Коментари - Отвориха гробове във Ватикана заради изчезването на Емануела Орланди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които дори и не знаят,че навремето бг беше обвинена,че бг служби са отвлякли орланди....истината е,че бг няма общо с това,но пък има връзка с делото али агджа...и до днес в италия има писания,че българите са намесени и са са скрили детето някъде в турция...

Не бих се учудил. Българите са си мръсници.

аз нямаше да мога да си обясня намирането на каквито и да е трупове във ватикана, дори и един час преди обявяването на търсенето на трупове...

Тея от Ватикана са рожби ехидни !!! Лицемери и педофили - това хора ли са ??? И какво заслужават ???

Същото, което и онези в патриаршията.

Похвалата за правописа не включва Промотъра на правосъдието и други слабоумни определения. Но пък педагогически правилно е да хвалиш понякога и по-изоставащите (макар и незаслужено).

Добре е,че ни осведомихте детайлно по този много важен за българските граждани въпрос. Още по-добре е, че има напредък и с правописа в дописката от Ватикана. Но най-вече се успокоихме от факта, че във втория гроб няма човешки останки.

Случаят е много интересен, а ако прочетете малко повече подробности може да разберете, че по някакъв начин би могъл да им връзка и с България. На мен лично такива новини са ми по-интересни от това кой колко висял на Кулата, колко плажуващи има на морето и пр.

Теб пък кой и кога те назначи да решаваш от името на българските граждани за какво да бъдат осведомявани и за кое - не? От името на колко български граждани говориш? И кои сте тия, дето сте се "успокоили" така дружно, някаква организация ли представляваш, или сте много в главата ти по принцип?

" Единият гроб е напълно празен, а в другия няма човешки останки" Щом втория не е напълно празен и няма човешки останки, какво има?

На Калина Петрова тапията за журналиЗЪМ.

имало каменна плоча с надпис: ""This is for you to find out and fast, before the real shooting starts

"Трябва да се припомни, че по правни причини разследващият орган на Ватикана не е компетентен да разследва изчезването на Емануела Орланди в Италия" тоя орган не беше ли светата инквизиция?

не могат я намери и тва си е, може пък да е възкръснала или вампирясала... все тая

Някой е гледал много филми, струва ми се!