Коментари - Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант | Днес.dir.bg

Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант

Активи на фалиралия металургичен комбинат “Кремиковци“ намериха най-сетне купувач. Това стана на четвъртия пореден опит за продажбата на активи на комбината.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант | Днес.dir.bg

Коментари

ЦЦ коментира ли случая? нещо не чух.

След 45 г. "комунизьм" и 20 г. "феодализьм"....АХ ТЕЗИ "БИЗНЕСМЕНИ", колко много парички извадиха изведньж. А може би, това са онези пари, които В. Сидеров тьрси- ОТ ИВАН Костовата "ПРИВАТИЗАЦИЯ"- дето е трябвало в хазната да влезат 30 милярда, а са влезли само 3 милярда?

Явно е ,че НАДИН имат големи задължения, затова използват "младока без пари" и регистрират нова фирма, след време всичко ще излезе на яве.

И за най- големия слепец е видно, че това е поредното подставено лице на други хора.. Поредния бушон, който срещу определена сума пари, би продал и родителите си. Много скоро тоя лайнар- бизнесмен, така както сега мълчи като гъз, ще започне да се оправдава и да говори, колко невинен е, колко е болен и ред простотии, които наблюдаваме от десетилетия насам, именно от страдащи и болни люде като Маргините и от този род...

Кокото до работниците, НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТ ТАЗИ ПРОДАЖБА НИТО ЛЕВ! Кремиковцо ще е филмово студио за останките от човешката цивилизация след ТРЕТАТА световна война!

Кой ще плати задълженията на Кремиковци от 2 милиарда? Бюджета ли?

Тази фирма мисля,че е турска"НАДИН"Този е поставено лице.Как на тази вьзраст ще има човек тази сума.Още повече като видях колко е беден кьде живее и ми ста на ясно какви са му милионите???????

Ако е същата фирма, то тя е държана от араби, мисля, че от Сирия. Имат офис в Пловдив и се занимават с какво ли не, но основната част е купуване на определени марки стари тирове, стягане и препродажба за арабския свят. Колко хора са там и какви интереси има забъркани е отделен въпрос.

А колко дрога е минала през НАДИН.... Бедна ви е фантазията..

Като чета коментарите, ми се иска младежа, купил Кремиковци, да влезе тук и да прочете ценните и компетентни изказвания и идеи за далавера :))

Малийййййййййййййййййй? Колко много скраб има в "Кремиковци"?А някои се надяват , че завода можел да заработи?Колкото заработиха подарените от Костов.

Другаря Иван Костов го продаде за един 1 лев.

Ами зад този 26 годишен момък да не стои някой като ГАД ЗЕЕВИ например ? или Ал. Томов, или Миттал бандита ?

Дали и Цвтелина Бориславова няма участие?

На кого е този подставен келеш,на Бойко или на Цветанов?

Ето кой ще реализира Боковта мечта за бизнес център - може и място за стадионче да му оставят!

Така е.

Ех как искам и аз да съм на 26...

Пералня, но не на мръсни дрехи, а на черни пари.

КОГАТО ЧОВЕК КУПУВА ЕДНА МИЖАВА ГАРСОНИЕРА В ЛЮЛИН ЗА 45-50ХИЛ. ЛЕВА И ГО ПИТАТ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ,А ТОЗИ НЯМА ДА ГО ПИТАТ.ТАКА ТРЯБВА,ЗАЩО ЩЕ ГО ПИТАТ??

Каквото и да си говорим едно е сигурно - нищо добро не чака нито кремиковци, нито работниците. От там нататък, че ще става далавера е повече от ясно. Това, че в Бг няма да се оправим никога също е повече от ясно.....

Само да ви кажа - на мястото на кремиковци ще има жилищен квартал - комплекс - хотели и т.н. София започва да се развива в тази посока. Тия пари които е дал, само като продаде машините за скрап ще си ги избие - "умните" хора инвестират и печелят на гърба на няколко хиляди които са останали без работа-работещите в завода... Затова в БГ има толкова богати и толкова бедни хора...или мачкаш или те мачкат.

