Дончева: Оръжеен кръг издига ген. Радев. Петков: Той е нужен

Ген. Румен Радев е номинация за президент на БСП от бизнес кръг, свързан с оръжейното лоби, който трябва да уреди сметките на партията. Тя продаде вота на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Дончева: Оръжеен кръг издига ген. Радев. Петков: Той е нужен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб и бсп мутрокомунисти българоубийци

За всички е ясно че очакваше да бъдеш посочена от БСП за кандидат за президент и понеже това нямаше изгледи да стане напусна разговорите и сега бълваш какви ли не глупости Това говори за липса на елементарен морал

Еднополовият бил жив, да не повярваш...

Дончева може да е всякаква, но е добре запозната с това, което действително се случва в т.нар ни политически живот. На 100% е права за това, което става с бизнеса в България. Излиза, че ако имаш бизнес и искаш да не фалираш, трябва да подкрепяш ГРОБ. А ако някога ви попадне парламентарен контрол, обърнете внимание как се отнася Цачева към депутатите от опозицията:)

Да, ...излиза , че ГЕРБ е равносилно на тоталиатарна или комунистическа партия!!Права е Дончева!

Ами нещо такова се получава. А и Боко по много неща напомня на Тато.

Те такива хора като госпожа Дончева никой не ги обича. Кариеризъм и двуличие!Използва БСП за да стане публична личност и сега прави кариера. Сега се говори,че финансовото и състояние никак не е зле. Когато на последните избори се включи самостоятелно в надпреварата,тя много добре знаеше,че не може да преодолее прагът от 4%.Тогава защо участва?Ами защото,ако събереш 1%от гласовете ДАВАТ ЕДНИ ПАРИ,КОИТО НИКАК НЕ СА МАЛКО.Освен това ще дръпнеш гласове от БСП за да може Бойко да се почувства като титан.И понеже България е държава с могъща икономика парите които се дават на партиите за подаден глас са най-много в Европа.Такова чудо никъде го няма.А тия ,които хвалят госпожа Дончева са ясни: Те хвалят всеки,който работи срещу БСП.По интересно е друго.Госпожа Дончева обяснява,че БСП е партия на милионери и пенсионери. Първото и твърдение е доста спорно,но аз питам: 1.Защо милионер е лошо нещо? 2.Защо пенсионер е лошо нещо,при положение,че това е фаза в човешкия живот валидна за всички. Ако може да ми се обяснява по-бавно,та да си записвам!

Плямпалото Дончева е казало някои истини за БСП.....

В случая г-жа Татяна Дончева е абсолютно права. Начинът, по който ни бе представена в медиите (в красива, лъскава опаковка) кандидатурата на ген.Радев не оставя никакво съмнение, че тя е изгодна на сегашното статукво. Силно се съмнявам, че изобщо ще бъде допуснат кандидат, който да не твърд, убеден евроатлантик.

Номинирането на Румен Радев за кандидат президент е странно дори за такива партии хамелеони като БСП и АБВ ,които уж са леви, пък почти всички новобогаташи в България са свързани с тях, уж са нови пратии, а ходят да се кланят на Тодор Живков, уж са европейци, пък гледат повече на изток. Как изведнъж решиха, че той е най-подходящият кандидат? Кои от задължителните качества за поста има? Освен, че знае да кара самолет, другите засега остават неизвестни. Единствената логика в избора му е желанието да подлъжат Бойко Борисов да се кандидатира и като спечели изборите, което е почти сигурно, ще се превърнев държавен глава от когото нищо не зависи, но когото ще могат безпрепятсствено да плюят и от ляво и от дясно. т.е ще изпусне властта. Ще си направи сам харакири и ще отстъпи властта на БСП и АБВ, които иначе нямат никакъв шанс да я вземат.

ДрОгарката Дончева ще я запомня с гръмки изявления и никакви, ама никакви реални действия. Сега пак ще си остане с гърмежите, без да уцели нищо!

Всичко ми е ясно с изключение на едно - кой изпи бирата и изяде кебапчето ? И докога ние ще пасем трева?

Ще пасем докато има. После почваме да гризем дървото.

Голям майтап ще бъде сега ГЕРБ и РБ да извадят срещу ген. Радев, ген. Шивиков. Да не забравяме как се прегръщаха с Плевнелиев. Това със смехотворните обвинения към Шивиков, може да е било част от играта.

Самотата в празната спалня понякога ражда трагедии. БСП добре е описала, но интересно, каква партия е Дв.21?

