Стрелба и хаос в Мюнхен /обновена/

Стрелба избухна в мол в германския град Мюнхен, съобщи полицията. Съобщава се за девет убити и неуточнен брой ранени.

Обратно в новината

Коментари - Стрелба и хаос в Мюнхен /обновена/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очите и ушите на Страха са огромни! Германците направиха от мухата слон. С този терорист е би трябвало да се справи само охраната на Мола! За какво назначават охрана? Мислех, че са по оправни, а те се показаха като объркани бъзльовци!

Този път няма да се намерят историчари, които да напишат, че ставащото в днешна Германия е резултат от натрупване на проблеми от времената на Хитлер до Х. Кол и Г. Шрьодер, включително. Меркел си дава сметка за грандиозния си провал като държавник, политик и човек, затова продължава малодушно да мълчи.

Виновна е баба меркел, чичко Оланд и цялата брюкселска продажна сган.Как Орбан каза не на америкосите ако цяла Европа им каже не какво ще направят -ще свалят Меркелката ли?

Просто на Меркел ще и се случи фатална автомобилна катастрофа или нещо подобно...между другото - кой и защо уби Джон Кенеди ...

в паметта на цял народ да останеш като предател,също и роско и другите лизачи.

Че един човек само е способен да блокира цял град. Не очаквах това от германците. Из улиците се въртяха най-различни хора, въоръжени, някои с светлоотразителни жилетки. Трудно можеш да разбереш кой кой е, каква свръзка има, никаква организация. Това е третия по големина град, а чакат спец-части от Берлин. Снайперисти също май нямаше. За мен това си бе пълна трагедия като организация и ефективност в такива случаи. Както се каза по-долу, ако бяха на 5-6 различни точки, Германия щеше да обяви извънредно положение и да вдига армията в бойна готовност.

същото . Егати и експертите по сигурност - да оставиш камион да влезе сред тълпа от хора.То не бе риск анализ не бе чудо.направо се чудя какви са тия експерти по тероризъм или по антитероризъм?

защо вярвате, че е било толкова невинно, един човек и прочее, естествено че така ще кажат, защото иначе трябва да се признаят за виновни за случилото се, хората, които живеят там, други неща казаха

Световните тумори са три- класирани по злокачественост- 1. Израел 2. САЩ 3. Ислям. Тези три тумора трябва да се унищожат до крак, за да има човечество, живот и мир на Планетата.

славянския фашизъм къде го забрави?

Ей, Борисоолу Бойко - да ми проводиш един гюленист от Булгаристан - Щерев( Шакир серсемина). Тук ще си каже всичко като го рендосаме в кауша малко. Ама вие в Булгаристан с перо ги галите агентите на Фетулла Гюлен, бре комшу!

Най-накрая се издаде, че не си българин. Между другото повечето като теб американофили-соросоиди не са българи, а патриоти далеч не са.

но е датиран от най малко 2500 години.И не е с хуманоиден характер очевидно , останалото са разсейки и то добри .Ако говорим за сега локализацията му е на две места Лондон и Ню-Йорк.Унищожението му е невъзможно.

Заведение за бързо хранене? Защо не си кажете направо, че това е сирийски или арабски дьонер- кабап, фалафл или на майка им пичоната мюсюлманска?

Макдоналдс е заведението. Показаха го по телевизията. Ама нали дебилите все бързате да се изкажете и все сте неподготвени.

демек ти за балъци имаш хората тука май.

Нет араби- нет проблем....Тоже- нет США- нет никаких проблем!!!

Ако гръмнеш парламента е атентат, а ако гръмнеш обикновени хора е тероризъм! Парламентите са добре защитени, но обикновените хора - не!

Не мога да се начудя КАКВО ОЩЕ трябва да стане , за да проумеят прогнилите ЕвроГейски КРАТУНИ , че : 1) Исляма НЕ Е и НИКОГА НЕ МОЖЕ да бъде "религия на мира" ! 2) Те таково животно като "Евроинтеграция" НЕМА и никога не може да има ! 3) Терор без Ислям ; И Ислям БЕЗ терор - НЕМА ! 4) Единствената Държава в света която НЯМА проблеми нито с Исляма нито с терора е Япония ! Щото там просто Исляма Е ЗАБРАНЕН със закон ! 5) И накрая един въпрос : КОЕ за Вас е по-важно - безценният Ви живот , или скапаната Ви Демокрация донесена от още по-скапаните Ви политици ???