Много ми се иска да видя кой би отишъл да живее там точно...

Трима са присътвали на сделката от страна на купувача - Лъчезар Варнаджиев, Любомир Тодоров, Симеон Стоянов. И тримата малко или много са свързани с фирми който са станали притежание на ПИБ. Както по - долу написах и "Надин" и "Екобултех" и "София Ленд" са собственост на банката, както и такситака "ОК супертранс". Тези момчета са просто представители на банката, така че няма какво да се чудите от къде са им парите.

316 МИЛИОНА ЗА 7700 ДЕКАРА СА ПО 45 лв/м2. ПРИ РАЗУМЕН И ЕНЕРГИЧЕН ПОДХОД МОГАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ ДВА-ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ. КАТО ПРИБАВИТЕ И ПАРИТЕ ОТ ЖЕЛЕЗАТА, ПОЛУЧАВАТЕ ЕДНА НЕЛОША ИНВЕСТИЦИЯ. И НЕ Е ЧУДНО, ЧЕ СЕ Е НАМЕРИЛА БАНКА ДА ДАДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ. Е, ДА ГО БЯХМЕ НАПРАВИЛИ АЗ ИЛИ ВИЕ, СЕГА НЕ РЕВЕТЕ И НЕ ТЪРСЕТЕ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ И МНОГО ХОРА И ИНТЕРЕСИ СТОЯТ ЗАД ТОВА МОМЧЕ, НО ТОВА Е НОРМАЛНА СВЕТОВНА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА... МОЖЕШЕ ДА ЧАКАТ ДА ПАДНЕ ЦЕНАТА И ПОД 100 МИЛИОНА И ТОГАВА ДА КУПЯТ. ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?

Можеше и да почакат но след като разрешат на работещите и чакащи заплати и обезщетения да го разпродадът те за скраб а не поредните мутренски "богаташи" И на най-тъпия е ясно че това момченце е поредния бушон срещу пари, за прикриване на далаверите в стоящите зад него...

ЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ Е ПРЕЧИЛ. ПОНЕ 10 ГОДИНИ ИМАХА ДА ГО НАПРАВЯТ. И ЗА 1 ЛЕВ ГО ПРОДАДОХА ТОЯ КОМБИНАТ, АМА С 2 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ. ИМАТ СИ СИНДИКАТИ, ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НЕ СА ОПИТВАЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВА СХЕМА. САМО ДЕТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА УСПЕШЕН ПРОЕКТ, ОСЪЩЕСТВЕН ОТ РАБОТНИЦИТЕ. ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ С РМД-тата? ОБЛАЖИХА СЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ, ДОБИХА АКТИВИ ЗА СТОТИНКИ, А БАЧКАТОРИТЕ ПОЛУЧИХА ТРОХИЧКИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА "УПРАВЛЕНИЕТО" НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА. НЕ СТАВА. Е, ТОГАВА ПО-ЧИСТО Е.. ПАРИТЕ НА МАСАТА И КОЙТО ДАДЕ НАЙ-МНОГО. НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ, ГОЛЕМИ ПАРИ СА И ГОЛЕМИ ЯДОВЕ...

Ало ДИР-а : преведете ако обичате това изречение на български език. Проектант конструктор Лъчезар Варнаджиев обаче има в екипа на "Лупо инженеринг", което личи от сайта на фирмата.

ул Перник ф-ма Лупо инжинеринг Двадесет и шест годишен моммак от Белене . Сещам се за един бизнесмен и патриот със замаче във село Студена Пернишко да нее решил да реинвестира . Тази зделка наистина плаче за прокорор

Боби

А пък ти как направо ревеш за учител по Български, ама нейсе. Но иначе си прав, де.

Ама че неграмотен, а хукнал да ръси мозък!

