Ирена Кръстева и Цветан Василев купиха ИПК ”Родина”

Единственият кандидат за недостроената сграда на Издателско-полиграфическия комплекс "Родина" спечели търга с оферта от 20 милиона лева, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Кръстева и Цветан Василев купиха ИПК ”Родина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долната, манипулативна КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ да отговори, КОГА Иренка стана мултимилионер? КОЙ я назначи за шеф на тотото? С КОГО(не беше ли Орешарски) искаше Иренка и синчето й да правят заменки, които възмутиха дори КРАДЦИТЕ от НДСВ, та ги спряха, независимо от огромния натиск на доган? И сега, когато Пеевски се дупи на Борисов, без никой да му иска дупенето, представяте това дупене, като желано от Борисов... На Борисов НЕ МУ ПУКА ще му се дупи ли Пеевски и Бареков. Друг ще го оценява Борисов - българският избирател! Може да е много прост, но това Борисов го е разбрал ПРЕКРАСНО, във всички случаи по-добре от онези, които се представят като много компетентни. И КОМУНОИДИТЕ ще го почувстват на следващите избори! А Барековите изцепки против КОМУНОИДИТЕ Павлов и Донев могат само да ме радват! Притеснява ме друго защо Павлов и Донев не отвръщат на удара и не вадят компромати против Кръстева? Дали нямат или тя ги държи по някакъв начин?Защото забогатяването на Кръстева е същото, като на Павлов и Донев!

Добро число си избрал за псевдоним, но не ти достигна за да довършиш последното изречение с още забогатели - ББ, ЦвЦв, А.Иванов, В.Златев, Л.Иванов и още, но сигурно ти не пишеш за "управляващите"!?

Искам да поясня на непосветените че иронията е оръжието на интелектуалците.Много се радвам когато срещам във форума хора които добре владеят и си служат с това оръжие.А на другите които явно не са надарени с подобни качества и пожелавам поне да умеят да му се възхищават.Това също е от значение.

Тези милиони са от нашия гръб. Това са мутрите на борко.

И-и-и, пък ти, дон Амичи - уж искаш да си гукаме аверски, пък за какъв произход на пари говориш?! Да не би от Италия да ни пишеш, наистина?! Тук таквиз мурафети не вървят, да знайш...

Че кога да напазарува госпожата, ако не сега?!

...пак ли мол за джапанки по 100лв.?

Хайде да не бъдем непременно зли и да се обиждаме.Но все пак когато едни почти анонимни хора завладяват такива възможноски за обработка на обществетото мнение първото изискване е произхода на парите на тия хора да бъде напълно осветен.В противен случай става опасно.Като как от държавен служител се става милионер какъвто е примера с Ирена Кръстева.При това като я гледам на публикуването снимки няма кой знае какво интелектуално излъчване.Няма да споменавам сина и защото там нещата пък изглеждат съвсем конфузно.Явно Бойко съвсем сериозно се е сдушил с тях което не му носи за в бъдеще добри дивиденти.Няма вечно когато му се зададе неудобен въпрос и той да обяснява че няма време да му отговаря понеже е зает да строи магистрали.Има и неща по-важни от тях.Инъче по човешки желая най-после на тая сграда или на това место да станат някакви хубави промени.

Е този лай -- воз и синчето са за ДАНС, БОРКОР и комисия Кушлев- Коларов заедно с Диневи, Ангелови, Тимаджии,Божковци, Славки, Бориславки и още 100-тина сливки известни в обществото, баш интелекти и "бизнесмени".

ФАКТИТЕ: КУПЕНИЯТ ПАРЦЕЛ Е 15 000 М2. ДРУГИ 41 ДКА СА НА ИПК "РОДИНА", НО НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТАЗИ СДЕЛКА. СГРАДАТА Е АБСОЛЮТНО НЕГОДНА СПОРЕД ВСИЧКИ ЕКСПЕРТИ И ТРЯБВА ДА СЕ СЪБАРЯ. ПО СЪБАРЯНЕТО ЩЕ ОТИДАТ ОЩЕ ОКОЛО 1.5 МЛН ЛЕВА С ПРИСПАДАНЕ НА ЖЕЛЯЗОТО. КАТО СЕ ТЕГЛИ ЧЕРТАТА: 21.5 МЛН. ЗА 15 ДКА - ПАДА СЕ ПО 1430 ЛЕВА НА КВ.М ТЕРЕН. ПАРЦЕЛИТЕ НАОКОЛО СЕ ПРОДАВАТ НА ТРИ ПЪТИ ПО НИСКА ЦЕНА В МОМЕНТА. ЗАТОВА НЯМАШЕ ДРУГИ КАНДИДАТИ. А ЗАЩО КРЪСТЕВА ВАДИ ТОЛКОЗ ПАРИ? ПЪВО - ЩОТО Е ТОЧНО ДО ПЕЧАТНИЦАТА, КОЯТО ПРИЛАПАХА. ВТОРО - ЛЕСНО ОТМЪКНАТИ ПАРИ ЛЕСНО СЕ И ХАРЧАТ. ТРЕТО - ВСЕ ПАК ТОВА Е НЯКАКЪВ ИЗХОД ОТ КАШАТА С ТАЗИ СГРАДА.

