Заработиха схеми за купуване на избиратели

За няколко дни през юни в Обзор само на един адрес са регистрирани 56 новодомци, дошли от различни краища на страната. Целта е да бъде спечелен кметския пост в община Несебър.

Обратно в новината

Коментари - Заработиха схеми за купуване на избиратели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искайте по минимум 200 лева, съдерете им кожите! А после гласувайте по съвест!

Ще се купуват гласове естествено ,като всички кандидати са се втурнали за кокала и до един са корумпирани бандити ,няма никакво значение кого ще изберат ,поне хората да вземат някой лев покрай изборите. Най-добре ще е да обявят кой колко дава и да си избираме на пазарен принцип ,който даде повече за него да пусна ,така или иначе които и да спечелят нищо няма да се подобри .

Щом една държава не може да се пребори с купуването на гласове, какъв Шенген, каква Европа, даже можем да се засрамим със северна Африка, които превъзмогнаха тоталитаризма и изправиха глава със цената на човешки животи. А ние продаваме гласа си, боже пази тази страна, но май и той не може да ни помогне, защото не можем да създадем гражданско общество. Всеки се спасява поединично.

същото като Марешки прави и Ваклин Стойносвски - кандидат кмет за Бургас. Наема така наречените промотъри, които срещу заплащане обикалаят по домовете на хората и събират трите им имена, ЕГН и телефон. След това Стойновски им се обажда за да говори с тях. Даже обещава ако някой от тях е извън града да го вземе с кола и да го докара до урната. И това се случва не къде да е а в Бургас. Нещо трябва да се направи...

КЪМ РЕДАКТОРА: "възрастни жени се са заговорени от младеж" ... кой ви плаща заплатите бе хора, като плюете по някой поне го правете грамотно.

Той Алеко Константинов го е описал преди толкова много години, че съжалявам хората които си мислят, че нещо ще се промени в тази държава. Простият българин ще се продаде за 20 лева, после тези пари които е взел на ръка ще му излязът през трибуквието, но за мизерника е сложно да го предвиди. Ще зачрекне своето бъдеще и това на децата и внуците си, само да хване днешната промоцийка. Ужас, все повече се убеждавам, че в тази страна трябва да станеш безскруполен и да мачкаш наред, без свян. Хората друго не заслужават, те са глупав мат'рял за стригане и доене.

Схеми за купуване на гласове си има от десетилетия, така, че нищо не са заработили защото те са си заработени и добре разработени от мнооого години. Ромите не плащат ток вода телефон, а като дойдат избори просто им го напомнят.

Па и ази съм циганин, но до сега никой не ми дава пари за гласо...!

"Америка за България" е много голяма далавера! С нищо по-различна от USAID, World Learning и разроилите се около Болкан Асист и Отворено общество. Не вярвам да помагат безкористно!

е, каква е тази статия? даите тарифа, кои колко предлага, гаранции, фалшиви документи исдава ли и т.н. така де, като се пише, трябва да е изчерпателно :) аз лично от 2001 година вярвам че изборните резултатие се манипулират - аз не познавах нито един гласувал за царската партия а тя спечели. от тогава които плати повече, тои печели изборите

Това е лакардия! Може да се проверят на адреса колко човека са почивали това лято, от кога и до кога...! Това се проверява в паспортната служба на РПЪ-то! Сега с етърси сензация и подкрепа/страдалческа/ за кандидата на герб! всичко е ясно! на морските курорти се прави регистрация на почиващите! Сезона свърши днес - 19. 09!

В Ботевград кмета купува цели партии, а вие говорите за купуване на гласове.

И ГЕРБ ЛИ? НАЙ КОРОМПИРАНИТЕ СА НАЙ-ЛЕСНИ!

...и най-неграмотните...

предлагам държавата да ни плати по 100лв за глас пък после пропорционално на гласуването да ги вземе от партиите спечелили изборите

ще гласувам срещу заплащане

Благодарение на комунягите живеем в държава на мутри ! ! ! Дени провинциални сървули наречени "БИЗНЕСМЕНИ" определят житието и битиети ни и ..... никое правотелство няма желание да започне борба с тази олигархия ! ! !

А благодарение на сегашните гейберови мутри,свързани с тим ,процъфтяваме . Нали така ,гейберче ...ох ,колко си наивен и непроумяваш , че тия са най- наглите и най- некомпетентни мутри през последните 22 год .