Д21 е един файтон хора, напуснали БСП, поради нереализирани кариерни амбиции. Ядрото им е от бивши членове на софийска градска организация на БСП - известна в политически среди като изключителен змиярник. Избягалите от змиярника се вляха в новата партия на Татяна, вземаха си офис на Витошка и вярват, че са политическа партия, когато Дончева иде в някоя ТВ за интервю.

Вече стана налудно,да се говори за нещо ляво в тази ситуация. Социализмът показа,че е много лесно да се рутне една политическа система,но за икономическата при капитализма нещата стоят по друг начин. Що се отнася до Дончева-и тя с голямо его.

БСП е партия на МилПен-и а не на ЛумПен-и . Лум от лумбаго ли идва ?! Някой знае ли?

Няма достойни кандидати за президентските избори и това остро поставя въпроса (както и на всички досегашни избори) достойна гражданска позиция ли е "да избираш по-малкото зло", да избираш със запушен нос и пр. откровени компромисни малоумия. Ако гласувам за герб-овия кандидат, ще се чувствам като изплюл се върху самия себе си, плюс усещането, че руша България. Как да гласувам за откровено прости хора от типа Борисов, Цветанов и прочее елементарници. Гнусно ми е, освен че това дозакопава страната. Радев е световно неизвестен, зад когото стоят лобита. Другите са откровени откачалки, от типа на самоповярвали си десни ястреби и ГМО служители на дявола. И така-достойно поведение ли е да гласуваме за недостойни? Работеща ли е изобщо демокрацията? Единственото, "гениално" лично решение, до което достигнах е да емигрирам "вътрешно", живуркайки в българийката и отстранен от простотиите и, просто защото съм вече стар и изморен да емигрирам "външно", подобно на двата милиона объркани сънародници, миещи чужди чинии и тоалетни. Налице е тежка цивилизационна криза, не само у нас, тя е световна.

Пак повтарям, че трябва да се избере Симеон Сакскобурготски, защото е световно известен, говори 5 езика, има възпитание, образование и влияние и роднини в много страни на света. Той няма да има икономическа власт, но ще представя отлично страната, защото е голяма лисица и дипломат и няма да говори глупости и да ни излага.

Това нов виц ли е или си тотално малоумен?

Ген.Радев бил издигнат от оръжейното лоби.То пък едно оръжейно лоби?Това да не е САЩ,към Пентагона там работят над стотици хиляди компании.Почна се с плюенето на стойностни хора.Радев се е обявил чужди самолети да не охраняват българското небе.Много достойна постъпка.Иначе ще наблюдаваме "Аерозолни престъпления"Уж се борели с глобалното затопляне.Дончева в Габровско и нея не я долюбват.Нищо не била направила за района.Държавата се била управлявала 20 години по странен начин.Това ни го казва и Пол Робърст"Вашингтон си купи българското правителство"- статия.Политиците ,независимо от коя партия се пишат ,те не работят за България и народа.Най голямата грешка на БСП е,че винаги управляват с комбина с ДПС,една крадлива партия.Радев е пилот.България пада надолу.Трябва да се намери смел човек да я изведе на повърхността.

Начинът, по който ни бе представена в медиите (в красива, лъскава опаковка) кандидатурата на ген.Радев не оставя никакво съмнение, че кандидатурата му е изгодна на сегашното статукво. Ако коментарът ти е искрен, значи си повярвал на медийните манипулации. Другият вариант е да си в отбора на манипулаторите. ГЕРБ, БСП и АБВ могат даже да се обединят зад достойната и героична фигура на ген.Радев. Тъжен факт :(

Тишината в една спалня ражда безумия

Таня, кажи какво военно производство има в България? Имаме ли лиценз за производство на автомат Калашников и други леки руски оръжия? Нали не изнасяме оръжие за места с конфликти! Това значи, че "оръжейното лоби" е дистрибутор на оръжие произведено извън България! Кой предизвика взривовете в оръжейните складове в София и в Сливен? Кажи го директно, като юрист, а не хипотетично "оръжейно лоби". Това противозаконна структура ли е?

Защото, вече се вижда от всички, БСП беше открадната от хора с много пари и задкулисно влияние! Те извършиха операцията си перфектно! Вписаха се като хамелеони в левия речник, опитаха се да си присвоят левия курс, а същевременно да отклонят БСП в посока на техните икономически интереси! Крайният резултат е тъжен.