humfry

Трябва да си много прост, за да вярваш, че тези, които нарушават закона а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти че те ще въведат законност. Гугъл: "Едуард Стърнс: Няма по-прост народ от българския"

само желязото в тая сграда е за 20 млн на вторични

..защо не се явихте на търга? Щяхте да си върнете парите само от желязото, а после да продадете парцела и да забогатеете?

humfry

Остави желязото. Но имаш ли идея колко пари струва само имота на това място? После кеф ти МОЛ, Бизснес офиси и т.н. Тези 20 милиона ще се превърнат най-малко в десетократна печалба.

Моето предложение на демократ е следното. На първия етаж да се направи казино за мошенниците с много пари за пране. На втория етаж - бърдак за членове на ГЕРБ. На третия - офис на ГЕРБ, който прелива естественно с публичния дом от предишния етаж. На четвъртия етаж - харема на Асфалт Паша Бойко Борисов ефенди с харем от министърки на ГЕРБ по шалвари в съпровод на маанета, кючеци и анадолски манафи. На петия етаж - малък, но спретнат милиционерски участък за несъгласните с курса на ГЕРБ. Нагоре - по ваш избор. Нали сме уж демокрация...

Искам да споделя нещо за националните особености на българската приватизация тъй като това е нещо уникално.Най-напред приватизираха предприятия от европейски мащаб за 1 лев.Нямаше такива подробности като стъпки например или наддаване - просто го подаряваха на правилният човек.Сега вече усложнават процедурата със стъпки от 1 мл.лева при положение че кандидата е само един.И какво - със себе си ли да се наддава.А говореха че в мафиотска Италия ако няма поне двама кандидати търга се отлага.

link

Бойко почвай ги и тия посерковци грозни и крадливи !

кой Бойко - мутрата Бойко ли?! вие глупави ли сте или просто се правите на такива?!

Кой у нас не инвестира, в съда обира той пешкира! Ако крал си ти пари - предизборно вземи купи, работно място ти създай - свободата оправдай! Който харчи във чужбина - предава своята родина! Крадец и олигарх бъди, но преди изборите ни купи!

И в нашата партия има такива инвеститори, но те сега отказват да си харчат парите в България при ГЕРБ-ерска власт. Вие знаете ли от какво живеят и как държът стандарт за пример на младите Краси Премянов, Нора Ананиева, Корнелия Нинова.

мирише на чисти пари , спечелени от работна заплата

Яяя, как хубаво наместихме краденото! Пък на някакъв си поп му спрели тока за някакви 8 бона...

Бойко какво спиш! Питай ги от къде са им парите ?Или не смееш да пипаш на определени места .Конфискация в затвора и толкоз.Ето от къде ще са парите за пенсии и по високи заплати на работещите .А не да пипате на инвали и разни други едвам живеещи хора помощите ! Какъв е тоя Цветан Василев какви са тия Пеевски да не е на баща им Държавата?

Не знам защо при толкова прекрасни примери за бързо забогатяване хората бягат от България, а не си стоят в държавата и правят милиони и то по законен начин, потвърден и от родните съдилища. Та всеки способен държавен чиновник има имущество, за което трябва да работиш много години и то на добре заплатена работа в чужбина, а повечето имат имоти и депозити непостижими за поколения работа. Днес една медия вини Огнян Донев и Л.Павлов, а не забелязва имотите на други крупни бизнесмени, а видим ли спечелените търгове от съпруга на здравната министърка ''случайно'' за нищожните 1.5 милиона са помия, хвърлена от откраднал много повече. Извод: Ако си присвоил малко имаш право да атакуваш безкрайно алчните завлекли много. Странно правило, но нещо такова беше и с апартаментите на вътрешния министър, получени от тъста, който взел назаем от на девер си Петко, балдъзения син.

