Татяна Лолова получи награда ”Златен Перперикон”

Голямата актриса Татяна Лолова е носителят на наградата за принос в българската и европейската култура на 14-ия Международен фестивал на изкуствата "Перперикон"

Обратно в новината

Коментари - Татяна Лолова получи награда ”Златен Перперикон” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

собствено мнение, а аз си обърнах мнениета за Лолова от една единствена случка. От всичко най-ненавиждам фалша и лицемерието, а съм сигурен, че това са характерните и черти. Виждам ги и сегав нейвите изказвания. Мисля, че има много по-добри и по-заслужили от нея актьори. А последните 20 години Лолова ще я запомня само със сериала, който сега го дават, и в който честно казано играе неестествено, превзето, неубедително, направо не се издържа. А случката е следната. Моите две дъщери бях решил да ги науча да познават талантливите и заслужили българи още от малки, и наистина успях да предизвикам някакъв интерес у тях специално към великолепните ни артисти, като успявах да ги убедя да гледат български филми, постановки, спектакли и мюзикъли по телевизиите, въпреки че честно казано не всеки път им беше интересно. Вместо имената на чалга-певиците, знаеха имената на всички големи български артисти. Когато бяха на около 16 години - в крехка тийнейджърска възраст, се случи така, че отидоха на море за няколко дни в Созопол. Върнаха се оттам страшно разочаровани и направо стресирани. Причина за това беше тяхна случайна среща с Татяна Лолова. Видели я на една от улиците в Созопол да се развлича заедно с други хора, с една маймунка и една змия, които били атракция. За моите дъщери обаче по-голям интерес представлявала Лолова, толкова много я харесваха и уважаваха. Едната е по-смела, събрала кураж и отишла до Лолова, като я помолила да се снимат с нея. Отговорът бил доста груб: "Да не съм маймуна, та да се снимам с този или онзи?", след което демонстративно се отвърнала от тях, като ги оставила да се чудят с какво са предизвикали нейната некултурност, нетактичност и злоба. Това става преди около 15 години. От тогава в нашето семейство избягваме да говорим за нея. Откровено казано, аз мисля, че ако един актьор наистина е голям, не може да се отнася така с други хора, особено с младите.

СТРАХОТНА Е УНИКАЛНА

тя заслужава всичките медали , прекрасен човек,Обичаме я цялото семейство,Дано да ни радва дьлги години.

Обожавам я, 6+++

Браво !

Браво, един прекрасен човек и ТАЛАНТ ! Нека обичта и признателността на феновете на тази брилянтна актриса, да и носят само радости!!!

Браво,Таня!Да си жива и здрава и още дълги години да ни радваш с прекрасната си игра!

Това е най-талантливата и уникална балгарска актриса. Няма друга като нея!!!

Много я харесвам -винаги се раздава в ролите си! Тия дни си мисля, че ако и сложат една перука, спокойно може да изиграе ролята на Канцлерката Меркел в някой скеч. :)

Уникална и истинска! Да е жива и здрава!

Сладурана!!!

Браво ! Абсолютно заслужена награда : )) Очарователна и талантлива дама , всеобща любимка . С обич и възхищение : )))

И на този ли толкова хубав коментар някой тъпак тури минус (-)?!?

Нека, тези с минусите (-), се мотивират, все пак?!?

Браво!!! Лолова е една от малкото останали живи титани на Българсото кино и театър . Нека бъде жива и здрава още дълги години !!!

Сладурана!!!