Путин се учудил на ръста на търговията между Русия и САЩ

Вследствие на взаимните санкции между Русия и Запада, търговията на Русия с ЕС се е понижила, но тази със САЩ се е засилила, въпреки всичко.

Обратно в новината

Коментари - Путин се учудил на ръста на търговията между Русия и САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега горките говедари какво ще правят като нискоръстовия ще иска да му се плаща в рубли...малии сега ще видите как рублата ще стане златна и ще се разменя срещу 100 долара....ха,ха,ха е това най-сериозно беше написано във форума от една червена гнида с едноклетъчно мозъче, всъщност тази червена гнида е ново поколение БЕЗМОЗЪЧНИ! американски

Колко трябва да си тъп , може би само колкото н червен ченгел , за да докараш най-богата на ресурси страна до неплатежоспособност Джуджето е толкова затънало в комплекса си за величие и сляпо за реалностите , които му отреждат над 10 пъти по- малка икономическа сила и и то ЕС и още толкова от САЩ. Вкара страната си в сблъсък, от който изпадна в неплатежоспособност , народа си обрече на разорение и задълбочаваща се криза, изолация , от които няма да излезе поне десетилетие.

Това, което Путин "пропуска" да спомене, е че с Евросъюза е близо 50% от външнотърговския оборот, а с САЩ - под 5%. За справка: официалната статистика на Руската Федерация: link

Путин започва да се държи като махленска интригантка,нещастно опитвайки се да предизвика конфликт м/у САЩ и ЕС!Неспособноста да се противопостави на санкциите и икономическия упадък със срива на публата,го прави нещастно злобен и неадекватен!

Фактите говорят точно обратното! ФАЩ и фЕС се сриват бавно, но сигурно, а на Путин рейтинга и влиянието расте!

Русия определено затвърждава, че е най-сигурният пазар - политическите рискове и ежедневните настроения на куп недоклатени грешки на природата от двете страни на атлантика НЕ влиаят на ТЪРГОВИЯТА! А у ФАЩ и фЕС - наобратно - никаква свободна търговия, само ограничения, рестрикции и изнудване! А при пуделите - още по зле - карат ги да си изгризат краката, те го правят и дори махат радостно с опашки! Паралелен свят! Идиотокрация в действие! Очаквайте яко включване на ботовете от хамериканското посолство с изблици на истерия и садо-мазохизъм!

НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КОИТО ДАВА ОЦЕНКА НА В В ПУТИН ЧЕ Е ВРЕМЕТО НА 19в ОБЪРКА КОИ Е ГЛАВНАТА ФИГУРА НА БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА(АМИ ВСИЧКИТЕ В ЧЕРНО ОБЛЕЧЕНИ ОТКЪДЕ ДА ГО ЗНАМ КОИ Е ГЛАВНИЯЯ!!!!!)И ТОЗИ КОМАНДВА Б-Я И ЦЯЛ ВСЯТ ВИДЯ ТАЗИ ИЗДЪНКА - И КОИ НОРМАМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ СИ ИМА РАБОТА С ТАЗИ ГАНЬОВЧИНА

И днес ДИР не пропусна да ни предложи поредната "новина" в хода на антируската кампания. Вече става досадно. Впрочем защо въпросната банка е наречена "жертва"? Доколкото разбирам ще не е фалирала и това може да не се случи. Първото изречение обяснява второто.

Жертва е. Ракзлатена е и й помага държавата. Фалитът не е единствената форма на криза за една банка :-)

И сега, неуважаеми простестъри, петролът почна да поскъпва, курсът на рублата - да се покачва. Какво стана с краха на Русия, народните бунтове на руснаците, изгонването на Путин от Кремъл? Отлагат се за неопределено време, нали? Какви са ви новите инструкции от краварското сополство?

Може и да има начин да знаеш, че си зомбиран/платен трол и американско мекере, може и да няма. Но че си такъв е факт.

Щото и те са с твоя акъл, умчо.

Аз искам пак да строим комунизЪма,заедно с великата братска страна.И вие искате,нали...

Помнете ми дуата - ще дойде ден, когато американските чейнчъджии ще ченчат левчета и рубли пред тяхната "Магура" Може и да ви се вижда ташаклийско, но знам какво казвам!!!

Стар трик ... разделяй и владей, ама нема да стане ... Връщай Крим

Крим си е Руски, ами руснаците да не лапат мухите, ами да продават продукция на САЩ!!! Иначе санкциите са "Мижем да те лажем" както фпрочем и всичо американско.

Не е руски. Като са разписвали, че е украински, къде им е била завряна главата?! Два пъти са разписали териториалната цялост на Украйна барабар с Крим. Путин е империалист нападнал суверенна държава. Уродът може и по-долу да панде! - вкара народа си в криза, от която той не е и излизал, но този път много тежка. Путин е вече пътник. Не че името му е такова, а резултатът от политиката му. Оказа се джудже, което носи корона на великан. Да, едро джудже, по-едро то останалите джуджета в Русия. Но джудже. И в никой случай великан! Лилипутин.