Изнеси се с хиперзвукова скорост в Москва!

Зомбито си остава И! ХАУ!

Идва време да се играе мача реванш за еврогейците. Съсипаха и унищожиха Източна Европа, превърнаха я в лунен пейзаж. Погледнете България на какво прилича. Все православните им са трън в очите, помляха Сърбия, съсипаха Гърция и продължават с геноцида над източните християни. Да ама не. Идва време мача реванш да се играе за немските фашаги.

ВВС: Свидетел на трагедията в Мюнхен съобщава, ччужденците...л е крещял обиди срещу чужденците

ВВС: Свидетел на трагедията в Мюнхен съобщава, че нападател е крещял обиди срещу чужденците...

ВВС: Свидетел на трагедията в Мюнхен съобщава, че нападател е крещял обиди срещу чужденците...

Да, знаем, знаем. Нападателят е бил чистокръвен германец...от ирански произход.

Терористите са немци, най-вероятно националисти-путинки...

Anton

Това е само един инцидент. Гледайте голямата картина. Ние живеем в една богата и просперираща Европа. Животът на повечето от нас се е подобрил. Трябва да свикнем с ежедневните инциденти. Важно е че, благодарение на общоевропейските ценности, живеем много по-добре. Е, тези от нас които не са убити.

Е, тези от нас които не са убити.

Каква стрелба бе? Да не са започнали свободно да продават оръжие като в щатите?!?

няма как путинолизци, които даже и от путин не разбират нищо, да разбират от западни лидери и страни.

бо магнолията е по страшен от путин и е брадясал вече за гроба

То тепърва започва, свиквай... Това е прелюдия към нов ред на планетата ако оцелеем обаче... И този така наречен преходен период ще трае поне сто години... Такива са очакванията

След това, което се случва Меркел (а и не само тя) е длъжна да си подаде остаеката! Светът се намира в сизтемна криза от доста време, но сега вече навлезе в най-уродливата си и нетърпима фаза, в която нито може да се отрича повече, нито може да се прилагат досегашните подходи и политики. Народите и "обикновените хора" плащат ДЪЛГОГОДИШНИТЕ ГРЕШКИ, БЕЗОБРАЗИЯ, БЕЗХАБЕРИЕ, НЕКАДЪРНОСТ, АЛЧНОСТ И КОРУПЦИЯ, И НАЙ-РАЗЛИЧНИ НЕЛЕГИТИМНИ И ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМОСТИ! На мен ми писна да пиша и напомням тези, все едни и същеи неща толкова години... За какво тези по върховете на държавите получават заплатите и огромните си привилегии и възможности, всичките ресурси, институции, служби, полиция, армия...? За какво толкова години се правиха на велики, добронамерени и най-кадърните и подходящи да управляват, след като забъркаха такув огромен батак и в Европа, и в света, А БЯХА ПРЕДУПРЕЖДАВАНИ МНОГО ПЪТИ И ОТ МНОГО ХОРА!?!?!

Наивитетът на християндемократите от предните години би трябвало да е донейде преодолян, след културния шок от близкото общуване с хората от Близкия Изток и Северна Африка. Но, какво да се прави, населението от някогашните колонии все ще търси спасение в бившите метрополии, щом няма шанс да живее в собствени нормални държави и да ползва собствените си ресурси.

Кого да спират тая си отишла на ваканция канцлерката.Хич не я еня че невинни хора гинат сега заради нейните глупости.Европа се тресе от терор те на ваканция излизат това е безочлива наглост.Заради отвратителните политици сега ще страдат обикновенните хора.

abasador

интересно ми е, дали утре сутринта, баба Меркел (с респект говоря за тази бундесканцлерин) ще попита... кой ми сра в гащите...? Лек ден.

Че подобем инцидент се случи на 5-6 мест в градам придрфижен с няколко неголеми взрива в основни точки на града (метро, държавно учреждение, голяма банка)! Градът ще блокира и ще настъпи пълен хаос. По същия начин може да се блокира цялата държава.

отдавна трябваше да са история!

Не преди шефа ти Путkин

Путин ли ти е крив пак?

