Татяна Дончева атакува партията на Слави Трифонов

Трябва да преосмислим дали "мутри вън" да продължи да съществува в името ни, заяви тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дончева ще си уреди клиентите и ще закрие съда и готово! Габровска риформа! Иефтинку

"Вижте Марешки какви разходи направи за два месеца и ще видите, че няма как да го повтори", коментира Дончева."- Тази жена да не гледа в канчето на Марешки. Човека си има бизнес и може още много пъти да се явява на избори...По-добре кажи ти и Мая от къде вземате пари като от 20 години нямате и един ден работен някъде....А вашите реклами бяха много повече о по-скъпи от на Марешки....

И вие не ставате ММММММ

Дираджиите, ИТН, не партията на Слави! Иначе трябва да пишете партията на Бойко, партията на Корни, партията на Мустафата, а за коалициите ще ви трябват два листа.

ПРАВ СИ, ТОВА Е ШОУТО НА СЛАВУЦА

Много мераклийки да дават съвети на ИТН се навъдиха, главно от лява-и Нинова ,и Дончева все се надяват да стъпят на позиция съветник, или сценарист в тая партия. Ама Тошко здраво държи-няма да пусне ръководството на партията си, идеята си, делото на живота си.Я какъв се е нахъсил! Слави там вече е само лице от плаката-Тошко коли и беси там. Народа е казал-много баби,келяво дете. И е време да прекръстят ИТН на Седем осми.

Слави говори това, което са му написали сценаристите. Собствено мнение няма. Партията на Тошко ще ходи на изборите Гласувайте за Тошко и Гошко!!! Това е оферта сега.

от бивш комунист да очакваш обяснения, че тя е адвокат на мутрите

Поправката "Ванко 1" спомняте ли си как тази лисица измени закона и пуснаха сутеньора на свобода.. тази ли ще ми говори за морал..

много плямпа защото при следващите избори ще бъдат изринати.Да живеят патриотите!

Да изчегъртаме на изборите тия отрепки ТД ,ММ.КН ,СТ всичките ,до един.

ББ, МК?

Кого ще изчегъртате,нас 837 000 гласували за ГЕРБ. Много ще чегъртате. С машини и без тях ние ще си гласуваме за ГЕРБ. Боя се, че другите хора ще ви изчегъртат вас, протестъри, адвокати на мутри и чалгари. Объркайте България.

Няма нужда от особено старание. Историята ще ви изчегърка. От 12 направихте външния дълг 75 милиарда. С тези темпове за още един мандат ще мине 100 милиарда. Тогава децата и внуците ни ще излязат, ще ви изколят и избесят без съд и присъда и ще пикаят на гробовете ви. По-добре се смирете сега. Така или иначе, искаме само виновниците в затворите. А те не са 850 000. Много по-малко са. Бай-Ставри може да обърне персонално внимание на всеки.... Та, ако не си от тези с големите лъжици - не се плаши!

Толкова са противни всички, че заслужават никой да не гласува.. Смешници...правят ни на " шушомиги".

Те, на това разчитат от Герб, на такива плиткоумни, безотговорни посерковци, като теб...капиш

са го поръчали - за един преател питам

та реалито ме навежда на мисълта да гласуваме на полуфинал за коя бракма е по тъпа и по зла МАЯ или ТАТЯНА . При мъжете полуфинала е между УЧИНДОЛЕЦА х.пожертвователния АДВОКАТ и Ъъъъ ПИНОКИО . Финала е на 11 07 2021 ... според Мунчо от журЕто .

Марин Халачев - "Границите на уравнението" Новелата "Епизод от живота": "Няма ли да се намери един превтасал ерген, та да му зачерним къщата?"

мафията на Таки, Г.Гергов и други подобни мафиоти и затова сложиха и шахматистката от Пловдив отпред

Дали успяха да вземат поне по една заплата от това Народно събрание?Щото ако са си купили депутатството,сега няма да могат да си избият разходите,а за втори опит ще трябва пак да плащат.

вземат, че и пожизнена пенсия за тях и всичко което се пръкне от тях!!!

Хайде да дойде 11 юли и тогава ще говорим. Аман от стари муцуни

Тия овчици от " Наведи се - Мутреси въре", много ме кефят, как сами си отблъскват електората. На следващите избори, няма да минат 4%. Тези двете винаги са били нещото, което е донесла котката...

А, бе, народе, гласувай за тия мутри вън, да осерат България, та да ти дойде ума в главата.

Тая баба защитаваше едни мутри едно време в едни афери за хиляди тонове изчезнала захар, дето се била "стопила от дъждовете". Татяна мутрата.

На тая баба не можеш и стъпи на малкия пръст, за твое и нацялото ти ДНК наследство, то за това сме на този хал от прост и алчен народ, за справка цяла Родопа от продажници потурчени и поне още толкова из Шуменско и Разградско и Кърджали, та сега едни прости като теб ли ще се опрат ...жалки същества

ТД не може да говори... и... а ... чуйте я само, готова за Господари на ефира, а Слави винаги готов да говори ... по ФБ.