Ей- как една мурзилка с пространни познания по политикономия не иска да ми отговори поне на един от въпросите:) Никак не са сложни- достатъчно е да имате завършена търговско банкова гимназия, но не в рф:)

По Коледа,ако те пуснат от приюта,намини на Парчевич и Христо Белчев,ще ти метна някой фас и коричка.

Не знам дали си наясно, но така нареченият от теб Чебурашка може и да няма търговска гимназия, но има мощен апарат от съветници и аналитици, които със сигурност по- ги чуват нещата от тебе.

И още едно въпросче- ВНОСЪТ ОТ САЩ ЗА РФ В КАКВА ВАЛУТА СЕ ИЗВЪРШВА - в долари; условни единици или в рубли?:) Кой плаща цената в ДОЛАРИ при американският внос в рф? 1. сащ 2. руските граждани 3. марс 4. ес :D:D:D:D

Много ми е интересно как защитниците на командно- административната икономика ще ми разтълкуват това:'''...23-процентно увеличение на американския внос в Русия...":) Ама то не било компютри, а компоти,м? До сега в български форуми плюхте всичко американско, а руснаците с портфейлите си ЗАЩИТАВАТ ДОЛАРА:) Толкова струват всички шменти- капели за "гадните империалисти", които искали руските природни богатства и окупация на русия:D:D:D:D

Последният цикъл е дълбоко минало,но партидите от кока си вървят мило!

Това едва ли е променило съотношението в руската външна търговия. Руският стокообмен само с една Холандия е близо три пъти по-голям отколкото този със САЩ. Пък за целия Европейски съюз да не говорим.

Каква стана тя ? Професор от Харвард написа статия за умишленото девалвиране на рублата с цел да се фиксира към цената на златото .Това е по договор с Китай. След това експортът ще бъде само в златни рубли.А импортът с долари, докато хартийките в резерва свършат.Ха Ха Професорът пише- гениално въздействиу с цел ликвидиране на доларитае като международна валута.Именно заради долара Рокфелер финансира Хитлер и се започва ВСВ. Сталин отказва да подпише договор за въвеждане на долара в Русия и започва Студената война с речта на циониста Чърчил....

"...гениално въздействиу с цел ликвидиране на доларитае като международна валута...." Тогава защо и ОПЕК играе срещу рф,м?;) Смешници- ликвидиране на долара със 7% увеличение на търговията меджу САЩ!-хахаха и рф, като има УВЕЛИЧЕНИЕ НА АМЕРИКАНСКИЯТ ВНОС за рф:) Руснаците гласуват с портфейлите си за ДОЛАРА - ако така се срива долара- здраве му кажете:D:D:D:D

ЕЙ ПИЧОВЕ ДЕМОКРАТИ КАК Е ТУРСКИЯ ПАТОК .. ЯХАТЕ ЛИ ГО ЯХАТЕ ЛИ ГО ???? ... СКОРО И ОТ АЕЦ АНОНЮ ЩЕ ВИ ПУСКАТ ТОКА :))))))

Гарван на гарвана око не вади еййййй всичко е за пред хората, но иначе си въртят игрите по червения телефон.

ама Путин нещо не се сдържа, да се подиграе на ЕС.

"...Али ал-Наими - който ръководи най-големият износител на суров петрол в света - заяви в интервю, че дори ако цената на петрола падна до $ 20 за барел царство би направил нищо, за да спре спада...."

си давала безплатни консултации!

:-))))

Гладна кокошка просо сънува, та така и със стокооборота :)

Е нищо де! Ще има проверки, дебнене. След конферентните разговори-аз-ти и цяла служба-така ще е!

Абе, Вова, абе Путин, ами ти сега ли разбра, че Щатите са измислили ембаргото и санкциите за да изолират другите играчи на пазара и да се възползват от това?

БГ-то е най-послушна и "умре" да ги спазва. Ембаргото и Санкциите. Още не са обявени, и БГ-то ги спазва.

Оооо, отлично, товариш Путин! Опитай да скараш САЩ и Европа... може пък да ти се отдаде... пробва се и с конфронтация ЕС - България... явно те е стегнал чепика...

Че го стяга е сигурно, но не е единствен.

Почему не спите товарищи, а минусьй ставляете - видно доларьй получаете... слава Советскому союзу!

А ти вместо да пишеш глупости, що не си измиеш краката и да си лягаш?