Абе, нали при новата власт далавераджиите щяха да са в миша дупка и само благинки за народа - къде е сега KGB, Калитко и прочие сган да обясни как Ирена Прасчова и синковеца й купиха тоя имот с благословията на Бащицата Боко Тиквата? Колко близки бяха тези хора с ДПС и Доган и защо от известно време забравиха за него и по цял ден от медиите им бълват само благоухания колко велик бил Боко и колко мил, добър и честен човечец е тоз бански селянин...

ама ЗАЩО НЕ СЕ РАДВАТЕ ,ТОВА Е СИНЯТА ИДЕЯ СЛАДУРИ, ПИТАЙТЕ КОСТОВ...СКАЧАЙТЕ, НЯМА КОМУНИЗИМ..А И ДЕЦАТА ИМ СА ДОБРЕ ,ВНУЦИТЕ, А ВИЕ ЗАЩО НЕ СЕ РАДВАТЕ,СТРАННО,А..А..ЗАЩОТО НЕ СТЕ НА ТЯХНОТО МЯСТО ,А ТАРИКАТИ....???!!!

Преврата го направиха тия от бсп, а не Костов, той само расипа соц.държавна икономика!

"Комунистическите престъпници" вече не са сред живите. Престъпници са хората на новото време, на прехода, като Любомир Павлов и много други, които скандираха СДС, после НДСВ, ДСБ, ГЕРБ. За мен нарицателно е не, комунист , а демократ.

Щом пишеш значи това кето си написал не е вярно.

Корпоративно банка с нашите, държавните пари работи за Цв. Василев и фамилия Пеевски. Не се накрадоха тия бивши чиновници от тотото и банковия служител. Кога ще се сезира прокуратурата и започне разследване и по тия милиардери? Как забогатяха с тия чиновнически заплати, а Пеевска вече е и пенсионерка, а ние нямаме какво да сложим на масата да нахраним децата.

България е в ръцете на комунистическите престъпници, мутрите и лакомите тарикати! Напускайте и търсете късмета си навън, ако сте млади и желаещи реализация и по-добър живот!

Аз вече съм се погрижил децата и внуците ми да живеят в нормални държави и вече са уважавани граждани в такива държави. Ако имаш възможност възползвай се, тук всичко е помиярско и простовато, да не говорим бедно и крадливо. А аз просто ще остана до края си тук да се любувам на простотията и упадъка.

Строителството на сградата, която трябваше да прибере в. Работническо дело и още няколко издания, започна в средата на 80-те години на XX век. Нека да коментираме това. Тука е ключът. И с Белене е същото и с какво ли не още. Това е паметник на комунистическата пропаганда, а тази същата партия продължава да се пъчи.

Да за съжаление се оказа че журналистиката не е свободна професия, а май най-древната професия.........

акцията на Прасчовците и банката на ДПС и ГЕРБ с/у Павлов/Донев очевидно е в развитие в други направления. Търпение. Ще разберем какво ще стане. След като 2009 г. са се готвили да прилапат скъпи имоти с/ евтин за държавата, едва ли сега просто така даряват 20 милиона.

П.С. защо никога не е рравена публична ревизия на тотализатора?!

20 милиона - къде не отишли... Много съм се чудил откъде шефа на тотото има толкова пари, но след като видях в двора на сградата да влизат автомобили по-скъпи от самата сграда... май вече се досещам...

Какви 20 милиона бе Стефчо, та те изкупиха почти всички медии и печатници в БГ, плюс днешните милиони. Нали Корпоративна банка и Цв. Цветанов, които работят с нашите , държавните пари изливат милиарди в таа престъпна групировка.

Едни си купуват по френската ривиера, други за милиони имоти в България, абе все честни и отговорни хора. На тоя ид.от Любо пъпката, брат му нали е социолог, та и той в далавераата и после вярвай на социологически проучвания. Същите бок.уци са и Кръстева и синът и, както и тоя Цецо Василев. Същите бок.луци и подлоги са и Мира Радева и Андрей Райчев и оня наследника на брат Мормарев- Кънчо Стойчев. Тяхните имоти не са по малко, ама всичко вече е изпрано и препрано.

Милион тук-милион там! Ей, за нищо ги нямат тези милиони. 30г. съм в частния сектор, ама тия като в деня на регистрацията на ООД и вече са милионери-не знам как го постигат.

Не се чуди имат си чадър:)

За слънце ? Само лустрация може да помогне да се оправи тази държава. Забрана със закон на всички участващи в разграбването на България да заемат каквито и да е ръководни постове. Да се провери кой как е забогатял през последните 20 години. Не е много тежко, просто няма кой да го направи защото всички са в калта, кой до кръста кой до гушата.

