Пловдивски фирми надделяха в търговете с компенсаторки

Няколко фирми доминират в търговете за земи от Държавния поземлен фонд, продавани срещу компенсаторки. Една фирма спечели всички терени в Добричка област.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивски фирми надделяха в търговете с компенсаторки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето, така ще се разпродаде България. Схемата е известна - продажбата на спорните китайски острови на Япония.

Добре е, че имаше такъв търг , за да може тази пустееща земя да бъде обработвана. А кой я е купил не е от значение. Погледнете по глобално. Повече работни места и т.н.

Мислите ли, че някой ще започне да обработва земята? Засега се създават само нови монополи.

кои ти каза, че тези земи са пустеести ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Българи, Не за първи път ще продават имуществото на България на офшорки. Крайно време е да се организираме. Къде са Галевите, ТЕЦовете къде са, Балканфарма (т.е. Актавис), сега и българската най-плодородна земя ще продадат на офшорки?? Къде се намират офшорките - всички знаем??? УЖАС, вече нямаме нищо - нито заводи, нито телекомуникации, нито ток, нито вода, нито парно, нито жп транспорт, и т.н., което да не е продадено на офшорки!!!

Так е - тук се разипаха да продават държавно имущество, а на Запад- тепърва започват приватизация,едва -едва. Как така държавите които ни даваха акъли за приватизация се оказаха с толкова държавни предприятия??? По-лошото тук е как протече приватизацията

Никога досега, дори и на най-големите предатели на националните интереси не бе хрумвало да продадат официално земята на България на офшорка, сега това се случва пред очите ни и всички си мълчим...оттук нататък ще сме чужди в собствената си земя.

Пример - изгонения палестински народ. Очаквайте турците или евреите.

Kalin

Е то в тая държава само един човек в момента командва нормално е и само една фирма да спечели.Приликите....вие ги кажете