Бившите шефове на Комсомола днес са все милионери.

ЧЕ КЪДЕ Е НОВИНАТА? Най големия буклук беше в комсомола - от там плъзваха всички кариеристи. Може ли нормален човек да лиже задници още от ученическа възрзст? А повечето си вървяха и по наследственост. Я не се дразнете - БКП винаги си е била мафия. Хвани Калфин, та удари Сергей. Ами че то във Висшия им партиен съвет всички са крадци, мошеници и олигарси. Не си ли спомняте, как Кирил Добрев беше заловен със сакове с валута на сръбската граница - от контрабандата по време на ембаргото. И какво - станала грешка, не знаели че е син на Николай Добрев. Извиниха се и го пуснаха. Няма спасение от тази паплач кръвопийци - това е!

Плевнелиев какъв е?Да не е и той бивш комсомолски шеф?А кой му измисли това "Роско-офшорко"? Нали знаете "Дим без огън няма"!

Представям си Танчето Дончева опонент на генерал Радев и ме заливат вълни на гордост за нея ! Как само ги разбира нещата, а ?

На комундетата пак им се е приискало търговия с оръжие и наркотици. Олигарсите им са поогладнели за плячка.

Другарката Дончева я е яд,че нея не са я издигнали за президентският пост от БСПье и другите маргинали.Тя има самочуствието,че я подкрепя едва ли не две трети от населението на България обаче руските партии са се договорили да издигнат руски агентин за български президентин!По всяка вероятност се готви и някоя мръсотийка тип Костинброд или някъкъв икономически, ,удар''!Не напразно Борисов се подмазва на Путин и говори със смирено наведена главица руските опорни точки,че България губи от заробващият Южен Поток!

Христос е изгонил търговците от храма! БСП трябва да изгони търгашите от храма на лявата идея, независимо кой с какво търгува! А 13-те гряха на Станишев /на БСП от Станишевия период/ не трябва да бъдат забравяни - плоският данък, заменките на гори и селскостопански земи, цените на ел. енергията от ВЕИ, проектът Уестингхаус, "Златното швейцарско" правило, мажоритарният вот, законът за досиетата, прегръдките с либералите, целувките с русофоба Местан, американските бази, аналогията Кърджали-Крим на Станишев, изцепките на Найденов и совалката на Вигенин, мижитурската политика на ПЕС и русофобията на "левите" ястреби Могерини и Столтенберг, кадровата несъстоятелност на станишевия екип, включая Моника ... Всичко това се заплаща, а и крадливата сврака Атака си сви гнездо в левия полог.

"ТИ ПЪК КАКВО ИСКАШ ДА ОСТАНА БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ И САМО НА МИЛИАРДИТЕ КОИТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ СЪМ ЗАРАБОТИЛА"

На левите избиратели в България им е много трудно да си отговорят на въпроса: "Какво правят тези милионери в парламентарната група на БСП, която претендира, че е лява?"

Тая кощрамба е гневна, защото тя не е кандидатът на обединената левица.... Същата да обясни как се целуваше с бокича преди време, което беше напълно в контекста на днешната ѝ анти герб кампания.... Срам и позор!!!

КАКВА Е ТАЗИ ТВОЯ "обединена левица" ? Милиардерите Гергов, Овчаров и сие и ние дето вързваме едва двата края ли ще се обединяваме?! На теб чавка ли ти еизпила акъла или от жегите ти е омекнала тиквата!

За тикви, питай вожда си.... Той е спец по темата....

Ама е много точна!

ТАЯ СТАРА КОШНИЦА,КОГАТО БЕШЕ В БСП,ЗАЩО НЕ ГИ КАЗА???ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЕМЕЕН С АВТОРИТЕТ,КАКТО И МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!!!

Хич не са "глупости" които ги "дрънка " тази жена.По времето на комунизма правешкия циганин търгуваше с оръжия , наркотици и тероризъм(Рамирес Чакала).Затова Дончева каза:БСП ,нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Пък и какво могат да измислят с пилешкия си акъл двете трътли ,Курка и Йотова?

Я ся кажи нещо по въпроса за износа на ВМЗ Сопот за т.нар. умерени килъри....

кой през 2012 година бабува в Правец на раждането на "УМЕРЕНАТА СИРИЙСКА ОПОЗИЦИЯ", на които и сега изнасят оръжие!! Стата по времето на Рапона и министъра му Младенов. Сирийските тигри на Ассадвече са ги поръчали!!