И само 30г. си в частния сектор??!!-а ние от 23г.

Свършиха резервите, започнаха продажбите....След тях - кучета ни яли.....

Колеги, защо ли Бащицата-премиер и заместникът му в МВР, които иначе са мнооого приказливи, мълчат за изрода Валентин Захариев, за Ирена и сина й, за Огнян Донев и още много знайни и незнайни герои от т. н. преход?

Как защо, нали им е Бащица на тия крадливи лумпени!

Ха,да им е честито,подаръче,ще им излезе без пари,бъдете сигурни.Мутраландия.

И това са същите хора които сочат с пръст Павлов и Донев?!? Тази не е ли също "бивш" държавен служител? Къде е Дудука да я чака пред тях и да я пита за парите

Как да пита като те му плащат заплатата. Няма да се учуда, ако следващите собственици на Труд и 24 часа са Ирена и сина и, заедно с Цветан Василев.

по-рано: "Нали ще си ритне трудовата книжка, ако зададе тоя въпрос. Все пак това е майката на работодателя му, дето се вика и неговата майчица. Кучето не хапе ръката, която го храни".

Аве, аз що не се сетих да направя Тех парк София в тая сграда, ами трябваше Бойко да изнудва военните за техния терен, дето е около сто пъти по-голям от тоя екскремент дето сме го замислили. Дали не е щото останалите 99/100 части ще ги откраднем ?!? Ми не знам, ще требе да питам зам,-ката, тя е по навътре в мъжките работи!

d4

Бих се зарадвал повече, ако другарката Ирена Кръстева си беше останала в Тотото. Там поне отвреме-навреме даваше джак пот. А сега само лапа дебелата свиня...

Странна работа... Да купиш цяла недостроена сграда, която се намира на нищожно малък парцел (като площ, имайте предвид, че печатницата НЕ е включена в този терен!), за 20 милиона и да я разрушиш??? Тия да не са нещо слънчасали или я някой да каже каква е далаверата от такава безумна сделка??? За справка (преди някой гербераст да е защитил купувачите!) - поинтересувайте се колко струват 10 пъти по-големи терени/парцели около Цариградско шосе, където е метрото на Експо центъра, при Метро и т.н.!

И те да се успокоят..и аз, защото бях се загрижил тия спестовни хорица къде ще си вложат парите. Ми то си е мъка.

Въх, изпуснах търга тая сутрин! Успах се! Мислех да си изтегля пенсийката и да го купя това ипк, но пусти махмурлук...

Ще е интересно да видим какво ще изникне там. Друг Мол се съмнявам да е при положение, че 100 метра от това е Карфур-а

Някой може ли да обясни "частна държавна собственост"

Като доброволно задължително осигуряване

държавна собственост, присвоена чрез публични търгове между приятелски фирми..Друго не виждам реално.

Както за общинската така и за държавната собственост от 1996 г. съществуват категориите "частна" и "публична". Публична собственост са сгради на министерства, музеи с национално значение и др. точната дефиниция я има в законите. Същественото е, че публичната собственост е неотчуждаема- не може да се продава, залага и т.н. Частната държавна и общинска собственост може да бъде обект на сделки. Друго ще попитам- каква е разликата между Л.Павлов и И.Кръстева?

Разликата е в пола...това е , друго няма :)

А как "отказаха" другите някой няма ли да се поинтересува? Боко спри да крадеш с тези измамници.Ще предадат/продадат и теб

Тия крадци вместо да са на топло си пазаруват имоти за милиони

Тези м.....ци както е тръгнало ще купят и държавата.

ТИ НЕЩО НЕ СИ В ЧАС! ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ПРОДАДЕНА. ТУК НЕ ОСТАНА НИЩО БЪЛГАРСКО. ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ НУЖНОТО КОЛИЧЕСТВО ХРАНА И ЗАТОВА КУПУВАМЕ.

Еххххх, Цветан Василев, "невинния свидетел" на Октопода.....Кажи си бе Цецко, от къде забърса тия милиарди? Не мислиш ли , че местото ти е в затвора, нещастнико? А майка и син? Да се смееш ли или да плачеш? Една чиновничка и дебелото и дете станаха милионери и изкупиха де що има медия за една нощ. Поддържат техника и дават бомбастични заплати на подлогите си журналисти, които продадоха душите си за пари. Как се живее в тази страна, не знам?

Когато говориш за "подлоги-журналисти" дали между тях са "големите звезди" на тв7, които от ранна утрин до късни доби, че и през уикенда само възхвала на ГЕРБ и Боко Тиквата правят?