Къде е Тошкото Му на Слави

Пише нов сценарий, който шефът му ще постне във фейсбук.

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти! Пеньо Пенев /поетът с ватенката /

Какво не ви харесват имената на коалициите! "Изпразни се! Вън" и коалиция на "Нема такъв народ" на МутриФонов са жестоки имена, без аналог в световната история!

ГЕРБ пак ще е първи. Накрая, ще ги молите да управляват.Но аз искам БСП на власт или Да България. За да бъде осирането сигурно.

Значи старата чалга "ш'тъ прая дъ умиргъш" станала "ШЪ ТЪ Изчъгъртам". Браво "умно" мОмче Учиндолче. Хер Флик, стига сте се хилили...

Мутрифонов ще е най-успешия премиер... на мутрите!

Разумните варианти бяха два - правителство на ГЕРБ с плаващо мнозинство, стриктен контрол от парламента и подкрепа на политика в интерес на народа!Тогава Боко нямаше да си позволи да си разиграва коня както си иска, защото на следващи избори ГЕРБ щяха да са труп! Правителство на ИТН - пак с плаваща подкрепа срещу предложения в интерс на народа и развитието на държавата - но Славчо нито има хора да направят такива предложения, нито има топки да управлява! Проблема на тези два варианта са, че никой не му пука за развитието на държавата и за благото на народа! Всички искат да са на власт, но с пълно, послушно мнозинство! Новите избори пак няма да променят нищо, ще има още едни тази година! На народа ще му писне и ще върне Боко, и ще е по-нагъл от всякога! Това което се разиграва сега - да изгорим държавата за да изгори ГЕРБ в нея - показва болни амбиции на луди политици! Няма грам мисъл за народа!!!

Така е - поздравления! Само Герб предложиха правителство. Щом малоумниците ИТН и БСП не са смятали да правят такова следваше да гласуват за НЕГО. ЗАЩО?? Защото държавата трябва да работи, другото е престъпление.

Парите и без това няма да ги вземат на лична сметка, затова Вуте не иска никой да вземе парите.

А как точно ще изчегъртате удвояването на пенсиите и учителските заплати които ГЕРБ постинга ???

Как новите партии ще сложат край на политическото явление герб като Трифонов е абсолютно същото явление. Лидерска партия на един човек.

A "новите паритии" какво им е новото?!?! Татяна Дончева, Капон, Мая Галева, Атанасов, Ристю Маджото?!?! Пълно нови лица, чак мирише на нафталин!!!

гласовете на славунчо тъпото, който вероятно е очаквал 3.5 млн избиратели бхахахахаха........ Слафчо, слафчооо, слафчо... къде живееш бе, 20г. кампания водиш, спечели дебелия, ще те замерят с яйца след някоя година по тротоарите.

Тая хубаво иска да изчегъртва Бойко, да кажем, че е за добро (с вресливите Мая и Корнелия начело, мале мила, но да кажем, че има вариант за неговото място дето не го знаем). Лошата новина е, че тия избори ще имат резултати продиктувани цифра по цифра от Кремъл и/или Лубянка, толкова напън хвърлиха в това всичко да минава през руски машини, купени от... Венецуела. Ще ми се да имаше и добра новина.

ХАха ... преосмислете го

ТРИФОНОВ С МЪЛЧАНИЕТО СИ ЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ НЕ Е ГОТОВ ДА ВОДИ ВОЙНА С МАФИОТ ОТ КАЛИБЪРА НА ТИКВАТА !!! ТОВА ЩЕ НАМАЛИ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ НАПОЛОВИНА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!! ТОЯ ЧОВЕК ЖИВЕЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МИСЪЛ ЗА РЕФЕРЕНДУМА СИ ОТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ И САМО ТОВА МУ Е В ГЛАВАТА БРЪСНАТА И "БЛЪСНАТА" !! СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ИМА ДАЛЕЧ ОТ НЕГО МНОГО ПОВЕЧЕ СВЕСТНИ ЕКСПЕРТИ ПО ВАЖНИ ЗА НАРОДА НИ ПРОБЛЕМИ, НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДАЛИ ЩЕ ОСТАНАТ И ТЕЗИ, КОИТО СА СЕГА - ОСВЕН СЦЕНАРИСТИТЕ МУ !!! ПО СМЕЛО БЕ, ТРЯБВАТ ТИ ПО-ГОЛЯМИ "ТОПКИ" !!!

СлаФчо Tunberg :)))

Танче, дай да направим една тройка, Инджова е навита

лез....., докога ще се.. по медиите???

Слави говори това, което са му написали сценаристите. Собствено мнение няма. Партията на Тошко ще ходи на изборите Гласувайте за Тошко и Гошко!!! Това е оферта сега.

Не случайно е най-дълго управлявалия премиер, а е такъв точно защото е бил част и от комунистите, и от мутрите! Затова им знае всички мръсни номера и далавери,и успява толкова време да ги неутрализира! Разберете,че честен,искрен,интелегенген,възпитан професионалист там НЕ може да оцелее! Защото политиката е мръсна работа по цял свят! ФАКТ! За там трябва такъв като Бойко,друг с цялата помия,както видяхме за последните 30год.,не може да се оправи,и да има някакви реални постижения,като магистрала Хемус ,например! Реалист съм! На който не му харесва реалността,е добре да се осъзнае и да види какво става по света!