Защо преди години никой не питаше разни Божковци, Доневци,Ковачки, Милковци/пералня ПОНС "Холдинг"/, Герговци, Арабаджиев, Бориславова Цветелинка, а сега всички сте гракнали от къде са парити та този млад човек!Просто и на него МУ ДАДОХА!ТОВА Е........!!!!!

ТВА РАЗБИРА СЕ ТУК И В АФРИКА МОЖЕ САМО ДА СЕ СЛУЧИ..........)))))))))))) КЛОАКА (БГ)....

Много тука питат патетично "откъде са парите?" отговора е прост = от банка разбира се. А как и защоо са дадени е работа на банката. Много ясно е че Кремиковци ще бъде купен от далавераджии, защото там е такава каша че истински инвеститор никога няма да припари натам и да го го докосне комбината отдалече с дълга пръчка дори.

Подобно нещо на запад не може да се случи! Ето това е разликата между нас, докато ние позволяваме така видимо да ни извозват, ще продължаваме да живеем жалкия си мизерен живот!

Стига сте мранкали и писали глупости...защо не го купихте вие като толкова знаете

ХА СЕГА да видим независимата и честна журналистика ще проследи ли : от къде са парите, какви са условиятя в договора, как се изпълнява...и цялата сага по тази покупка...

Журналистика тук отдааааавна няма. Само преписвачи на чужди сайтове и неграмотни алчни човечета, които правят пари за сметка на страховете на хората има в България !

ТОЧНО ТАКА !

Грешиш, има 1-2 телевизии (сателитни и кабелна). които все още са рупор на свободната и патриотична журналистика. Само те са.

Ами лошо няма да го нарежат, това ще е логичен край на едно от най-големите недоразумения на социалистическа България, използвано на като бездънна яма за пране и точене на пари и от всички последващи управления на държавата.

Нещо не доумявам. Регистрация на 15 март 2011 . Кога набутаха тези милиончета във фирмата. Този откъде ги извади. Вчера бившия му шеф щеше да получи удар от шокиращата новина. Не проумнявам -та ние не сме бедни -ала много глупави, и това дете се е забъркало във едни лай......а.

Е аз ли да го купя, дето съм на 37г и съм затънал в заеми и кредити за цял живот?

ДО ВСИЧКИ ПИШЕЩИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОВЧИ ТЪП НАРОД С ПИСАНЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ТРЯБВА СОПА

ПРАВ СИ ОВЧИ НАРОД СМЕ!!!!ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!

Ако вдигнем сопите - идват бомбардировачите. Здравей, как си?

И какво като дойдат бомбардировачите? По-добре да се бориш (и ако трябва да умреш) с достойнство, отколкото да вегетираш като плазмодий и роб.

на кой е това момченце?.........мисля че е синче на К.Първанов ....бах мама му ....вярно ли !!!??!?!?

Нема начин Бойко Борисов да не го привика този младеж, за да си направи пиар с него... Или не само пиар... Пък може да го е направил предварително...

Айде свалете я тази новина най=накрая, че проектанта вече стана 27 годишен.

АЛО ДАНС?

работил съм там като автопатрул и знам всичко

Тия 30 милиона са на НАДИН от нашия гръб - кражби на цветни метали - всички мангали работят за него

Не ви ли е ясно - Комбината ще бъде нарязан, и кредиторите ще бъдат обезпечени! Терена ще бъде рекултивиран и подарен на Б.Борисов да осъществи предизборната се мечта - Да построи бизнес сити! Впрочем, практиката с Плама Плевен беше същата! Важното е хората да си получат това, което имат за получаване, а Дянков да си попълни ПИЦАТА!

Тия не можаха ли да измислят по-малко малоумен начин да се прикриват. Явно са много гузни,че да действат по такъв циркаджийски начин, чрез някакво момче 85 набор.. Ех, комунета, комунета... претръскали милиони портмонета.. :)

Ееееееее..... То бива, бива, но чак така не бива! Депозирал! А сега кажете колко е комисионната!

