Подкупните служители на ДАИ събирали ”такса спокойствие”

Специализираният наказателен съд решава да остави ли за постоянно в ареста четиримата служители на ДАИ-Велико Търново, изнудвали и събирали подкупи.

Обратно в новината

Коментари - Подкупните служители на ДАИ събирали ”такса спокойствие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

humfry

В ИА "Автомобилна Администрация" е пълен батак от години, ама никой не го ..е. Така е на държавно, затова и всички там се бутат...

За кокошка -няма прошка!Кого от висшият антураж са хванали тези от ДАНС-ами никого защото не им държат гащите-най лесно е да хванем бай Иван от наше село -защото той е лесен-а ние сме героите!Нищо няма да се докаже-по този случай!

След като е взел агенцията на "лизинг" редно е да разберем кой е "лизингодателя"? Имам основание да му вярвам на г-на Петров, сега след като е казал "А", да каже и "Б". Иначе го чакат десетина годинки в една институция, където мангалите много ще му се израдват.

Тоя толуп не е търновец. Варненска мутра е.

каде е шефа кои то го е насначил или и тои като него всема такса.ако беше редовна даргава веднага и него при тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на тези и пенсионните и здравните и заплатата всичко им е от моя джоб.

Мила,родна картинка!!! Новина след новина за печеливши професии у нас!

Защо само във В.Търново се правят разследвания? Във всички области шефовете на ДАИ са наложоли тези такси. Никой от депутати и министри не се сеща, че спасението само закриване на никого ненужната автомобилна администрация.

Гледам го тоя държавен хрантутник! За такса "угояване" е премълчал - нея определено не я е делил с никой! Пфу!

в панделата и да си изкарва кинти с "духинг"!

Мутри проклети! Вместо да пазят спокойствието на хората.........за каквото получават заплата? ДОКОГА ТАКА В БЪЛГАРИЯ ???

Ми какво да правят хората от Държавна Агенция по Изнудването?