И Асад. И Асад

отговорност носят тези, които нагло се настаниха и обществото разделиха

Меркел, Меркел, съвеста ти как е!?!?!?!

В Германия нали не е като САЩ - роден в Германия, не е германец по необходимост?

Резултатите на мултикултурализъма..

Ако сега немците трябва да избират между Меркел и Хитлер, фюрерът щеше да спечели с над 95% от гласовете на истинските германци, които за съжаление стават малцинство в собствената си страна, както всъщност и ние на територия Булгаристан

...Няма как да стане това "Adoif"-е ! Германия 2016-та , на тази Германия 1933...съкрушена и победена ,поставена при унизителни условия след края на Първата световна .... с един ,беден ,безработен ,мизерстваш народ в условията на Световната иконимическа криза след 1929-та !

кървава интеграция

За това благодарим на теб, бабо Меркелице и на цялата ръководна европейска сган

Нищо страшно не е станало. Отворени сме към бежанците.

Ама те били германци бе. Не били ислямисти.

Някои от Гостите на ЕС който бяха поканени официално от Меркел...извадиха автоматите иза почнаха да правят това заа което са били Обучени от ЦРУ ,БНД и други "демократични' разузнавания от Запада ! Някои от тях просто си отмъщават за Загубените Близки,Живот,Родина,Разрухата донесена от Запада в техните страни: Либия,Ирак,Мароко,Египет,Сирия, Тунис...! Държави Разрушени заради Алчноста на Запада да раби още и още Чужди Ресурси ! Нищо неочаквано, за жалост вероятно ще има още, за Нещастие жертви Пак ще са ...Обикновени,Невинни ,Антивоенно настроени хора , а не хората създаващи тези Нечовешки ситуации-Политиците и шефовете им в сянка !

кога ще има оставки в германия и франция

Аз чесно казано не виждам смисъл от оставки. И всеки ден по пет пъти да сменяш някои постове войната пак ще я има. Това е партизанска война т.е. врагът не е лице срещу лице с теб. Всеки един човек може да е враг. Това е за съжаление да търсиш игла в купа сено.

Продуктите от смесването на расите.Пълни глупости.В Откровението на Йоана ,всяка глава отговаря на един човешки век.21 глава се отнася за 21 век.Важни са стихове 6 и 8.Стих 8 -А колкото за страхливите,невярващите,мръсните,убийците,чародейците ,идолопоклониците и всичките лъжци,тяхната участ ще бъде в езерото ,което гори с огън и жупел .След бялата раса идва 6 раса,много по съвършена.И сега има представители ,но те са много малко.Това са напреднали духовно същества.Християнството е стъпало към Новата култура.

кое не ти се струва истина за 6 тата бая ще почакаш.

Това са умерени опозиционери-учители, доктори,студенти-_мирно протетиращи. На тях неса им казали, че в Европа просто така неможе да се убиват неверните, както у дома си!

Меркел и Юнкер заляха Европа с педерастия и насилие.

nirvana

само на чепаре се ловят глиганите от ЕЦБ или смардала ..ее какво да напиша

Волен зеха ли му пищова? Да не стане после след дъщ качулка и след свадба булка

Има голяма вероятност извършителите да са крайнодесни неонацисти. Това са привържениците на ПЕГИДА и на АзГ. Тези две организации пряко се финанцират от режима на Путин.

Тя и хитлеровата младеж преди 75 години пак се финанЦира от Путин. Ама пийте ги тези хапчета.

ВЪПРОС ДО УЧЕНИТЕ РАДАН ОТ УЧИНДОЛ ДРЕНКИ--- КУХАРНЕВА: ХОСПОЖО ЦЕНЗУРАТОР, НЕГРАМОТНАТА, КОЕ КАРА БОГАТ И БЯЛ ПЕДАЛ, КАТО ИВО ПРОКОПИЕВ ДА НАСТРОИ МАСИТЕ, ЗА БОЙНА СРЕЩУ НАС ГОТОВНОСТ, ОНЕЗИ КОИТО ВИ СПАСЯВАМЕ? СИБИЛ ОТГОВОРИ МА ПЕДАЛ ОТ НЮ Й ОРКА?

Приемът на мигранти трябва да спре веднага . Никакъв прием , никакви квоти . Стига вече

Тръмп обеща: Интересът на американците ще е на първо място!