Само да уточня, защото много глупости се пишат: Кремиковци е във фалит и се разпродава каквото може за да се погасят ЧАСТ от дълговете. Купувача НЯМА никакви отношение към дълговете на Кремиковци, купува чисти активи и може да прави каквото иска с тях. Може да възроди Кремиковци, но вече без дългове, което е по-добре за него отколкото да го вземе за 1 лев и 1 млрд дългове, но това едва ли ще стане. Доменните пещи са загасени и вече НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. Металната руда е изключително държавна собственост, като всяко едно природно богатство, освен ако не се промени закона (има такива индикации), но пещите си остават неизползваеми. Нови мощности струват стотици млн още. За скраб да се нареже и после земята облагороди това ще е за години, ще струва още стотици милиони, а лихвите текат. Това е доста рискована покупка. С тази покупка НИКОЙ НИКОГО НЕ КРАДЕ, а поема риск за своя сметка. Това че е младеж е друг въпрос. Синдика има схема за разплащане на дълговете и плаща докъдето стигнат парите. Може работниците нищо да не получат.

Ако вярваш на всичко това, ти си направо за поставяне под запрещение със съдебна заповед и настаняване в психиатрично заведение!

алоооо ДАНС ...произход на парите ???или не ви вълнува

Не вярвам някой да си въобразява че се продава/купува завод. На всеки е ясно че става дума за вторични суровини. Цената е може би занижена. Има много метал там. Конструкция на халета, трафопостове, релси и много друго. Ще извлекат всичко и ще остане много боклук. Сега вече са собственици и парите ще дойдат от нов договор с изкупвателни предприятия. В края на краищата, Кремиковци ще се разфасова и разпродаде на части.

Това мирише! МИРИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

на 26??? знам че е офтопик ама този "младеж" няма никакъв вид на 26 годишен.

Коментари - Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант | Днес.dir.bg

Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант

Активи на фалиралия металургичен комбинат “Кремиковци“ намериха най-сетне купувач. Това стана на четвъртия пореден опит за продажбата на активи на комбината.

Обратно в новината

Коментари - Продадоха ”Кремиковци” на 26-годишен проектант | Днес.dir.bg

Коментари

ЦЦ коментира ли случая? нещо не чух.

След 45 г. "комунизьм" и 20 г. "феодализьм"....АХ ТЕЗИ "БИЗНЕСМЕНИ", колко много парички извадиха изведньж. А може би, това са онези пари, които В. Сидеров тьрси- ОТ ИВАН Костовата "ПРИВАТИЗАЦИЯ"- дето е трябвало в хазната да влезат 30 милярда, а са влезли само 3 милярда?

Явно е ,че НАДИН имат големи задължения, затова използват "младока без пари" и регистрират нова фирма, след време всичко ще излезе на яве.

И за най- големия слепец е видно, че това е поредното подставено лице на други хора.. Поредния бушон, който срещу определена сума пари, би продал и родителите си. Много скоро тоя лайнар- бизнесмен, така както сега мълчи като гъз, ще започне да се оправдава и да говори, колко невинен е, колко е болен и ред простотии, които наблюдаваме от десетилетия насам, именно от страдащи и болни люде като Маргините и от този род...

Кокото до работниците, НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ОТ ТАЗИ ПРОДАЖБА НИТО ЛЕВ! Кремиковцо ще е филмово студио за останките от човешката цивилизация след ТРЕТАТА световна война!

Кой ще плати задълженията на Кремиковци от 2 милиарда? Бюджета ли?

Тази фирма мисля,че е турска"НАДИН"Този е поставено лице.Как на тази вьзраст ще има човек тази сума.Още повече като видях колко е беден кьде живее и ми ста на ясно какви са му милионите???????

Ако е същата фирма, то тя е държана от араби, мисля, че от Сирия. Имат офис в Пловдив и се занимават с какво ли не, но основната част е купуване на определени марки стари тирове, стягане и препродажба за арабския свят. Колко хора са там и какви интереси има забъркани е отделен въпрос.