Генерал Радев го издигат милионерите и олигарсите от БСП,демек пазителите на статуквото в България!!! На кого ще служи според вас,на народа ли или на милионерите,които го издигат?? БСП управлява на няколко пъти България,тя имаше 10 години президент - Георги Първанов,който по време на управлението си стана милиардер!!! Не ни трябват повече такива червени кучи гъзове,стига толкоз грабене,стига!!!! БСП кукловодите са прегладнели в последните години и се чудят,как да докопат властта за да се облажат още малко....

Румен Петков беше прав,че тишината в спалнята при жените ражда безумия.

Ражда ли нещо,а?!

Ех, колко си долна Дончева. След теб и потоп. Ако не си ти няма да е друг. Писнало ми е от хейтърки и вредни същества с медийно време като теб. Само защото те е яд, че няма да си на хранилката и този път си готова да хвърляш ла*на по всеки, дори да е 100 пъти по-свестен, честен и кадърен от теб.

Заболя ли ви?! Разбирам ви. Не се наядохте , не се накрадохте! Трябва някоя като ДОНЧЕВА за да ви набута в затвора. Там ви е местото.

Герби е твоята КУРКА, която е на хранилката на милиардера Гергов. Не моето , а нейното име е изписано в Търговския регистър срещу "Пловдивски панаир" АД Преди няколко дни Рапона прехвърли държавното участие от 49% на общините Варна и Пловдив заедн със задължение от стотици милиони левови които Борисов замижвайки е предоставил с държавни гаранции. ПЛОВДИВЧАНИ ОТКАЗАХА НА РАПОНА ТАЗИ ВЕРЕСИЯ! Сега вързваш ли връзката между Гергов РАПОНА и Курнелчето

коментара е толкова нелеп, че дори няма да си правя труда репликирам....

НЕ И ВЯРВАЙТЕ, ГЕН. РАДЕВ ТРЯБВА ДА Я СЪДИ! ПОМИИ, КОИТО РЪСИ ГИ ВЪРШИ ТЯ!

ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО! ЗНАМЕТО НЕ Е ПЕШКИР ПРЕД КОЙТО ДА СЕ КЪЛНЕШ , А ПОСЛЕ ДА СЕ БЪРШИШ УЯДЕНАТА СИ УСТА! РАДЕВ СЕ Е КЛЕЛ ВЪВ ВЯРНОСТ, НАРУШИЛ Е КЛЕТВАТА ОТИВАЙКИ НА ОБУЧЕНИЕ ПРИ ВРАГА И ЛОБИРАЙКИ ЗА ПОКУПКАТА НА НЕГОВИ САМОЛЕТИ! ПО ЗАКОНИТЕ НА РИМСКИТЕ ЛЕГИОНИ РАДЕВ Е ЗАВЪРШЕН ПРЕДАТЕЛ И ЗАСЛУЖАВА САМО ЕДНО - ПОСИЧАНЕ!

Много ли си уплашен герби, има за какво... Ще бъдете и изметени, и издухани...

КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ КЛЕТВА? А ЗА ПОЧТЕННОСТ, НЯМА СЪДЕНИ? ИЗВЕРГ ДА ГОВОРИ ЗА ПОЧТЕН ЧОВЕК, ПРОСТО МУ КАЖИ...............

Кончи, а....ти ходила ли си в родната казарма?!

Жалка, недоклатена. Това е. Както някой беше казал, тишината в спалнята е "страшна". Тя, милата иска... да е президентка, или поне вице.

На Татяна Дончева непрекъснато и се присънват заговори и завери.Самовлюбена в себе си и смята ,че тя е човека за всички постове в държавата.Нещо като г-жа Кунева.

Какво оръжейно лоби и се привижда ? Има един държавен завод за оръжие, но ако има лоби, то е американско лоби. Строго се контролира. Радев да е американски човек ? Едва ли !

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТИ ПОКАЗА, ЧЕ СИ ПАЧАВРА И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕДАДЕ БСП, АЛЧНА СИ ЗА ВЛАСТ! НО С ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С АЛЧНОСТТА СИ! БСП НА ВРЕМЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕЦЕНИ, ЧЕ ТИ СИ МАШАТА НА БОРИСОВ, Т.Е. ГЕРБ, ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЕТЯТ ЗА ТЕБ, А СЕГА КАЗВАШ ОБРАТНОТО, ЧЕ БСП РАБОТИ ЗА ГЕРБ! ТИ СИ ЛУКАВ ЧОВЕК, ВЪРТИШ СЕ КАТО ГЮВЕНДИЯ!

МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕШ И КЪМ КУРНЕЛИЯ НИНОВА , КОЯТО Е НА ХРАНИЛКАТА НА СВИНАРЯ ГЕРГОВ И НЕГОВИЯ ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР ВЛЕЗ В ТЪРГОВСКИЯРЕГИСТЪР И ВИЖ С КОИ ФИРМИ Е СВЪРЗАНО ИМЕТО НА КУРНЕЛИЯ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР Е ЕДНО ОТ ТЯХ!!

Аман от недоклатени стари моми. Освен личната изгода друго не гледа.

То хубаво оръжеен кръг издига Радев, и правилно, армията на България има сериозна нужда от възстановяване. Ама хайде и някой икономически кръг да издигне читав човек, който да оправи икономиката на страната, доходите на хората и да пресече престъпността и корупцията. Тъкмо ще имаме и с какво да ги плащаме тия оръжия, че Бойко само заеми тегли ...

Днес Дончева беше много нервозна.Заядливо отговаряше на Николаев,който всъщност си вършеше работата.Направо ме отблъсна.И тая е настървена за власт.Оправи далаверите на част от мафията и сега е най-чистият критикар.

Абсолютно права е Дончева , за всичко ! Назовала е всичко с истинските имена !

Ми що не си я вземеш у вас, бе герби?! Халал да ти е...

Няма ГЕРБ , няма БСП , всичко е БКП.

Шило

Ей, тая като се появи покрай избори, оттърване от нея няма. Май Румен Петков е бил прав, като заяви, че тишината в спалнята ражда безумия.

Евала Шило, разсмя ме...:)))

И ТОЙ Е ОРЪЖЕЙНИК !! БЪРКА БИЗНЕСА МУ С ТЕРЕМ НАЛИ И РУМЕН ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ ЗА ВЪОРЪЖЕНАТА ОПОЗИЦИЯ В СИРИЯ ЩЕ ВИСИ И ТОЙ НА НЯКОЕ НАМАЗАНО ВЪЖЕ!

Шило

Това прави ли Дончева по-разрлична от описаното?

Моника Станишев трие за милионерите в БСП

Дончева си е направила сметката ,че ако влезе в лява формация няма да получи нищо от бюджета , а така като се кандидатира ще гушне в джоба си някой и друг лев.За пари става въпрос , а не за заита на лява идея.

Zoro, да те питам. От кога F16 започнаха да ги продават в рубли? . "zoro ( нерегистриран ) 10.08.16 10:40 . Не става въпрос за производство а за неизгодни военни договори, които ощетяват България и пълнят нечии милионерски джобове и партийни каси с пресни рубли.

Ти му кажи на лудо да прдне, то ще се насере ( кит. погов.) В РБ, също е известна, като: Ти попитай габровка да прдне, тя ще те нахока, че има запек? Викторчо, направо ппебледне! баба Тодорка

Няма нужда от подробности..Щом го издига БСП и е подкрепен от Гоце....Това е предостатъчно...Явно става въпрос за бъдещ купувач на хотели..Но, свърши тази, другари

Ма що толкова ви припаря на вас герберугите от ген. Радев?! Пари ли ви калинки, ще ядете бой като маче у дирек...

сега започнах да чувам за тоя радев.Жалко за Дончева, откакто създаде 21 все повече с действята си показва, че си е мутренска юристка - На Илия Павлов и сие. Жалко, че имаше време, ч което хората смятаха , че е самостоятелна - сикаджийка

РАДЕВ Човека който лобира за смяната на руските МИГ 29 с американски летящи ковчези Човека който ВЕДНАГА след като завърши воното училище плю на знамето и клетвата и отиде на курсове в САЩ за да се обучава от врага. Човека който нарече ПОЛИТИЧЕСКО решението да се поддържат руски самолети и военна техника!! Това е радев който по правилата на РИМСКАТА ИМПЕРИЯ се квалифицира като предател!!

Все повече ми се иска да има бълагари като Радев!

Кандидатурата на р.радев прилича на кандидатурата на идиота кубурготски. раята се надява на "спасител", ето, даваме им го, за да продължим да крадем!

Издигането на генерал за президент не е нищо друго освен официален опит за преврат. Колко процента искат "твърда ръка", след "меките китки"? Дончева? Въпрос е.