11 тихоокеански страни се договориха за търговията без САЩ

Министрите на търговията на 11 тихоокеански страни постигнаха компромисно споразумение за търговски пакт без участието на Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - 11 тихоокеански страни се договориха за търговията без САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За продажници еврогейци лижезадници няма място.

1. Изолация на щатите от световните пазари. 2. Премахване на долара като световна валута, и заместването и с кошница от валути - юан, евро.

Може и само с кошници , дал господ тръстика по тези краища

А от кенефа Европа няма изпратен дори един бек или либеро, да не говорим за център-нападател...

Ти остави Европа, ами когато представяха Путин на другите лидери,, нещо забравиха , някъде назад , никой не обръщаше внимание на нашия благодетел, на "големия браТ" .

Ти остави Европа, ами когато представяха Путин на другите лидери,, нещо забравиха , някъде назад , никой не обръщаше внимание на нашия благодетел, на "големия браТ" . Вече почти ми е ясно защо откъснаха "българската роза" от китайския пазар.

Туземните рашофилистичета грачеха като щури, че с двете търговски споразумения, Атлантическото и Тихоокеанското, ЩАТИТЕ искали да глобализират и поробят Света, а те пък се отказват и от двете, о останалите страни, заедно с Русия и Китай вървят по пътя на глобализацията ???

Е, така си е .-Старата песен на нов глас ("Стани ти, че да седна аз").

Какво искаш да кажеш с това?! Нито Русия, нито Китай участват в транс-тихоокеанското споразумение за свободна търговия (или пък в транс-атлантическото)!

Ей на това му се вика ембарго.

фотото кърти дами, господа и педал

Странни съотношения? МРЗ в България - 460 лв. основна заплата на президента - 6 486 лв. МРЗ в Русия - 230 лева, основна заплата на президента - 35 000 лева! Само на мен ли ми изглежда странно?

11500 на месец са представителните разходи на фатмака комунде. За вилата, разходките за деса първа булка, самальоти и пр не ги броим....

Шило

Събрали се, разбрали се. Свободни държави, със собствени виждания. Не, че сме страна, ама де да бяхме и ние като тях. Да можем да казваме "Ще го направим!", или " Не е в наш интерес и няма да стане!", а не- "Слушам и изпълнявам!"

САЩ нервничат все повече и произвеждат все повече самолетоносачи...

Духът на глобализма не умира...негов е целият свят...но никой не иска да го признае... и второстепенните актьори искат да влязат в костюма на примата...но нямат нейния талант....един чифт Ливайз моля, но ако може мейд ин чайна, за по-ефффтинко, че имаме и други разходи.

Ми да смъкнат цената на ливайза и в отвъдокеанско. Ама нали искат да не работят, а да събират налог от народа за всичко, така ще е.

Света си се движи на пред и без Тръмп.Следващият президент ще бърза да се включи .

Ама сега така ли стана, явно са ти сменили опорките ? Що така ма миме, къде е увереното ти квичене, че Тръмп е велик и незаменим властелин на сичките американци и половината свят? Ама си фурнаджииска лопата!

Поредното доказателство, че Канада е кукла на вериги управлявана от САЩ. Браво за този отпор.

чудесна новина! краварникът и без това скоро ще се затрие!

Търговията не трябва да бъде сфери на влияние, а свобода на търговските интереси и конкуренция. Това е демокрацията.

ВБА

Е, да де, но американците навсякъде искат да са първа цигулка, като се оправдават, че било въпрос на национална сигурност. Няма такова нещо, защото те нямат приятели, а само интереси, като не зачитат ни най малко интересите на другите, а каквото на тях им е угодно. Как да имаш вяра на такъв партньор... На първо място са техните корпорации и никои други...Така де, слънцето свети само за тях....

lu4ka

Дори и да не се сключи споразумение, всички държава вече оголват зъби срещу САЩ и на усаците трябва да им е ясно, че вече нито са световна сила, нито са първа икономика.

Целият Тихоокеански регион очакваше с нетърпение твоето мъдро заключение. Аферим!

като не ти стига и сам да си направиш същото заключение, те дразни, че някой го е направил

БРАВОООООООООООООООООО ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПОДХОДДДДДДДДДДДД, ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ТЕ САМИ ЩЕ СИ ПУКНАТТТТТТТТТТТТТТ, СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Пък ще се наака от радост. Майтап бе Уили!

БРАВОООООООООООООООООО ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПОДХОДДДДДДДДДДДД, ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ТЕ САМИ ЩЕ СИ ПУКНАТТТТТТТТТТТТТТ, СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Нещо ги няма щатните щатски тролчета. Ааа забравих, на Козяк още спят и не "спускат" инструкциите.

За козяшките тролчета ще става все по-тегаво !

Краварите не са добре дошли никъде - нагли, жестокосърдечни, нахални и алчни ! Светът е по-добър и спокоен без тях - азбучна истина ! Народите започнаха да се пробуждат и да отхвърлят краварската инвазия !

Уви, впредвид че са един от най-големите пазари САЩ и всички търгуват с тях, то каквото и да се договорят нищо няма да се случи.

Ще се случи, защото вече се случва !

БРАВОООООООООООООООООО ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПОДХОДДДДДДДДДДДД, ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ТЕ САМИ ЩЕ СИ ПУКНАТТТТТТТТТТТТТТ, СМЪРТ НА КРАВАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

САМО МАЛОУМНИК КАТО ТЕБ МИСЛИ ТАКА ХАХАХАХАХААААААААААААААА

Или ти е ВЪВ или ти е ПРЕД! Хем вътре и хем отпред не може да се случи. Иначе, приятен ден

Като е един от най големите пазари цитирай ми няколко американски продукта в ЕС, които не са пройзведени в Китай и обратното, какво европейско се търгува в Щатите. Голема им е просто фръцнята и желението им да дирижират всичко и всички, газейки със сила тези, които се съпротивляват! Сега би трябвало да се очаква поредната интервенция срещу непослушните!

Излиза че Светът може и без САЩ. Дори по-комфортно се чувстват хората без терорист N1.

Причината е че на срещата не присъстват президентите на Бангладеш и на Буркина Фасо,както и финансистът Обанго Мабонго от Република Конго.

е сега е момента всички червени бантускотове да се натоварят на един вагон и да се изстрелят при любимия си вожд дебелака ким като жив щит ....и под дулата на империализма да се изправят

Лапай го и не се напъвай да разсъждаваш. Не е за теб.

че си малоумен травестит и ще ти олекне.

Изстреляй се ти, соросоидна бълхо ! Светът вече ви отблъсква, защото сте нагли, алчни и коравосърдечни ! Вече не вървите - светът ви не ще !

Полека лека целият свят ще сключи споразумение без сащ....