А колко дрога е минала през НАДИН.... Бедна ви е фантазията..

Като чета коментарите, ми се иска младежа, купил Кремиковци, да влезе тук и да прочете ценните и компетентни изказвания и идеи за далавера :))

Малийййййййййййййййййй? Колко много скраб има в "Кремиковци"?А някои се надяват , че завода можел да заработи?Колкото заработиха подарените от Костов.

Другаря Иван Костов го продаде за един 1 лев.

Ами зад този 26 годишен момък да не стои някой като ГАД ЗЕЕВИ например ? или Ал. Томов, или Миттал бандита ?

Дали и Цвтелина Бориславова няма участие?

На кого е този подставен келеш,на Бойко или на Цветанов?

Ето кой ще реализира Боковта мечта за бизнес център - може и място за стадионче да му оставят!

Така е.

Ех как искам и аз да съм на 26...

Пералня, но не на мръсни дрехи, а на черни пари.

КОГАТО ЧОВЕК КУПУВА ЕДНА МИЖАВА ГАРСОНИЕРА В ЛЮЛИН ЗА 45-50ХИЛ. ЛЕВА И ГО ПИТАТ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ,А ТОЗИ НЯМА ДА ГО ПИТАТ.ТАКА ТРЯБВА,ЗАЩО ЩЕ ГО ПИТАТ??

Каквото и да си говорим едно е сигурно - нищо добро не чака нито кремиковци, нито работниците. От там нататък, че ще става далавера е повече от ясно. Това, че в Бг няма да се оправим никога също е повече от ясно.....

Само да ви кажа - на мястото на кремиковци ще има жилищен квартал - комплекс - хотели и т.н. София започва да се развива в тази посока. Тия пари които е дал, само като продаде машините за скрап ще си ги избие - "умните" хора инвестират и печелят на гърба на няколко хиляди които са останали без работа-работещите в завода... Затова в БГ има толкова богати и толкова бедни хора...или мачкаш или те мачкат.

Много ми се иска да видя кой би отишъл да живее там точно...

Трима са присътвали на сделката от страна на купувача - Лъчезар Варнаджиев, Любомир Тодоров, Симеон Стоянов. И тримата малко или много са свързани с фирми който са станали притежание на ПИБ. Както по - долу написах и "Надин" и "Екобултех" и "София Ленд" са собственост на банката, както и такситака "ОК супертранс". Тези момчета са просто представители на банката, така че няма какво да се чудите от къде са им парите.

316 МИЛИОНА ЗА 7700 ДЕКАРА СА ПО 45 лв/м2. ПРИ РАЗУМЕН И ЕНЕРГИЧЕН ПОДХОД МОГАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ ДВА-ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ. КАТО ПРИБАВИТЕ И ПАРИТЕ ОТ ЖЕЛЕЗАТА, ПОЛУЧАВАТЕ ЕДНА НЕЛОША ИНВЕСТИЦИЯ. И НЕ Е ЧУДНО, ЧЕ СЕ Е НАМЕРИЛА БАНКА ДА ДАДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ. Е, ДА ГО БЯХМЕ НАПРАВИЛИ АЗ ИЛИ ВИЕ, СЕГА НЕ РЕВЕТЕ И НЕ ТЪРСЕТЕ СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ! ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ И МНОГО ХОРА И ИНТЕРЕСИ СТОЯТ ЗАД ТОВА МОМЧЕ, НО ТОВА Е НОРМАЛНА СВЕТОВНА ТЪРГОВСКА ПРАКТИКА... МОЖЕШЕ ДА ЧАКАТ ДА ПАДНЕ ЦЕНАТА И ПОД 100 МИЛИОНА И ТОГАВА ДА КУПЯТ. ПО-ДОБРЕ ЛИ Е?

