Татяна Дончева: Не може да дадеш националната сигурност на дансаджия от Кюстендил

Битката с ГЕРБ и техните остатъци в институциите ще продължи много дълго, смята тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Танчето от Трявна не е селска пръчка!?!

таа доностница, да дава АКЪЛ, ПФУ !

Ето така става като се избират изкукуригали комунистически боклуци в парламента. Да ск припомним миналото на тревненския комунистически бацил. Татарчев я уволнява от прокуратурата. Адвеокатка на мултигруп. Комунистически боклук.

Тук чета всякакви тъпаци ,които се възхищават от Дончева.Ако човек се възхищава от тази той или е червен боклук или е травестит.

Ти.да не си санитарен инспектор в Трън?

Кюстендилски кур за Дончева и Изправи се мутри вън.Но много сте дърти ,дебели и грозни и никой кюстендилец няма да се прежали.Тъй ,че отивайте на боклука,долни боклуци.Тази овца като е от Трявна да не би тревненци да са лоши хора.Само тя е боклук г-жа Ванко 1.

Само да попитам Татянчето - нейната любима лидерка от кое село е? Тя не беше ли също от Кюстендил!? Значи ММ независимо, че е от Кюстендил е най-великата, а новия шеф на ДАНС понеже е от Кюстендил да е "селски началник"!? Скъпи кюстендилци дали тези две каки заслужават и един кюстендилски глас? Помислете си...

Тая лелка става за шеф.

Овца. Това се наричат бушони или пионки. Стига горите глупости!

Тя акъл за нещо ,което не разбира да не дава! Вероятно е искала да набута някой свой човек / има опит от интригите в ДАНС преди време и не трябва да го забравя,защото архивите стоят и да не става за резил/

Без думи оставам от хора, пишещи съчинения по измислено начало. Т. Дончева ви казва, че няма как ученик от Горно Нанадолнище да се премести в НПМГ и да оглави НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР по МАТЕМАТИКА.

Тази адвокатка на мафията какво иска да ни каже, че трябва само софиянци да са шефове,или че тя е повече от всеки друг ??? Брей, какво безочие и каква наглост!!!

Дончева, на снимката е без маска... Обаче като ходи в магазините тая носи маска.. Тия Идиоти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

Дончева казва: "защото няма как да се прескачат стъпала, особено в тази дейност" Българинът е много прост.

Тъкмо мислих да я насоля Татяна Дончева че е селска прокурорка на попаднах на тази информация: "В началото на 1990-те работи като прокурор в Софийската градска прокуратура. Главният прокурор Иван Татарчев я освобождава заради партийна пристрастност. Като прокурор в СГП, Татяна Дончева отказва да регистрира ДПС като политическа партия. Някои смятат това за мотивът, заради който е освободена от прокуратурата." И реших че вместо да я насоля изкам да и изкажа моето уважение!

Щом евреина можа да ни натика в НАТО и всички му правят ихтибар, значи всичко може.

А ти си от Село Трявна и още мякаш като говориш.

постигнеш нейното ниво....ще можеш да я коментираш....Далеч си още...

Браво. Точно така е . Иначе пита кой от къде е ?, А себе си не види

Щом може адвокат на Мултигруп да ни казва какво може и не може по медиите, значи в България всичко може.

А можем да я дадем на теб? Каква е разликата?

Татяна Дончева. Само така! Да продължава да обяснява, докато изкара и последната кирлива риза на ГЕРБ и други псевдодемократи...

Поразяващата уста в действие!

Голям дует заформиха с Мая! Само депутат от Атака може да ги надприказва.

А ушким щяха за изборите да премахнат това един кандидат депутат да е в две листи едновременно но комай нищо не са махнали. Само си сложиха машини които още се чудят как да нагласят изборните резултати.

Всичкото гърбав-педал-трол го пратили на амбразурата да сере по форумите! Малко ще ви е да ви пръснат анусите сган ПИКлива.

Тази нали беше адвокат на баш мутрите от Мултигруп...

"Кой" купи "Петрол" за 1000лв.на името на баща си, г-жо Дончева и кой му стана адвокат ?! "Коя" сте вие г-жо Дончева и какви са вашите политически успехи ? И накрая, "Кой" ви кара да се борите с ГЕРБ и защо, при положение, че те са безапелационни победители на изборите? Аз не искам отговори, искам сама да си отговорите, белким разберете, какво всъщност правите ?! Хора, сляпи ли сте? ТОвА ЛИ ИСКАТЕ ? На къде отива България? И Мая от къде е ?