Явно са свършили сутеньорите за освобождаване, търси се ново предизвикателство.

Бившата адвокатка комунистка та мутрите от Мултигруп сега се умъкна в парламента с партията Мутри вън.. То тази жениза е пълен оксиморон като самата партийка.. Смешен плач е тоя парламент изобщо и като цяло..

Дончева атакува Герберопитеците, но дираджиите отново слугуват на Тиквата. Да живее пропагандата, която окончателно ще бъде изчегъртана на 11.юли, барабар с Тиквата!

Баце мое го фанат за дедовия тия шматароци

Новото лице ......

Мутри вън от Изправи се! Изправете се мутри! Вън!

Слави Трифонов е марионетка и зад него стоят в сянка началниците му. Той няма интелектуалния багаж за лидер, но копира мутренския стил на ръководене на група. След възмущенията на Трифонов и екипа му от простащината на Борисов и гербаджиите в парламента и отношението им към журналистите самият Славчо се държи невъзпитано и просташки с журналисти напр. Волгин, както се държа при интервюто със сценариста си Филип Станев, който е и депутат, и както въобще се държи с колегите си в шоуто, които непрекъснато унижава, а те търпят. Разлика с гаменското поведение на Борисов няма!!! Въобще след простащината, корупцията и бандитизма при герберасткото управление да избереш Трифонов, подобие на Борисов, е пълно падение на българина, но предвид опростачването на народа ни през последните десетилетия, в което активно участваше Слави Трифонов и компания, от което забогатяха, е разбираемо. И от кога Слави не е от статуквото? Не си спомням последните 12 години да се е борил против така прокламираното статукво , Борисов и ГЕРБ. Сети се, когато го накараха да напусне БТВ и секна кранчето или инсценираха махането му от тази телевизия, за да се явява уж като партия, противопоставяща се уж на ГЕРБ. Всичко в този парламент, свършено от ИТН, бе да даде още глътка въздух на Борисов, замаскирано с високопарни фрази, повтаряни от Тошко, Балабанов....

Ти сигурно си най-големият началник на Слави, заедно с Тиквун? Айдеее, изчезвате с 200 след 2 месеца и то завинаги :-)

Айде, от мене да мине ... Ще ти се издрусам в устата (вие, комунягите, сте му свикнали), па дано да е на хаирлия ...

като махнехме ГЕРБ всичко щеше да е наред? А се оказа, че сме пълни некадърници! И сега кой ни е виновен?

г-жа Дончева се прави на ощипана но тя, както и другарката Манолова са именно част от статуквото. да не забравяме че БСП управляваше с ДПС и НДСВ. да не забравяме модела "КОЙ" и че точно по времето на БСП, Дилян Пеевски стана това което е . нека не се правят на ощипани. не защитавам Слави и ИТН, но какво реално може да се направи когато трябва да се изправиш срещу ГЕРБ, ДПС и БСП. ти нямаш мнозинство. какво да правиш. нито можеш да приемеш закони, нито да правиш реформи. НИЩО не можеш да направиш. на мен по скоро ми намирисва на СТРАХ от страна на Манолова и на Дончева. не съм сигурен че при едни нови избори те ще влязат отново в парламента. Може би по скоро ВМРО имат шанс да се върнат, отколкото Манолова и Дончева да влязат отново в парламента.

Държавата оцелява благодарение на еврата които се наливат от чужбина,нито дългия педал-певец,нито мая овчия поглед, нито разни дебели арменци и алчни адвокати, помагат или ше помогнат на хората,целта е просто да се докопат до власта и да разпределят,ако успеят няма да са по различни от Борисов,просто в тая игра е така, политиката е мръсна игричка,ако не ти е по нервите излизаш и толкова,глдни мастии колкото искаш...

Дебелия арменец ти е проблема при тея хубави, слаби и най-важното, възпитани българи. Това че го поемате рязания от турците вече 30 години не го споменаваш нещо, явно ти харесва и искаш още? Ще го получиш, ДПС стои, гледа и ви се смее и във всеки следващ парламент е с по-голям процент. Пък ти коментирай дебелия арменец, глупак.

С новия изборен кодекс ДПС може и 25% да лапнат! И кой ще е виновен? Боко?

Ша те скъсам Танче само да ми паднеш !

Повърнах,само като си представих как я лижеш

За нищо не ставате.Нямате собствена воля.Чакате указания

Отвратителен уличен жаргон. Какво означава да „изчегърташ“ един човек или група от хора. Тези кои го употребяват, какво значение влагат в този израз, чиито синомними са изтребвам, изстъргвам, затривам, изкоренявам. И дават ли си сметка тези хора, политици, че с този речник се доближават до нацистите, които искаха също да изчегъртат евреите, комунистите и изобщо другомислещите. Не е добре да се говори само за ефект. Много е зле да се говори без да се мисли.