Можеше и да почакат но след като разрешат на работещите и чакащи заплати и обезщетения да го разпродадът те за скраб а не поредните мутренски "богаташи" И на най-тъпия е ясно че това момченце е поредния бушон срещу пари, за прикриване на далаверите в стоящите зад него...

ЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ Е ПРЕЧИЛ. ПОНЕ 10 ГОДИНИ ИМАХА ДА ГО НАПРАВЯТ. И ЗА 1 ЛЕВ ГО ПРОДАДОХА ТОЯ КОМБИНАТ, АМА С 2 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ. ИМАТ СИ СИНДИКАТИ, ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НЕ СА ОПИТВАЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ НЯКАКВА СХЕМА. САМО ДЕТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА УСПЕШЕН ПРОЕКТ, ОСЪЩЕСТВЕН ОТ РАБОТНИЦИТЕ. ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ С РМД-тата? ОБЛАЖИХА СЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ, ДОБИХА АКТИВИ ЗА СТОТИНКИ, А БАЧКАТОРИТЕ ПОЛУЧИХА ТРОХИЧКИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА "УПРАВЛЕНИЕТО" НА РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА. НЕ СТАВА. Е, ТОГАВА ПО-ЧИСТО Е.. ПАРИТЕ НА МАСАТА И КОЙТО ДАДЕ НАЙ-МНОГО. НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ, ГОЛЕМИ ПАРИ СА И ГОЛЕМИ ЯДОВЕ...

Ало ДИР-а : преведете ако обичате това изречение на български език. Проектант конструктор Лъчезар Варнаджиев обаче има в екипа на "Лупо инженеринг", което личи от сайта на фирмата.

ул Перник ф-ма Лупо инжинеринг Двадесет и шест годишен моммак от Белене . Сещам се за един бизнесмен и патриот със замаче във село Студена Пернишко да нее решил да реинвестира . Тази зделка наистина плаче за прокорор

Боби

А пък ти как направо ревеш за учител по Български, ама нейсе. Но иначе си прав, де.

Ама че неграмотен, а хукнал да ръси мозък!

Защо преди години никой не питаше разни Божковци, Доневци,Ковачки, Милковци/пералня ПОНС "Холдинг"/, Герговци, Арабаджиев, Бориславова Цветелинка, а сега всички сте гракнали от къде са парити та този млад човек!Просто и на него МУ ДАДОХА!ТОВА Е........!!!!!

ТВА РАЗБИРА СЕ ТУК И В АФРИКА МОЖЕ САМО ДА СЕ СЛУЧИ..........)))))))))))) КЛОАКА (БГ)....

Много тука питат патетично "откъде са парите?" отговора е прост = от банка разбира се. А как и защоо са дадени е работа на банката. Много ясно е че Кремиковци ще бъде купен от далавераджии, защото там е такава каша че истински инвеститор никога няма да припари натам и да го го докосне комбината отдалече с дълга пръчка дори.

Подобно нещо на запад не може да се случи! Ето това е разликата между нас, докато ние позволяваме така видимо да ни извозват, ще продължаваме да живеем жалкия си мизерен живот!

Стига сте мранкали и писали глупости...защо не го купихте вие като толкова знаете

ХА СЕГА да видим независимата и честна журналистика ще проследи ли : от къде са парите, какви са условиятя в договора, как се изпълнява...и цялата сага по тази покупка...

Журналистика тук отдааааавна няма. Само преписвачи на чужди сайтове и неграмотни алчни човечета, които правят пари за сметка на страховете на хората има в България !

ТОЧНО ТАКА !

Грешиш, има 1-2 телевизии (сателитни и кабелна). които все още са рупор на свободната и патриотична журналистика. Само те са.

Ами лошо няма да го нарежат, това ще е логичен край на едно от най-големите недоразумения на социалистическа България, използвано на като бездънна яма за пране и точене на пари и от всички последващи управления на държавата.