Да, ама не уточни, че под американци се разбират американските банки и корпорации. А то и до сега техният интерес се защитаваше не само от американските, но и от европейските политици. Нищо ново.

Нападателят започва да крещи на немски: Аз съм германец, израснал съм тук, на социални помощи съм, бях на лечение, нищо не съм направил, след което стреля с пистолет и крещи Гадни чужденци. Свидетелка на стрелбата, която е била в мола, също е заявила, че е чула, че преди атаката нападателите са крещели: Гадни чужденци.

дори да е вярно се вижда страдание и то е разбираемо, защото за бедните слоеве от родените в европа никой ама никой не мисли

няма да е беден баци А на бас че ще е богаташ- бил е с пушка с дълга цев- най вероятно е авджия Бегай провери колко ти е мизата за един час на стрелбището и ще се светнеш че не е за социално слаби Хеле па по дивеч

на баба ти хурката... по немската ТВ изрично казаха че не са чули да вика така... А отделно има едно видео където тоя който стреля пред Макдоналдс (вижда се донякъде че не прилича на немец) после се разхожда по покрива на един паркинг и жителите от съседния блок крещят по него "Шибан турчин" на което отговаря първо "Аз съм немец" и после "Аз тука роден съм".... да, точно на развален немски... айде у лево!!

Европа става заложник на политиките на САЩ.За ИД са отишли да воюват по вече от 5000 европейци.В Европа стартира и "Поп - джихад"Събират се на малки групи под название примерно Шериат.4 медии пропагандирали ИД:Журналистите са от различни страни,предимно от Европа.Ислямистите се борят за Шериат,което значи средновековно мракобесие,проповядва насилие с/у неверниците.Радикалният ислям е подбуда за насилие.Светът не си взе поука от Сирия.Там християнските градове са сринати до основи от ИД.Християните за ислямиските терористи не са хора.

Човекът на бъдещето ще бъде метис. Днешните състезания и класите постепенно ще изчезнат поради премахването на пространството, времето и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по вид на древните египтяни, ще замени многообразието на народите и на разнообразието от индивидуалности. Вместо да разруши европейския юдаизъм, Европа, против волята й, подтиква този изискан и образован народ към техния бъдещ статут като водеща нация чрез изкуствен еволюционен процес.Това, което хората трябва да направите навсякъде е да се ограничи раждаемостта и да се насърчават смесените бракове (между различни раси), с това се цели да се създаде единна раса в един нов свят, който ще бъде управляван от централната власт.

ЩЕ ПРИПОМНЯ КРАЯТ НА ЕДИН СТАР ВИЦ........ГА ЯДЕ КЮФТЕТАТА НЕ РЕВА.....ТА НЕЩО ТАКОВА СЕ ПОЛУЧАВА СЕГ В НАШАТА ЕВРОПА ( НА ОБРАТНО ДЕ, ЩОТО НЕЩО МНОГО СЕ НАВЪДИХА ОБРАТНИТЕ ТАМ)

това са любимите питомци на бабишкера Меркел! а още какво ли за им замислили на германците те!

В книгата си Практически Идеализъм, Калерги показва, че жителите на бъдещите Съединени европейски щати, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.

Ще разпостраним содомията сред вашите синове Ще ги съблазняваме и содомизираме във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, в съблекалните им, във вашите спортни зали, във вашите частни училища, в техните младежки групи навсякъде, където има мъже, заедно. Вашите деца ще станат наши сървъри и ще следва инструкциите ни. Те ще се моделират според нашия имидж. Всички закони, забраняващи хомосексуализма, ще бъдат оттеглени. Вместо това, ще бъдат приети закони, които подпомагат разпространението на секс между мъже. Всички хомосексуалисти трябва да се изправят заедно като братя, ние трябва да бъдем обединени артистично, философски, социално, политически и икономически. Ще триумфираме само когато покажем истинското си лице на нашия опорочен хетеросексуални враг.

Ей хора, света се променя, децата ни са в плен на духовна смърт, как може да се делите сега, в тоя момент, заминаваме си всички, как не го разбрахте бе тъпанари, Боже, ти който си на небето пожали децата ни, остави ни нас старите да гориме в ада, защото с мълчание или подрепа ние дадохме властта на изроди, на хора които само мислят за пари,....ох не знам какво още да пиша, ние сме обречени, .....