тц, в грешка си... замъглил ти се е мозъка от жажда за доганови ласки

абе Кънчо..нали точно БСП саботираше закона за уседналостта и срока падна няколко пъти !!! АМАН от болни комунета !

Нещо си вгрешка ТИМ е комунистическо образование на бивши военни утрепки.

2 години усилия не могат да се равняват по ефект на 60 години провал преди това. В същото време комунистите пречат, защото те в нов ред не могат да съществуват. Те могат, само ако червата от връзки между партийни бизнеси, ДС и сивите кардинали работят добре чрез Позитано. Това е единствената им възможност и сега опъват колцата назад, за да съхранят старото статукво. Зад тях са все по-малко българи, но пък мръсотията, която бълват се увеличава поради чувството за загуба.

И кой беше министър на външните работи през 2007? - Правилно, днешният кандидат-президент Калфин, който така си ги пращаше по посолствата - кой закъсал за пари поради некадърно управление на подарените му активи, кой подгонен от мутри - бивши партньори, кой се развел, кой друго нещо - и, хайде в което посолство и консулство си избере, за да се спаси от тежките жизнени неуредици. Пък че нямал хабер нито от дипломация, нито от конуслска работа - няма значение ,нали е партиен човек, наше момче, уредил е други наши хора с парцели за хотели, с пътища до луксозните вили за сметка на общината, с магазинчета и павилиончета в най-оживената част, значи - партията му се отплаща! Ха сега, гласувайте пак за тях - президент и кмет, за да грабят още, щото те са ненаситни!

Ти не разбра ли, че от 2 години управлява ГЕРБ? Какво се промени? Нищо. Гласове ли спряха да купуват, Доган и Станишев ли са в затвора? Как да ги вкарат - нали гарван гарвану око не вади! Всички излюпени в БКП. И Борисов също - човек, който с всичките си действия доказва, че предпочита тоталитаризма.

Е, щом казваш ... Честна дума?

имали за коъ дасе гласува ? коъ не лажее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що се сещам за "Консула" Стоичков!!! Има хабер и от дипломация (...мамата...), от консулска работа също. Ето какво трябва да представлява консулът (обяснението е опростено, за да може евентуално да го схванат и повечето гербери): "Консул в съвременността се нарича длъжностното лице от дипломатическо представителство на една страна, но с по-нисък ранг от посланика, назначено за постоянен представител в някой град на друга държава, което защитава юридическите и икономически интереси на своята (упълномощилата го) държава и нейните поданици (граждани)." Явно на назначилия го (няма начин да не твоят идол и кумир Борисов) АБСОЛЮТНО не му е било ясно какви трябва да са качествата на кандидата за консул, но това не е учудващо, като го знаем колко му е багажа... А Стоичков трябва да защитава и ЮРИДИЧЕСКИТЕ права на съгражданите си, от които безродникът се отказа публично! И имаш наглостта да ни обясняваш кой колко е бил кадърен в предишните управления. НАЙВЕЧЕ в най-предишното!!! Нали за това дойдохте на власт?! Нали щяхте да сте честни и принципни!? Ето ви ги и честта и принципите ви! Когато преди изборите ви написах един цитат от "Швейк" на брилянтния Ярослав Хашек, не му обърнахте внимание. А той е: "Изяденият лебервурст винаги излиза наяве, тъй както маслото изплува на водата!" Ако изобщо схващаш какво искам да кажа!

Това, дето си го преписал от някъде, се отнася за консул - редовен дипломат от кариерата /от МВнР/, които обикновено са точно такива, освен когато са бесепарски кметове, пратени да се крият в някое консулство или посолство. Не се отнася за Стоичков, който беше наименуван за "почетен консул" - съвсем друга история, няма никакви юридически ангажименти към българите, извършва само някои представителни функции, прави контакти с местни хора от администрацията и бизнеса и помага на български бизнесмени в техните контакти. Що се хващаш да обясняваш неща, от които нямаш представа?! Различни хора могат да бъдат почетни консули - дейци на културата, бизнесмени, писатели, общественици - за тях това е престижно, а за страната, която ги е избрала - удобно и евтино, защото не влага средства, но получава възможности за ПР и контакти. За такъв Стоичков е много подходящ в Испания.

Аврорке, щом не си разбрала че се граби с пълни шепи от изпълнителната власт ане от Президентството какво да се коментират другите ти глупости..Ами като си мислиш така защо и Герберите се бият със зъби и нокти за тези места като са толкова "почтени"