Нещо не доумявам. Регистрация на 15 март 2011 . Кога набутаха тези милиончета във фирмата. Този откъде ги извади. Вчера бившия му шеф щеше да получи удар от шокиращата новина. Не проумнявам -та ние не сме бедни -ала много глупави, и това дете се е забъркало във едни лай......а.

Е аз ли да го купя, дето съм на 37г и съм затънал в заеми и кредити за цял живот?

ДО ВСИЧКИ ПИШЕЩИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОВЧИ ТЪП НАРОД С ПИСАНЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ТРЯБВА СОПА

ПРАВ СИ ОВЧИ НАРОД СМЕ!!!!ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!

Ако вдигнем сопите - идват бомбардировачите. Здравей, как си?

И какво като дойдат бомбардировачите? По-добре да се бориш (и ако трябва да умреш) с достойнство, отколкото да вегетираш като плазмодий и роб.

на кой е това момченце?.........мисля че е синче на К.Първанов ....бах мама му ....вярно ли !!!??!?!?

Нема начин Бойко Борисов да не го привика този младеж, за да си направи пиар с него... Или не само пиар... Пък може да го е направил предварително...

Айде свалете я тази новина най=накрая, че проектанта вече стана 27 годишен.

АЛО ДАНС?

работил съм там като автопатрул и знам всичко

Тия 30 милиона са на НАДИН от нашия гръб - кражби на цветни метали - всички мангали работят за него

Не ви ли е ясно - Комбината ще бъде нарязан, и кредиторите ще бъдат обезпечени! Терена ще бъде рекултивиран и подарен на Б.Борисов да осъществи предизборната се мечта - Да построи бизнес сити! Впрочем, практиката с Плама Плевен беше същата! Важното е хората да си получат това, което имат за получаване, а Дянков да си попълни ПИЦАТА!

Тия не можаха ли да измислят по-малко малоумен начин да се прикриват. Явно са много гузни,че да действат по такъв циркаджийски начин, чрез някакво момче 85 набор.. Ех, комунета, комунета... претръскали милиони портмонета.. :)

Ееееееее..... То бива, бива, но чак така не бива! Депозирал! А сега кажете колко е комисионната!

Само да уточня, защото много глупости се пишат: Кремиковци е във фалит и се разпродава каквото може за да се погасят ЧАСТ от дълговете. Купувача НЯМА никакви отношение към дълговете на Кремиковци, купува чисти активи и може да прави каквото иска с тях. Може да възроди Кремиковци, но вече без дългове, което е по-добре за него отколкото да го вземе за 1 лев и 1 млрд дългове, но това едва ли ще стане. Доменните пещи са загасени и вече НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО. Металната руда е изключително държавна собственост, като всяко едно природно богатство, освен ако не се промени закона (има такива индикации), но пещите си остават неизползваеми. Нови мощности струват стотици млн още. За скраб да се нареже и после земята облагороди това ще е за години, ще струва още стотици милиони, а лихвите текат. Това е доста рискована покупка. С тази покупка НИКОЙ НИКОГО НЕ КРАДЕ, а поема риск за своя сметка. Това че е младеж е друг въпрос. Синдика има схема за разплащане на дълговете и плаща докъдето стигнат парите. Може работниците нищо да не получат.

Ако вярваш на всичко това, ти си направо за поставяне под запрещение със съдебна заповед и настаняване в психиатрично заведение!

алоооо ДАНС ...произход на парите ???или не ви вълнува

Не вярвам някой да си въобразява че се продава/купува завод. На всеки е ясно че става дума за вторични суровини. Цената е може би занижена. Има много метал там. Конструкция на халета, трафопостове, релси и много друго. Ще извлекат всичко и ще остане много боклук. Сега вече са собственици и парите ще дойдат от нов договор с изкупвателни предприятия. В края на краищата, Кремиковци ще се разфасова и разпродаде на части.

Това мирише! МИРИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

на 26??? знам че е офтопик ама този "младеж" няма никакъв вид на 26 годишен.