???

Колкото по-голяма е глобата, толкова по-голяма и дебела става Лиляна. /правопропорционална зависимост, нищо друго/.

Знаем ние че е ящна, но сега е и бременна

С какво? Със слонче ли?

Леле - Лиляна станала Дебеляна.

ако застанете на изходите на София, ще се убедите, че е голям късмет да видите кола с валидна винетка. Отделно от това, проверяващите се солидаризират с високата цена и още няма санкциониран за липса на винетка.....

Гледайте деца това е новата мама СВИНКЯ която може да сочите с пръст понеже е внучка на виден комсомолец ! Всичките комсомолци са едни и същи еничарите на нашето време окичени нелегално с власт ! Те са тези които държат българите в новото брутално финансово и физическо робство в историята на БЪЛГАРИЯ !

Въведете и еднодневни винетки - те са по-необходими, отколкото седмичниите . Защо, за едно ходене по работа в провинцията или за преминаване през страната ни, ще се купува седмична винетка, а ще се ползува само един ден. Улеснете ни пътуването и стига с тези глоби / то не е градски транспорт, енергийни дружества, топлофикации, мобилни оператори, т.н../

шамандура с перука, от къде я измислиха толкава умна и ненагледна?

Колко е наддала!?

Колко е разликата между 97 и 67. Умножи го по 2000000 и ще се хванеш за главата. Такова пляскане никъде няма. На всичко отгоре е незаконно!

Цяла рота може да се скрие зад нея. Роско ако не знае какво е рота, толкова му е войската.

да се разреши винетки да се дават на други шофьори - Една кола=една винетка, не може да се ползва от 2 коли едновременно. Пак до манталитет опираме - да се правим на страшари и апаши

Държавата е пред разруха с тези заеми и някак си трябва да се връщат.Аз питам къде отиват 7 % от всеки литър горива които са за фонд "Републиканска пътна мрежа".Хем си чупиш колата и след отново те цакат с ДДС върху труда и ДДС върху вложените части.През няколко месеца правя ремонт на предницата ,ткато причината са "прекрасните" пътища по които се движим.Някои да е виждал протокол на КАТ от ПТП в което да пише , че пътищата са трагични.Формулировката е еднаква -несъобразена скорост.Като се замислиш и 5 километра да паднеш в ямати на пътя и тази скорост е несъобразена.Да си купим каруци или файтони но сигурно тогава ще се чупят краката на конете.Прост народ слаба държава.Дано се задавят управляващите от нашите пари с които ни ограбват ежедневно.

А, за лошите пътища, кой ще глобяваме...

Прилича на крава а попичка е свинска! Коя е , приятелката, на Н.ПР. Генерал-примера?

праска съвсем се е освинила

По-големи глоби, ако не си си сложил от незаконните винетки?!?!

У наше дело като сеем тикви преднийо ден обарваме булките с най-големи гъзове у маалата. Да са тиквите големи као гъзовете им. Бащата на Боко ке е обарал ей таков къз като на тая другарка преди да сътвори такваз голема тиква дето ни управлява.

На тая в ресора само винетки ли влизат?

И минетки, и минетки.

Понякога трябва да се говори и за състоянието на пътищата,понеже като плащаш,трябва и да получаваш.

Леле, Лиле, как си се охранила!

и ояла

Г-жо Министър срамно е да сте непрекъснато с г-н Лазаров шев на АПИ и да ни говорите само за пари, а всичко което сте направили да е под всякаква критика за качество- пример магистралата от Оризово до Бургас струваща 650 милиона прилича на гробище по средата с разделителни мантинели дъфкани сякаш със зъби, гледка която те кара да бягаш, а не да караш по тези безумици като изпълнение.

гуци гуци