Манолова иска таван за таксите на съдебните изпълнители

Таксите, които събират частните съдебни изпълнители да не надхвърлят размера на дълга. Гражданите да могат да оспорват оценките на имотите за публична продан.

Обратно в новината

Коментари - Манолова иска таван за таксите на съдебните изпълнители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майчето е огън жена и трябва всички да я подкрепим защото се бори срещу мутренските закони унижаващи българските граждани. Наглостта на монополите и управляващите в съюз става все по-нетърпима и ако не настъпят качествени изменения в управлението и съдебната система ще стане революция.

Какви такси това си е чист грабеж без санкции от прокуратурата. Всички ЧСИ са си чиста проба престъпници наемници и извършват углавни престъпления безнаказано. Държава няма, всичко по тази територия е подчинено на престъпни банди наричащи себе си частни съдебни изпълнители, частни съдилища, частни политици, частни правителства, частни депутати, частни комисии, частна администрация, частна прокуратура.... като се огледаш направо паралелна държава в държавата която командва всички държавни органи, създава си частно поръчково законодателство което се променя 2-3 пъти всяка година според частните мераци на мафията и организираната престъпност особено енергиината.

ОТКОЛКОТО ОЩЕ ПО-КЪСНО!!! ПЪТЯТ Е ПРАВИЛЕН!!!

Същата Манолова, като депутат и Председател на НС- колко мандата е гласувала за тези идиощини. Днес фарисейски търси дивиденти, от ограбените хора. Като си помисля как действаше и Константин Пенчев и къде е сега - ОМбудсман е институция ,която не е необходима, защото е само пиар на избраните, а не помощ на обикновените хора.

По повод на моя жалба до Омбудсмана срещу незаконна заблуждаваща търговска практика срещу Мобилтел, по повод условията за използване на пакет Прима, ми бе отговорено аргументирано и в срок за предприетите мерки. Касае се за едностранна промяна от страна на Мобилтел, от 365 на 90 дневен срок на валидност на Прима, след което следва АНУЛИРАНЕ (присвояване) от страна на Мобилтел на наличната сума по картата, ако не се презареди. На Мобилтел е забранено да използва тази нелоялна заблуждаваща търговска практика, съставен е акт за административно нарушение. Направено е повторно запитване до КЗП, дали се спазват наложените санкции, след наложената санкция към оператора. Същото е направено и към Теленор. Смятам, че институцията Омбудсман е необходима и в помощ на обикновените хора, които сме НИЕ, необходимо е да бъдем активни и да сигнализираме за нередности.

Как си Шави..?

Манолова иска таван за таксите на съдебните изпълнители В момента таксите на съдебните изпълнители имат "под", но нямат "таван". Предложението да имат "таван" , но по-нисък е добро, и като се добави таксите да нямат "под" нещата щнещата ще се нормализират.

Да този доход от 220лв. при официална минимална работна заплата е смешен и алогичен. Освен това, ако някога сте се опитали да се срещнете с частен съдия изпълнител все едно искате аудиенция с папата.

Мечтата на българския политически "елит" е един ден да се събуди и народа да го няма а да е останал само бюджета!

someone

манолова е права - в западна европа има меко отношение към длъжници, държавата се стреми всячески да ти помогне, а у нас - обратното, да има как за 1000 лева да те вкарат 5 години в затвор, дори има и злоради хора, които подкрепят това.