Щом ГЕРБ са безапелационни победители на изборите, защо не са на власт?

Вие сигурно можете да отговорите на всичките въпроси. Пона отговорете на това Мая от къде е ?

PEYTSCH

МУТРЕСИ вън ! Гадни интересчийки, инътригантки и кресли !

Ма, Татяно, мутри винаги ще има, ти специално винаги си била на тяхна страна, ама явно ти е намаляла клиентелата без политическо влияние, хайде зареждай батериите и изчезвай! Тази и Мая ли ще правят промяната? Пази боже!

Брей! Значи Председател на Комисия по разследване управлението на ГЕРБ на пчеличка от Кюстендил може, национална сигурност на дансаджия от същия този Кюстендил не може. Да Ви имах аргументите, г-жо Дончева. Ако всичките Ви адвокатски доводи са такива, то едва ли са много спечелените Ви дела,

Не правиш разлика между едното и другото. А разликата е огромна.

То защото всички гробари са софиянци и много учени и начетени:)))))) тази да си зарови главата като ......... мърша каквато е! Бахти и това е в новините

"Смяната на шефа на ДАНС е още едно доказателство, че настоящият президент Румен Радев съзнателно и целенасочено си присвоява пълномощия, които не са предвидени от конституцията за един служебен кабинет под негов контрол, за да завземе цялата власт в държавата ДОКАТО няма парламент." https://www.facebook.com/ognyan.minchev.3/posts/10223641348555512

Schilo

Тая кокошка, къде беше младши прокурор и що не стана прокурор? Сигурно се има за родена на жълтите павета и за софиянка 50-то поколение?

Бойко и личната му партия ГЕРБ са новото проклятие на България. Не само трябва да бъдат изчегъртани, но и никога неспоменавани.

Татяна Дончева: "Допуските на Бойко Рашков и на Георги Гатев бяха отнети заради незаконните подслушвания и нарушение на закона, за което те информираха публично всички. И когато Бюрото за контрол на СРС-ата беше закрито, на тях им отнеха и допуските. Тези гербаджийски подлоги ще направят такива номера". Рашков разследвал ОПИТА за УБИЙСТВО на Корпулентния :)

защо смее да оспорва решенията му!? Много нахално… хаха

А ако г-жа мая и г-н тошко станат гаджета има шанс да се успокоят. Тя ще го скъса от любов. За г-жа дончева трябва як любовник, или президента или доган!

Цитирам Някойси, който даде най-точната оценка за управлението на Борисов: „Прости хора и прост премиер. И те, и той са убедени, че премиерът има право да управлява държавата лично. А то по Конституция Министерски съвет е органът, който е изпълнителната власт. Премиерът няма право да разпорежда на министрите. Няма право да разпорежда и на Министерски съвет. Няма абсолютно никакво право да казва на тоя и оня какво да правят и какви пари да дадат. Премиерът само председателства заседанията на МС. Той нито има право да назначава министри, нито да ги освобождава. Това по закон го прави парламентът. Но народът е прост и си иска цар. И банкянската мутра използва това и се прави на такъв, без да има каквото и да било право по закон, защото знае, че никой няма да му дири сметка. Прост народ - слаба държава.“ И добавям, че нещата стигнаха много по-далеч, защото на практика Бойко управлявше Народното събрание чрез наведената парламентарна група на ГЕРБ.