И какво толкова внасяте от САЩ бе, другари? Пустите му компютри, фармацевтика и биотехнологии ли? Че нали вие уж имахте по-добри :))) Спомням си, че когато бях в казармата, ползвахме едни руски радиостанции, които тежаха по 10-12 килограма и имаха обхват от 25 километра при пряка видимост. В същото време американците ползваха радиостанции колкото куфарче, които тежаха 3-4 килограма и сигналът им обхождаше земното кълбо 2 пъти. Какво друго да ви кажа :)))

При ракетите е обратно.

Прекаляваш със синтетиката и почваш да халюцинираш!

Други прекаляват с рибарските лафове.

Извинявай!

Путеф се мазни. Или се опитва да вкара интриги в средния европеец, да разкъса ценностната система на християн-демократизма, но това е сигурен знак, че руската икономика, съответно рашките са в пълен колапс,...отчаян ход.

Ни съ притеснявай! Нали го разкри!

не само ти го виждаш това. на всеки е ясен този слески ход.

Е па нали другарят Путин обясняваше, че нямали никакъв проблем със санкциите. Щели били да си внасят сирене от Нова Зеландия, за да накажели Европа :))) Колко му е да си доставяш сирене от има-няма 8000 километра :))) Сега като се замисля, сигурно другарят Путин е имал предвид, че на него лично ще му доставят сирене от Нова Зеландия :)))

работата стана малко 'Ръгай Стойчо - нещастна съм' ;))

на рублата, всеки ще иска да купува от Русия! Проблемът е после, когато руснаците видят какво са спечелили от тази търговия! Но това си е техен проблем!

Проблемът обаче е, че доколкото разбираме, се е увеличил не руският износ, а руският внос :)))

по голям спад на рублата!

И от много други неща тепърва ще се учудвате, другарю Путин :)))

Путин покани Обама на парад в Москва по случай Деня на победата Засега от Белия дом отказват визитата заради обтегнати отношения между двете страни

Мдааа! Ясно се очерта, че черният човек, в черния дом е носителят на злото на света!

Тия дни всички уж български медии скромно "пропуснаха" важна новина! За германците де, че мнооого ревът - нещо ги настигнала Третата енергийна евродиректива! За Северен поток става въпрос! Руснаците отказали да се възползват от "изключението" и сега...германците са свободни да си доставят газ в нужните им количества от трети доставчик, ама няма! А липсващите им количества...май ще трябва да си ги организират през украйна... и сега едрият им капитал газ ги тресе, германците! И си викат - ква я мислехме, а ква стана! Сами се застреляхме в крака! Засега!

"...Руснаците отказали да се възползват от "изключението" .." Това КОГА и КЪДЕ се е случило? Че Северен поток ИМА издадено "изключение"/ дерогация/ от Третия енергиен пакет и то отдавна! Изобщо- какви ги пишете?!

За разлика от Вас аз знам какво пиша!

защо? Не харесват етносите на юг ли?

И тези цифри, Путин ги връчва на ЕС, за разглеждане! Ха, ха ха! Обаче зомбенцата не могат нищо да кажат!

дълга тема. Пропусни Меркел! Давай нататък!

Специалистите казват, че заплатите се повишават. Хората казват обратното, заплатите нямат никаква стойност. Да - но хората не са специалисти !

По-добре малка заплата, отколкото свинец.

Естествено, че е в интерес на народите и бизнесите да търгуват помежду си без значение какви боклуци ги управляват. Последното особено важи за водещите световни терористи - "сащ". Иначе жалко за страните от "ес", те са най-потърпевши от това, че се подчиняват на "сащ" идиотщините.

Товарищ Путин, Заради покачващата се рубла, статистиката ще продължи да изглежда добре. Заплатите ще се вдигат ;) Цената на петрола в рубли - също ;) Ама до там. Всъщност всичко е тръгнало надолу

$300 милиарда валутни резерви, $600 милиарда дългове на руските компании. Дори Путин да си преглътне гордостта и върне Алексей Кудрин, доста сериозен шит лети към вентилатора.

Договори, падежи, форс мажори, изменение в законодателство, вина, неустойки ехехеее... колко условности?!

Кризата ще трае около 2 години, а след това - ще са и свикнали..

h 1

Пич !!! Страхотен си !!! "Шита" лети плавно, но славно .... Като го погне Вентилатора, ще се разлети "like a " lainomet ... И не е ясно Путя как ??? ще се спасява ??? И получения дъжд ще освежи мозъците на Русо-Филите ... Да им е честито !!!

хахаха на този са му дали статистиката в рубли

Я кажи умника, процентите как се смятат в рубли и долари?

проценти се смятат в 4ти клас. Характерното е, че ако следиш цифрите в рубли, забелязваш рязко покачване в последните 6 месеца. Всъщност се учудваме, че не е двойно ;) Ама на тъпо ченгенце от КГБ как да го разбере. Видяло 2 цифри и се зарадвало. А те му го пуснали неговите лакейчета, да не вземе да се ядоса, че ще ги затрие като разбере, как го водят за малкото право носленце.