Кукуригу

" За "братството и честта" на Петко Сертов Интригата, че Петко Сертов е масон, тръгна от форума на столичен вестник още когато бившият експерт по сигурността към президентството, а после и секретар на Съвета по сигурността към премиера стана шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Анонимният автор споменаваше един интересен факт от биографията на Сертов - участието му в управителния съвет на сдружение ложа "Братство и чест". Според АПИС и "Дакси" шефът на "българското ФБР" продължава да е в тази любопитна организация с идеална цел. Наименованието на сдружението определено е масонско по дух и води до кръг, който от години играе важна роля в държавата. Освен Сертов в управата на ложа "Братство и чест" например е Евгени Душков. Той е управляващ на още едно известно сдружение - КТ "Подкрепа", заедно с доктор Константин Тренчев, както и на фондация "Дом за ангели". А за да не остане съмнение, че става дума тъкмо за масонство, Душков се появява и в ръководството на сдружението на свободните зидари "Заря". Там си партнира с известни бизнесмени като Вилямс Иванов, който стои високо в йерархията на "Орел Инвест холдинг" и е един от участниците в българския съюз на частните предприемачи "Възраждане". Не по-малко внимание заслужава и третият управляващ на ложа "Братство и чест" - Константин Симеонов. Той също е участник в зидарската ложа "Заря", но освен това е и управляващ на фондация "Мемориален фонд Владимир Грашнов". Бизнесът на Симеонов е свързан с компанията "Глобал естейтс консултинг" ООД, където си партнира с руския гражданин Александр Жизневски. Четвъртият управляващ в сдружението заедно с Петко Сертов се казва Маргарит Ганев и очевидно е юридическият корифей на екипа. За това говори участието му в сдружение "Българска асоциация по международно право" и във фондация "Конференция на асоциацията по международно право - България". Счетоводството на "ложата" вероятно е в ресора на следващия управляващ - Новко Спасов, който е един от собствениците на счетоводната фирма Ей Пи Ен ООД, а грижата за здравето навярно е поверена на Стефан Сираков. Той е управляващ на Доброволна осигурителна мрежа "Здраве" АД заедно с Илко Семерджиев и е в управата на още две болници - "Царица Йоана"-София и "Света Ана"-Варна. Двете ложи - "Заря" и "Братство и чест", са съюзни и членуват във Великата ложа на старите свободни признати зидари на България, чийто Велик майстор е Румен Ралчев, твърдят запознати. 56-годишният Ралчев е президент на "Балкан Секюрити Груп" и е работил в УБО и НСО. В разнообразните му бизнес интереси са охранителна дейност, търговия с недвижими имоти, частни социални домове за настаняване, спорт, транспорт, строителни услуги и др. Друг любопитен факт е регистрацията му като управляващ на фондация "Акация", където е заедно с двама от "Братство и чест" - Константин Симеонов и Маргарит Ганев. Този съвсем кратък преглед на обществените и бизнес ангажиментите на хората в "Братство и чест", "Заря" и Великата ложа на старите свободни признати зидари на България показва, че подборът им едва ли е случаен. Всеки от тях държи различни лостове за властово и икономическо влияние, а цялата структура прилича на добре организирана и стегната машина. Въпросът е какви ангажименти се поемат с клетва към ложата и към останалите в братството и дали понякога те не доминират."

ти,селянко мьекаща след толкова години "у София" с какво си по-различна?И ти се въртя,сука,навежда докато докопаш кокала....

сменяй си редовно памперса !

Тишината на спалнята на движение Ванко 1

Абсолютно правилно, като логика. Никой не ходи да се лекува на село.Пътува до град, където се предполага да има специалисти. Но,в конкретния случай: новият председател на ДАНС е служител от 2009г според новините и то първо в служба БОП, не е "дансаджия". Това е все едно ветеринар да лекува болни хора или бивш военен, служител в МВР или ДАНС.

Е нали тази създаде данс - кво се прави на утрепана. По нейно време наглите отвличаха на хората децата. Склерозата е страшно нещо.

Няма що да пита човек - повече от ясно е че това е адвокатката на Мултигруп и политическата ортачка и "коалиционна партньорка" на кюстендилската селячка що се дрънкаше из парламента с кофата и метлата

ДОКАТО НЕ СТАНЕМ КОТО БЕЛАРУС - АТАКИТЕ НА КГБ НЯМА ДА СПРАТ! ОЧАКВАМ ДА ОСВОБОДЯТ И РУСКИТЕ ШПИОНИ КАКТО СЛУЧАЯ С ИЛИЯ МИЛУШЕВ. СКОРО!!!

Татяна Дончева е пич!

И ти как го разбра???

Истината е: вън ВАШИТЕ мутри, че да дойдат НАШИТЕ мутри от изтока!

Ужас е тая и онез другите...... Те сами казаха че са отрова .....

ИЗКАЗА СЕ АДВОКАТКАТА НА МУЛТИГРУП. ЖАЛНА НИ МАЙКА.... А НАЧАЛНИКЪТ НА ДАНС НА ПЕТИЯ ДЕН СИ Е ПРЕКРАТИЛ ОТПУСКАТА. ЗАЩО НИКОЙ НЕ РАЗГОВАРЯ С НЕГО ЗА ТОВА? СЛУЖЕБНИЯТ ПРЕМИЕР ДОРИ НЕ ГО Е ИЗСЛУШАЛ. ТОЙ БОГ ЛИ Е ИЛИ КГБ?

То ясно ,че руски шпиони няма да гоним,ама ще имат ли топки да гоним американски и турски?

И това истина ли е??